- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Canım,ilk bir hafta ağrı kesiciyi düzenli kullanmak gerek aslında.Ödemlerden dolayı gögüs uyuşuk oluyor,ağrıyı ara sıra hissedebiliyoruz.Aslında ağrısız bir süreç yok.Mide rahatsızlığın varsa lansor iyi gelecektir zaten,ağrı kesicini düzenli kullan canım..tatlım bugün saat 16 da kontrolüm var.evt agumantin ve apranax verdi.ama ben agrım yok diye apranax kullanmyrdm.çünkü sızılar saniyelik sürüyr cok şükür.bide gastirit hastaym.aç karnıma lansor alıp öyle kullanyrm ilaçları zaten.gögsümûn koltuk altı tarafımı az az hissedyrm.hakan gence kas zarı altı high profil 275 taktı canım.ben ayılır ayılmaz kaç taktnz dedim.o da 275,fazlası sıgmadı dedi.böyle bişey mümkün demi.beni kandırmamştr inşallah.
uyuşukluk,hissizlik zamanla düzelecek,acele etme.. Doktoruna beklentini iyi anlattıysan elinden gelenin en iyisini yapmıştır zaten Daha büyüğü olurmuydu,olabilecek en büyüğümü yapmış bunu bilemeyiz tabi..İnşallah hayal ettigin sonuçlar olur,henüz birşeyler söylemek için çok erken zaten.İstedigin sonuçlar olur inşallah :*