arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum valla coooooooookkkkkkkkkkkk sevındım amelıyat kararı almana..sımdıden hayırlı olsun canım..o kadar arastırdın ınsallah ıstedıgın hayal ettıgın guzel goguslere kavusursun..
Ayrıca o yazan arkadasa katılmıyorum sadece ınsanlar ayrıldıgında mutsuz oldugunda mı estetık yaptırır cooookk sacma...ınsan kendını nasıl mutlu hıssedekse o sekılde davranmalı..
Senın bu amelıyatı ne kadar cok ıstredıgını ve ne kadar cok arastırdıgını bılıyorum dualarımız senınle ve ınsallah cok basarılı bır amelıyatla ozguvenın tavan yapar :KK66:)

şimdi nasıl cnmmm

adnnecim bende ameliyatımda adetliydim sorun olmuyor rahat ol:))
buarada arzumcum sen bilirsin:)) adetten 2-3 gün önce gögüslerimde aşırı bir hassasiyet ve ağrı oluyor aynı şeyi yaşayan varmı acaba yada normalmi?

yarın arayıp soracağım göğüslerim şişti ve cok acıyorlar onun sıkıntı yapıp yapmaması önemli bnm için hayırlısı canım ya ayyy stresliyim ya korkuyla karışık pişman olmaktan korkuyorum daha çok hayırlısı inşallah

Stresli olman,korkman gayet doğal canım..Herşey ameliyat olana kadar,sonrasında sabırlı bir bekleyiş içinde geçirmen olacaktır :KK34:
İnşallah pişman olmazsın,ameliyattan sonra bazı kişiler ağrıları fazla yaşıyor ve bu ağrılara bakarak pişamanlıklarını yazıyorlar tabi.Ama sonuçta bu ağrılar kalıcı ağrılar değil..Bazen bazı güzelliklere ulaşabilmek için biraz sıkıntıları çekmek gerekiyor,kolaymı yani bir ameliyat geçiriyorsunuz.Vücudunuza bir cisim koyuluyor,kesiler dikişler....
Gögüslerinin büyümesi seni mutsuz etmez herhalde..İyileşme döneminden sonra giyinebilecegin dekoteli kıyafetler,bikiniler,incecik sütyenler seni mutsuz etmez sanırım :KK34:

buarada arzumcum sen bilirsin:)) adetten 2-3 gün önce gögüslerimde aşırı bir hassasiyet ve ağrı oluyor aynı şeyi yaşayan varmı acaba yada normalmi?

Adetten önce ve bu dönemde gögüslerde hassasiyet,ağrı,şişlik olması gayet normal tatlım :KK19: Birçok bayan bazı zamanlarda gögüslerim şişti,ağrıyor diyor bende adet dönemin yaklaşıyor herhalde diyorum..Onlarda aa evet yaa..diyorlar :KK34: Bunu birçok bayan bilir ama bilmeyende var buradan söyleyelim..Bunlar normal şeyler canım endişe etme :KK54:

benim adetten 1 hafta 10 gün önce göğüslerim şişer ve gerginlik olur,acır daha adet olmadım cuma gününe kadar olsam da bitse diye dua ediyodum göğüslerimin şiş ve gergin olması protez için sıkıntı olur mu ondan stresliyim. bakalım yoksa adetliyken ameliyat sıkıntı lı sakıncalı değilmiş. Bu arada kan testlerimiz de kan grubumuzu da belirliyolar demi?

Stresli olman,korkman gayet doğal canım..Herşey ameliyat olana kadar,sonrasında sabırlı bir bekleyiş içinde geçirmen olacaktır :KK34:
İnşallah pişman olmazsın,ameliyattan sonra bazı kişiler ağrıları fazla yaşıyor ve bu ağrılara bakarak pişamanlıklarını yazıyorlar tabi.Ama sonuçta bu ağrılar kalıcı ağrılar değil..Bazen bazı güzelliklere ulaşabilmek için biraz sıkıntıları çekmek gerekiyor,kolaymı yani bir ameliyat geçiriyorsunuz.Vücudunuza bir cisim koyuluyor,kesiler dikişler....
Gögüslerinin büyümesi seni mutsuz etmez herhalde..İyileşme döneminden sonra giyinebilecegin dekoteli kıyafetler,bikiniler,incecik sütyenler seni mutsuz etmez sanırım :KK34:

tabiki bunlar beni mulu edecek şeyler inşallah iyi olur offf bakalımson 4 bir aksilik olmazsa :/

tabiki bunlar beni mulu edecek şeyler inşallah iyi olur offf bakalımson 4 bir aksilik olmazsa :/

