arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canim ben meme buyutme ameliyati oldum zaten ankarada ozelde asimetri olunca (sol gogus ucum solda tam ortada degil yani digeri gibi) asimetri icin ameliyat dusundum denizlide 2doktorla gorustum biri " gogusleri cok guzel bir kadin goruyorum, sende simetri rahatsizligi var psiyatriye git" deyince bende gittim cunku biliyorum ki simetri sorunum yok baska asimetrik seyleri takmiyorum :) baska bir sorun "vucut dismor fonk. Bozuklugu" diger bir degisle "kendini begenmeme hastaligi" varmis bende birde manik depresifimisim.. teyit alayim "evet, sorunun yok ameliyat olabilirsin"diye
. Simdi iki sorunum oldu :) 1ameliyat olup 2. Duzeltme isteyip 3. Bi ameliyat daha dusundugumu soyledigim icin boyle bi tani soylendi...3 ameliyat yaptirip 4. Dusunen kucuk operasyonlar yaptiranlar psiyatri ile gorustumu... Normalde plastik cerrahin bunu istemesi gerekiyormus psiyatrin dedigjne gore.. eger boyle bi rahatsizliginiz varsada ameliyati yapmamasi gerekiyormus... Baska benim gibi olaniniz var mi acaba... Estetigimi yapan doktora bunu bildirdim fotografimi bugun yolladm eger oda normal asimetri yok derse mutsuz mutsuz oturacagim :KK43:
Eger dogru anladıysam, buyutme ameliyatı oldun, simdi de asimetriyi duzeltme ameliyatı olmak istiyorsun. Bu forumda biri boyle benzer bir sorndan bahsetmişti, soylediğine göre DR.Cem Payaslı sadece farketmiş asimetriyi ve bunu da düzeltiriz demiş ameliyatta kız da bu doktoru tercih etmiş haliyle. Muhtemelen sen bu DR a gitseydin senin farkettiğini o hayli hayli farkedip soylerdi.Tabi bu ameliyatı devlette olmak için bunu gecerli bir sebep saymaları gerekir ki sanırım saymazlar, bu sorun da sanırım küçük bir fark ödeyerek halledilebilir.

Ameliyattan sonra his kaybı yaşamak doktorun ameliyat esnasında titiz çalışmasına,dikkat etmesine,becerisinede bağlı bir durum aslında.Forumda meme ucunda his kaybı yaşanması çok yüksektir diye yazılıp çiziliyor genelde ama meme ucu kesisinde his kaybı yaşayan arkadaşımız olmadı hiç.Oysa meme altı kesisinde kalıcı his kaybı yaşayan arkadaşlarımız oldu! Hastaya uygun doğru teknik,kesi yeri ve protez+büyüklügü tercih edilirse zaten komplikasyon yaşama durumu çok az olur..Birazda şans işi tabi :KK66:

Merhaba Arzu hn.,
ben de 25 Ekimde çok ani bir kararla ameliyat oldum, bir arkadaşımın yaptırdığı doktora. Gogus altı olcum 75cm ustu 82 idi sanırım. Kilom 50, boyum 163. Mentor 275cc pütürlü, High profil takıldı , kas altı, meme altı kesisi ile. Sol meme koltuk altı tarafı biraz yesil renge donmus ve cizgiler halinde morlıklar var, diğer tarafta yok. Su an 6. gun ve hala gouslerimi iki yanan patlamak uzere fuze gibi hissediyorum, herhangi bir komplikasyon yok cok sukur. Merak ettiklerim sunlar: ilk haftalar herkesin gousu ust tarafa dogru cekilmiş gibi mi duruyor,neredeyse 70 derece egimle baslıyorlar:-) Bu yuzden gous ucum asagıda kalıyor gibi duruyor, bu umarım gecicidir, yoksa doktoruma ozellikle soylediğim sey, meme ucunun en tepededurmasını istemem, bazı fotograflarda biraz ustten fazla cıkık duranlar gormustum (gous ucu da haliyle en tepede durmuyordu)onlardaki goruntuyu sevmediğimi basa basa soyledim. Dr um su andaki sekle bakmayın, henuz cok erken diyor ama ben bir tırlu rahatlayamıyorum. Acaba bana hemen ameliyat sonrası foto ve sonraki oturmus hali gonderebilecek var mıdır acaba. Bazılarınız hemen ilk hafta seklini cok begeniyor, bu yuzden de cok endiselendim, ne olur bu konuda bana tyardımcı olun.
Neredeyse baska dr gosterip gorus istemeyi dusunuyorum. Su anda daha 6. gunde oldugum icin yukarı kısımda kaslar mengeme gibi sıkı bir sekilde cekiyor tabi protezi, hic bırakacak gibi de durmuyor, nasıl rahatayacak bunlar acaba...

