Merhaba Arzu hn.,
ben de 25 Ekimde çok ani bir kararla ameliyat oldum, bir arkadaşımın yaptırdığı doktora. Gogus altı olcum 75cm ustu 82 idi sanırım. Kilom 50, boyum 163. Mentor 275cc pütürlü, High profil takıldı , kas altı, meme altı kesisi ile. Sol meme koltuk altı tarafı biraz yesil renge donmus ve cizgiler halinde morlıklar var, diğer tarafta yok. Su an 6. gun ve hala gouslerimi iki yanan patlamak uzere fuze gibi hissediyorum, herhangi bir komplikasyon yok cok sukur. Merak ettiklerim sunlar: ilk haftalar herkesin gousu ust tarafa dogru cekilmiş gibi mi duruyor,neredeyse 70 derece egimle baslıyorlar
Bu yuzden gous ucum asagıda kalıyor gibi duruyor, bu umarım gecicidir, yoksa doktoruma ozellikle soylediğim sey, meme ucunun en tepededurmasını istemem, bazı fotograflarda biraz ustten fazla cıkık duranlar gormustum (gous ucu da haliyle en tepede durmuyordu)onlardaki goruntuyu sevmediğimi basa basa soyledim. Dr um su andaki sekle bakmayın, henuz cok erken diyor ama ben bir tırlu rahatlayamıyorum. Acaba bana hemen ameliyat sonrası foto ve sonraki oturmus hali gonderebilecek var mıdır acaba. Bazılarınız hemen ilk hafta seklini cok begeniyor, bu yuzden de cok endiselendim, ne olur bu konuda bana tyardımcı olun.
Neredeyse baska dr gosterip gorus istemeyi dusunuyorum. Su anda daha 6. gunde oldugum icin yukarı kısımda kaslar mengeme gibi sıkı bir sekilde cekiyor tabi protezi, hic bırakacak gibi de durmuyor, nasıl rahatayacak bunlar acaba...