Canım bende emzirdim,benimde üst kısım boşalmıştı..Banada kas zarı altı tekniği kullanıldı zaten kas üstü yöntemiyle aynı gibi.Arada sadece zar varBen asla hissetmiyorum protezimi,eminim sende hissetmezsin Eğer öyle bir risk olsaydı zaten doktorun kas altı yöntemini tercih ederdi.Yada başka bir yöntemi.Bence kas üstünde göğüslerin daha iyi toparlanır merak etme.
Güzel haberlerle gel aramıza,bekliyoruz seni
Forumda Fuat beye ameliyat olan arkadaşlarımız vardı..Ama fiyatlar degişmiştir bence:44: Tekrardan bilgi almanı öneririmHasan beyde Bağdat caddesinde,Şaşkınbakkalda..Yarın kontrolum var benim saat 14:30-15:00 arası.Yakınsan eğer,imkanın varsa beklerim
benimle arkadaş olurmusun resimlerini görmek istiyorum
Bana söylediğini sonradan anladım canım. Kusura bakma ya.. :/ Şuanda yollardasındır muhtemelen. Ama Hasan Fındıktı galiba seninki. Fiyatları güzeldi diye anımsıyorumGelsem de ona yaptıramam sanırım..
Kızlaaarrrrr...,Doktor kontrolünden yeni çıktım,doktoruma biz bebek istiyoruz dedimNe dersiniz,emzirebilirmiyim,göğüslerim çok deforme olurmu,sonrasında ne yapılabilir dedim.Kesinlikle sorun yaşamazsın,emzirebilirsin dedi.Ben aslında emzirmek istemiyorum bozulur diye,dedim ama kızdı.Saçmalama dedi.Kesinlikle emzirmemi söyledi.Emzirmesemde göğüslerim süt dolup büyüyeceginden dolayı bir miktar deforme olacağını söyledi :26: Sonrasında ufak bir dikleştirme ile protezleri kasın arkasına koyar harika bir göğüs yaparız,endişe etme diyince daha çok heyecanlandım aslında Emzirme konusunda emin değilim,doğumdan sonra bakarız artık Yaşımdan dolayı fazla ertelememi söyledi..Mart,Nisan gibi hamiş kalmak istiyorum ben.Yavaş yavaş doktor kontrollerine başliyim diyorum.Dişçi ve kadîn dogum doktoruna muayene olmam lazım... Hadi hayırlısı bakalım,fikrim değişmezse hamile kalmak istiyorum
Geldim geldimCanım öncelikle kararın hayırlı olsun diyorum Ve belirtmek istiyorumki meme ucu kesisi sanıldığı gibi süt bezlerine zarar veren bir yôntem degil..Meme ucu kesisinde meme dokusu kesilmeden deri altından protezin koyulacağı cebe ulaşılıyor.Yani sanki meme altından kesı yapılmış gibi gidiliyor cebe.Öyle memeyi ortadan yarıpta olmaz zaten Allah korusun o meme toparlanamaz zaten .Bütün işlevini kaybeder,his falan yok olur Allah korusun.Ama bu işin uzman ellerde yapılması şart tabi.Doktorun bu kesiyi ônerdiyse zaten kendine güveniyordur,çok şanslısîn
İzler ilk iki üç ayda gözle görülür biçimde yok oluyor.. 6.Ayda tamamen siliniyor diyebilirim
Meme ucu kesisi ile her yöntem uygulanabilir.Sadece koltuk altı kesisinde protez sadece kas altına koyulabilir..
Kas üstü olacağından dolayı vede zayıf bir bayan oldugundan dolayı bence 300cc iyidirSen yeterki doktoruna nasıl bir göğüs istediğini çok iyi anlat canım.Gerisini ona bırak.Ameliyatta zaten birkaç büyüklük deniyecektir ve hangisi sana yakışırsa onu tercih edecektir
vallah cesaretlisin. Allah gönlüne göre verir ins.
meme ucu kesisi, ucun büyüklügüne göre mi karar veriliyor?
