Arzummm sen nerde ve ne kadara ameliyat oldun arkadasim
Canım,ben Istanbul Anadolu yalasında ameliyat oldum.Doktorumun ismi Hasan Fındık..İki sene önce bu ameliyatı 5000 tl ye olmuştum ben.Sanırım şu anki fiyatlar 6000-7000 arası birşey,net bilmiyorum..
Uygun bir yer istiyorsan öncelikle devlet hastanelerine gidip görüşmeni öneririm sana..Sonra sana uyugn olarak önerebilecegim yer Istanbulda Bogaziçi Tıp Merkezi..Bu ameliyatı orada olan arkadaşlar var forumda.Her ne kadar ilk başta hepimizin yaşadıgı korkuları,mutsuzlukları yaşayıpta mırın kırın ettiyselerde şimdi çokı memnunlarFiyat olarak 3500 civarı diye biliyorum..
Hem bak taksit yapan merkezlerde varmış,onlarıda düşünebilirsin.. Christian_Louboutin arkadaşmızın sonucu gayet güzel
San tavsiyem bu yerlerle,doktorlarla görüş,sadece burada yazarak sorarak biryerlere gelmen zor tatlım..Ben ço kgezdim inan,ıstanbulda gitmedigim doktor sayısı azdır..İçlerinden mantıgıma,bütçeme uyan doktoru seçtim ve çok memnun kaldım..İnşallah sende senin için dogru olan doktoru bulup ameliyatını güzel bir şekilde olursun ve çok mutlu olursun canımAllah yardımcın olsun...
Biz fikirlerle,tavsiyelerle hep buradayızAklına ne takılırsa sor,elimizden geldigince yardımcı oluruz sana :13:
Ha birde konuyu bile okumayan,sadece son mesajlarda resim lafı geçtigi için,sırf arkadaşlık teklifi edenler yokmu..Valla ben buradan söylüyorum,bana arkadaşlık teklifi gönderenlerin öncelikle nerelere yorum yazdıklarını,yani ilgi alanların nedir onlara bakıyorum.Eger bu ameliyatla ilgili bir ilgisinin olmadıgını görürsem eklemiyorum.Birde arkadaşlık olarak ekledigim kişilerin resimlerime baktıktan sonra ne teşekkür,nede olumlu veya olumsuz bir yorum yapmayanlar da oluyor.Ayıp birşey yani.Cuburun dedigi gibi biz burada ameliyat olmayı düşünenlere yardımcı olmak için birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Bende burada yazıştıklarımı ve yorum yapanları arkadaş listemde tutacagım.Listemi temizledim bile.
Arkadaşım ne kadar iyi bir insansın.Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.Demek boğaziçi tıp merkezi yapıyor.Memnunmu yaptıran arkadaşlar acaba:18:O kadar zor şartlarda çalışıyorum ki inan telefondan zor giriyorum nete.O yüzden burdan soruşturuyorum hep
merhaba kızlar,
ben de önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ameliyat olacağım. cc konusunda ve protez markası konusunda oldukça kararsızım. düşünmekten uyku uyuyamıyorum. 160 cm boyundayım, 45 kiloyum ve neredeyse memem hiç yok. çok çok çok küçük. ergenlik çağında ilk kızların nasıl büyür, tıpkı öyle. çok büyük bir şey istemiyorum çünkü minyon bir insanım, abes durur bende, kaldıramam. zaten büyük protezi de saklayamaz meme derim, çok belli eder. ama küçük bir şey de istemiyorum. doktorum 275 cc olabilir dedi. kafam karıştı. küçük gibi onlar sanki, gerçi hiç görmedim kaç cc ne kadar büyüklükte ama bu siteden okuduğum kadarıyla küçük kalıyorlar.
daha sonra kullanılacak marka mentor. yine kk'dan okudum bir sürü yorum. mentor orta sertlikte demişler. natrelle,nagor, arian'ı falan daha çok övmüşler doğallık konusunda. ama mentor kullananlar da şikayteçi değiller, memnunlar. yani sert derken gerçekten mi sert olur? aklım hep karman çorman. ben evli değilim arkadaşlar, bekarım. yani ileride eşim ellediğinde plastik gibi semsert bir şeylere dokunsun istemiyorum. hatta o anlamadıkça söylemeyi bile düşünmüyorum. şu anda zaten evli olmadığımdan, eşimin de fikrini alamam. ya bi akıl verin bana, kafam çok karıştı ve bu ameliyatı o kadar çok istiyorum kii... ama bu sebeplerden dolayı kendimi konsantre edemiyorum, mutlu olamıyorum; ya yanlış karar verirsem diye...
arzum arkadaş olarak ekledim seni senin içinde sakıncası yoksa bende resimlere bakmak istiyorum
Merhaba Arzun77, öncelikle arkadaşlık isteği göndermiştim onu boşver , bu konudaki yazını okuyunca üzüldüm( Ameliyatından beri 2 yıl 2 ay kadar geçmiş. Şu anki memnuniyet derecen nasıl, doğal duruyor mu, izler şu an ne durumda bir de hala asan beyi önerir misin? Ben 3 doktora gittim ve kafam çok karışık %100 bu diyemedim ( . Şimdiden teşekürler.
Arzumcum, pro uyeligin hayirli ugurlu olsun. Gule gule kullan canim. Yakismis sana:)
Merhaba,profilinize baktım fakat eski üye olmanıza ragmen yorum sayınız oldukça az..Yani ben sizi arkadaş olarak eklesem bile fotograflarımı göremezsiniz..
evet çok fazla yorum yazmadığım doğru ne kötüüüü
cnm arkadaslik yolladim kabul edermisin resimlerine bakma istiyorum bende cumartesi olcam insMerhaba,profilinize baktım fakat eski üye olmanıza ragmen yorum sayınız oldukça az..Yani ben sizi arkadaş olarak eklesem bile fotograflarımı göremezsiniz..
cnm arkadaslik yolladim kabul edermisin resimlerine bakma istiyorum bende cumartesi olcam ins
arzum senin sadece meme başındamıydı kesin başka yerde dikiş izin yokmu varsa o izlerin durumu nasıl bilgi verebilirmisin