• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzum silikonlarin yumusaklik derecesi varmış sanırım yanlış anlamadıysam. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin? Seninkilerin derecesi nedir?

Arzum silikonlarin yumusaklik derecesi varmış sanırım yanlış anlamadıysam. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin? Seninkilerin derecesi nedir?

Evet canım..3 Çeşit yumuşaklık derecesi var.1. olanı en yumuşak,2. si orta sertlikte,3. olanı ise en sert olanı..Genllikle en yumuşak kıvamı olanı tercih ediliyor zaten.Bendede Koheziv 1 var canım.Kıvamındanda gayet memnunum :34: Gögsün durumuna göre karar veriliyor zaten.Seçecegin doktor senin için en uygun kıvamı tercih edecektir emin ol :34:

Evet canım..3 Çeşit yumuşaklık derecesi var.1. olanı en yumuşak,2. si orta sertlikte,3. olanı ise en sert olanı..Genllikle en yumuşak kıvamı olanı tercih ediliyor zaten.Bendede Koheziv 1 var canım.Kıvamındanda gayet memnunum :34: Gögsün durumuna göre karar veriliyor zaten.Seçecegin doktor senin için en uygun kıvamı tercih edecektir emin ol :34:

Arzum arzum arzum göğüs dekoltemin daha güzel gözükmesi için ne sürsem pürüzsüz görünsün benlerim var onları kapatmak istiyorum.... Kesin sende süper bilgiler vardır canımcım:)))

Geçmiş olsun canım..Benimde fibrokistlerim vardı ama bu ameliyatı olmama engel olmadı.Meme cerrahımla ve plastik cerrahımla bu konuyu uzun uzun konuştum ve öyle ameliyat oldum..Zaten alınacak kistlerim yoktu.Ameliyattan sonrada sorun yaşamadım şükür ...

Canım meme büyütme ameliyatında yapılan kesiler bir gerilme falan yapmaz sanırım.Bende olmadı gerçi ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Çok rahat geçti,dikiş yerlerimde hiçbir sorun yaşamadım.Meme altı kesisi ile ameliyat olan arkadaşlarımızda bir sorun yaşamadılar sanırım..Bu konuda bir arkadaşımızda cevap verir :34: Senin durumun biraz farklı,içeriden meme dokunda alındıgı için belki böyle olmuştur.. Seçecegin,görüşecegin plastik cerrahta seni bu konuda aydınlatacaktır.Korkma canım,korkulacak hiçbirşey yok inan :54:

Meme ucu kesisi hiç aklıma gelmemişti, şu durumda ameliyat olursam ben de o gerilme korkusundan dolayı onu tercih edebilirim. Tabi doktorun kararı daha önemli. ÇOk teşekkür ederim içim rahatladı :)

Arzum arzum arzum göğüs dekoltemin daha güzel gözükmesi için ne sürsem pürüzsüz görünsün benlerim var onları kapatmak istiyorum.... Kesin sende süper bilgiler vardır canımcım:)))

Canım ben özel gecelerde dekolte,kol ve bacak bölümüne Pastelin ışıltılı Vücut Jelini kullanıyorum.Birde Gartisten aldıgım bir ürün var Absolute Pırıltılı Vücut Spreyi.Gratisten aldıgım ürünün baş döndürücü bir kokusuda var.Tavsiye ederim ama kapatıcılık özelligi yok bunların pek..Ben sana dekolte bölgesi için makyaj önerilerinde bulunayım en iyisi :34:

Duşta omuz ve göğüs bölgenize lif kullanarak peeling yapın öncelikle. Ardından bu bölgeyi iyice kurulayın.Mercimek büyüklüğünde ince simi, bir miktar vücut losyonuyla karıştırın ve hafif dairesel hareketlerle dekolte bölgeniz eşit olarak uygulayın.Sivilceler ya da lekeler varsa üzerilerine fırça ile bir miktar kapatıcı uygulayın ve sonra ürünü transparan pudra yardımıyla sabitleyin.Göğüslerinizin üst kısmına dıştan içe doğru (Yarım ay şeklini andırır biçimde) bronzlaştırıcı pudra uygulayın. Böylece göğüsleriniz çok daha dolgun görünecek.Köprücük kemiklerinizin üzerine, göğüslerinizin arasına ve omuzlarınıza krem dokulu ışıltılı bir aydınlatıcı sürün.... :34: Yaniiii... önce nemlendiriyorsun hayatım $nemlendr.jpg Sonra Kapatıcıyla kapatılacak yerleri kapatıyorsun $kapat.jpg Sonracıgım bu şekilde dıştan içe dogru bronz pudra sürüyorsun... $bronzlas.jpg En son olarakta Işıltılı Aydınatıcı kullanıyorsun üst bölgelere $aydnlat.jpg

