arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

bi slm verip kaçayım dedim tatlım nasılsın avatarda yine konuşuyor yorumsuz:)

yavvv bi yorum yazdım gitmedi sandım baktım gitmemiş sonra tekarar yazdım bu seferde ikiside gitmiş bazen böyle kirlilikler yapıyor şu nett :)))

bi slm verip kaçayım dedim arzum naber topiğin bombası

bi slm verip kaçayım dedim tatlım nasılsın avatarda yine konuşuyor yorumsuz:)

İyidir canım,iyi diyelim iyi olalım Ufak bir kaza geçirdim ben,toparlanmaya çalışıyorum işte..Evet yeni fotograf eklememi istedi arkadaşlar,kıramadım albüme ekledim yeni sütyenimle çekilmiş birkaç poz işte
Sen nasılsın,ara ara ugruyorsun foruma ...Kaçak,özletme kendini

Tecrübeli arkadaşlar bana da yardım edemisiniz? Benim göğüs ölçüm oldukça iyi aslında tam 90 :) Fakat sarkık gibi kızlar yaa kalem testini geçemiyorum mesela. Dikleştirmede iz kalıyormuş. Yani uçları yukarı bakıyor önden dik duruyor ama yandan sarkık gibi üzülüyorum Silikon göğüslerimi toparlarmı ki. Evli değilim çocukta yok emzirince iyice sarkar mı

Ben büyklüğünden ziyade dipdiri olsunlar istiyorum. Uzanınca biri bi yana biri bi yana yayılıyo kötü bi görüntü :) Sporla toplarlamaya çalışayım desem göğüste kas yokmuş toparlamaz ki

arzum bende yaptırmak istiyorum bu ameliyatı ama
cesaret edemiyorum, 75B tam doldurmuyor, ne kadarlık
bir dolgu olur bana, kilom 51-boyum 160cm,
birde kredi kartına taksit yapıyor mu acaba, ortalama
fiyatı ne kadar tutar, biraz bilgi verirmisin,
fotolarına bende bakmak istiyorum, cesaret verir belki:)

Ben büyklüğünden ziyade dipdiri olsunlar istiyorum. Uzanınca biri bi yana biri bi yana yayılıyo kötü bi görüntü :) Sporla toplarlamaya çalışayım desem göğüste kas yokmuş toparlamaz ki

Cup ölçün nedir hayatım?? Yani 90 beden sırt genişligindir.Eger dogru sütyen bedenini bilmiyorsan bu linke bir göz at ve ölçüm yap .Cup ölçünü ögren http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Benim gögüslerimde iki çocuk emzirince sarkık gibi duruyordu.Ama gittigim bütün doktorlar sınırı geçmemiş,silikonla dipdiri gögüslere kavuşabilirsiniz demişti..Ve kalem testi gayet başarılı şu anda Uçlarıda yukarı bakıyorsa bu iyiye işaret bence.Bana silikonla istedigin görünüme gelir gibi geliyor canım.İster şimdi olursun bu ameliyatı sonra çocuklardan sonra tekrar düzeltme ameliyatı olursun,ister sonra..Tabi bu seçim sana kalmış bir durum.Emzirince tabi deformasyon olucaktır muhakkak.Ama az,ama çok bunu bilemeyizki Silikon takılırsa yattıgın zaman çok sexy duracaklar Kesinlikle yana yatma filan olmayacak..Dipdiri gögüsler Sporla olmaz tabi,bu işin en kalıcı çözümü ameliyat

Canım,benimde ameliyat öncesi sütyen bedenim 75 B cup tı..Tabi full dolgulu modelleri kullanıyordum 400cc lik silikonla iki beden büyüdü gögüslerim.Şimdi D cup oldum ..Sana ne kadar olur :44: Yani bunu biz bilemeyizki.Sadece boya ve kiloya göre degerlendirilmiyor.Omuz yapın,bel inceligin,kalça genişligin,gögüs dokun,gögüs kafesi genişligin bunların hepsine bakarak doktor yaklaşık cc degerini söylüyor size ameliyattan önce.Ameliyatta zaten yaklaşık olabilecek bütün protez büyüklügünü deniyor ve sen nasıl bir gögüs istersen hangi büyüklük senin istedigin gögüs şeklini veriyorsa onu tercih ediyor..Önemli olan senin nasıl bir gögüs istedigini doktora çok iyi anlatabilmen..Yani mesela dolu dolu,sexy,ilgi çeken bir gögüsmü istersin yoksa çok belli olmayan,dogal bir gögüsmü Doktorun seni anladıysa zaten istedigin gögsü yapacaktır..
Senin boyuna ve kilona yaklaşık olan arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olabilirler.Onlara ne tercih edilmiş bakarsın,yaklaşık cc ölçüsü kafanda belirir o zaman.Benim boyum senden uzun,kilomda var bana 400cc oldu mesela..
Kredi kartına taksit bazı hastaneler yapıyormuş sanırım.Istanbulda Bogaziçi Tıp Merkezi var.Orası yapıyor diye duymuştum.Ama vade farkı alıyorlar sanırım.Kredide çekebilirsin bence.3500-7000 arası fiyatlar duyuyoruz burada.Ben 5000 tl ye olmuştum mesela.Önemli oaln fiyat degil,bak devlet hastanesinde olan arkadaşlarımızda var,sonuçları çok başarılı.Önemli olan araştırma yapman,gidip doktorlarla yüzyüze görüşmen

Göğüs altı 76 gögüs çevresi 90 ama yumuşak. offf bu yaşta sarkılır mı yaa

senin göğüslerin nasıl okadar büyük olabildi,
75B takarken bide,çok özeniyorum ama korkuyorum
ameliyattan

senin göğüslerin nasıl okadar büyük olabildi,
75B takarken bide,çok özeniyorum ama korkuyorum
ameliyattan

Ben iki çocuk emzirdim tatlım..Emzirme dönemlerinde gögüslerim şu ankinden daha çok büyüktü.Derim esnemişti,dokum vardı..Bu yüzden iki bedene kadar büyüyebildi zorlanmadan Aslında öyle kocamanda degilller yani.Vücuduma göre dogru orantıda gögüslerim oldu benim.B cup benim omuzlarıma,gögüs yapıma küçük duruyordu zaten..KOrkmana gerek yok,korkacakta birşey yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…