Merhaba,
ben de devlet hastanesinde oldum bu ameliyatı, doktorunuz bunu acık bir sekilde beyan etmeyebilir sanırım. Calısıyorsanız, raporun ustunde de hastalık diye yazıyor, illa ki epikriz istenmiyor. Doktorun aldıgı ucret 3000- 4000 arası olabiliyor.
Dogru anlamissin canim evet asimetri 2 plastik cerrahla gorustum demistim hatirlarsan biri 1 cm yanda oldugunu cok sorun olmadigini ama istersem yapabilecegini soylemisti (ben daha sonra kendi doktoruma gorustum prof. Tunc safak- muyane edip gerek gorurse yapabilecegini soylemisti) benim sordugum. Psiyatri ile gorusen, plastik cerrahinin sevk ettigi vs vs oldugumu herhangi birinizede dendi mi dismorfofobi oldugu (kendini begenmeme).. bana psyatri bu taniyi koydu ve herhangi bi devlette herhangi bi estetik ameliyat olamayacagim... Kendi doktoruma gondordim fotografini bugun yorumunu bekliyorum.. ama bence bozuk sol gogusum 1 cm solda ucu ve digeri gibi ortada degil yukarda konumu bariz belli... Arkadasim olursan gorebilirsin fotografta mevcut.

Merhaba Arzu hn.,
ben de 25 Ekimde çok ani bir kararla ameliyat oldum, bir arkadaşımın yaptırdığı doktora. Gogus altı olcum 75cm ustu 82 idi sanırım. Kilom 50, boyum 163. Mentor 275cc pütürlü, High profil takıldı , kas altı, meme altı kesisi ile. Sol meme koltuk altı tarafı biraz yesil renge donmus ve cizgiler halinde morlıklar var, diğer tarafta yok. Su an 6. gun ve hala gouslerimi iki yanan patlamak uzere fuze gibi hissediyorum, herhangi bir komplikasyon yok cok sukur. Merak ettiklerim sunlar: ilk haftalar herkesin gousu ust tarafa dogru cekilmiş gibi mi duruyor,neredeyse 70 derece egimle baslıyorlar:-) Bu yuzden gous ucum asagıda kalıyor gibi duruyor, bu umarım gecicidir, yoksa doktoruma ozellikle soylediğim sey, meme ucunun en tepededurmasını istemem, bazı fotograflarda biraz ustten fazla cıkık duranlar gormustum (gous ucu da haliyle en tepede durmuyordu)onlardaki goruntuyu sevmediğimi basa basa soyledim. Dr um su andaki sekle bakmayın, henuz cok erken diyor ama ben bir tırlu rahatlayamıyorum. Acaba bana hemen ameliyat sonrası foto ve sonraki oturmus hali gonderebilecek var mıdır acaba. Bazılarınız hemen ilk hafta seklini cok begeniyor, bu yuzden de cok endiselendim, ne olur bu konuda bana tyardımcı olun.
Neredeyse baska dr gosterip gorus istemeyi dusunuyorum. Su anda daha 6. gunde oldugum icin yukarı kısımda kaslar mengeme gibi sıkı bir sekilde cekiyor tabi protezi, hic bırakacak gibi de durmuyor, nasıl rahatayacak bunlar acaba...
canim bence cok takilma 6. Gun cok erken degisecek tabii sekli ben 1 haziranda ameliyat oldum o zamanki boyu ile sekli ile alakasi yok ustteki o siskinlikler geciyor net zamani hatirlamiyorum ama geciyor sabir :

Canımm...çok teşekkür ederim.Ehhh...doktorumun ellerine saglık diyorum.Onun sayesinde oldu bunlar.Mükemmel bir doktor,mükemmel bir ekip..:KK19::KK19::81:

Merhaba Arzum hn. ,
ben Foruma yeni uye oldum, ameliyatımdan sonra:-) umdugumdan daha zor bir süreç oldugunu kesfedince, su anda da daha 6. gunumde oldugum icin , guzel sonuc gormeye cok ihtiyacım var. Fotograflarınızı gormemde sakınca var mı, bir de ameliyatın hemen sonra ilk haftasının goruntusu varsa cok iyi olur, belki bir nebze rahatlarım.

