arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Dr Hasan fındık 'a amelıyat olan buyutme operasyonu gecıren arkadaslarım da fıyatlarını protez bılgılerını yazabılır mı acaba:KK17:

bıraz gerıye gıdıp okuyunca gordum ıkı yıl once 5000 tl ye olmuşşunuz sanırım, epey varmış ya.. sımdı cok pahalıdır.. of ya hıc ıstemıyorum ama sanırım bana boğaziçi tıp merkezının yolu gozuktu ucuz dıye :KK43:(

Evet canım,ben iki sene önce 5000 tl ye ameliyat olmuştum..Şimdi 6000-7000 gibi rakamlar sanırım,net bilgim yok.Görüşmede ücret alınmıyor,yinede görüşmeni tavsiye ederim.En azından bazı şeyler hakkında bilgi sahibi olursun..Hiçbirşey kaybetmezsin :KK34:
Boğaziçi tıp merkezindede ameliyat olan arkadaşlar var.Onlardanda bilgi alabilirsin.Orayada git görüş mutlaka.Ona göre bir karar verirsin. :KK19:

Yaa ne kadar guzel yazmissin. Forumu ilk zamanlarda okuyordum ve dikkatimi ceken su olmustu.insanlar buyuk gogusu seviyorlar.ben ise buyukten ziyade daha derli toplu ama dik ve dolgun gogus istiyordum.herkesin dusuncesi farkli bu konuda.doktorum bana 3 ay sabret dedi.ve maalesef ben bu yazi istedigim gibi geciremicem icin cok uzuluyorum.ama simdi sen bana 6 ay ve hatta 1 sene diyosun.ben suan nasil saklicami dusunurken 1 sene beklemek dusuncesi moralimi bozdu acikcasi :KK43:( mesaj sayimida dolduramadim ki resimlerinize baksam :)

Canım benim,3 ay içerisinde zaten büyük bir değişim olacak..Ama inan bana zaman geçtikçe çok daha fazla güzelleşecekler.Ben bunu demek istedim.Yoksa ilk 3 ayda değişmez pek farketmez demek istemedim canını sıkma lütfen :KK19:
Yaz başında ameliyat olanlar malesef denizin tadını pek çıkaramıyorlar.yani güneşlenebilirsin dikiş yerlerine yüksek faktörlü güneş kremi kullanarak..Denizede girersin ama kollarını çok zorlayarak yüzemezsin o kadar :KK34:

Canım benim,3 ay içerisinde zaten büyük bir değişim olacak..Ama inan bana zaman geçtikçe çok daha fazla güzelleşecekler.Ben bunu demek istedim.Yoksa ilk 3 ayda değişmez pek farketmez demek istemedim canını sıkma lütfen :KK19:
Yaz başında ameliyat olanlar malesef denizin tadını pek çıkaramıyorlar.yani güneşlenebilirsin dikiş yerlerine yüksek faktörlü güneş kremi kullanarak..Denizede girersin ama kollarını çok zorlayarak yüzemezsin o kadar :KK34:

arzummm radevularımı aldım..2 hafta sonra ordayım..barıs cakır,naci celık,tugrul turan ve hasan fındık..4 doktordan randevu aldım..hepsiyle görusucem..forumları ınceleıgım kadarıyla bu 4 doktor on planda..aklıma baska doktor gelmıyor...istanbulda onerecegın bak sununlada görussen ıyı olur dedıgın baska bi doktor varmı? cunku bikere gelme sansım var..sonra kararımı verıp ameliyat ıcın gelcem..temmuzda bu iş bitsin istiyorum :) istanbuldan donerken bide ankaraya ugrıcam zühtü bey varmıs sanırım..baska da gözüme carpan bi isim olmadı ankarada..
bide dunden beri aklıma takılan dualplan yontemı var..bana cok cazip gelmeye basladı..yanı dualplan yuvarlak protezlerle cok dogal goruntu saglanabılıyor...bu bana cazip gelıyor..sanırım senınkıde boleydı? tabı kararı doktora bırakıcam ama bılgısız,protezlerden bi haberde gitmeyecegım karsılarına :)

Kuzum birşey sorucam. Bir sürü estetik fotoğrafı gördğm birley dikkatimi çekti. Bekar bayanların daha yukarıda duruyor sanki protezler. Acaba emzirwn bayanların emzirme kaynaklı üst lobun boşalmasından mı farklı duruyor? Mesela bakıyorum kendi göğüslerim o kadar yukarıda durmuyor. Bir tık aşağıda sanki.

Kuzum birşey sorucam. Bir sürü estetik fotoğrafı gördğm birley dikkatimi çekti. Bekar bayanların daha yukarıda duruyor sanki protezler. Acaba emzirwn bayanların emzirme kaynaklı üst lobun boşalmasından mı farklı duruyor? Mesela bakıyorum kendi göğüslerim o kadar yukarıda durmuyor. Bir tık aşağıda sanki.

ya canım memebasından olmustun dımı ? durumlar nasıl? yanı bi hissizlik uyusukluk varmı ?