Canım,şimdi Hasan beyin sekreteri ile konuştum..Adet döneminde bu ameliyatı olmak hiçbir sorun teşgil etmiyormuş,için rahat olsun bebeğim :KK34:
Bu arada kan tahlillerin ameliyat olacagın gün yapılacak.Kan gurubu testide yapılıyor tabi.Kan gurubunu bilmiyorsan yada şüphen varsa lütfen hemşireyi bilgilendir bu konuda :KK54:

yarın arayıp soracağım göğüslerim şişti ve cok acıyorlar onun sıkıntı yapıp yapmaması önemli bnm için hayırlısı canım ya ayyy stresliyim ya korkuyla karışık pişman olmaktan korkuyorum daha çok hayırlısı inşallah

Canım kendi konumda da yazdım sana:)
Şimdi aradım doktoru ben tabi her doktorun kararı farklı oluyor ama bana ilk iki gün kanama fazla olabilir diye tercih etmezmiş ama üçüncü günden sonra sorun yokmuş.sen tabi kendi doktorunu ara.

canım,şimdi hasan beyin sekreteri ile konuştum..adet döneminde bu ameliyatı olmak hiçbir sorun teşgil etmiyormuş,için rahat olsun bebeğim :KK34:
Bu arada kan tahlillerin ameliyat olacagın gün yapılacak.kan gurubu testide yapılıyor tabi.kan gurubunu bilmiyorsan yada şüphen varsa lütfen hemşireyi bilgilendir bu konuda :KK54:

canım sana ne kadar teşekkür etsem inan azdır cooooook teşekkürler söylediklerin aklımda evet bir sorun teşkil etmiyor dediler heyecan dorukta bu tahta görünümden hayrlısıyla kurtulayım ve nişanımda güzel dekolteli ekbiseler giyeyim inşallah o na da az kaldı :)

canım sana ne kadar teşekkür etsem inan azdır cooooook teşekkürler söylediklerin aklımda evet bir sorun teşkil etmiyor dediler heyecan dorukta bu tahta görünümden hayrlısıyla kurtulayım ve nişanımda güzel dekolteli ekbiseler giyeyim inşallah o na da az kaldı :)

Süperrr!!!
Nişan ne zaman??
Mutluluklar dilerimm:)

Hayırlısı canım benim :KK16: Nişanındada güzel dekolteli bir kıyafet seçersin valla süper olur :KK34:

tEMMUZ SONU İNŞALLAH O ZAMANA BİRAZ İYİ OLUR HERHALDE BAKALIM :) SEN NE KARAR VERDİN CANIM NE YAPACAKSIN?

Hayırlı olsun şimdiden:) tabi ki de düzelirsin o zamana kadar...
Ben bir hafta erteledim regl bitsin diye. Yani 22 haziran olcak canımmm

Hayırlı olsun şimdiden:) tabi ki de düzelirsin o zamana kadar...
Ben bir hafta erteledim regl bitsin diye. Yani 22 haziran olcak canımmm

sağol tatlım. Senin için de hayırlısı olsun inşallah mutlu ve güzel haberleri sonuçları da paylaşırız :)

Selam ben 7 mayista buyutme ameliyati oldum.yani 1 ayi tamamlamak uzereyim.2 haftalikken cok buyukler diye yazmistim.simdi cok buyukler demiyorum ama yinede bana buyuk geliyolar :)) ancak hala sertler.doktorum 3 aya kadar yumusar ve iner dedi.ben bu haldeyken bikini bile denemiyorum sertlikten.cok kotu duruyolar aslinda esime gore muhtesem ama bana gore cok iddiali ve buyuk.inecegi gunleri bekliyorummmm. Ama istedigim boyuta gelmezse kucultturme karari aldim bile

Selam ben 7 mayista buyutme ameliyati oldum.yani 1 ayi tamamlamak uzereyim.2 haftalikken cok buyukler diye yazmistim.simdi cok buyukler demiyorum ama yinede bana buyuk geliyolar :)) ancak hala sertler.doktorum 3 aya kadar yumusar ve iner dedi.ben bu haldeyken bikini bile denemiyorum sertlikten.cok kotu duruyolar aslinda esime gore muhtesem ama bana gore cok iddiali ve buyuk.inecegi gunleri bekliyorummmm. Ama istedigim boyuta gelmezse kucultturme karari aldim bile

