arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

benim renglimin 4 günü idi dok.söylemedim erteleye bilir dedim kendimce çünkü 5.günü bitiyordu ameliyat olunca kanamam çok geldi 5.günde bitecek olan renglilik 10 günde zor bitti biraz kanama çok oluyor ...ama kişiden kişiye değişirmi bilemem sanırım ilk günleri ise yapmıyorlarmış....şimdi ameliyat olalı 1 ay oluyor daha adet görmedim günüm gelmesine rağmen

aslında bnmde verdiği tarihe göre 4.günü olcak ama işte stres fln oyanayabilir günüm sormam gerekli riske atamam ztn korkuyorum :) bide başıma başka dert çıkmasın

Adetinin son günleriyse yani yogun yaşamadıgın günlerse sorun olmaz.Bazı doktorlar bu durumda ameliyat etmeyi pek tercih etmezler ama kimisi içinde sorun degildir Bunu doktoruna sormalısın,en dogru cevabı o verecektir senin için..Ha bu arada ikinci gögüs ameliyatımda bende adetliydim,doktorum bir sorun görmedi

Bu ameliyattan sonra bende adet düzensizligi yaşadım.İlk ay bende adet görmedim hatta.Sonraki ay hastalandım fakat çok agrılı ve çok kanamalı bir adet dönemi geçirdim Ameliyatta alınan narkotik ilaçlardan dolayı oldugunu düşünüyorum ben,bilemiyorum ama.Belkide yaşanan stres,sıkıntıdan dolayıda olabilir.Genellikle çogu arkadaşımız ameliyat sonrası adet döneminde sorun yaşadı yani,panik yok..Herşey düzeliyor

teşekkür ediyorum canım doktorla knşcam bu konuyu bu arada doktor kas üstü damla demişti bana dokunduğumda hissedilmesnden korkuyorum

arzumcum ıkıncı amelıyat oldum demıssın okuduguma gore,sımetrı sorunu biraz bellı oldugu ıcın rahatsız olup duzeltmıstın durumu? ee bu durumda bı kez daha kestıler bır gogus ucunu? ve buna ragmen ız kalmadı mı? suan hayretler ıcerısındeyım

2.sorumda Hasan beyden randevu alıcam artık orası allahın emrı oldu,senın izsizligini gorunce:) umarım bana da uygundur bu yontem.hıs kaybım olur dıye korkmuyor degılım.Evlı dıılım bısey dıılım,baslamadan bıtırmeyeyım cınsel hayatımı

neyse soruma geleyim,ben kas ZARI altı ıstıyorum.Bu nokta da da alexus'un doktoruna aklım kayıyor.cunku o hem meme ucu hem kas zarı altından olmustu.Hasan beyın bu yonteme bakıs acısını nedır bılıyor musun? merak ettım

gecikme normalse iyi geçen aya saysın ameliyat olunca bitmesi gereken adet 10 gün daha arttı bir kanama bir kanama..korktum valla başıma iş aldım diyee doktorumada söylemedim zor oldu 3 gün tövbe yarabbi kollarım acır pijamayı bile indiremez durumdaydım hep eşim sağolsun bebek gibi altımada baktı....

arzumcum hasan bey kas ZARI altından da ameliyat yapıyor muydu? ya da meme ucundan dual plan yapıyor mudur?

:)))yanı suan tus'a gırsem kazanırım,sabaha kadar oku oku gozlerım cıktı=)merak edıyorum napıym...bır an once olmak ıstıorum cunku

bir de meme ucunu sen mı tercıh ettın?yoksa doktorunda bu yontemı mı en sık kullanıyormus.Benım bu yontem cok ıcıme sındıgı ıcın ,bu yontemı en sık kullanan doktorun benı amelıyat etmesını ısterım.arastırmalarıma gore Onur Erol zorunda kalmadıkca meme bası kesısı yapıyormus.ancak kesın ucmustur onun fıyatları dıe maalesef ona gıdemıcem.Aradım aslında ama muayene etmeden fıyat soyleyemıceklerını soyledıler.nyse hakkımda hayırlısı korkmaya basladım,ya kotu bırsey basıma gelırse dıe

Son düzenleme:
teşekkür ediyorum canım doktorla knşcam bu konuyu bu arada doktor kas üstü damla demişti bana dokunduğumda hissedilmesnden korkuyorum

