- 10 Şubat 2010
- 261
- 2
YessssTeşekkür ederim. Kendime güvenim geldi valla. Müthiş birşeymiş. T-shirtlerin, geceliklerin arkasına saklanmadan...
Tedirgin oldu zaten, sonra da hoşuna gitti ama. Ben de içimden saydırıyorum tabi ne çok uğraştırdın beni diye.Ama o günden sonra biraz daha aşağı indiler sanki
Masaj vermedi ya henüz doktor, ben de bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum.
Arzum iyi ki varsın yaa... Hiç sevmem ben böyle gereksiz sevgi görüntülerini ama, görmeden de sevilebiliyormuş bir insan
Tüm 400 lüklere gelsin bu da
saxe sen ocak ayında ameliyat olmuşsun sanırım da yeni mi milli oldular nasıl yanee
yorumların yaklaşımın süper gerçekten de bende merak ettim seni.ama bana hiç yorum yapmadın niyekiii
Canikom Arzucugum, senin icin mayo / bikinileri ekledim. Albumumden gorebilirsin.
Ocak değil tatlım.. Geçen ay oldum..
Nasıl meme ucu hemen altı canım? Benim meme ucu kahverengi kısımın beyaz kısım ile birleşen yerinde..Fotoğraflarım var zaten bilirsin.Başka meme ucu kesisi bilmiyorum canım ..Burdan devam edeyim
Sen daha önce meme ucu hemen altinda kesi yapa birini gördünmü? Dr bana bu Teknigi anlatiginda ve resim gösterdiginde saka yaptigini sandim. Revisiona gelen bir hasta sandim. Ama ilginc bir yöntem. Yani kesinin bir kismi hemen ucun altinda kaldigi icin,
Sadece sag ve sol cizgiler hafif beli oluyor cok yakindan bakinca.
Bu arada 600'sayfani acmis oldum. Canim sen burda olmasan var ya, bu Forum kapanir herhalde
Nasıl meme ucu hemen altı canım? Benim meme ucu kahverengi kısımın beyaz kısım ile birleşen yerinde..Fotoğraflarım var zaten bilirsin.Başka meme ucu kesisi bilmiyorum canım ..
600. Sayfa hayırlı uğurlu olsun inşallah❤️❤️
Bilgilerin muhteşem oku oku bitmez :)
Nasıl meme ucu hemen altı canım? Benim meme ucu kahverengi kısımın beyaz kısım ile birleşen yerinde..Fotoğraflarım var zaten bilirsin.Başka meme ucu kesisi bilmiyorum canım ..
600. Sayfa hayırlı uğurlu olsun inşallah❤️❤️
Valla ben kendi kesi yöntemini biliyorum.Başka bilmiyorum.Görsel olarak bu şekilde zatenEvet senin kesini biliyorum, ama bu tam ucun altindan gecerek yapiliyor. Senin uclarin birde asimetri düzeltilmisti. Konusmustuk ama tam hatirliyadim. Ona yarim daire kesi yetiyormu? Yoksa daha mi kesi büyütülüyor? Diklestirmenin de bu yöntemle yapiliyor yani Ters T olmadan, tabiki cok sarkik degilse.
.
Valla ben kendi kesi yöntemini biliyorum.Başka bilmiyorum.Görsel olarak bu şekilde zaten
Eki Görüntüle 831351
Üç şekilde kesi var.Biri meme altı,biri koltukaltı diğerinde meme ucu..
Eki Görüntüle 831352
Meme ucu asimetri düzeltilmesinde kahverengi kısım çepeçevre kesiliyor.Meme dikleştirmedede aynı şekilde oluyor.Eğer sarkıklık fazla ise ters T yada lolipop kesisi yapılıyor..
Sadece sağ meme ucuma müdahale edildi ameliyattan sonra.Yani sağ meme ucum sadece çepeçevre kesilerek taşındı ..Evet bende bu üc kesiyi biliyordum simdiye kadar. Cok aradim nete ama resim olarak yok sadece yazi okarak var ama almanca. Alesef. Senin asimetri düzeltilmist, o zaman seninkide cepcevre kesildi degil mi? Yoksa yalnis mi hatirliyorum vanim:44:
Sadece sağ meme ucuma müdahale edildi ameliyattan sonra.Yani sağ meme ucum sadece çepeçevre kesilerek taşındı ..
Sağ meme ucum dediğime göre benim sağ meme ucum Aşkkitabı...Senin sag tarafin mi, yoksa ben sana bakinca sag tarafin mi?
Sağ meme ucum dediğime göre benim sağ meme ucum Aşkkitabı...
Senin meme ucu asimetrin yada meme ucu probleminmi var?? Bu konu hakkında sürekli sorular soruyorsun ve ben sürekli cevaplar verip elimden geldiğince detaylı ve fotoğraflı izah edip göstermeye çalışıyorum farkındaysan.Ama aynı sorular sürekli sürekli gelince hani şakamısın falan diyesim geldi artık...