Tatlım kendi konumda da sormuştun cevap yazdım sana son sayfada yazılı. :) ama yinede cevapliyım ne iz be hissizlik hiçbirini yaşamadım. Arkadaşlık talebi göndermiştin ekledim seni resimlerime bakabilirsin

Son düzenleme:
Benim meme ucundan yapildi ve sunu soyliyim daha bi guzel oldu :)) daha cok hassaslasti.doktorum benim yaptigim ameliyatlarda hastalarim hep ayni seyi.soyluyor dedi :KK66:

yeliz cevabın ıcın tesekkur ederım..pekı evlımısın ? süt bezlerı falan zarar görurmuymus..kasaltımı oldun..mesela memebasından dualplan yapılabılıyormu?

yeliz cevabın ıcın tesekkur ederım..pekı evlımısın ? süt bezlerı falan zarar görurmuymus..kasaltımı oldun..mesela memebasından dualplan yapılabılıyormu?

Rica ederim ne demek.evliyim ve bir cocugum var.ikinciyi dusunmuyorum.bu yuzden ameliyata kolay karar verdim.kasalti evet.bu yuzden 3 4 gun cok zorlandim ama simdi cok rahatim.sadece suan bana buyuk geliyo.sanirim zamanla inecek.insssallah

Rica ederim ne demek.evliyim ve bir cocugum var.ikinciyi dusunmuyorum.bu yuzden ameliyata kolay karar verdim.kasalti evet.bu yuzden 3 4 gun cok zorlandim ama simdi cok rahatim.sadece suan bana buyuk geliyo.sanirim zamanla inecek.insssallah

Sut bezlerine gelince zarar gormedigi soyleniyor ancak acikcasi ben cesaret edemezdim.zaten hamilelik sonrasi gogusler cok fazla deformasyona ugruyo.oncesinde cok gerek varmi bilemiyorum

ben memebasından dual plan zor oluo dıe bılıodm demekkı oluomus...bunu ögrenmem cok ıyı oldu..pekı doktorunuz kımdı ?

kac cc takıldı kı..daha onceden dokun varmıydı..bırde bu doktoru nerden buldun nekadar maliyet oldu sana ?

Internette arastirirken tesadufen buldum.yani birinin referansiyla gitmedim.sadece heehangi bir sikayet varmi diye baktim yoktu
gittim gorustum ve cok isindim kendisine.mentor marka high profil yuvarlak protez kullanildi.sag 375 cc sol 350 cc

Internette arastirirken tesadufen buldum.yani birinin referansiyla gitmedim.sadece heehangi bir sikayet varmi diye baktim yoktu
gittim gorustum ve cok isindim kendisine.mentor marka high profil yuvarlak protez kullanildi.sag 375 cc sol 350 cc

Gogsumun ici bosalmisti tamamen.ameliyat oncesinde dolgulu 34 b sutyen kullaniyodum.suan 34 c kullanmaya calisiyorum :)

arzummm radevularımı aldım..2 hafta sonra ordayım..barıs cakır,naci celık,tugrul turan ve hasan fındık..4 doktordan randevu aldım..hepsiyle görusucem..forumları ınceleıgım kadarıyla bu 4 doktor on planda..aklıma baska doktor gelmıyor...istanbulda onerecegın bak sununlada görussen ıyı olur dedıgın baska bi doktor varmı? cunku bikere gelme sansım var..sonra kararımı verıp ameliyat ıcın gelcem..temmuzda bu iş bitsin istiyorum :) istanbuldan donerken bide ankaraya ugrıcam zühtü bey varmıs sanırım..baska da gözüme carpan bi isim olmadı ankarada..
bide dunden beri aklıma takılan dualplan yontemı var..bana cok cazip gelmeye basladı..yanı dualplan yuvarlak protezlerle cok dogal goruntu saglanabılıyor...bu bana cazip gelıyor..sanırım senınkıde boleydı? tabı kararı doktora bırakıcam ama bılgısız,protezlerden bi haberde gitmeyecegım karsılarına :)

Istanbulda ben birçok doktorla görüştüm aslında..Ama önerecegin bir doktor varmı desen hmmm... Mesela Christian_Louboutin arkadaşımızın doktoru ilede görüşmeni öneririm.Doç dr fatih peker..
My sever arkadaşımızın doktoruda var,onunlada görüşebilirsin.. Prof dr ethem gunerene :KK34:
Alexus arkadaşımızın doktoru var..Op.Dr.Akın Demiralay..
Aklıma gelen isimler şu anda bunlar,başka isimler aklıma gelirse yazarım yine..
Benim yöntemim kas zarı altı canım.Daha öncesinde meme dokum oldugu için dual plan olmazdı bana.Dual plan ile kas altı yöntemi aynı diyor birçok doktor aslında.Ne derece doğrudur bilemem..Kas zarı altı içinde böyle bir yöntem yok diyorlar.Kas zarı altı ve kas üstü aynı yöntemmiş..O kası oradan ayırıp protezi altına koymak imkansızmış..
Sana Tugrul beyin yazdıgı bir yazının linkini vermiştim.Okumadınmı?

büyük gögüslü olmak inanın çoook zor bende küçültmeyi düşünüyorum :KK70: :KK70: :KK70: ne memnuniyetsizinsanlarız yaaa birimiz büyük isterken birimizne kadar küçük okadar iyi diye biliyoruz :KK70: :KK70:

X