Mutlu seneler arkadaşlar ...2013 senesi hepimize mutluluk,saglık,huzur,bol kazanç getirsin..Herkesin dilekleri gerçekleşsin,bütün kadınlar mutlu olsun gözyaşı dökmesin...
geldim hayatımmoozdecim merhaba cnm ben hasan beye ameliyat oldum evet meme altı kesisiyle oldu ameliyatım bana krem verdi çünkü benim izlerimde çok fazla bi iyileşme olmadı ayrıca senin daha çok yeni benim 6 ayım doldu mesela kesi yerlerimdeki dokum biraz kalın gibiydi oyüzden krem werdi bana kullan ama 2 ayda geçmesini bekleme dedi ben şimdi werdiği kremi kullanıyorum kremin adı prosil zaten muaynehanede satılıyo krem verirse ordan alırsn ama ilk önce kontrolüne git bence krem için daha çok erken zaten gerek görürse hasan bey sana krem kullan der gerek yoksa kullanmanda gerekmez çok kafaya takılıcak bişey değil
çok çok teşekkür ederimm melita arzumm internetten araştırdığımda bir sürü ilaç ismi var prosili de araştırıcam ama benim evet bir an evvel doktora gitmem gerekli :) bu arada herkese mutlu mutlu seneler diliyorum
Merhabalar. Ben de yeni bir konu açtım ama o daha onaylanmadı. Benim sorunum daha çok işin iyileşme kısmının uzunluğuyla alakalıydı ama başka bir başlıkta 400 cc di sanırım altının çok küçük olduğunu okudum. Sizinki de 400 müş. Meve çevreniz vs. kaçtı öğrenmem mümkün mü? Çünkü ben de olmuşken büyük olsun istiyorum. 2. bir ameliyatı daha yaptıramam. Küçüklüğünden şikayetçi olanlar çok çünkü. Bir de hiç göğüs dokunuz var mıydı? Doktora birkaç sene önce danışmıştım ama kaç dediğini anımsayamıyorum. Benim göğüs altım 80 üstü de 85.
(az önce başka bir yere yazmıştım, görebilesiniz diye)
Öncelikle çok çok teşekkür ederim bu detaylı yazı için.
Benim de en büyük sorunlarımdan biri yalnız oluşum. 3,5 yaşında bir kızım var ve eşim işlerinden dolayı çok meşgul. Tek seçeneğim annem ama o da çalışıyor. Arkadaş desen hepsinin işi gücü var. Refakatçiyi geçtim zaten. :)) Tek başıma bu işin üstesinden kalkmam gerek yani benim. Ya da yaptırmayacağım ki o da hiç düşünmek istemediğim bir ihtimal. Ayrıca anneme söylerim ama babam falan bilsinler istemiyorum. Sömestr tatilini düşünmüştüm ben. O dönemde tatile çıkacak annemler. Kızı da onların yanına veririm. 1 haftada geçsin bana yeter.Ama refakatçisiz olmaz diyorsunuz yani.
Çok zavallı bir durumda görünüyorum sanırım ama arkadaşlarımın hepsi çalışıyor ve karşı yakada oturuyorlar. Komşu desen hiç öyle bir ilişkim yok. Şansıma eşim evde olursa ne ala. Ama içimi çok rahatlattın. Ben kendimi eve bir atayım. Gerisi bana süper görünüyor zaten. 1 hafta yataktan çıkmayabilirimYeter ki 1 hafta sonunda ayağa kalkıp kızımı almaya gidebileyim...
yarın, meme ucu kesisiyle ameliyat olucam dr. kas üstü yaıcam dedi.
1. izler ne sürede geçiyor?
2.kas üstü meme ucunda doğru olurmu?
3emzirmeden dolayı üst lobum boş, 51 kiloyum 1.60 boy 300 cc uygun mu?
Buradaki arkadaşlığı ve güzel desteği bildiğim için, paramı denkleştirir denkleştirmez ilk olarak buraya girdim.2-3 sene öncesinden bir hesabım vardı ve yine forumda aynı yerde dolaşıyordum. Ama hesabımı bile hatırlayamadım düşün Artık bedenen de, ruhsal olarak da hazırım. Fuat Yüksele olmayı düşünüyorum çünkü bana çok uygun gelmişti fiyatı. Bir de Fenerbahçe de yeri. Bana da yakın. Şimdi ilk iş ona gidip görüşmek kaldı
Geldim geldimCanım öncelikle kararın hayırlı olsun diyorum Ve belirtmek istiyorumki meme ucu kesisi sanıldığı gibi süt bezlerine zarar veren bir yôntem degil..Meme ucu kesisinde meme dokusu kesilmeden deri altından protezin koyulacağı cebe ulaşılıyor.Yani sanki meme altından kesı yapılmış gibi gidiliyor cebe.Öyle memeyi ortadan yarıpta olmaz zaten Allah korusun o meme toparlanamaz zaten .Bütün işlevini kaybeder,his falan yok olur Allah korusun.Ama bu işin uzman ellerde yapılması şart tabi.Doktorun bu kesiyi ônerdiyse zaten kendine güveniyordur,çok şanslısîn
İzler ilk iki üç ayda gözle görülür biçimde yok oluyor.. 6.Ayda tamamen siliniyor diyebilirim
Meme ucu kesisi ile her yöntem uygulanabilir.Sadece koltuk altı kesisinde protez sadece kas altına koyulabilir..
Kas üstü olacağından dolayı vede zayıf bir bayan oldugundan dolayı bence 300cc iyidirSen yeterki doktoruna nasıl bir göğüs istediğini çok iyi anlat canım.Gerisini ona bırak.Ameliyatta zaten birkaç büyüklük deniyecektir ve hangisi sana yakışırsa onu tercih edecektir
arzuummm nasılsın.. doktora halen gidemedim şehir dışındayım en sonunda arayıp en azından izlerle ilgili bi krem kullanmalı mıyım neyi önerirsiniz diye sormak için aradım ama bugün çalışmıyorlar sanırım hemen aklıma sen geldin :) sana sormak istedim ameliyat olalı bir buçuk ay olacak hiç bir krem vs. kullanmadım sence ne kullanmalıyım bildiğin önerebileceğin bir ilaç var mıdır?
canımsın yaaaay ne iyi geldi valla yorumun. bir de kas üstü olunca hissedilir mi? dr. hisetmezsin demişti. 2 emzirmeden sonra göğüslerim boşaldı va areola kısmı buruştu kas üstü senin için iyi olanı dedi. bana dua edin:18:
Canım,yarın kontrole gidiyorum ben bilgin olsunGelme imkanın varsa beklerim.Muayene saatim 14:30-15:00 arası
arzum sen ne zmn yaptırdınki, yarın kontrolün var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?