Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorumPolemiksiz,sataşmasız,terbiyesizce yorumlardan uzak,saygı sevgi çerçevesinde bildiginiz konuları paylaşarak dostça arkadaşca yaklaşımlarınızla bir paylaşım diliyorum Hepinizi canı gönülden öpüyorum. Buraya yazdıgınız mesajlar silinmiş ama ben hepsini okudum merak etmeyin Beklenilmek,özlenilmek çok güzel bir duygu..Yoksa belkide buraya gelmezdim yani Sagolun arkadaşlar...Seviyorum sizleri
Hadi güzel paylaşımlara diyorum tekrar..Görüşmek dilegiyle
slm arzucum seninde bayramın mübarek olsun allah acı keder vermesin en kötü günümüzde bayram kadar mutlu ve huzurlu gecer dilegimle herkesin bayramınıda senin aracılıgınla kutlamak isterim
hoşgeldin canım... sana da iyi bayramlar bayram dolayısııyla çok giremedim.. ama dönmene çok sevindinmm
Tekrar gelmene sevindim canım, sakın kimseyi takma kafana. Bence herkese yardımcı olmaya çalışan ender kızlardan birisin. İyi bayramlar.
Aramıza hoş geldin Canım, yaşanan şey her ne olursa olsun senin ceza alman şahsen beni üzdü, çünkü senin bu forma çok emek verdiğini ve çok şey kattığını biliyorum. Ve her zaman da senin yanında ve destekçin olacağım.. Neyse çok fazla uzutmayacağım kapanmış olan bir konuyu sadece bunu bilmeni istedim..
İyi bayramlar dileyerek o güzel yanaklarında öpüyorum Güzelim.. Kendine çok iyi bak..
Bu arada resimlerini kaldırmışsın galiba bunu bir sebebi var mı merak ettim açıkçası?
Hosgeldin arzumcum:) boyle tatsizliklar bir daha yasanmamasi dilegiyle guzel paylasimlar olsun:)
Hepinize teşekkür ediyorum kızlarSizlerin güzel mesajlarını,dileklerinizi okuduktan sonra foruma geri dönmemek olmaz tabi
Sizlerinde bayramı kutlu olsun arkadaşlar..Daha nice nice bayramlarda beraber olalım inşallah.Albümüm yok evet.Belki sonra tekrar eklerim birkaç foto,belkide eklemem bilemiyorum.Bakacagız artık
Güzel paylaşımlar diliyorum arkadaşlarrr....
arzummmmm amalıyat oldum sonunda ama daha bandajlarım acılmadı cok moralsızım gögüslerım cok ayrık duruyordu amalıyattan kalktıktan sonra zamanla sekıl alacak dedıler ama sankı ıstedıgım gıbı olmadı 5 gün oldu amalıyat olalı hem burnumu hem gögüslerımı yaptırdım burnumda hıc agrım sancım sıslık yada morlugum olmadı amalıyattan cıktıgım andan berı hatta burnumdan nefes alıp verıyorum ama gögsüm cok kötü kas agrılarımdan ılk 4 gün yatıp kalkamıyordum sımdı yawas yawas agrılarım azaldı ama sankı ıstedıgım gögüsler bunlar degıldı yada cok mu acele edıyorum zamanla mı sekıl alacak...ben dogal olsun ve vücuduma göre olsun dedım 375cc koydu sence kücük mü normalmı büyükmü kafam allak bullak depresyona gırdım sanırım..bu arada benı yıne sılmıssın..bıde arasındakı ayrık kapanacakmı gün gectıkce
Arzum, arkadaşlık istegimi cevaplarmisin canım.. 
arzumm hoşgeldin öncelikle ben bir konu açtım kimse yardım etmedi ama sen herkese elinden geldiği kadar yardım ediyosun düşündüm ki banada edersin yardımm konuma bi bakabilirmisiin
http://www.kadinlarkulubu.com/abiye...ler/550090-lutfenn-bi-bakin.html#post26035536
slm arzucum burda herkes gercek göründügü gibi degil bizde bunun farkındayız ama bu kişiler yüzündende niye arkadas listenden cıkarıyon onu anlamadım öncelikle sahsıma hitaben söylemek isterim
arzummmmm amalıyat oldum sonunda ama daha bandajlarım acılmadı cok moralsızım gögüslerım cok ayrık duruyordu amalıyattan kalktıktan sonra zamanla sekıl alacak dedıler ama sankı ıstedıgım gıbı olmadı 5 gün oldu amalıyat olalı hem burnumu hem gögüslerımı yaptırdım burnumda hıc agrım sancım sıslık yada morlugum olmadı amalıyattan cıktıgım andan berı hatta burnumdan nefes alıp verıyorum ama gögsüm cok kötü kas agrılarımdan ılk 4 gün yatıp kalkamıyordum sımdı yawas yawas agrılarım azaldı ama sankı ıstedıgım gögüsler bunlar degıldı yada cok mu acele edıyorum zamanla mı sekıl alacak...ben dogal olsun ve vücuduma göre olsun dedım 375cc koydu sence kücük mü normalmı büyükmü kafam allak bullak depresyona gırdım sanırım..bu arada benı yıne sılmıssın..bıde arasındakı ayrık kapanacakmı gün gectıkce
Arzum canim arkadasim hoşgeldinçok özlenmiştin artık bu tatsız konuya girmek istemiyorum umarım tekrarı yaşanmaz ve birbirimizden kısa süreliğine de olsa kopmayız
Arzum sen albumunu sildin mi? neden? simdi bir bakmak istemistim yeni sutyenler aldim dedigin icin goremedim ?
Evet canım...Albümüm yok artık..Birçok arkadaşa yardımcı oldugumu düşünüyorum albümlerimle vede yazdıgım yorumlarımla.Daha sonra eklermiyim yeni fotolar bilemiyorum,zaman gösterir..Yeni sütyenim çok güzel belki eklerim onunla çekilmiş bir fotomu,sonra silerim sizin görmeniz için sadece
Albümüm yok..O yüzden arkadaşlık isteklerine bakmıyorum bile.Özür dilerim
Evet canım...Albümüm yok artık..Birçok arkadaşa yardımcı oldugumu düşünüyorum albümlerimle vede yazdıgım yorumlarımla.Daha sonra eklermiyim yeni fotolar bilemiyorum,zaman gösterir..Yeni sütyenim çok güzel belki eklerim onunla çekilmiş bir fotomu,sonra silerim sizin görmeniz için sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?