Albümün için istek gondermemistim, onu merak etmiyorum. ben de göğüs estetiğini dusunen araştıran biri olarak seni de forumdaki uzman olarak gördüğümden arkadas listeme eklemek istedim. Cevabına garip oldum ama neyse...
Anladim canim. yeni resimlerini gormek isterim:) isteriz sonra silersin
hosgeldin tatlim burda olmana cok sevindim.tamamda albumu neden sildin iyi ozaman bizde silelim olsun bitsin.
Kızlar söz en kıssa zamanda yeni fotolar eklerim.Ufak bir trafik kazası yaşadık.Vücudumda morluklar var,bilegimde derin cam kesigi var,vücudumun heryeri agrıyor( Pek iyi degilim anlayacagınız..İyileşince söz eklerim Benim yüzümden neden siliyorsunuz albümünüzü,lütfen yani.... Ekliycem söz
Kızlar söz en kıssa zamanda yeni fotolar eklerim.Ufak bir trafik kazası yaşadık.Vücudumda morluklar var,bilegimde derin cam kesigi var,vücudumun heryeri agrıyor( Pek iyi degilim anlayacagınız..İyileşince söz eklerim Benim yüzümden neden siliyorsunuz albümünüzü,lütfen yani.... Ekliycem söz
Arzum haftaya görüşmelere başlıyorum. Randevularımı aldım . Hasan beyle olan görüşmem de bir sonraki hafta inşallah. Yardımların icin tekrar teşekkür etmek ve senin sayende diğer arkadaslara bı seslenigim istedim. 400 tane sayfayı asmak çok kolay değil o yüzden arzumun konusunu bir çok kisinin ilgiyle takip ettigini biliyorum. Buna dayanarak nemutlu arkadaşımın da sayfasından belirttiğim küçük bir ricayı yenilemek isterim. Çok zorluklarla da olsa :) 25 tanecik mesaj hakkımı nihayet doldurmuş bulunuyorum. İzin verirseniz albümlerinizi incelemek isterim. Hepimiz bu yollardan geçtik ya da yeni geçiyoruz beni anlayacağınızı umit ediyorum. Arkadas olarak kabul ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden hepinize teşekkürler saglicakla kalın...
Teşekkür ederim tatlım...Telefonum yok,ilk fırsatta arayacagım seniArzum...çok geçmiş olsun...daha yeni gördüm...dikkat et...her zaman yanındayız ...
Teşekkür ederim canım,bekliyorumtatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın yavrum yaayarın arıcam senii
Teşekkür ederim canım..Bilegimdeki kesik çok derin,zorluyor beni..Vücudum çok agrıyor ama iyi olacagım inşallahArzum çok gecmis olsun. Önemli birsey yoktur umarım. Kendine çok dikkat et ..
Sagol canım benim...Evet nazara geldikGeçmiş olsuuun. Nazara geldin vallahi. Allah daha beterinden korusun inşallah
Sorma karamelam benim...cnm arzum geçmiş olsun nazaramı geldin sendu ben sana boncuklu bikini yapcam olmaz böle şaka bir yana kendine dikkat et kuzum allah beterinden korusun
Sagol canım..Zamanla daha iyi olacagız inşallah...Arzum geçmiş olsun,umarım ciddi bir şey yoktur.
Amin canım..Çok sagolÇook geçmiş olsun canım, allah beterinden saklasın.
Sagol canım..Çocklar yoktu kazada..Yaralı olan benim...Arzucum, cok gecmis olsunumarim iyisinizdir ailece. Allah beterinden korusun.
Teşekkür ederim canım,ben Gazi oldum :) Zamanla iyi olucaz inşallah..Amin canım...arzumcuummmm geçmiş olsun canım yaa noldu iyisinizdir inşallah hepiniz allah daha beterinden korusun canım dikkat et kendine
geçmiş olsunn verilmiş sadakanız varmıss ......allah beterinden korusun ... :/
tuh tuh gecmis olsun canim cok uzuldum simdi. Allah beterinden saklasin ucuz atlatmissin.cokmu agrin var oy canim benim ya kiyamam.hep nazardan valla bi sadaka cikar evden.kaza kelimesini duyunca bi tuhaf oluyorum yasayan bilir(ben).kendine iyi bak tatlim opuyorumtekrar gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?