arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Ne yaptın canım,görüştünmü Mesut beyle?Nasıl geçti?Hadi anlat bakalım

Ne yaptın canım,görüştünmü Mesut beyle?Nasıl geçti?Hadi anlat bakalım

evet arzumm görüştüm akşam.ve iş yerine gelip buraya yazmak için oldukça sabırsızlandım.şimdi bana söylediği 275 cc olabilir tabi biz yanıma 250-275-300-325 alıcaz hangisi daha uygun olursa onu yaparız dedi.yarısı kas altı yarısı dışarda olucakmış tırtıklı ve mentor marka kullanırım dedi(kii benim bunlar hakkında pek bir bilgim yok) yüksek profil yapıcam dedi.genelde sabah ameliyat ederim akşam yollarım hastaları dedi.direni duyuyordum burda onuda sordum.ben temiz çalıştığım için kullanmıyorum dedi.6000 tl fiyat verdi. bana fikir verin lüfen çook karrasız kaldım.zaten eşimde hep olumsuz konuşyor hamile kalırsan onlar düzelir falan diye.yapma bak kötü olur sonra acı çekçeksin o kadar kesip biçicekler falan diyor..hiç destek olmuyor .çook mutsuzumm

Silikonu yerleştirmek için içerden doku kesiliyormuş sol sertleşmeden düzeldi ama sagda zarar gören doku sertleşmiş elleyincede yara gibi acıyor daha büyüktü biraz küçüldü serce parmagım kadar var. Orayla oynama sıkma dedi bende elimle sıkıştırıyordum. İnsallah biran önce gecer.

hanimla benim bi sorum olucakti sizlere bana kas alti yuvarlak protez takildi bugün 20.günüm tam 1 aylikken türkcesini cok bilmiyorum ama staja baslicam hemsirelik okuyorum ordada 90 kilonun altinda hastalar yok bir gün gittim baktm zorlaniyorum kaldirmakta tasimakta hastalari biraktm simdilik ara ver madem 3 hafta sonra gel dediler 1 hafta gecti kaldi 2 hafta yani basladigimda 1 ayim dolmus olucak yinede sakincalimi ? protezin kaymasindan veya baska birseyin olmasindan korkuyorum siz ne kdr bir süre sonra agir kaldirmaya basladnz kollarinizi yukardaki dolaba mesela uzatmaya basladnz ?

Meme dokun varmı? 275cc ufak bir boyut,seni tatmin edermi sonuç acaba?Nası bir gögü istiyorsun,kaç cup..Bunları kafanda netleştir,ona göre doktoruna söyle canım..
Tabiki ameliyatta deneme yapılacak.Hangi protez senin istegine uyarsa,vücuduna uygun durursa o tercih edilecek.Yöntemin Dual plan olacak.Protezin üst kısmı kasın altında olacak alt kısmı kasın üzerinde olacak.Bu alt kısımda meme dokusu olmayanlar için güzel ir yöntem.Üsttan aşşagıya doğru yumuşak bir iniş sağlayacak.Aslında kas altı ile aynı şey..
Bir gece hastanede kalmanı öneririm.Bazı doktorlar gece hastayı evine gönderiyorlar ama bence en az bir gece hastanede kalınmalı.Çünkü narkozun etkisi ile baş dönmeleri oluyor,tansiyon düzensizleşiyor,gece hemşireler düzenli gelip ateş ölçümü yapıyor tansiyonu ölçüyorlar..Ağrı kesici yapıyorlar..Bu konuda doktoruna ısrarcı ol bence,bir gece hastanede kalmak istiyorum de
Dren hastanın durumuna göre kullanılıyor yada kullanılmıyor.Bazen ameliyat bittiginde ufak kan sızmaları oluyor.Ufak kılcaldamarlar ameliyat esnasında kesiliyor ve bu damarlar yakılıyor..Gözden kaçan ufak damarlar kan sızması yapar.Bu durumda dren takılır kanın içeride birikip Hematom oluşmaması için..Dren kullanılması daha iyi,sonuçta dren dışarıdan içeriye bir açık yer bıraktıgı için Enfeksiyon riskinede yol açabilir.
Hamile kaldığın zaman gögüslerin düzelmez,bunu unut.Eşin seni vazgeçirmek için dil döküyor :)) Lütfen ona kulak asma,eğer gerçekten durumundan rahatsızsan,bu ameliyatı olma imkanın varsa vazgeçme derim ben..Yaşanılan onca sıkıntıya değer diyorum ben