Gerçekten protezi örtecek kadar yeterli dokun varsa hissetmezsin canım.Şöyle düşün,meme dokun yoksa protez derinin altında olacak gibi birşey olacak yani,üzerini saracak bir doku olmayacak.Bu durumda tabiki hissedilir protez.Ama dedigim gibi meme dokun varsa bu protezi örtecek kadarsa hissetmezsin korkma.Birde ameliyattan sonra ilk birkaç ay sagından solundan sanki protezi hissediyormuşsun gibi bir durum olabiliyor.Ama zamanla düzeliyor bu.Protez zamanla kendine yer ediniyor ve sabitleniyor çünkü Eger başka doktorlarda sana bu yöntemi tavsiye ederse için rahat olabilir bence,araştırmaya devam

Merhaba,
bende aranıza yeni katıldım bende silikon göğüs yaptırıcam fakat doktor hakkında bilgi almak istiyorum.Şişli etfalde plastik cerrahi DENİZ ÖZGÜR SUCUyu tanıyan veya yaptıran var mı? bi tanıdık vasıtasıyla özgür beye gidicem fakat hakında yeterli bilgiye sahip değilim. Bu haftalarda gitmeyi düşünüyorum.Yardımlarınızı acill olarak bekliyorum.

Sakincigim..İlk ameliyatından bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi nedeniyle acil ameliyata alındım.Aynı yerden kesildi,o yüzden izimde bir fazlalaşma belirgin olma durumu yaşamadım.Sag gögüs ucum biraz dışa dogru bakıyordu,bu durum beni rahatsız ediyordu.Gögüs ucum biraz daha içe dogru alındı..Yani sag gögüs ucum 3 kez işlem gördü aslında.Aynı yerden kesi açıldıgı için sorun yaşamadım.Meme ucu yani kahverengi halkanın tam kenar kısmından kesi yapıldıgı için izi çok iyi bir şekilde kamufle ediyor Hayret edilecek bir durum degil yani Ben başka ameliyatlarda oldum normal deri yerinden kesilen kesi izlerim hala belirgin.Örnek veriyorum ilkokul 1. sınıftayken Fıtık ameliyatı oldum hala izim duruyor silikleşmedi.Bazı ten izleri silikleştirmiyor,kalıcı oluyor.O yüzden eger meme altından kesim olsaydı sonucu düşünemiyorum bile Ama burada birçok arkadaşımız izlerin silikleştigini söylüyorlar.Yani kişiden kişiye degişen bir durum oluyor..

His kaybı durumu Hasan beyin çok önem verdigi bir konu..Ben his kaybından hiç korkmadım.Muayene esnasında -Meme ucundan olunca his kaybı oldugunu okudum netten,gerçi, bu benim için önemli degil.His kaybı olsun önemli olan izimin olmaması plajda bikinimi giyinip uzandıgımda kollarımı arkaya attıgımda,bikinim üste kayınca görünen dikkat çeken bir izimin olmasını istemiyorum.Kimse bana bakıpta aa izi var bu ameliyat olmuş desin istemiyorum demiştim..Hasan bey bana kızgın gözlerle bakarak -Ne demek his kaybı önemli degil,bu ameliyattan sonra his kaybı olmaması gerekir.His kaybı olan bir durumda ameliyat başarısız geçmiş demektir.Gögüste his gittikten sonra ne yapacaksın ister gögüslerin büyük olsun ister küçük..Ameliyattan sonra his kaybında olmayacak,süt kanallarında zarar görmeyecek,ilerde çocugun olursa eger rahatlıkla emzirebileceksin dedi ve garantisinide verdi.. Meme ucu kesisinde bilinen yanlışlar var.Şöyle açıklayayım..Kesi meme başı kahverengi halkanın alt kısmından yarım daire biçiminde yapılır. Protez meme başından yerleştirilirken meme dokusu azda olsa kesilebilir,fakat bu kesinlikle emzirmeye etki edecek derecede değildir. Hem meme başından protezi yerleştirmek hem de meme dokusunu hiç kesmemek mümkündür. Meme başından girildikten sonra göğüs kasına kadar cilt altı dokudan ilerlenirse meme dokusu hiç kesilmemiş olur.Zaten süt kanalları bu kesilen yerde degil meme ucuna baglıdır,meme dokusuda kesilmedigi için süt bezleri zarar görmez.Yalnız bu kesi yerine uygun olmak için meme başı kahverengi halkanın belirli bir büyüklükte olması gerek.Birde meme ucunun açık renk olmaması gerekiyorki izi saklasın Ben hissizlik gibi bir durum yaşamadım.İlk zamanlar uyuşma gibi bir durum vardı,sonra kaşınmalarım başları dokularım kendini yeniledi ve hissim geldi.Cinsel hayatımızda herşey yolunda.Bende eşimde herşeyden çok memnunuz iyiki yaptırmışız diyoruz.Hatta eşim bendeki bu rahatlıgı,mutlulugu özgüveni gördükçe neden bu ladar beklemişiz,keşke daha önce yaptırsaydık diyor Protezi hissetme gibi bir durumda yok.Ne ben nede eşim asla hissetmiyoruz normal bir meme görünümünde ve kıvamında..Ama benim meme dokum yeterli derecede vardı tabi,B cuptım ben.Hasan bey muayene esnasında yeterli meme dokun var,kas zarı altı yöntemine uygun bir adaysın.Kesi yeri içinde iki yer olur.İster meme altından yaparız ister meme ucundan karar senin dedi Ben iz konusunda hassasım meme ucu olsun dedim tamam dedi..
Hasan bey yeterli meme dokusu olmayan kişilere kas altı yöntemini uygun görüyor.Her doktora göre yeterli meme dokusu olma durumu farklı olabiliyor.Mesela bazı arkadaşlar Hasan beye muayeneye gittiler Hasan bey yeterli meme dokunuz yok kas altı olur dedi.Ama başka doktorlar aynı hastaya meme dokunuz var demiş.Meme dokusunu az gödügü hastalarına kas altı öneriyor çünkü ilerisinde bir sorun problem yaşamamaları için canım.Sen kas zarı altı yöntemini istedigini söylersin,bu yönteme uygun olup olmadıgını söyler açıklamayı yapar sana zaten..Onur Erol tabi,çok ünlü bir profesör.Fiyatı nedir bilemiyorum.Muayene olmak lazım ögrenmek için,muayeneside ücretli Onur beyin Hayırlısı olsun canım,yönteme çok baglı kalma diyecegim ama sen bayagı bayagı kafaya takmışsın bu yönteme.Akın beyde daha yeni bir arkadaşı ameliyat etti kas altı yöntemini uygun görmüş mesela Bunun için illede kas zarı altı olsun diye gögsüne vücüduna yanlış olacak,sorun yaşayacagın bir yöntemi tercih etme canım.Akın beylede görüş bakalım ne diyecek.Nasılsa muayene ücretsiz hangi doktor sana uyarsa,memnun kalacagın bir sorun yaşamayacagına dair bir garanti verirse onu tercih edersin