Ve karşınızda Muhteşem bir NEŞELİBAHAR dekoltesi :46::46::46:

Meme ucu kesisi hiç aklıma gelmemişti, şu durumda ameliyat olursam ben de o gerilme korkusundan dolayı onu tercih edebilirim. Tabi doktorun kararı daha önemli. ÇOk teşekkür ederim içim rahatladı :)

Eger meme ucu kesisine ugun bir hastaysan sana öneririm canım :34: Meme altı kesisinde sütyen alt lastigi bazen o kesi yerlerine geliyor ve rahatsızlık yaşayan arkadaşlarımızda oluyor ..Doktorun senin için en iyi yöntemi,en iyi kesiyi belirleyecektir canım.Korkma,yeterki cerrah seçimin iyi olsun :54:

Canım ben özel gecelerde dekolte,kol ve bacak bölümüne Pastelin ışıltılı Vücut Jelini kullanıyorum.Birde Gartisten aldıgım bir ürün var Absolute Pırıltılı Vücut Spreyi.Gratisten aldıgım ürünün baş döndürücü bir kokusuda var.Tavsiye ederim ama kapatıcılık özelligi yok bunların pek..Ben sana dekolte bölgesi için makyaj önerilerinde bulunayım en iyisi :34:

Duşta omuz ve göğüs bölgenize lif kullanarak peeling yapın öncelikle. Ardından bu bölgeyi iyice kurulayın.Mercimek büyüklüğünde ince simi, bir miktar vücut losyonuyla karıştırın ve hafif dairesel hareketlerle dekolte bölgeniz eşit olarak uygulayın.Sivilceler ya da lekeler varsa üzerilerine fırça ile bir miktar kapatıcı uygulayın ve sonra ürünü transparan pudra yardımıyla sabitleyin.Göğüslerinizin üst kısmına dıştan içe doğru (Yarım ay şeklini andırır biçimde) bronzlaştırıcı pudra uygulayın. Böylece göğüsleriniz çok daha dolgun görünecek.Köprücük kemiklerinizin üzerine, göğüslerinizin arasına ve omuzlarınıza krem dokulu ışıltılı bir aydınlatıcı sürün.... :34: Yaniiii... önce nemlendiriyorsun hayatım Eki Görüntüle 489225 Sonra Kapatıcıyla kapatılacak yerleri kapatıyorsun Eki Görüntüle 489226 Sonracıgım bu şekilde dıştan içe dogru bronz pudra sürüyorsun... Eki Görüntüle 489227 En son olarakta Işıltılı Aydınatıcı kullanıyorsun üst bölgelere Eki Görüntüle 489228

uzman dostumuz her zamanki gibi her yerde her konuda cevap verir :)))))))))))))))..yeterki sorun....:)))))))))

Duşta omuz ve göğüs bölgenize lif kullanarak peeling yapın öncelikle. Ardından bu bölgeyi iyice kurulayın.Mercimek büyüklüğünde ince simi, bir miktar vücut losyonuyla karıştırın ve hafif dairesel hareketlerle dekolte bölgeniz eşit olarak uygulayın.Sivilceler ya da lekeler varsa üzerilerine fırça ile bir miktar kapatıcı uygulayın ve sonra ürünü transparan pudra yardımıyla sabitleyin.Göğüslerinizin üst kısmına dıştan içe doğru (Yarım ay şeklini andırır biçimde) bronzlaştırıcı pudra uygulayın. Böylece göğüsleriniz çok daha dolgun görünecek.Köprücük kemiklerinizin üzerine, göğüslerinizin arasına ve omuzlarınıza krem dokulu ışıltılı bir aydınlatıcı sürün.... :34: Yaniiii... önce nemlendiriyorsun hayatım Eki Görüntüle 489225 Sonra Kapatıcıyla kapatılacak yerleri kapatıyorsun Eki Görüntüle 489226 Sonracıgım bu şekilde dıştan içe dogru bronz pudra sürüyorsun... Eki Görüntüle 489227 En son olarakta Işıltılı Aydınatıcı kullanıyorsun üst bölgelere Eki Görüntüle 489228

