arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

burdaki doktorlar mlsf bakmiyor cnm kime yaptirdiysan onlar ugrassin diyolar :S doktorumda hasan findik her zmn onlarida rahatsiz etmek istemiyorum arzum yetiyor simdilik 2 hafta sonra fotolarini ckip yollicam ins bsyi yoktur

cnm bnm uzulme belkıde bısıy yokdur gercekden hanı hıslerınde yanılıoda olabılırsın doktorlar neden öyle soylemısler kı sonucda hekım degılmı bakması gerekıor buna nıe bakmam dedıkı çooook sasırdımmm ben :KK43:( ıstanbula gelmen gerekıcek ozaman öyle görunuyor resımlerı yolladıgında anlarmı durumu farkedermı bılırmı bılemedım ama hemen panık yapma sakın ol kendını uzme ınsallah bıseylerı yoktur

burdaki doktorlar mlsf bakmiyor cnm kime yaptirdiysan onlar ugrassin diyolar :S doktorumda hasan findik her zmn onlarida rahatsiz etmek istemiyorum arzum yetiyor simdilik 2 hafta sonra fotolarini ckip yollicam ins bsyi yoktur

canlar hangi hastaneye kaça yaptırdığınız hakkında bilgi verir misiniz?

Canım,müsait değildim inan bana.. Müsait oluncada unuttum aramayı,ne olur kusura bakma :KK43:( Arayacağım müsait olunca seni bebeğim :KK54:

dedim artık herhelde konuşmak istemiyor...o ara karar aşamasındaydın...nerdeyse cayacaktım...korkularım yüzünden begm...tuğba...ve ikiaradabiderede sayesinde tamam dedim karar verdim...inşallah haftaya gideceğim kas altı 300 yada 350 olacak...ama doktorum ne kadar buyuk olursa o kadar ağrın sızın fazla olur dedi...çok kararsızım....çok ağrım olurda çocuklara bakamazsam diye korkuyorum...birde kas altı olanlar spor yaparken yada hareket ederken oynuyormu...ben öyle duydum doğrumu lütfen kas altı olanlar beni bilgilendirebilirse bende daha doğru karar verebilirim...şimdiden herkeze teşekkürler

dedim artık herhelde konuşmak istemiyor...o ara karar aşamasındaydın...nerdeyse cayacaktım...korkularım yüzünden begm...tuğba...ve ikiaradabiderede sayesinde tamam dedim karar verdim...inşallah haftaya gideceğim kas altı 300 yada 350 olacak...ama doktorum ne kadar buyuk olursa o kadar ağrın sızın fazla olur dedi...çok kararsızım....çok ağrım olurda çocuklara bakamazsam diye korkuyorum...birde kas altı olanlar spor yaparken yada hareket ederken oynuyormu...ben öyle duydum doğrumu lütfen kas altı olanlar beni bilgilendirebilirse bende daha doğru karar verebilirim...şimdiden herkeze teşekkürler

cnm benım yaaa arzum gercekden elınden geldıgınce herkeze yardım edıyor sagolsun burdan ona cook tsk ederım benımde coook sorunumu cözdu hanı yardımcı olmadı bugune kadar 1sorum olmadı hepsıne gucunun yettıgınce aklının yettıgınce yardım ettı bu forumda bana en coook emegı gecen arzum oldu sagolsun sımdı eskısınden daha kararlı ve daha gucluyum guven desen TAVAN yapmıs durumda sadece korku aynı korku o degısmedı :))) bılıosun korku konusundakı dusuncemı ama yapıcak bısıy yok :)) korksamda ınsallah hayırlısıyla atlatıcam bende :)) senınde kendın ıcın dogru karar vermen benı çooooooooooooook mutlu ettı ınan bana cnm pişman olmuyacaksın ılerde iyiki yaptırmısım dıyeceksın :))) sende esınde çook mutlu olucaksınız :)) ben kalbımden ınanıyorum aynı kaygılar bendede mevcut amelıyatdan sonra kendıme nasıl bakıcam ogluma nasıl bakıcam dıe hep dusunuorum ama ALLAH YARDIM EDICEK BIZE ınsallah çook guzel bır sekılde bu surecı atlatıcaz bızım elımızden hıcbırsey kurtulamaz :))) haftaya kadar bol bol dınlen guc topla amelıyat öncesı guclu olman senın ıcın ıyı olucak :))) hep yanındayız :))) :KK52:

cnm benım ınankı ılerde yasıyacagımız pişmanlık daha buyuk olucak keske vazgecmesıydım keske yapsaydım dıeyecegımızden emınım ama sımdı yasıyıp sonuclarını gorucez en azından keske demıyecegız ilerde buyuk pişmanlıgımız olmuyacak bu ameliyat bıze mutluluk getırıcek :)))) kendımıze olan guvenımız artıcak :)) ben ınanıyorum senın coook datlı cıcılerın olucak 350cc :))) süper olcak sana :)))

balım şuan nasıl memnun musun ? bende cok istiyorum arastırıyorum amA maddi olarak da uygun olmalı :s sen nerde kaça yaptırdın

evet iyiyim arada hafif ağrım oluyor çünkü ben sanırım kollarımı kaslarımı biraz zorluyorum :/ ama onun dışında sıkıntı yok :) ben mersinde oldum ameliyatımı 4 bin tuttu.

canım senın ıcın hayırlısı olsun.sana sunu soyleyeyım kesınlıkle bir oynama falan yok.ben tenıs oynuyorum boyle birsey olsa bu ameliyatı olmazdım.kollarım hep havada yanı tahtada ( ogretmenım ) ama gogusler oldugu yerde merak etme :) ben 4.gun avm gezecek duruma geldım.300 ve 350 super olculer.umarım en guzel goruntuye ulaşırsın...bak sana daha ayrıntılı sole acıklayayım eskıden ameliyat ederken doktorlar alt kasları gevsetmedıgı ıcın kol ıle bırlıkte gogus hareket edıyormus ama artık doktorlar ameliyat sırasında alt kasları gevseterek bunu engellıyorlar.doktorum bana boyle acıklamıstı.umarım ıcın rahatlamıstır.

canım senın ıcın hayırlısı olsun.sana sunu soyleyeyım kesınlıkle bir oynama falan yok.ben tenıs oynuyorum boyle birsey olsa bu ameliyatı olmazdım.kollarım hep havada yanı tahtada ( ogretmenım ) ama gogusler oldugu yerde merak etme :) ben 4.gun avm gezecek duruma geldım.300 ve 350 super olculer.umarım en guzel goruntuye ulaşırsın...bak sana daha ayrıntılı sole acıklayayım eskıden ameliyat ederken doktorlar alt kasları gevsetmedıgı ıcın kol ıle bırlıkte gogus hareket edıyormus ama artık doktorlar ameliyat sırasında alt kasları gevseterek bunu engellıyorlar.doktorum bana boyle acıklamıstı.umarım ıcın rahatlamıstır.

Ben bady sporuylada ilgilenmiştim.Göğüs kaslarımızı güçlendiren hareketler yapıyorduk ve göğsümüzü bazı hareketlerle hareket ettirebiliyorduk :KK9:Bunu herkes yapabilir aslında silikonlu silikonsuz :KK9: Kas altı yöntemi için çamur atma sözleri bunlar,ben kas zarı altı ile ameliyat oldum ama istediğim zaman hareket ediyorlar :KK53: İstemediğim zamanda öyle duruyorlar :))
Bir video eklemek istiyorum izninizle :KK51:
[video=youtube;QXVb5k3N7CQ]http://www.youtube.com/watch?v=QXVb5k3N7CQ[/video]

canım benim benimkilerde kas altı ve koltukaltından olacak...ankarada nebil hoca yapacak ...mesela saçını toplaman kendi basına yıkaman gibi basit seyler ne zaman yapılabilir..eşim 2 hafta yanımda olacak..bu sürede ben iyileşebilirmiyim....yani günlük hareketlerimde bir tuhaflık olacak mı merak edeiyorum..benim komşular çok meraklı anlasınlar istemiyorum

Arzum merhaba benim bir sorunum var biliyosun ki ben silikonumu meme başından kaszarıaltına koydurttum. Haliyle meme dokusu olan biriyim içerden silikonu yerleştirmek için 5cm civarı kesi yapılıyor dokumuz biraz zarar görüyor. Önceleri heriki mememde alt kısımda agrı vardı sert de degildi sol iç kesi yerimdeki agrı geçti elleyince hiçbir sertlikde yok. Fakat sağ memem için aynı şeyi söyleyemeyecegim 4-5cm civarında sertlik oluştu elleyince hem hissediyorum hemde ağrı yapıyor kolumu kaldırınca yandan o kısımda bi garip dr a sormuştum zamanla geçer demişti 9-10 hafta oldu ameliyat olalı acaba bu tarz bir sorunla karşılaştın mı veya başına gelen oldu mu? Eger geçmezse ne olcak bilmiyorum tekrar ameliyat olmamı gerektirmez umarım. :KK5:

X