Ben hiç duymamıştım bu doktorun ismini :44: Forumdada denk gelmedim hiç.Şişli Etfal Hastanesinde ameliyat olmak istiyorsan plastik cerrahi bölüm şefiyle yüzyüze görüşmeni tavsiye ederim canım.Yatış yerinde odaları oluyor şeflerin.Birgün hastaneye git ve direk şefle görüş bence Çünkü ismini verdigin doktor asistan doktor,sonuçta bu ameliyatı yapsada şefle beraber girecek ameliyata büyük ihtimal.İş bölüm şefinde bitiyor

Dün aldıgım Pembe Bustiyerimle olan Fotografları ekledim kızlar.Bakın bakalım begenecekmisiniz Birde alamadıgım siyah üzeri pullarla işlenmiş bustiyerin fotografını ekleyecegim,kabinde çekildim onlarıda

özelden mesaj atmıssın ,sanırım bu msjımla beraber 100'e ulasıcam ve sana cvp verebılıcem=)) ve artık konu acabilicem,ve umarım ilk olarak meme ameliyatımın konusunu acarım:) tekrar tesekkur ederım ıyı kı sen ,alexus ve diger kızlarla karsılasma sansım oldu.

arzum ben sana nasıl tesekkur etsem azdır.Cok saol vakit ayırdıgın ıcın.

Canım benim,bizler bu ameliyatı olduk şimdi bilgilerimizle ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için buradayız Özel mesajını aldım,hayırlı olsun Ne zaman kafana birşeyler takılırsa sor hayatım,bizler elimizden geldigince yardımcı olmaya çalışırız

mrh arzum resimlerini gördüm çok çok beğendim güle güle kullan canım bende ameliyat olacağım Cenk Beyle yapacağım ilk görüşmeyi Ekim ayında düşünüyorum ameliyatı ben hiç anne olmadığım için koltukaltı istiyorum riskleri çok ağrılı ve asimetri sorunu olmasıymış sanırım başka varmı bilmiyorum. göğüsaltı beni iz konusunda korkutuyor açıkçası zaten güzel olmak için yaptırırken yamalı gibide olmak istemem. göğüs ucunu anne olsaydım isterdim. yalnız bu Mentor,yuvarlak,yüksek profil protezin özelliğinide araştıracağım ben dual plan istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…