Söyleyecek söz bulamıyorum sana arzumcum ya:)))) bu sorunumuda çözdün şu mübarek günde allah ne muradın varsa versin şekerim:)))

Söyleyecek söz bulamıyorum sana arzumcum ya:)))) bu sorunumuda çözdün şu mübarek günde allah ne muradın varsa versin şekerim:)))

Yavrumm...Sizler bana bir adım gelin ben size on adım gelirim..Yardıma her zaman hazırım hemde böyle resimli mesimli :34:Ne olursa olsun eger biliyorsam yazarım..Öyle boş boş yazmam ben :34:

Allahım bütün dualarımızı kabul etsin bu mübarek kandil günü..Ne muradımız varsa versin..Amin...

Eger meme ucu kesisine ugun bir hastaysan sana öneririm canım :34: Meme altı kesisinde sütyen alt lastigi bazen o kesi yerlerine geliyor ve rahatsızlık yaşayan arkadaşlarımızda oluyor ..Doktorun senin için en iyi yöntemi,en iyi kesiyi belirleyecektir canım.Korkma,yeterki cerrah seçimin iyi olsun :54:

ya en rahat hangisi peki meme ucumu yoksa diğerleri mi

Teşekkür ederim canım her gün yeni bişeyler daha öğreniyoruz. Kk ve senin gibi iyi insanlar sagolsun.

Arzumcum, kandilin mubarek olsun canim. bir suredir girememistim. gene ugrasip bir suru faydali bilgiler vermissin bakiyorum ellerine sagli canim:)

ya en rahat hangisi peki meme ucumu yoksa diğerleri mi

Canım ben meme ucundan oldugum için sadece onun hakkında bilgi verebilirim. Benim dikiş yerim ile ilgili bir sorun,rahatsızlık yaşamadım şükür.Hatta dikişlerin alınan dikişti.Dikişlerim alınırken bile acı hissetmedim.İz olarakta dikiş izini en iyi saklayan yer.Albümümde görmüştürsün,izlerim tamamen silindi. Eger seçeceğin doktor meme ucu kesisine uygunsun,olabilir derse bu yöntemi öneririm sana. Hissizlik gibi bir durumumda asla olmadı.Doktor görüşmesinden sonra doktorunun önerileriyle tercih yaparsın bizde sana bilgilerimize yardımcı oluruz canım :34:

Arzumcum, kandilin mubarek olsun canim. bir suredir girememistim. gene ugrasip bir suru faydali bilgiler vermissin bakiyorum ellerine sagli canim:)

Seninde Kandilin mübarek olsun canım benim.. Evet yoksun,yokluğunu fark ettim canım.Lütfen foruma uğra.Zira böyle güzel sohbetler edeceğimiz kişiler çok yok...Bilgilerimi veriyorum.. Gören okuyan oluyor tabi.Görmeyenlerde var tabi. Olsun ben yaziyimde birçok bayan faydalanıyordur eminimki :29:

Verilen cezalar yerinde verilmiş cezalardır. Arkada neler döndüğünü bilmeden burada fevri açıklamalar yapmayın lütfen(dileyenin üyeliğini iptal edebilirim). Bu konuda sınırlarımız zorlanmış ve 4 kişi ceza almıştır. Bu konuda taraf tuttuysak sizin deyimizle "karşı taraf" değil arzum77 tutulmuştur. İkili polemiğe giren (bakın fikir beyanından bahsetmiyorum) 4 kişide ceza almıştır. Saygı beklerken verilen karara saygısızlık yapmak hoş değil. Sizin doğrularınıza göre değil site kurallarına göre bu sitede bir işleyiş var. Arzu hanımın cezası bitene kadar lütfen artık polemik yaratacak, sizi zora sokacak açıklamalar yapmaz iseniz seviniriz.

