- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Ben tüm araştırmalarımı yapıp, bu site üzerinden fikir edinenlerdenim.. Ameliyat tarihim 2 Eylül ve merak ettiğim bir kaç şey var.. Bu konuda, tecrübelerini paylaşacak arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum.
Öncelikle, hastane de kalma süresince madem hareket zorluğu çok fazla, önden düğmeli basit bir kıyafetin bana yararı olur mu?
Sporcu sütyeni olarak doktorum bana (burada marka vermek ne kadar doğru bilmiyorum) bir mayo firmanısın sütyenini önerdi. Ben hiç göğsü olmayan birisi olarak, kendi bedenimde mi yoksa bir beden büyüğünde mi almalıyım? Yazılanlarda, sıkı olması önemli gibi şeyler okumuştum.
Bu sütyeni ne kadar kullanacağım? Malum Antalya'da yaşıyorum ve az biraz sıcak bana doktorum 1 tane yeterli olacağını söyledi.
Ameliyat öncesi burada yazılanları okuyarak bilinçli bir şekilde planlama yapmak hoş, umarım bende mutlu olur ve güzel cicişlere kavuşurum..
Şimdiden yanıt vereceğiniz için teşekkür ederim..
Kararınız hayırlı olsun inşallah..Ameliyat öncesi tavsiyeler ve hastaneye götürülmesi gerekenleri bir konu altında toparlamaya çalışmıştım ben.Göz atarsan çok yararı olacaktır Link veriyorum http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html Genellikle tercih edilen,memnun kalınan sporcu sütyenlerinide bu başlıkta yazıp bilgilendirmeye çalıştım...Ben Ay Yıldızın sporcu sütyenini kullanmıştım.Cup ölçüsü yok zaten,bedene göre aldığın için sıkıntı olmuyor..Kendi bedenine göre almalısın tabikide ama cup ölçülü bir sütyen ise ameliyattan sonra alman daha iyi olacaktır Bu sütyen ilk 3 ay kullanılıyor.Yapısı itibari ile ince,terletmeyen bir malı olursa daha rahat edersin.Bu konuda Ay Yıldızın sütyeni yaz ayları için çok rahat.Mikrofible yapısı sayesinde terletmiyor tavsiye ederim..