İnşallah canım,geçmiş olsun..Dikkat et ..İç dokuların iyileşmesi dışarısı kadar kolay ve erken olmaz tabi.İç dikişlerde daha kalın iplikler kullanılıyor.. Mutlaka geçecektir,birşey olmamıştır korkma

cnm benım bende sana bi soru sorucakdım tamm
ben meme altından olucagım ıcın acaba o dıkıslerın cok ınce olmasını nasıl soylemelyım doktora kalın dıkıs atmamasını hanı ınce dıkıs yada bilmiorum korkuyorum coook ız kalırsa dıee (( bana akıl ver

evet arzumm bende 1 gece kalmak konusunda aynı fikirdeyim.çünkü burdan okuyup öğrendiklerim bu fikri destekliyor :) benim göğüs dokum oldukça az.doktorun işine karışmak istemedim ama kendi istegimide oldukça net anlatığımı düşünüyorum.başka bir doktara daha gitsemmi ki acaba.bilmiyorum yani bakalım haftaya olabilirirm. iyi yorumlar duyunca çok keyifleniyorum hemen olumlu karar veriyorum :) yani iş yerimden izin alıcam ama ne dicem onu düşünüyorum.herşeyi ayarlayıp en son eşime söylicem karar verdim oluyorum diye (kii beni vazgeçirmek için fazla vakti kalmasın :)

90 Kiloyu kaldırmak Ağır Spor gurubuna girer bence :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=585894&page=7&p=33642360&posted=1#post33642360 33. madde geçerli olur
İlk bir ay bu tür zorlamalar iyi olmaz kanısındayım.Doktora mail atıp yinede sorabilirsin

Estetik dikiş kullanacaktır büyük ihtimal zaten.. Bazen kendinden eriyen dikiş kullanıyor doktorlar,bu dikişleri sonradan aldırmaya gitmiyorsun kendiliğinden düşüyor.Bazende alınan dikiş oluyor.Bu senin derine,oluşacak gerginligede bağlı aslında..İz durumuda kişiden kişiye göre değişiyor.Kiminde aradan bir senede geçse iz kalıyor,o kadar krem bant kullanmasına rağmen..Kimi hiçbirşey kullanmıyor iz yok oluyor,silikleşiyor..
İnşallah iyilşeme güzel bir süreçte devam eder

Sen yinede ameliyattan önce doktor odaya gelip çizim yaptığında büyük olsun dersin

İmkanın varsa başka bir doktorada daha git,en azından sana kaç cc olabilir diyecegini öğrenirsin..O da 275cc gibi bir büyüklük derse kafan rahat olur
Benim eşimde ameliyathaneye girene kadar beni vazgeçirmeye çalışmıştı Tabi ameliyattan sonra gögüslerimi görünce gözleri yerinden çıktı iyiki yaptırmışız yahu demeye başladı,halen diyor Tüm erkekler öyle,en son o duysun boşver

umarım benim eşimde öyle der. O çekeceğim acılardan çok, ya beğenmezse dilinDen kurtulamam düşüncesi yiyip bitiriyor beni :))))

cnm bnm sari prensesim :))) kanatsiz melegim senii ne çoook ne çoook seviyorummm iyiki varsın :))) tsk ederimmmm bitanem ...

umarım benim eşimde öyle der. O çekeceğim acılardan çok, ya beğenmezse dilinDen kurtulamam düşüncesi yiyip bitiriyor beni :))))
Canım,bak sana bir abla tavsiyesi diyim (yaşını bilmiyorum ama) bu ameliyatı öncelikle kendin için ol.Yani eşim beni daha çok beğensin,onun için oluyorum falan düşüncesi olmasın sende.Onun beğenip beğenmemesi çokta önemli olmasın,öncelikle sen beğen.Senin istediğin sonuç olsun,bu önceliğin olsun..
Hiçbir erkek büyük gögüse hayır demez..Muhakkak beğenecektir ama ikinizinde zamana ihtiyacı olduğunu unutmayın.Göğüslerinin tadını,zevkini zaman sonra çıkartmaya,almaya başlayacaksınız..Dokunmak,rahat yatmak,şekil itibari ile normal görünüşe ve kıvama gelmesi zamanla olacak şeyler.Ameliyat hemen sonrası gögsün şekline bakarak pişman olmak çok saçma olur,unutma..Herşey zamanla olacak canım

cnm bnm sari prensesim :))) kanatsiz melegim senii ne çoook ne çoook seviyorummm iyiki varsın :))) tsk ederimmmm bitanem ...
Bende seni çok seviyorum canım Allahım senin ve tüm ameliyat olacak arkadaşlarımın yardımcısı olsun..Hepiniz gönlünüze göre sonuçları alırsınız inşallah :13:

27 yaşındayım Tabii öncelikle kendim için istiyorum yıllardır istediğim birşey.ama benimki biraz fena :S yani yatar kalkar onu söyler beni deli eder.bir ameliyatı olsam diyorum acılar geçerr gider...bakalım hayırlıs :))

Hemen cevap yazdgn icin tesekur ederim:) ama ameliyatin ucretini goremedim varsada ben goremedm kusra bakma zahmet olmasa ogreneblrmym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…