Merhaba Arzum hn. ,
ben Foruma yeni uye oldum, ameliyatımdan sonra:-) umdugumdan daha zor bir süreç oldugunu kesfedince, su anda da daha 6. gunumde oldugum icin , guzel sonuc gormeye cok ihtiyacım var. Fotograflarınızı gormemde sakınca var mı, bir de ameliyatın hemen sonra ilk haftasının goruntusu varsa cok iyi olur, belki bir nebze rahatlarım.
aynı duygulardaydım ben de senin gibi :) Benim de 10. günüm bu gün. İçin rahat etsin, henüz şekilleri konusunda canlandırmalar olmasın kafanda. Ödemler var, protezin yerine oturma süresi var. Ama yok içim rahat etsin dersen ben ilk banyomda (4. gün) fotoğraf çekmiştim. Mailine gönderebilirim. Bende de bir göğüs ucunda asimetri vardı.

Arzumcum Ozelden rahatsiz ediyordum surekli burdan yazayim hem konu herkesi ilgilendiren kendine pay cikartabilecegi bi hal aldi hem belki farkli fikirlerde cikar.. sende yazmissin zaten burdan faydasi olur ihtiyaci olan birisine.... Biliyorsun gogus buyutme ameliyatimi 5 ay once oldum simdi asimetri(areola) ve gogus ucu (nipple) kuculturme dusunuyordum.. doktorumla gorustum kendimi ayarlayip gitmeyi bekliyordum ki... Bugun psiyatri muyaneme annemide istemisti doktorum (manik depresifmisim) annemle bu konuyu konusup benden anneme vekalet vermemi istedi annemin onayi olmadan ameliyat olmayayim diye . Psiyatriye daha onceki gittigimde burun ameliyati olmayi dusundugumu silikon taktirdigimi simdide asimetri soyledim(psiyatriye ilk gitme sebebim o hastanedeki plastik cerrahin goguslerimde sorun olmadiigni soyleyip oraya sevk etmesinden dolayi) dismofobi oldugunu soyledi... Sizdn herhangi biri psiyatriye gitti mi boyle bi tani alan aldigi halde yaptiran oldu mu gitmeyi dusunen var mi ben mi abartiyorum :) 3 den fazla ameliyat olan vardir bu duzgun gorunme istegi rahatsizlik olabilir mi acaba gercekten.

