arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

saxe sen ocak ayında ameliyat olmuşsun sanırım da yeni mi milli oldular nasıl yanee

Burdan devam edeyim
Sen daha önce meme ucu hemen altinda kesi yapa birini gördünmü? Dr bana bu Teknigi anlatiginda ve resim gösterdiginde saka yaptigini sandim. Revisiona gelen bir hasta sandim. Ama ilginc bir yöntem. Yani kesinin bir kismi hemen ucun altinda kaldigi icin,
Sadece sag ve sol cizgiler hafif beli oluyor cok yakindan bakinca.

Bu arada 600'sayfani acmis oldum. Canim sen burda olmasan var ya, bu Forum kapanir herhalde

Son düzenleme:
Nasıl meme ucu hemen altı canım? Benim meme ucu kahverengi kısımın beyaz kısım ile birleşen yerinde..Fotoğraflarım var zaten bilirsin.Başka meme ucu kesisi bilmiyorum canım ..
600. Sayfa hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤️❤️

Bilgilerin muhteşem oku oku bitmez :)

Evet senin kesini biliyorum, ama bu tam ucun altindan gecerek yapiliyor. Senin uclarin birde asimetri düzeltilmisti. Konusmustuk ama tam hatirliyadim. Ona yarim daire kesi yetiyormu? Yoksa daha mi kesi büyütülüyor? Diklestirmenin de bu yöntemle yapiliyor yani Ters T olmadan, tabiki cok sarkik degilse.
.

Valla ben kendi kesi yöntemini biliyorum.Başka bilmiyorum.Görsel olarak bu şekilde zaten

Üç şekilde kesi var.Biri meme altı,biri koltukaltı diğerinde meme ucu..

Meme ucu asimetri düzeltilmesinde kahverengi kısım çepeçevre kesiliyor.Meme dikleştirmedede aynı şekilde oluyor.Eğer sarkıklık fazla ise ters T yada lolipop kesisi yapılıyor..

Evet bende bu üc kesiyi biliyordum simdiye kadar. Cok aradim nete ama resim olarak yok sadece yazi okarak var ama almanca. Alesef. Senin asimetri düzeltilmist, o zaman seninkide cepcevre kesildi degil mi? Yoksa yalnis mi hatirliyorum vanim:44:

Evet bende bu üc kesiyi biliyordum simdiye kadar. Cok aradim nete ama resim olarak yok sadece yazi okarak var ama almanca. Alesef. Senin asimetri düzeltilmist, o zaman seninkide cepcevre kesildi degil mi? Yoksa yalnis mi hatirliyorum vanim:44:
Sadece sağ meme ucuma müdahale edildi ameliyattan sonra.Yani sağ meme ucum sadece çepeçevre kesilerek taşındı ..

Senin sag tarafin mi, yoksa ben sana bakinca sag tarafin mi?
Sağ meme ucum dediğime göre benim sağ meme ucum Aşkkitabı...
Senin meme ucu asimetrin yada meme ucu probleminmi var?? Bu konu hakkında sürekli sorular soruyorsun ve ben sürekli cevaplar verip elimden geldiğince detaylı ve fotoğraflı izah edip göstermeye çalışıyorum farkındaysan.Ama aynı sorular sürekli sürekli gelince hani şakamısın falan diyesim geldi artık...

Yok Saka degil canim.Evet malesef az bir asimetri var birde ucumun birtanesi biraz icerde ama SIKINCA cikiyor! Uzun bir süre önce,herhalde bu senenin basi, seninle bu konu ile ilgili konusmustuk. Aradim ama bulamadim, belki de özel mesaj dan konusmustuk. zaman zaman sildigim icin, belki silmis olabilirim onlari. ondan sana önceki sorumda, hatirliyamadigimi yazmistim.:26:
Bu sene ameliyat olmayi kesin düsünüyorum ve yogun bir arastirmadayim. uzun bir süre bu konudan uzak durmustum. Unutugum bazi seyler olmus. :44:
Ayrica resimlerine birdaha bakmistim, hangi "sag meme" kastetigini bir daha ögrenmek ve emin olmak icin sordum, cünkü hic beli olmuyor izler! Benim icin, bu iz olayi önemli. Bunada ben karar verebildigim icin, cünkü üc kesiye de uygunum dedi Dr., hangisine karar vermekte zorlaniyorum.
Ben sana baktigimda, benim gördügüm sag Meme senin sol Memen oluyor. Umarim analatabildim canim.
Bayram nedeniyle cok yogunsun herhalde. Seni yorduysam kusura bakma....

Arkadaşlar..Çok fazla özel mesaj alıyorum.Tek tek cevap vermek ayrıca forumada bakmak vaktimi alıyor ve tek tek dönüş yapamıyorum.Sorulan sorular herkesin yaşadığı,yaşayabilecegi sorular genelde zaten.Çok özel konular dışında benim konuma sorularınızı yazarsanız,bende cevap yazarsam emin olun hem size faydası olacak hemde birçok kişininde kafasında soru işareti bırakmış aynı sorulara cevap vermiş olacağız
Birde konu ile alakası olmayan,yorumları olmayan kişilerden arkadaşlık talepleri geliyor.Bu kişileri kabul etmiyorum bilginiz olsun.Tekrar tekrar arkadaşlık teklifleri göndermeyin lütfen..

Merhaba,

85B - 85C sütyen kullanıyorum.Göğüs dikleştirme amelliyatı olmak için doktorumla konuştum fakat doktorum sadece dikleştirme yaparsak göğsümün a cupa düşeceğini bedenime göre küçük kalacağını söyledi.Ufak bir silikon koyacağım ccup olarak kalıcak dedi.

Bu durumda olan başkası var mı?Kararsız kaldım büyük olur gibi geliyor,ama şu an sarkık halide bu beden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…