arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Mutlu seneler arkadaşlar ...2013 senesi hepimize mutluluk,saglık,huzur,bol kazanç getirsin..Herkesin dilekleri gerçekleşsin,bütün kadınlar mutlu olsun gözyaşı dökmesin...

çok çok teşekkür ederimm melita arzumm internetten araştırdığımda bir sürü ilaç ismi var prosili de araştırıcam ama benim evet bir an evvel doktora gitmem gerekli :) bu arada herkese mutlu mutlu seneler diliyorum

Bu krmei ben Mentorun sitesinde görmüştüm.Ürün hakkında yapılan yorumları çok iyiydi..Ama Melitamın da dedigi gibi önce Hasan bey seni bir muayene etsin,gerek görürse alırsın.Belkide hiç ihtiyacın yoktur,izlerin çok iyi iyileşiyordur Benimde en yakın zamanda gitmem gerek,bende daha gitmedim Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun şeker?Hadi ayarlayalımda gidelim,Melitacıgım sende gel

Merhabalar. Ben de yeni bir konu açtım ama o daha onaylanmadı. Benim sorunum daha çok işin iyileşme kısmının uzunluğuyla alakalıydı ama başka bir başlıkta 400 cc di sanırım altının çok küçük olduğunu okudum. Sizinki de 400 müş. Meve çevreniz vs. kaçtı öğrenmem mümkün mü? Çünkü ben de olmuşken büyük olsun istiyorum. 2. bir ameliyatı daha yaptıramam. Küçüklüğünden şikayetçi olanlar çok çünkü. Bir de hiç göğüs dokunuz var mıydı? Doktora birkaç sene önce danışmıştım ama kaç dediğini anımsayamıyorum. Benim göğüs altım 80 üstü de 85.
(az önce başka bir yere yazmıştım, görebilesiniz diye )

Merhaba canım..Sana şöyle cevap veriyim madem..Ameliyattan sonra iyileşme kısmı kişiden kişiye ve yönteme göre degişiklik gösteren bir şeydir.Forumda örnek veriyorum Kas Altı yöntemini çok agrılıdır,öldüm bittim diye yazan arkadaşlarda var,aynı yöntemle ameliyat olmuş fakat ameliyatın hemen sonrasında çok agrı duymayan çok rahat geçiren arkadaşlarımızda var Birinci ayında yüz üstü yatabildigini yazan arkadaşlarda var,ilk üç ay yüzüstü yatamayanlarda var :44: Yani,bu durum kişiden kişiye göre degişebilmektedir Önemli olan senin vücuduna uygun protezin ve yöntemin seçilip gayet dogal istedigin büyüklükte gögüslere kavuşmak olacaktır..Ameliyattan sonraki ilk hafta genellikle biraz sıkıntılı geçer.Yaninda sana yardımcı olabilecek yatıp kalkarken sırtından destek verecek,yemegini yapacak,ortalıgı düzeltip toparlayacak..Kıssacası senin elin ayagın olacak birinin olması şart.Bu dönemi ne kadar rahat atlatırsan sonrasıda daha hızlı iyileşme dönemi olacaktır..
400cc lik bir protez çok büyük bir protez degildir.Ama bu protezi taşıyamayacak vücutlar,gögüsler olabilir tabiki.Sizin vücut ölçülerinize göre (omuz genişligi,gögüs kafesi genişligi,boyunuz,kilonuz,kalça genişliginiz,bel inceliginiz,şu anki meme dokunuzun durumu) gibi faktörler göz önüne bulundurularak sizinde nasıl bir gögüs istediginize bakılarak bir iki bedene kadar gögüslerini büyüyebilir Benim sırt genişligim dar..73 cm .Sütyen bedenlerim 75 bedendir.Öncesinde meme dokum vardı B cup tım.Fakat emzirmelerden kaynaklı üst lobum boşalmıştı,altta meme dokum vardı.
Size tavsiyem aklım-nızda olan doktorların hepsiyle görüşüp öyle karar vermeniz olacaktır.Ben çok doktorla görüştüm,içlerinde şu anki yöntemimle,protez büyüklügü ve şekliyle alakasız şeyler tavsiye eden doktorla olmuştu.Şimdi düşünüyorumda eger onlardan birini seçseydim ne kadar mutsuz olurmuşum Zaten sizi anlayan,istediginiz gögüsleri yapacak doktoru bulunca inanın anlıyorsunuz.. Her yöntemi uygulayan doktoru seçmenizde avantaj olacaktır Umarım yardımcı olabilmişimdir sorularınıza

Öncelikle çok çok teşekkür ederim bu detaylı yazı için.
Benim de en büyük sorunlarımdan biri yalnız oluşum. 3,5 yaşında bir kızım var ve eşim işlerinden dolayı çok meşgul. Tek seçeneğim annem ama o da çalışıyor. Arkadaş desen hepsinin işi gücü var. Refakatçiyi geçtim zaten. :)) Tek başıma bu işin üstesinden kalkmam gerek yani benim. Ya da yaptırmayacağım ki o da hiç düşünmek istemediğim bir ihtimal. Ayrıca anneme söylerim ama babam falan bilsinler istemiyorum. Sömestr tatilini düşünmüştüm ben. O dönemde tatile çıkacak annemler. Kızı da onların yanına veririm. 1 haftada geçsin bana yeter. Ama refakatçisiz olmaz diyorsunuz yani.

