Canım,ilk bir hafta ağrı kesiciyi düzenli kullanmak gerek aslında.Ödemlerden dolayı gögüs uyuşuk oluyor,ağrıyı ara sıra hissedebiliyoruz.Aslında ağrısız bir süreç yok.Mide rahatsızlığın varsa lansor iyi gelecektir zaten,ağrı kesicini düzenli kullan canım..tatlım bugün saat 16 da kontrolüm var.evt agumantin ve apranax verdi.ama ben agrım yok diye apranax kullanmyrdm.çünkü sızılar saniyelik sürüyr cok şükür.bide gastirit hastaym.aç karnıma lansor alıp öyle kullanyrm ilaçları zaten.gögsümûn koltuk altı tarafımı az az hissedyrm.hakan gence kas zarı altı high profil 275 taktı canım.ben ayılır ayılmaz kaç taktnz dedim.o da 275,fazlası sıgmadı dedi.böyle bişey mümkün demi.beni kandırmamştr inşallah.
Canım,ilk bir hafta ağrı kesiciyi düzenli kullanmak gerek aslında.Ödemlerden dolayı gögüs uyuşuk oluyor,ağrıyı ara sıra hissedebiliyoruz.Aslında ağrısız bir süreç yok.Mide rahatsızlığın varsa lansor iyi gelecektir zaten,ağrı kesicini düzenli kullan canım..
uyuşukluk,hissizlik zamanla düzelecek,acele etme.. Doktoruna beklentini iyi anlattıysan elinden gelenin en iyisini yapmıştır zatenDaha büyüğü olurmuydu,olabilecek en büyüğümü yapmış bunu bilemeyiz tabi..İnşallah hayal ettigin sonuçlar olur,henüz birşeyler söylemek için çok erken zaten.İstedigin sonuçlar olur inşallah :*
canımcım dün dr gttm.herşey yolundaymş çok şükür.dikiş bandajlarınn üzerinden batikon, uygulayackmşm.bunu hiçbirinizde okumdm,kaçırdm mı.bandaj açılınca sürülüyor sanyrdm ben.ters bir durum yoktr inşallah.nasıl sürsem bunuki.
Merhaba, yine bir sorum olacak. Ben dizlik ve bileklik olarak kullanılan 10 cm genişliğinde bant kullanıyorum, dr onerdi1-2 hafta takmam icin, kasların yukarı cekmesini engelliyormus, esk-nekliğini kendim sararak ayarlıyorum, tabi ne kadar faydası olur bu durumda supheliyim, zaten nefes alamıyor gibi hissediyorum, bandı oyle pek sıkarak takmıyorum tabi. Merak ettiğim sey, baska bu sekilde bant takan/takmıs olan var mıdır acaba? kasların yukarı cekmesini oyle bantla falan ne kadar engelleyebiliriz ki?
kızlar sizin dikiş bantlarını dr nz ne zaman aldı?benimki biraz farklı taktik uyguluyr.bantları almadı.batikonu bantın üzerine sürüyrz.sizden gelck cevaplara göre dr arycm.9 kasımda ameliyat oldm.şuan ankaraya gdyrm ailemle.1 hafta sonra dr um ben ankarada olcgm için ankaradan dr arkadaşını ayarlayp o kontrolümü ypck.3 hafta sonra ben zaten istanbula döncem.o zaman doktorum bantları alıp iz giderici kremi uygulayckmş.tüm olan ve olck arkadaşlara sorunsuz bir iyileşme ve yumuşama,birleşme :)) süreci diliyrm.Allah hiçbirimizi pişman etmsn.
merhaba nasılsınız sizin bazı yazılarınızı okudum ve merak ettim hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? ben İzmirde yaşıyorum Ulvi güner ufuk bilkay ve hasan fındık arasında kaldım istanbula güzel olacaksa gitmeye razıyım sizin silikonlar kas altımı zor olduğu için her doktor yapmıyormuş ve kas altı olan silikonlar hiç büyük durmuyormuş ve yaptırdığına değmiyormuş okadar para veriliyor birde sonuç kötü olursa hüsran cvp verirseniz sevinirim :)
bende foto yükledim.5 günlük daha.öncekini çekmeyi unuttuk.ama istanbula gidince doktorumdan alcam.onu da eklerim.bi de cicili bicili çamaşırlarla çekip koycam.
