Teşekkür ederim kızlar..Allahım tekrarını yaşatmasın inşallah..Allahım hepimizi kazalardan belalardan korusun.Amin..
tekrar geçmiş olsun inş bi daha dikilmez ( bende aksilikler kazalar hep beni bulur derdim galiba benim gibi seni de rahat bırakmıyolar Allah başka dert vermesin canım
tekrar geçmiş olsun inş bi daha dikilmez ( bende aksilikler kazalar hep beni bulur derdim galiba benim gibi seni de rahat bırakmıyolar Allah başka dert vermesin canım
Yok canım,tekrar dikilme gibi bir durum söz konusu degil artık zaten..Biraz geç iyileşecek ama,birde iz kalacak sanırım..Bakalım olmazsa sonrasında oraya br dövme yaptırırım bendeBU SON TRAFİK KAZAM OLSUN İNŞALLAH Valla arabaya binmiycem ben bu gidişle
Yok canım,tekrar dikilme gibi bir durum söz konusu degil artık zaten..Biraz geç iyileşecek ama,birde iz kalacak sanırım..Bakalım olmazsa sonrasında oraya br dövme yaptırırım bendeBU SON TRAFİK KAZAM OLSUN İNŞALLAH Valla arabaya binmiycem ben bu gidişle
neyse dediğin gibi en kötü ihtimal dövme yaptırırsın dikişler de vesile olur ben ne yapim peki diz kapağım da dikiş izlerim dövme bile olmaz oraya düşündüm ama benim mecbur öyle kalacak sen kurtar bari :))
neyse dediğin gibi en kötü ihtimal dövme yaptırırsın dikişler de vesile olur ben ne yapim peki diz kapağım da dikiş izlerim dövme bile olmaz oraya düşündüm ama benim mecbur öyle kalacak sen kurtar bari :))
Dövme yaptırırım yaptırmasına ama hayat boyu kalacak bir ize karşı çok tahammülüm yok nedense..Yani tamam bilegime dövme yaptıracagım,yaşlanınca bilekte artık ne şeklinde bir dövme varsa o kalacak..Torunlarım elimi öpünce -Vay anneanne yada babaanne şekilsin vuvv....Falan diyecekler düşünsene..Üzerimde Metallica bir t shırt Süper babaanne olurum herhalde
Evet dizkapagına dövme olmaz,hareketli bir yer çünkü.Bendede Menisküs var sanırım.Yürürken diz kapagımda çıt çıt sesler geliyor.Ameliyat der doktor,iz olur diye gitmiyorum iyimi
bi slm verip kaçayım dedim arzum naber topiğin bombası
bi slm verip kaçayım dedim tatlım nasılsın avatarda yine konuşuyor yorumsuz:)
Dövme yaptırırım yaptırmasına ama hayat boyu kalacak bir ize karşı çok tahammülüm yok nedense..Yani tamam bilegime dövme yaptıracagım,yaşlanınca bilekte artık ne şeklinde bir dövme varsa o kalacak..Torunlarım elimi öpünce -Vay anneanne yada babaanne şekilsin vuvv....Falan diyecekler düşünsene..Üzerimde Metallica bir t shırt Süper babaanne olurum herhalde
Evet dizkapagına dövme olmaz,hareketli bir yer çünkü.Bendede Menisküs var sanırım.Yürürken diz kapagımda çıt çıt sesler geliyor.Ameliyat der doktor,iz olur diye gitmiyorum iyimi
valla canım şu ameliyatın üzerinden biraz daha zaman geçsin bend e göğsüme şöyle üst tarafa bir dövme yaptırmak istiorum bakalım
dikkat çekior zaten bi de dövme yaptırırsam nolur artık bilemiorum gerçi
valla canım şu ameliyatın üzerinden biraz daha zaman geçsin bend e göğsüme şöyle üst tarafa bir dövme yaptırmak istiorum bakalım
dikkat çekior zaten bi de dövme yaptırırsam nolur artık bilemiorum gerçi
Al sana gögüse bir dövme modeli o zamanBen ya kasık bölgesine yada belime yada omuz kısmıma istiyorum.Hijenik güvenilir bir yer bul bana alo de
Tecrübeli arkadaşlar bana da yardım edemisiniz? Benim göğüs ölçüm oldukça iyi aslında tam 90 :) Fakat sarkık gibi kızlar yaakalem testini geçemiyorum mesela. Dikleştirmede iz kalıyormuş. Yani uçları yukarı bakıyor önden dik duruyor ama yandan sarkık gibi üzülüyorum Silikon göğüslerimi toparlarmı ki. Evli değilim çocukta yok emzirince iyice sarkar mı
Ben büyklüğünden ziyade dipdiri olsunlar istiyorum. Uzanınca biri bi yana biri bi yana yayılıyo kötü bi görüntü :) Sporla toplarlamaya çalışayım desem göğüste kas yokmuş toparlamaz ki
arzum bende yaptırmak istiyorum bu ameliyatı ama
cesaret edemiyorum, 75B tam doldurmuyor, ne kadarlık
bir dolgu olur bana, kilom 51-boyum 160cm,
birde kredi kartına taksit yapıyor mu acaba, ortalama
fiyatı ne kadar tutar, biraz bilgi verirmisin,
fotolarına bende bakmak istiyorum, cesaret verir belki:)
Cup ölçün nedir hayatım?? Yani 90 beden sırt genişligindir.Eger dogru sütyen bedenini bilmiyorsan bu linke bir göz at ve ölçüm yap .Cup ölçünü ögrenhttp://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Benim gögüslerimde iki çocuk emzirince sarkık gibi duruyordu.Ama gittigim bütün doktorlar sınırı geçmemiş,silikonla dipdiri gögüslere kavuşabilirsiniz demişti..Ve kalem testi gayet başarılı şu andaUçlarıda yukarı bakıyorsa bu iyiye işaret bence.Bana silikonla istedigin görünüme gelir gibi geliyor canım.İster şimdi olursun bu ameliyatı sonra çocuklardan sonra tekrar düzeltme ameliyatı olursun,ister sonra..Tabi bu seçim sana kalmış bir durum.Emzirince tabi deformasyon olucaktır muhakkak.Ama az,ama çok bunu bilemeyizki Silikon takılırsa yattıgın zaman çok sexy duracaklar Kesinlikle yana yatma filan olmayacak..Dipdiri gögüsler Sporla olmaz tabi,bu işin en kalıcı çözümü ameliyat
senin göğüslerin nasıl okadar büyük olabildi,
75B takarken bide,çok özeniyorum ama korkuyorum
ameliyattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?