Buraya yazman güzel olmuş canım.Aynı durumu yaşayanlar veya fikir vermek isteyenler yorum yazıp senide başkalarınıda bilgilendirir :KK34:
Biliyorsun,bende meme ucu asimetrisinden ameliyat oldum (bilmeyen varsa öğrensin bu arada :KK66: ).. Daha öncesindede meme ucu asimetrim varmış aslında ama meme büyüyünce daha çok belli etti kendini.Ameliyattan sonra bu durum beni ciddi sıkıntıya sokmuştu.Sütyensiz bir kıyafet giyindiğim zaman meme ucum belli olduğunda biri başka tarafa bakıyordu diğeri başka tarafa bakıyordu.Doktorum ile bu sıkıntımı paylaşıyordum,fakat doktorum her zaman ciddi bir şey yok herkesde olabilecek bir durum bu,senin göğüs yapın ile ilgili bir sıkıntı diyip benim bu sıkıntımı kafamdan atmaya çalışıyordu.İlerisinde meme ucu toparlama ameliyatına gerek görüşürse zaten meme ucun kesilip olması gereken yere taşınacak,o zamana bırakalım diyip geçiştirmeye çalışıyordu.Ben başka doktorlarada gittim,görüştüm.Görüştügüm tüm doktorlar gerek yok,mükemmelliyetçisiniz çok,bu sorun birçok bayanda var,herkes sizin kadar kafaya takmıyor,birçoğu farkında bile değil diyip ameliyat ile düzeltelimde mutlu mesut yaşayın demedi.Yine kendi doktorum mutsuzluğumu fark edip meme büyütme ameliyatı olup hak ettiğim mutluluğu yaşayamadığımı görünce gel ameliyat edip düzeltelim dedi.Eğer bana psikiyatriye git,takıntılısın falan deseydi ve kendi bedenim için bir karar veremeyeceğimi belgeleyipte beni sıkıştırsaydı çok daha hırçın ve mutsuz bir kadın olurdum herhalde.Benim bedenim,benim kararım.. Kimse benim yerime benim mutsuz olduğum bir durum karşısında söz sahibi olamaz.Belki mükemmeliyetçiyim,belki simetri takıntısı artık ne derseniz diyin ama ortada bir sorun var ve bu sorun çözümlenebilecek,düzeltilebilecek,beni mutsuz eden bir sorun..
Neyse,doktorum ameliyata yanaştı ve ameliyat oldum.Şimdi her muayeneye gittiğimde yüzüm gülüyor ve doktorum keşke çok daha önceden yapsaydım bu ameliyatı diyor.Benim mutlu olmam onuda mutlu ediyor çünkü..Biliyorsun,ben yağ enjekteside yaptırdım göğsüme.Bu ameliyatlar kendimde sürekli bir kusur bulmamdan dolayı yada hasta bir kişiliğim olduğundan dolayı değildi.Olan,ortaya çıkan kusurları yok etmekti,daha mutlu olmama,özgüvenimi çoğaltıp keyfini doya doya yaşayabilmeme giden bir yoldu.Ve öyle oldu şükürler olsun..
Ben senin sorunununda hastalıktan olduğunu düşünmüyorum.Çünkü göğüs ucu asimetrini fotoğraflarında görüyorum.Bence,yani bana göre ufak bir düzeltme ameliyatına ihtiyacın var.Ama bu durumun seni ne kadar rahatsız ettigide önemli.Seni çok rahatsız etmiyorsa ameliyat olmayabilirsin.Çok rahatsız ediyorsa benim gibi uzamn,iyi bir doktor bulup ameliyat olman gerekir.Kendini bir doktorun kararına bağlı tutmak,annenin senin yerine karar vermesi ne kadar doğru bir karar bilemedim açıkçası.Bana göre değil asla.Bu sadece benim düşüncem tabi,paylaşmak istedim ..Bu forumda benden sonra meme ucu asimetrisinden ameliyat olan birçok kişi var.Hepside bana duacı.Gögüse yağ enjekte ettirip ortaya çıkan kusurlarıda yok eden birçok üyemiz var,onlarada ışık tuttum,yardımcı oldum.Onlarda çok memnunlar şu anki durumlarından..Biraz cesaretli olmak gereliyor.Mutsuzluklarla,kusurlarla yaşamayı kabullenip kabugunda yaşamak farklı,onları düzeltip kabuktan çıkmak farklı..Kişilikler farklı...

Merhaba Arzu hn.,

Merhaba Arzum hn. ,

Merhaba..
Bahsettiğiniz durum yani göğüs üst tarafın çok fazla şiş olması gayet normal bir durum.Üst taraftaki fazla ödem dolayısı ile meme ucunun olması gereken yerin daha üst kısmında yada alt kısımda olması normal.Bu biraz kişinin göğüs yapısınada bağlı bir durum aslında.Doktorunuz protez için doğru yerde cep açmışsa yani ameliyat planınız doğru yapılmış ise bir sorun çıkmaz.Ödemler indikçe göğüs şekliniz ortaya çıkacak ve çok güzelleşecek,endişe etmeyin :KK66: 6. gün de birşeyleri söylemek,endişe etmek çok çok erken bir süre.Gögüsleriniz ilk 6 ayada kadar çok hızlı değişecek ve güzelleşecek.Hem kıvam olarak hemde görüntü olarak.6. Aydan sonra ise yavaş fakat olan değişimler olacak tabi.İkinci senesine kadar göğüslerimin değiştiğini gözlemledim ben açıkçası.Ameliyattan sonraki ilk halleri bence hiç hoş olmuyor.O görüntüyü beğenenlerde zamanla ortaya çıkan görüntüyü beğenmiyorlar bence,çünkü inanılmaz değişiyorlar.Asla o halleri gibi kalmıyor..
Arkadaş olarak ekliyorum sizi,fotoğraflarıma bakabilirsiniz ama ameliyattan sonraki o ilk hallerinin görüntüsü albümümde yok..Eğer bulabilirsem sizin için eklerim ama :KK34:

