- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Canım,tam olarak sertliği nerede hissettiğini anlayamadım. Kesi yerimiz meme ucu,meme dokumuz zarar görmeden deri altından meme alt kısıma doğru ilerleniyor ve alt kısımdan meme dokusu altından kesi yapılarak protez için cep açılıyor..Arzum merhaba benim bir sorunum var biliyosun ki ben silikonumu meme başından kaszarıaltına koydurttum. Haliyle meme dokusu olan biriyim içerden silikonu yerleştirmek için 5cm civarı kesi yapılıyor dokumuz biraz zarar görüyor. Önceleri heriki mememde alt kısımda agrı vardı sert de degildi sol iç kesi yerimdeki agrı geçti elleyince hiçbir sertlikde yok. Fakat sağ memem için aynı şeyi söyleyemeyecegim 4-5cm civarında sertlik oluştu elleyince hem hissediyorum hemde ağrı yapıyor kolumu kaldırınca yandan o kısımda bi garip dr a sormuştum zamanla geçer demişti 9-10 hafta oldu ameliyat olalı acaba bu tarz bir sorunla karşılaştın mı veya başına gelen oldu mu? Eger geçmezse ne olcak bilmiyorum tekrar ameliyat olmamı gerektirmez umarım.
Alt kısımdamı sertlik hissediyorsun? Meme ucundanmı? İç dikiş yerlerinde sertlik hissedebilirsin,zamanla mutlaka geçecektir ama bu zaman 2-3 ay olmaz sanırım.En az 6 ay geçesi gerek bazı değerlendirmeleri yapabilmek için.. Bende o tarz bir sertlik olmadı,hatta fibrokistlerim vardı benim.Ara ara ameliyat öncesi sertlikler gelirdi elime .Amelşyattan sonra onları bile hissetmiyorum