Arzumcum mail adresin değişti mi?Eğer öyleyse özelden atar mısın yeni adresini.
arzum ben yeni üyelerdenim ya hani :) en aktif seni gördüm dedim hemen cevap yazsa yazsa arzum yazar yetişir:) bu nedenle sana sormak istedim :)nette protez firmaları buldum ama fiyat edinemiyorum yardımcı olabilmen mümkünmü..şimdiden teşekkür ediyorumm:)
Arzum mrböncelikle salı günü yaptığımız konuşma düşüncelerımı çok rahatlattı. Hasan Bey'i zaten çok sevdim... Çok teşekkür ederim sana tekrar benı aydınlattığın için bana bir tane link gönderıcektın meme estetiğiyle ilgili, bir de bir üyenın adını yazacaktın amelıayat olmuş bir arkadaşımızın.. Hatırladın mı? :) öpüyorum senı iyi geceler
Aramıza hoşgeldin o zamanBirkaç gün ugrayamadım foruma,şansından sanırım Neyse yardımcı olmaya çalışiyim tabiki büyük bir zevkle Nette protez firmalarını bulabildiysen eger iletişim bölümündeki telefon numaralarından bilgi alabilirsin.Yada mail adresleri var,mail yazıp bilgise alabilirsin canım Bahsettigin firmalar Türkiye dagıtımını yapan firmalar öyle degilmi??
hoşbulduk ozaman:) sansmı dedin oda neki:) hayatımda karşılaçmadım:) ilgin için öncelikle teşekür ediyorum dün senden cevap alamayınca araştıra karıştıra iletişim adreslerinden firmalara mail attım biri nagor firması yani az önce döndü.. tam olarak istedigimi tet olarak bildiremedigimden tek fiyat yerine fiyat aralıgı verdi..500 den 800 dolara kadar..ödeme konusunuda havale yapıosunuz ben hemen kargo çıkarıyorum dedi..bilmiyorum nasıl pahalımı ucuzmu aynı markayı birden fazla firma satıyormu..diger markadan şimdilik bi ses yok
Bende Mentor marka protez var canım..Kıvamındanda duruşundanda dogallıgındanda çok memnunum..Marka konusunda seçtigin doktorun önerecegi markayı tercih edeceksin,o yüzden şimdiden sipariş vermek yanlış olur tabi.Birde doktorun sana boyut,kıvam ve profil olarak önerileri olacak..Sanırım sen sadece şu anda fiyat olarak ilgilenip araştırma yapıyorsun..Mentor protezin firmasının linkini özelden yolluyorum sana şimdi canım.Orayada bir bak istersen
bende mentor ve nagor isimlerini ve memnuniyetlerini okudugumdan araştırdıgım kadarıyla tabi firmalarını bulup fiyat istedim nagor hemen döndü mentor henüz dönmedi..tabi dedigim gibi tek bi firmamı yoksa bir kaç firmamı bilmiyorum tegmin edilecek yerler ..senin gönderdigim linke hemen göz atacagım ..ya ayrdımın için gerçekten saol...benim bu ameliyat için maddi olanagım biraz kısıtlı..dolayısıylada fiyat edinip doktorlada ona göre konuşmak istiyorum doktorundabelirledigi ölçüler ve marka dogrultusunda ...enim ol yoklar yani:) ve tahmin edersinki insanın özgüveni olmuyor ..yaşta 35 olunca biran önce olsun diyorum ...offffff... bisürü bi sürü teşekürler sana..
Selam kızlar ben geldimm...Birkaç gün foruma giremedim biraz işlerim vardı ancak şimdi vaktim oldu.Açar açmaz şok oldum tam 33 tane bildirimim var Hepinize teker teker cevap yazmaya çalışacagım canlarım Biraz gecikmeli olabilir,kusura bakmayın artık Bahsettigim yeni sütyenimle fotograflarımıda çektim.Onlarıda ekleyecegim şimdi.Hadi Bismillah diyip başlayalım haa,ne dersiniz
Hoşgeldiiinn :) yeni cicinle resimlerını eklendin mı :)) o kadar yakından gördüm ama hala merak merak merak
Evet,yakından gördün,elledin yetmedi hala foto foto diyorsunBak bakalım,ekledim seni canım
Arzum canım senden özel bir isteğim olucak mümkünse? Kullanıcı adımı uyarı yazısını okumadan kendi adım yapmıştım üye olurken. Bır kaç gündür aklımda değiştirmek ama listemde ki arkadaşlarıma henüz özel mesaj atma hakkım olmadıgı için değiştirdiğime dair haber veremıcem. Muhtemelen aynı kişilerdir benım listemdekılerle ssenınkılerın bir kısmı. Onlara çok kısa bir mesaj atarmısın özelden bu isimli kişi melis fılan dıye ? Eğer yaparım dersen ben sana değişttirince yazarım burdan yeni adımı.:44:
hahah kizlar orada neler donmusss
Sorma Pırıltıcıgım..Bu Melis varya benim memelerime dokundu,baktı
Canım ben o kadar kişiye nasıl özel mesaj atiyimki :)) Prolu degilimki peş peşe gönderiyim mesajlarıSenin kullanıcı adın degiştiginde benim sayfadan bilgilendirme yapabilirsin yada geyik sohbet sayfasından yapabilirsin bu duyuruyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?