Merhaba Arzum hn. ,

Fotoğrafları görebilmeniz için 25 yorumunuzun olması gerekiyor.Sizin yorum sayınız çok az.Verecegim linke tıklayıp yorum sayınızı yükseltirseniz bir sorun yaşamazsınız,bilginiz olsun :KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

Meme buyutme ameliyatimi yapan doktora gonderdm bi foto arzum simdilerde cevap bekliyorum bi sure askiya alayim diyorum bakalim sonuc nasil olacak ben suanda cok rahatsizim cunku hem olmasi gereken yerden 1 cm solda hemde yukarda benim birde gogus ucum asiri buyuktu onunda kucultulmesi gerekiyor fikrini empoze etmistm kendime ona emin olurum (diklestiginde kocaman olmasina kocamanda diger turlu yuksekligi yok genisligi var.. alinirsa uctan alinirmis meme ucu cokmesi olabilir belki... Kendi fikrim doktordan bu konuda bilgi almadim tabii en azindan bunun icin dusunme firsati yarayatayim kendime..) peku arzum suanda baska ameliyat dusunuyor musun acaba birde onlara hak verir gibi baksak bu bi hastaliksa hala kusursuz olmaya calismak hastaliksa, surekli yeni birseyler bulursak...
Bende meme buyutme yaptirdim simdide asimetri 2-3 sene sonrada burun dusunuyorum... Bunlar artacakmi acaba ... Estetik facialari diye koymuslar cok cirkin kadinlari o hale gelmeyelim sonra :-)

Meme buyutme ameliyatimi yapan doktora gonderdm bi foto arzum simdilerde cevap bekliyorum bi sure askiya alayim diyorum bakalim sonuc nasil olacak ben suanda cok rahatsizim cunku hem olmasi gereken yerden 1 cm solda hemde yukarda benim birde gogus ucum asiri buyuktu onunda kucultulmesi gerekiyor fikrini empoze etmistm kendime ona emin olurum (diklestiginde kocaman olmasina kocamanda diger turlu yuksekligi yok genisligi var.. alinirsa uctan alinirmis meme ucu cokmesi olabilir belki... Kendi fikrim doktordan bu konuda bilgi almadim tabii en azindan bunun icin dusunme firsati yarayatayim kendime..) peku arzum suanda baska ameliyat dusunuyor musun acaba birde onlara hak verir gibi baksak bu bi hastaliksa hala kusursuz olmaya calismak hastaliksa, surekli yeni birseyler bulursak...
Bende meme buyutme yaptirdim simdide asimetri 2-3 sene sonrada burun dusunuyorum... Bunlar artacakmi acaba ... Estetik facialari diye koymuslar cok cirkin kadinlari o hale gelmeyelim sonra :-)
Doktorlara sürekli gidip gelirsek,estetik olayının içinde olursak,ameliyat olmuş kişilerin sonuçlarına kedimizi verirsek,merakla takip edersek tabiki kendimizi bu ameliyat serisinin içinden alamayız.Ggsğmde bir sorun görmüyorum şu anda,o yüzdende ameliyat olayım şöyle yaptırayım diye bir sorunum yok.Takıntılı,hasta olmak başka olan bir sorunu ortadan kaldırmaya çalışmak başka bence.Başka bir ameliyat olma fikrim yok şu anda.Rahat nefes alamıyorum,burnumda sorun var.İki kez ameliyat oldum fakat sonuç alamadım.Üçğncü kez ameliyatıda doktorum önermiyor zaten.Sonuç alacağımı bilsem tekrar ameliyat olmayı isterim çünkü ciddi rahatsızlık veriyor.
Güzel,bakımlı,kusursuz olmayı seviyorum.İmkanlarım dahilinde,yaşımında bana verdigi deformasyonları düzeltmeyi isterim doğrusu.Bunu hastalık olarak,kendimide hasta olarak görmüyorum.Zaten doktorumda gerek görmediği hiçbir işlemi bana uygulamıyor asla.Bazı doktorlar hasta ne isterse yapıyor,alacağı paraya bakıyor.Öyle bir doktorum yok şükürler olsun..En son bel gamzesi istemiştim,gerek yok zaten var diyip yapmamıştı :p

