ha bide bi arkadaş daha önce konu açmış ama yinede soruyum muhtemelen ameliyat tarihinde adetli olcam bi sorun yaşanırmı acaba bgn aklıma gelmedi doktorun yanındayken daha sonra kendisinede sorcam ama burdanda soruyum ddm
benim renglimin 4 günü idi dok.söylemedim erteleye bilir dedim kendimce çünkü 5.günü bitiyordu ameliyat olunca kanamam çok geldi 5.günde bitecek olan renglilik 10 günde zor bitti biraz kanama çok oluyor ...ama kişiden kişiye değişirmi bilemem sanırım ilk günleri ise yapmıyorlarmış....şimdi ameliyat olalı 1 ay oluyor daha adet görmedim günüm gelmesine rağmen
teşekkürler cevabın için :)
ha bide bi arkadaş daha önce konu açmış ama yinede soruyum muhtemelen ameliyat tarihinde adetli olcam bi sorun yaşanırmı acaba bgn aklıma gelmedi doktorun yanındayken daha sonra kendisinede sorcam ama burdanda soruyum ddm
benim renglimin 4 günü idi dok.söylemedim erteleye bilir dedim kendimce çünkü 5.günü bitiyordu ameliyat olunca kanamam çok geldi 5.günde bitecek olan renglilik 10 günde zor bitti biraz kanama çok oluyor ...ama kişiden kişiye değişirmi bilemem sanırım ilk günleri ise yapmıyorlarmış....şimdi ameliyat olalı 1 ay oluyor daha adet görmedim günüm gelmesine rağmen
Adetinin son günleriyse yani yogun yaşamadıgın günlerse sorun olmaz.Bazı doktorlar bu durumda ameliyat etmeyi pek tercih etmezler ama kimisi içinde sorun degildirBunu doktoruna sormalısın,en dogru cevabı o verecektir senin için..Ha bu arada ikinci gögüs ameliyatımda bende adetliydim,doktorum bir sorun görmedi
teşekkür ediyorum canım doktorla knşcam bu konuyu bu arada doktor kas üstü damla demişti bana dokunduğumda hissedilmesnden korkuyorum
Bu ameliyattan sonra bende adet düzensizligi yaşadım.İlk ay bende adet görmedim hatta.Sonraki ay hastalandım fakat çok agrılı ve çok kanamalı bir adet dönemi geçirdimAmeliyatta alınan narkotik ilaçlardan dolayı oldugunu düşünüyorum ben,bilemiyorum ama.Belkide yaşanan stres,sıkıntıdan dolayıda olabilir.Genellikle çogu arkadaşımız ameliyat sonrası adet döneminde sorun yaşadı yani,panik yok..Herşey düzeliyor
teşekkür ediyorum canım doktorla knşcam bu konuyu bu arada doktor kas üstü damla demişti bana dokunduğumda hissedilmesnden korkuyorum
arzumcum ıkıncı amelıyat oldum demıssın okuduguma gore,sımetrı sorunu biraz bellı oldugu ıcın rahatsız olup duzeltmıstın durumu? ee bu durumda bı kez daha kestıler bır gogus ucunu? ve buna ragmen ız kalmadı mı? suan hayretler ıcerısındeyım
2.sorumda Hasan beyden randevu alıcam artık orası allahın emrı oldu,senın izsizligini gorunce:) umarım bana da uygundur bu yontem.hıs kaybım olur dıye korkmuyor degılım.Evlı dıılım bısey dıılım,baslamadan bıtırmeyeyım cınsel hayatımı
neyse soruma geleyim,ben kas ZARI altı ıstıyorum.Bu nokta da da alexus'un doktoruna aklım kayıyor.cunku o hem meme ucu hem kas zarı altından olmustu.Hasan beyın bu yonteme bakıs acısını nedır bılıyor musun? merak ettım
arzumcum hasan bey kas ZARI altından da ameliyat yapıyor muydu? ya da meme ucundan dual plan yapıyor mudur?
:)))yanı suan tus'a gırsem kazanırım,sabaha kadar oku oku gozlerım cıktı=)merak edıyorum napıym...bır an once olmak ıstıorum cunku
bir de meme ucunu sen mı tercıh ettın?yoksa doktorunda bu yontemı mı en sık kullanıyormus.Benım bu yontem cok ıcıme sındıgı ıcın ,bu yontemı en sık kullanan doktorun benı amelıyat etmesını ısterım.arastırmalarıma gore Onur Erol zorunda kalmadıkca meme bası kesısı yapıyormus.ancak kesın ucmustur onun fıyatları dıe maalesef ona gıdemıcem.Aradım aslında ama muayene etmeden fıyat soyleyemıceklerını soyledıler.nyse hakkımda hayırlısı korkmaya basladım,ya kotu bırsey basıma gelırse dıe
Merhaba,
bende aranıza yeni katıldım bende silikon göğüs yaptırıcam fakat doktor hakkında bilgi almak istiyorum.Şişli etfalde plastik cerrahi DENİZ ÖZGÜR SUCUyu tanıyan veya yaptıran var mı? bi tanıdık vasıtasıyla özgür beye gidicem fakat hakında yeterli bilgiye sahip değilim. Bu haftalarda gitmeyi düşünüyorum.Yardımlarınızı acill olarak bekliyorum.
arzum ben sana nasıl tesekkur etsem azdır.Cok saol vakit ayırdıgın ıcın.
özelden mesaj atmıssın ,sanırım bu msjımla beraber 100'e ulasıcam ve sana cvp verebılıcem=)) ve artık konu acabilicem,ve umarım ilk olarak meme ameliyatımın konusunu acarım:) tekrar tesekkur ederım ıyı kı sen ,alexus ve diger kızlarla karsılasma sansım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?