Allah sadece sahibine değil bizlere de bağışlasın inşallah, o olmasaydı biz ne yapardık düşünemiyorum
canim konunun hepsini tek bir satir kacirmadan okudum sanirim .. siz ameliyat olali 2 yila yakin zaman olmus.. artik hersey yerli yerine oturmustur .. gule gule kullanin , iyi gunlerde saglikla insallah..
bende deli gibi nette dolasip, yabanci forumlara ve kadinlar kulubune sarmis durumdayim bilgi edinebilmek icin.. ama oylesine az ki turk hanimlardan 400 ve uzeri cc implanti olan hanim.. sizi bulduguma nasil sevindim anlatamam o yuzden .
benim derdim aman cok mu buyuk olurlar ? yada cildim esnek mi degil mi sorunsali degil.. benim merak ettigim esasen ya silikonlar vucudumda kucuk yada sarkik durursa o zaman nolur ? 1.75 boyundayim 57-58 kilo araligindayim ve iki erkek cocugu annesiyim.. biri 14 biri 7 yaslarinda.. ve uzun zamandir aklimda olan birseydi gogus cercevesini zenginlestirmek :) ama iste cocuklari buyuteyim, zamani ayarlayayim , doktor bulayim derken bugune kadar geldi..
gogus olcum zaman icinde cok degisti evlenmeden 85 C cuptu.. hamilelikte DD cup oldu, en sonunda sonup B goruntulu sarkik bir C haline geldi..
doktora gidis amacim gogusleri diklestirip, implantlada iclerini doldurtmakti.. alinip verilen kilolardan nerdeyse ici bosalmis durumda cunku :) gorustgum doktorlarin hepsi diklestirmeye gerek olmadigini sadece gogsun volumunun yeniden yerine konulmasi gerektigi konusunda hemfikir.. sag ve sol gogus arasinda bir asimetri sorunu var yaklasik 1 cm kadar onuda gogus basi kesisiyle halledecekler..
kisaca high profil kas alti meme ucundan 425 cc yada 400 cc ameliyat sirasinda karar verilecekmis hangisinin olacagina.. ama benim dusundugum gogsu zamaninda DD kadar buyumus ve esnemis biri icin 400-425 kucuk olmaz mi? doktorlar implantlarin gogsu kaldiracagini soyluyorlar ama ya kaldirmaz ve bu sefer hem buyuk hem sarkik goguslerim olursa ? :26:
size sormak istedigim hamileyken gogusleriniz en fazla ne kadar buyumustu? su anki buyuklugunuze daha once sahip olmusmuydunuz arzu hanim? implantlar goguslerinizi ayni zamanda diklestirdi mi? boyunuz ve kalca olculerinizle orantilanarak mi koyuldu silikonlar ? ne cok soru sordum dimi? :) nolur kusura bakmayin.. ama doktorlar oyle rahatlar ki olmadi kucuk gelir begenmezsen yenileriz diyebiliyorlar ama 2. kez allah gostermesin bir komplikasyon olmazsa neden bicak altina yatayim dedim kendi kendime :44: bu arada ameliyat gunum martin 2. haftasinda.. ne yapmaliyim, ne duunmeliyim insan nasil panikliyormus, butun dusundukleri birbirine giriyormus simdi sizin konunun basinda bahsettiginiz hislerinizi oyle iyi anliyorum ki ..
simdilik benden bu kadar, cok sevgiler .
canim konunun hepsini tek bir satir kacirmadan okudum sanirim .. siz ameliyat olali 2 yila yakin zaman olmus.. artik hersey yerli yerine oturmustur .. gule gule kullanin , iyi gunlerde saglikla insallah..
bende deli gibi nette dolasip, yabanci forumlara ve kadinlar kulubune sarmis durumdayim bilgi edinebilmek icin.. ama oylesine az ki turk hanimlardan 400 ve uzeri cc implanti olan hanim.. sizi bulduguma nasil sevindim anlatamam o yuzden .
benim derdim aman cok mu buyuk olurlar ? yada cildim esnek mi degil mi sorunsali degil.. benim merak ettigim esasen ya silikonlar vucudumda kucuk yada sarkik durursa o zaman nolur ? 1.75 boyundayim 57-58 kilo araligindayim ve iki erkek cocugu annesiyim.. biri 14 biri 7 yaslarinda.. ve uzun zamandir aklimda olan birseydi gogus cercevesini zenginlestirmek :) ama iste cocuklari buyuteyim, zamani ayarlayayim , doktor bulayim derken bugune kadar geldi..
gogus olcum zaman icinde cok degisti evlenmeden 85 C cuptu.. hamilelikte DD cup oldu, en sonunda sonup B goruntulu sarkik bir C haline geldi..