Bende 4 kasımda ameliyat olacagım hem burun hem meme ameliyatı benimde dogal olarak öncelikle nefes problemimin düzelmesi gerek düzelmezse ne yaparım bilmiyorum. Meme ile ilgili doktorum güzel bir muayene yaptı meme başımın taşınmasını ve alttan bir miktar gevşek derinin alınmasıyla istedigim sonuca ulaşabilirmişim ama ben kendinimi T şeklinde bir ize hazır hissetmiyorum şuan meme başımı taşımasını ve uygun büyüklükte silikon takmasını isteyecegim öncelikle ilerde aagırlıktan dolayı ciddi sarkma olursa o zmn düşünebilirim ancak dikleştirme ameliyatını umarım herşey yolunda gider ve istedigim gibi olur. Ayrıca burun için görüşmeye gittigim doktorlardan biri merhaba der demez sizde depresyon başlangıci var sanırım dedi çok şaşırdım ben yapı olarak biraz soguk görünüşlüyüm adam hemen yapıştırdı depresyonu gerçekten çok enteresan :KK19::KK45:

Son düzenleme:
Merhaba..
Bahsettiğiniz durum yani göğüs üst tarafın çok fazla şiş olması gayet normal bir durum.Üst taraftaki fazla ödem dolayısı ile meme ucunun olması gereken yerin daha üst kısmında yada alt kısımda olması normal.Bu biraz kişinin göğüs yapısınada bağlı bir durum aslında.Doktorunuz protez için doğru yerde cep açmışsa yani ameliyat planınız doğru yapılmış ise bir sorun çıkmaz.Ödemler indikçe göğüs şekliniz ortaya çıkacak ve çok güzelleşecek,endişe etmeyin :KK66: 6. gün de birşeyleri söylemek,endişe etmek çok çok erken bir süre.Gögüsleriniz ilk 6 ayada kadar çok hızlı değişecek ve güzelleşecek.Hem kıvam olarak hemde görüntü olarak.6. Aydan sonra ise yavaş fakat olan değişimler olacak tabi.İkinci senesine kadar göğüslerimin değiştiğini gözlemledim ben açıkçası.Ameliyattan sonraki ilk halleri bence hiç hoş olmuyor.O görüntüyü beğenenlerde zamanla ortaya çıkan görüntüyü beğenmiyorlar bence,çünkü inanılmaz değişiyorlar.Asla o halleri gibi kalmıyor..
Arkadaş olarak ekliyorum sizi,fotoğraflarıma bakabilirsiniz ama ameliyattan sonraki o ilk hallerinin görüntüsü albümümde yok..Eğer bulabilirsem sizin için eklerim ama :KK34:

İlginiz ve cevabınız ıcın çok teşekkür ederim,
" Doktorunuz protez için doğru yerde cep açmışsa yani ameliyat planınız doğru yapılmış ise" - bu kısım için su seviyede yapılacak bir şey yok, umarım doğru yapmıştır, ilk 6 ay geçince bakarız duruma, ben ameliyat oncesi sekiller çizerek de kendimi çok iyi ifade ettim ne demek istediğimi. Başka doktora da sonucu göstererek görüş alırım eğer problem olursa, umarım olmaz.

İlginiz ve cevabınız ıcın çok teşekkür ederim,
" Doktorunuz protez için doğru yerde cep açmışsa yani ameliyat planınız doğru yapılmış ise" - bu kısım için su seviyede yapılacak bir şey yok, umarım doğru yapmıştır, ilk 6 ay geçince bakarız duruma, ben ameliyat oncesi sekiller çizerek de kendimi çok iyi ifade ettim ne demek istediğimi. Başka doktora da sonucu göstererek görüş alırım eğer problem olursa, umarım olmaz.
Bende ilk haftadan 3. Aya kadar 3-4 fotograf var.. odemler konusunda fikir sahibi olabilicegin.. yan profilden degisimi fark edebilecegin.. istersen bakabilirsin bana da canim.

Yaptirmayi cok istiyorum 2 aydir falan goruyorsun sikintimi arzum.. sanirim gidecegim ankaraya ve olup gelecegim umarim bi aksilik cikmaz olur gelirim asimetri ameliyatimi..

arkadaslar dikis yerinden problem yasyan var mi , bende hafif bi kanama oldu ve sonrasinda kizardi.dr gordu mantar olabilir dedi:KK43:((pzt cildiyeye gidecem insallah ciddi bisey degildir :KK43:

X