Seninle arkadaş oldum,fotoğraflarımı görebilirsin canım
Kızlaaarrrrr...,Doktor kontrolünden yeni çıktım,doktoruma biz bebek istiyoruz dedimNe dersiniz,emzirebilirmiyim,göğüslerim çok deforme olurmu,sonrasında ne yapılabilir dedim.Kesinlikle sorun yaşamazsın,emzirebilirsin dedi.Ben aslında emzirmek istemiyorum bozulur diye,dedim ama kızdı.Saçmalama dedi.Kesinlikle emzirmemi söyledi.Emzirmesemde göğüslerim süt dolup büyüyeceginden dolayı bir miktar deforme olacağını söyledi :26: Sonrasında ufak bir dikleştirme ile protezleri kasın arkasına koyar harika bir göğüs yaparız,endişe etme diyince daha çok heyecanlandım aslında Emzirme konusunda emin değilim,doğumdan sonra bakarız artık Yaşımdan dolayı fazla ertelememi söyledi..Mart,Nisan gibi hamiş kalmak istiyorum ben.Yavaş yavaş doktor kontrollerine başliyim diyorum.Dişçi ve kadîn dogum doktoruna muayene olmam lazım... Hadi hayırlısı bakalım,fikrim değişmezse hamile kalmak istiyorum
Arzucum Merhaba,
sitede birçok konuda yorumunu okudum.
Meme büyütme konusunda tecrübeli olduğunu sanırım.
Banada deneyimlerini paylaşarak yardımcı oloursan çok çok sevinirim...
Ben 28 aralık Çarşamba günü ankara da meme büyütme ameliyatı oldum.
Bugün 9. günüm sporcu südyeni ve güğüs üstlerimde çok fazla şişlik olduğu (sıkı) için bandaj var.
Benim sorunum gögüslerimin boyutu. ameliyat öncesi 75 B südyen kullanıyordum.
1,5 yılda yaklaşık 12 kilo verdiğim için göğüslerim boşalmış ve sarkmıştı.
325 cc damla model protezin uygun olduğunu düşündü doktorum ve 325 cc taktı.
Şuan gögüslerim kocaman yani 90 dan büyük diyebilirim, çok geriliyorum gece yatarken sanki daha çok büyüyorlar.
Ve şişlikler indikten sonrlada çok küçülmeyip böyle büyük kalacağını düşündükçe çok kötü oluyorum.
Ben bukadar büyük istemiyorum dolgun 80 yeterli bence.
boyum 1,64 kilom 64
sizce bu şişlikler ne kadaar iner göğüs ölçüm kaç olur.
Psikolojim çok kötü lütfen fikirlerinizi paylaşın.
Şuan tek isteğim çektiğim onca acıya ragmen tekrar ameliyat olup bunlardan kurtulmak.
(
Benimle niye arkadaş olmuyorsun Arzum((
Arzucum Merhaba,
sitede birçok konuda yorumunu okudum.
Meme büyütme konusunda tecrübeli olduğunu sanırım.
Banada deneyimlerini paylaşarak yardımcı oloursan çok çok sevinirim...
Ben 28 aralık Çarşamba günü ankara da meme büyütme ameliyatı oldum.
Bugün 9. günüm sporcu südyeni ve güğüs üstlerimde çok fazla şişlik olduğu (sıkı) için bandaj var.
Benim sorunum gögüslerimin boyutu. ameliyat öncesi 75 B südyen kullanıyordum.
1,5 yılda yaklaşık 12 kilo verdiğim için göğüslerim boşalmış ve sarkmıştı.
325 cc damla model protezin uygun olduğunu düşündü doktorum ve 325 cc taktı.
Şuan gögüslerim kocaman yani 90 dan büyük diyebilirim, çok geriliyorum gece yatarken sanki daha çok büyüyorlar.
Ve şişlikler indikten sonrlada çok küçülmeyip böyle büyük kalacağını düşündükçe çok kötü oluyorum.
Ben bukadar büyük istemiyorum dolgun 80 yeterli bence.
boyum 1,64 kilom 64
sizce bu şişlikler ne kadaar iner göğüs ölçüm kaç olur.
Psikolojim çok kötü lütfen fikirlerinizi paylaşın.
Şuan tek isteğim çektiğim onca acıya ragmen tekrar ameliyat olup bunlardan kurtulmak.
(
Arzum canim peki göğüs ucu kesisi ameliyatından sonra hareket kısıtlaması göğüs altına göre daha mı az oluyor yoksa tersi mi? Ameliyattan cok iyilesme sureci kafama takiliyor, gun boyu encok kollarımı kullanıyorum cocuklarım küçük oldugundantabi göğüs ucu kesisi için uygun bir adayımın bilmiyorum ama merak iste bebeğim
Hadi bakalim Arzumcum kararin hayirli olsun,ben de mart nisan gibi ikinci cocucugu dusunuyorum,sitede ilk biz olucaz sanirim protezli hamilelik yasayan tecrubeler olarakcok guzel karar vermissin cnm herseyin hayirlisi olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?