- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Merhaba,
banyo ne zaman yapabiliriz diye sormak istedim. 9. gunumdeyim, ıslak mendil ile silinerek ve sacımı yıkatarak idare ettim, Dr dedi ki banyo yapabilirsin fakat sonrasında hemen pansuman yaptır. Deneyimleriniz nedir, uzun sure su değdirmezsek daha mı garanti olur, mikrop kapmaktan korkuyorum, dus almayı da cok istiyorum, bir de eriyen dikiş mi bunlar acaba DR sormayı unuttum, pek eriyen gibi gorunmedi bana plastik ipe benziyor gordugum kadarıyla.
Banyo zamanı kişiden kişiye göre değişir.Doktorunuz banyo yapabilirsiniz dediyse eğer korkmanıza gerek yok Ayakta,hızlı bir şekilde,fazla sıcak olmayan su ile banyo yapabilirsiniz.Saçlarınızı ve vücudunuzu yıkatmak için birinden yardım alırsanız iyi olur.Banyo sizi rahatlatacaktır,endişeniz olmasın.Banyodan sonra dikiş yerlerinize baticon sürüp üzerine temiz gazlı bez örtün,mikrop kapmazsınız korkmayın. Dikişleriniz alınacal dikiş ise doktorunuz sizi dikiş almak için sesleyecektir zaten.Plastik ip kullanılmışsa kendinden düşen dikişlerdir büyük ihtimal ..