doktora gidis amacim gogusleri diklestirip, implantlada iclerini doldurtmakti.. alinip verilen kilolardan nerdeyse ici bosalmis durumda cunku :) gorustgum doktorlarin hepsi diklestirmeye gerek olmadigini sadece gogsun volumunun yeniden yerine konulmasi gerektigi konusunda hemfikir.. sag ve sol gogus arasinda bir asimetri sorunu var yaklasik 1 cm kadar onuda gogus basi kesisiyle halledecekler..
kisaca high profil kas alti meme ucundan 425 cc yada 400 cc ameliyat sirasinda karar verilecekmis hangisinin olacagina.. ama benim dusundugum gogsu zamaninda DD kadar buyumus ve esnemis biri icin 400-425 kucuk olmaz mi? doktorlar implantlarin gogsu kaldiracagini soyluyorlar ama ya kaldirmaz ve bu sefer hem buyuk hem sarkik goguslerim olursa ? :26:
size sormak istedigim hamileyken gogusleriniz en fazla ne kadar buyumustu? su anki buyuklugunuze daha once sahip olmusmuydunuz arzu hanim? implantlar goguslerinizi ayni zamanda diklestirdi mi? boyunuz ve kalca olculerinizle orantilanarak mi koyuldu silikonlar ? ne cok soru sordum dimi? :) nolur kusura bakmayin.. ama doktorlar oyle rahatlar ki olmadi kucuk gelir begenmezsen yenileriz diyebiliyorlar ama 2. kez allah gostermesin bir komplikasyon olmazsa neden bicak altina yatayim dedim kendi kendime :44: bu arada ameliyat gunum martin 2. haftasinda.. ne yapmaliyim, ne duunmeliyim insan nasil panikliyormus, butun dusundukleri birbirine giriyormus simdi sizin konunun basinda bahsettiginiz hislerinizi oyle iyi anliyorum ki ..
Dizimi izliyim,size tek tek cevap yazacağım
Hangi diziyi izliyorsun?
Memislerin Dogum günü kutlu olsun canim
sevgililer günün ve ikiz sevgililerinin doğum günü kutlu olsun bebişimm...
Kız narkozdan korkulurmu hiçBiz bağımlı olduk valla senede bir yada iki kez almak istiyoruz
Lokal sedasyon yöntemi ile ameliyat eden doktorlar az olsada var.Tek bildigim Tuğrul Turan beyin bu ameliyatı Lokal Sedasyon yöntemi ile yaptigidir.Ama şahsen bende buna cesaret edemezdim şahsen.Ya hissedersem,sesimi duyuramasamfalan filan..
Arzumcukkkkkkk 2.yılın kutlu ve mutlu olsun tatlım yaaaa :))) darısı bızlere... Hayat sana bugüne özel,güzel mi güzel bır hedıye vermiş :) öpücükler arzum için ;-}
8 Şubat'ta meme dikleştirme karın germe lazer lipo ve normal lipo çıkarılan yağların pipoya ve dudağa doldurulması ameliyatımı. 5 saatlik kısmı belden uyuşturma son bi saati zaman yetmediği ve ilave iğne durumu olmadığı için narkozdu:) anestezi uzmanı bu şekilde en az zararı gördüğümü söyledi.6 saat narkoz zararlı dedi:) yarın 1 hafta oluyor mememaltında dikişin o tarafta pipet gibi bişey var o ne bilen varmı ben lolipop oldum:) merak ediyorum
arzumcum bugün memişlerinin doğumgübüymüş, doğumgünleri kutlu olsun :)) nice birlikte güzel senelere... Bu arada yukarıda yazılanları okuyordum da, ameliyat öncesinde 300 ün üstünü devasa bir boyut olarak gören biri olarak bence de 400çok çoook büyük değildir.. 300 benim gibi göğüs çevresi dar birine iyi oldu daha da büyügü olabilirmiş ama dktorum 325 345 istemesine ragmen sol göğsüm ancak 300 ü kabul etmiş çok zorlamış.. yani kısacası emzirmiş ve sarkmış göğüslere ki minyon da değilsen 400 olur hakkaten..
Canlarım benimmm....Unutmamışlar,hatırlamışlar benim güzel dostarım Çok teşekkür ederim.. Onlar benim kendime verdigim en güzel hediye oldu inanın İyikide bu ameliyatı olmuşum,iyikide dünyanın en iyi doktorunu tercih etmişim Buradan sevgili doktorumunda başarılı ellerinden öpüyorum Tüm sevgililerin sevgililer gününüde kutluyorum..
İstanbul Avrupa yakasında oturan,Levent e yakın olan arkadaşlarıma bir hatırlatma..Bugün saat 18:00 da Kanyon da Ozan Dogulu konseri var.Gelin hep beraber Sevgililer gününü kutlayalım:118:
Bende ikizlerinin doğum gününü ve sevgililer gününü kutluyorum, ne kadar özel bir günde kavuşmuşsun onlara ne doktorunu nede bu özel günü hiç bir zaman unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?