anam nolmuş yaa.benim çok önemli sorularım vardı? ben taktırdım silikonları diyelim,ben evli değilim daha ama ilerde evlenirsem çocuk olursa ben onu nasıl emzireceğim?içindeki silikon sütten sıkışır patlar çocuğumu zehirler mi? taktırdıktan sonra emzirebilir miyim?evlenmeden önce taktırcam çünkü.
2.cisi dikiş izi denilmiş korktum şimdi ben dikiş izi tam olarak nerde? löp diye ortada mı? nasıl bişey?:ssz::ssz::ssz:

anam nolmuş yaa.benim çok önemli sorularım vardı? ben taktırdım silikonları diyelim,ben evli değilim daha ama ilerde evlenirsem çocuk olursa ben onu nasıl emzireceğim?içindeki silikon sütten sıkışır patlar çocuğumu zehirler mi? taktırdıktan sonra emzirebilir miyim?evlenmeden önce taktırcam çünkü.
2.cisi dikiş izi denilmiş korktum şimdi ben dikiş izi tam olarak nerde? löp diye ortada mı? nasıl bişey?:ssz::ssz::ssz:

tatlım ben yardımcı olayım sana.arzum cezalı ama ikimiz de hasan beyin hastsıyız.ben ameliyat olalı 2 hafta oldu tam.ve çok memnunum.
şimdi sorularına gelince ilerde evlensen de çocuk da emzirsen silikonun bir zararı olmuyor kesinlikle bu konuda kas altı yöntem daha iyi.silikon patlamaz yanii :1:
2.si dikiş izi meme altından da yapılabilir meme ucundan da yapılabilir senin durumuna göre.mesela arzunun meme ucu yapıldı çünkü onun meme ucu koyuydu ve ordan kesilse dikiş de atılsa dikiş izi görünmeyeckti.nitekim görünmüyorda zaten.ama hasan bey bana baktı mesela.benim meme ucu arzunun gibi koyu halkalı değil açık renkte.o yüzden hasan bey bana meme ucunu uygun görmedi onun için meme altından yapıldı benim kesi yerim.dikişlerimde bugün alındı.ordan da belli olmuyor zaten.meme altında kaldığı için.yine hasan beyin hastalarından birine bakmıştım ben o da meme altı yaptırmıştı ve ameliyattan 3-4 ay sonrasıydı dikiş izi falan görünmüyordu yanii.
korkulacak hiçbişey yok.ben yıllarca yaptırmadığıma yanıorum resmen.görüntümdenve doktorumdan son derece memnunum ve herkese de sonuna kadar tavsiye ediyorum .eğer aklında varsa sakın bekleme.ameliyat sonrası o mutluluk paha biçilemez çünkü :16: :16:

Son düzenleme:
tatlım ben yardımcı olayım sana.arzum cezalı ama ikimiz de hasan beyin hastsıyız.ben ameliyat olalı 2 hafta oldu tam.ve çok memnunum.
şimdi sorularına gelince ilerde evlensen de çocuk da emzirsen silikonun bir zararı olmuyor kesinlikle bu konuda kas altı yöntem daha iyi.silikon patlamaz yanii :1:
2.si dikiş izi meme altından da yapılabilir meme ucundan da yapılabilir senin durumuna göre.mesela arzunun meme ucu yapıldı çünkü onun meme ucu koyuydu ve ordan kesilse dikiş de atılsa dikiş izi görünmeyeckti.nitekim görünmüyorda zaten.ama hasan bey bana baktı mesela.benim meme ucu arzunun gibi koyu halkalı değil açık renkte.o yüzden hasan bey bana meme ucunu uygun görmedi onun için meme altından yapıldı benim kesi yerim.dikişlerimde bugün alındı.ordan da belli olmuyor zaten.meme altında kaldığı için.yine hasan beyin hastalarından birine bakmıştım ben o da meme altı yaptırmıştı ve ameliyattan 3-4 ay sonrasıydı dikiş izi falan görünmüyordu yanii.
korkulacak hiçbişey yok.ben yıllarca yaptırmadığıma yanıorum resmen.görüntümdenve doktorumdan son derece memnunum ve herkese de sonuna kadar tavsiye ediyorum .eğer aklında varsa sakın bekleme.ameliyat sonrası o mutluluk paha biçilemez çünkü :16: :16:

çok sağolun,valla haklısınız ben de arzumu çok özledim,çok kibar sıcakkanlı biri neden olduysa artık.ama siz de yardımcı oldunuz.birşey daha sorucam siz yeni yaptırmışsınız,ameliyat sonrası bazı şişlikler oluyormuş,sizde oldu mu?olduysa ne zaman inmeye başladı?:ssz: şişmeler göğsün hepsinde oluyorsa indikten sonra biraz küçülecek demektir o yüzden ben 300 cc düşünüyordum ama 350 cc falan yaptırayım,sütyen olarak 75 c takmak için.

Back