Kızını annene verirsen iyi olur tabi.Çünkü o da ilgi isteyecek,ihtiyaçları olacak..Yeri gelecek kucak istiyecek Bir haftayı atlattınmı tamamdır zaten.Ondan sonra kendini çok iyi hissedersin Annenin bilmesi yeter,babanın ruhu duymaz :)) Hastanede hemşireler,hasta bakıcılar yardımcı olurlar zaten.Orada refakatçiye ihtiyacın olmaz çok fazla Ama evdede ilk bir iki gün birisi olsaydı yanında..En azından gündüz falan..Arkadaşın,komşun gelir yardıma yahu ??

Çok zavallı bir durumda görünüyorum sanırım ama arkadaşlarımın hepsi çalışıyor ve karşı yakada oturuyorlar. Komşu desen hiç öyle bir ilişkim yok. Şansıma eşim evde olursa ne ala. Ama içimi çok rahatlattın. Ben kendimi eve bir atayım. Gerisi bana süper görünüyor zaten. 1 hafta yataktan çıkmayabilirim Yeter ki 1 hafta sonunda ayağa kalkıp kızımı almaya gidebileyim...

Eşin sabah akşama kadar olan ihtiyaçlarını hazırlar.Yani yiyecek,içecek gibi..İşten gelene kadar yatar istirahat edersin sende..Ohh televizyonun karşısına geç yat Akşamda zaten yanında olur sana yardımcı olur Hadi hayırlısıyla doktor tercihini yap,herşey netleşsinde ondan sonrası çorap sökügü gibi gelir zaten Hakkında hayırlısı olsun canım..Bizler buradayız,aklına birşey takılırsa yaz elimizden geldigince yardımcı oluruz zaten

yarın, meme ucu kesisiyle ameliyat olucam dr. kas üstü yaıcam dedi.
1. izler ne sürede geçiyor?
2.kas üstü meme ucunda doğru olurmu?
3emzirmeden dolayı üst lobum boş, 51 kiloyum 1.60 boy 300 cc uygun mu?

Buradaki arkadaşlığı ve güzel desteği bildiğim için, paramı denkleştirir denkleştirmez ilk olarak buraya girdim. 2-3 sene öncesinden bir hesabım vardı ve yine forumda aynı yerde dolaşıyordum. Ama hesabımı bile hatırlayamadım düşün Artık bedenen de, ruhsal olarak da hazırım. Fuat Yüksele olmayı düşünüyorum çünkü bana çok uygun gelmişti fiyatı. Bir de Fenerbahçe de yeri. Bana da yakın. Şimdi ilk iş ona gidip görüşmek kaldı

yarın, meme ucu kesisiyle ameliyat olucam dr. kas üstü yaıcam dedi.
1. izler ne sürede geçiyor?
2.kas üstü meme ucunda doğru olurmu?
3emzirmeden dolayı üst lobum boş, 51 kiloyum 1.60 boy 300 cc uygun mu?

Geldim geldim Canım öncelikle kararın hayırlı olsun diyorum Ve belirtmek istiyorumki meme ucu kesisi sanıldığı gibi süt bezlerine zarar veren bir yôntem degil..Meme ucu kesisinde meme dokusu kesilmeden deri altından protezin koyulacağı cebe ulaşılıyor.Yani sanki meme altından kesı yapılmış gibi gidiliyor cebe.Öyle memeyi ortadan yarıpta olmaz zaten Allah korusun o meme toparlanamaz zaten .Bütün işlevini kaybeder,his falan yok olur Allah korusun.Ama bu işin uzman ellerde yapılması şart tabi.Doktorun bu kesiyi ônerdiyse zaten kendine güveniyordur,çok şanslısîn

İzler ilk iki üç ayda gözle görülür biçimde yok oluyor.. 6.Ayda tamamen siliniyor diyebilirim

Meme ucu kesisi ile her yöntem uygulanabilir.Sadece koltuk altı kesisinde protez sadece kas altına koyulabilir..

Kas üstü olacağından dolayı vede zayıf bir bayan oldugundan dolayı bence 300cc iyidir Sen yeterki doktoruna nasıl bir göğüs istediğini çok iyi anlat canım.Gerisini ona bırak.Ameliyatta zaten birkaç büyüklük deniyecektir ve hangisi sana yakışırsa onu tercih edecektir

Forumda Fuat beye ameliyat olan arkadaşlarımız vardı..Ama fiyatlar degişmiştir bence:44: Tekrardan bilgi almanı öneririm Hasan beyde Bağdat caddesinde,Şaşkınbakkalda..Yarın kontrolum var benim saat 14:30-15:00 arası.Yakınsan eğer,imkanın varsa beklerim

canımsın yaaa ay ne iyi geldi valla yorumun. bir de kas üstü olunca hissedilir mi? dr. hisetmezsin demişti. 2 emzirmeden sonra göğüslerim boşaldı va areola kısmı buruştu kas üstü senin için iyi olanı dedi. bana dua edin:18:

Canım,yarın kontrole gidiyorum ben bilgin olsun Gelme imkanın varsa beklerim.Muayene saatim 14:30-15:00 arası

Canım bende emzirdim,benimde üst kısım boşalmıştı..Banada kas zarı altı tekniği kullanıldı zaten kas üstü yöntemiyle aynı gibi.Arada sadece zar var Ben asla hissetmiyorum protezimi,eminim sende hissetmezsin Eğer öyle bir risk olsaydı zaten doktorun kas altı yöntemini tercih ederdi.Yada başka bir yöntemi.Bence kas üstünde göğüslerin daha iyi toparlanır merak etme.
Güzel haberlerle gel aramıza,bekliyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…