bende form açacagım canım.orda tüm sürecimi ayrıntılı anlatacağım.ben 1 mayısda ameliyata karar verdim 9 kasımda oldum.hakan gence doktorum,ameliyatım esteworldün etilerde özel hastanesi var orda oldum.275cc,kas zarı altı (öyle bir yöntem varmı yokmu hala tartışılıyor),yüksek profil,yuvarlak,fiyat 5800.ben minyon ve zayıfım.yani kas altı olmadım.doktorumdan çok memnunum.pamuk gibi elleri var.benim hiç ağrım olmadı.maşallah.düşün ameliyat günü akşam 9 gibi ağrı kesici yapıyrlr ben benim ağrım yokki diyorum onlar olsun olmasın diye yapıyoruz dedler.beni odama getirir getirmez yürüttüler.buz koydular ve doktorum sık sık yürü dedi.diren kullanıyor doktorum.iiki kullanıyr.10 kasımda çıktım hastaneden.direnler alınırkende hiç canım yanmadı.dedimya doktorumun elleri sihirli.neysem reklama girmesin.t atlım herkesin süreci değişik oluyr.benim böyle diye seninde böyle geçecek diye bir garanti yok.izmirdede ii doktorlar var.araştır.kas zarı ya da kas üstü olayına dr karar veriyr.meme dokun varsa kas zarı altı ya da kas üstü yapılıyar.büyüklük konusuna gelince o sana kalıyr işte.doktora isteğini ii anlat.ben hiç doğal olsun felan demedim.büyük olsun dedim hep.arzum77 den öğrenmiştim.tekrar burdan teşekkürler.yani kas altı küçük oluyr diye bişey yok.kas üstü olup ğöğsünü küçük bulanlarda var.bence hiç bir doktor kas altı zor oluyor diye yapmamazlık yapmaz ya da yapmamalı.yeterli meme dokun varken kas altı yaparsa meme derin sarkar o zamanda.bende hasan fındıkla görüştüm o da ii bir doktor.ulvi güner ve ufuk bilkayla görüşmedim.ii dir mutlaka.doktor seçme tamamen elektrik ve güven meselesi.ben hala bazen panikliyrm niye bandaj üstünden sürüyrm diye sonra kendi kendime ya da annem vardır bir bildiği diyorum. senin tüm kaygılarını anlıyorum.takıldığın şeyleri sorabilirsin.elimden geldiği kadar yardımcı olurum.daha yolun başındayım bende.inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Kas altı yöntemi zor,her doktor yapmıyor diye birşey yok canım.Kişiye uygun olan yöntem ne ise o uygulanmalıki sorun yaşanmasın,doğal bir görünüme ulaşılsın.Kas altı yöntemi olsun başka yöntem olsun ağrı durumu kişiden kişiye göre değişir.Kas altı yöntemi ile ameliyat olupta ağrısız,rahat geçirenlerde var.Yani bu birazda şans meselesi,senin ağrı eşiğinede bağlımerhaba nasılsınız sizin bazı yazılarınızı okudum ve merak ettim hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? ben İzmirde yaşıyorum Ulvi güner ufuk bilkay ve hasan fındık arasında kaldım istanbula güzel olacaksa gitmeye razıyım sizin silikonlar kas altımı zor olduğu için her doktor yapmıyormuş ve kas altı olan silikonlar hiç büyük durmuyormuş ve yaptırdığına değmiyormuş okadar para veriliyor birde sonuç kötü olursa hüsran cvp verirseniz sevinirim :)
merhaba canım ben 12 kasımda ameliyat oldum 300-325 cc yuvarlak protez konuldu.
göğüslerin şeklini alması için ortada birleştiren sporcu sütyeni kullanıyorum markası voe nuha gibi birşey şuan büyük ödemli oldukları için ortada birleşiyor gibi fakat ortada şekil alıp sabit kalması için başka ne yapabilirim
göğüslerin şeklini alması için ortada birleştiren sporcu sütyeni kullanıyorum markası voe nuha gibi birşey şuan büyük ödemli oldukları için ortada birleşiyor gibi fakat ortada şekil alıp sabit kalması için başka ne yapabilirim
Bence drun ameliyat planını çizip uygun büyüklükte silikon yerleştirmiştir. Ortaya getirmek isterken meme başların dışarı bakabilir. Şuan hiçbişey yapmacnm
Cnm gecmis olsun doktorum ozel bir sutyen istemedi benden pentiden aldim taktilar ordan burdan sıksın demediler macigform marka aldim degisik takiyorumameliyatın ikinci günü doktor benim aldıgım sporcu sütyeninin tam ortada toparlamadığını yanlardan toparlayan kullanmamı bu sayede ortada donmasını sağlayacağını söylemişti canım.
yarın kontrolüm var kendisine de sorarım :26:
bende bir hasan beyin hastasi olarak sana bol sans diliyorum hersey gönlünce olsun
bence cok dogru bir secim hasan bey ben meme kücültmeden sonra feci mutlu oldum
doktorumuz süperrrrrr bir o kadarda sevecen ve samimi
arkadasim allah yolunu acik etsin herseyin hayirlisi