Boyutu hakkında yorum yapmak,kafayı takıp üzmek hatta tekrar ameliyat planları yapmak için çok erken canım.Ödemlerden kaynaklanan şekil bozuklugu vardır şu anda zaten.İstedigin sütyeni takamazsın,bikinilerde bile tuhaf durur ve eyvah be ne yaptım diyebilirsin (bende demiştim çünkü):KK31:
Zamanla tabili gayet doğal bir kıvama ve görüntüye gelecekler :21: 6 Ay hatta bir seneye kadarda değişim devam edecek.Hatta birinci seneden ikinci seneye kadar ufak tefek değişikliller olacaktır :KK34: Gözün alışma devreside var tabi :KK53: Lütfen sabırlı ol ve olumsuz düşünüpte kendini boş yere üzme canım.. :KK19:

Arzum merhaba acaba ne kadara mal oldu amelıyatın acıl yardıma ıhtıyacım var amelıyat olacak haftaya ama doktor ve fıyat araştırması yapmam gerekıyor
öelden soramıyorum cunku mesaj hakkım dolmadı :KK43:(

Selam kızlar,bu günü çok bekledim.Bugün Hasan Fındıgın sekreterini aradım ve ameliyat olmak istedigimi,bana en kıssa zaman için gün vermesini söyledim.14 Şubat 2011 de,saat 7 de hastanede kan tahlileri için gelmemi ve iki saat sonra ameliyata girecegimi söyledi.Bu iki saat içinde doktorumla uzun uzun konuşacagız tekrar.Daha öncesinde ameliyat görüşmesi için gitmiştim ben muayenehanesine,tabi ameliyattan öncede konuşacagımızı söylemişti.Bana kas zarı altı teknigi ile ameliyatımı yapacagını,ister meme ucundan,ister meme altından girebilecegini,seçimi bana bıraktıgını söyledi.Meme ucundan süt bezlerinin bir miktar zarar görecegini söyleyince,artık çocuk düşünmedigimi söyledim,his kaybı konusundada,kesinlikle böyle bir sorun yaşamayacagıma dair garanti verdi.Ben mem ucu kesisini seçtim.Mentor,yuvarlak,yüksek profil proteze karar verildi.Büyüklük olarakta ameliyat günü ölçülerim alındıktan sonra yaklaşık cc yi bana söyleyecek.Ben vücudumun alacagı en büyük protezi istedigimi söyledim.Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsın Kadınlar Kulübü.En Büyük KKEn Büyük KK

Dr Hasan fındık 'a amelıyat olan buyutme operasyonu gecıren arkadaslarım da fıyatlarını protez bılgılerını yazabılır mı acaba:KK17:

bıraz gerıye gıdıp okuyunca gordum ıkı yıl once 5000 tl ye olmuşşunuz sanırım, epey varmış ya.. sımdı cok pahalıdır.. of ya hıc ıstemıyorum ama sanırım bana boğaziçi tıp merkezının yolu gozuktu ucuz dıye :KK43:(

Boyutu hakkında yorum yapmak,kafayı takıp üzmek hatta tekrar ameliyat planları yapmak için çok erken canım.Ödemlerden kaynaklanan şekil bozuklugu vardır şu anda zaten.İstedigin sütyeni takamazsın,bikinilerde bile tuhaf durur ve eyvah be ne yaptım diyebilirsin (bende demiştim çünkü):KK31:
Zamanla tabili gayet doğal bir kıvama ve görüntüye gelecekler :21: 6 Ay hatta bir seneye kadarda değişim devam edecek.Hatta birinci seneden ikinci seneye kadar ufak tefek değişikliller olacaktır :KK34: Gözün alışma devreside var tabi :KK53: Lütfen sabırlı ol ve olumsuz düşünüpte kendini boş yere üzme canım.. :KK19:

Yaa ne kadar guzel yazmissin. Forumu ilk zamanlarda okuyordum ve dikkatimi ceken su olmustu.insanlar buyuk gogusu seviyorlar.ben ise buyukten ziyade daha derli toplu ama dik ve dolgun gogus istiyordum.herkesin dusuncesi farkli bu konuda.doktorum bana 3 ay sabret dedi.ve maalesef ben bu yazi istedigim gibi geciremicem icin cok uzuluyorum.ama simdi sen bana 6 ay ve hatta 1 sene diyosun.ben suan nasil saklicami dusunurken 1 sene beklemek dusuncesi moralimi bozdu acikcasi :KK43:( mesaj sayimida dolduramadim ki resimlerinize baksam :)

X