arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım,forumda hepimiz elimizden geldigince yardım etmeye ve bilgi vermeye hazırız.Bunu için arkadaş listemde olmana gerek yok Bunu bilmeni isterim.Listemde olanların ayrıcalıgı sadece albüm yaparsam fotografları görebiliyor olmaları.Sana her konuda yardımcı olmaya hazırım,lütfen yanlış anlama olurmu

Anladim canim. yeni resimlerini gormek isterim:) isteriz sonra silersin

hosgeldin tatlim burda olmana cok sevindim.tamamda albumu neden sildin iyi ozaman bizde silelim olsun bitsin.

Kızlar söz en kıssa zamanda yeni fotolar eklerim.Ufak bir trafik kazası yaşadık.Vücudumda morluklar var,bilegimde derin cam kesigi var,vücudumun heryeri agrıyor ( Pek iyi degilim anlayacagınız..İyileşince söz eklerim Benim yüzümden neden siliyorsunuz albümünüzü,lütfen yani.... Ekliycem söz

Hayatım geçmiş olsun bende sana cepten ulaşmaya çalışıyorum iyice meraklandıydım kaç defadır arıyorum ulaşamayınca merak ettim.Çok şükür iyiymişsin cnm kendine dikkat et Allah korumuş yani.

Çook geçmiş olsun canım, allah beterinden saklasın.

arzumcuummmm geçmiş olsun canım yaa noldu iyisinizdir inşallah hepiniz allah daha beterinden korusun canım dikkat et kendine

geçmiş olsunn verilmiş sadakanız varmıss ......allah beterinden korusun ... :/

cnm arzum geçmiş olsun nazaramı geldin sen du ben sana boncuklu bikini yapcam olmaz böle şaka bir yana kendine dikkat et kuzum allah beterinden korusun

Arzum çok gecmis olsun. Önemli birsey yoktur umarım. Kendine çok dikkat et ..

tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın yavrum yaa yarın arıcam senii

Arzum haftaya görüşmelere başlıyorum. Randevularımı aldım . Hasan beyle olan görüşmem de bir sonraki hafta inşallah. Yardımların icin tekrar teşekkür etmek ve senin sayende diğer arkadaslara bı seslenigim istedim. 400 tane sayfayı asmak çok kolay değil o yüzden arzumun konusunu bir çok kisinin ilgiyle takip ettigini biliyorum. Buna dayanarak nemutlu arkadaşımın da sayfasından belirttiğim küçük bir ricayı yenilemek isterim. Çok zorluklarla da olsa :) 25 tanecik mesaj hakkımı nihayet doldurmuş bulunuyorum. İzin verirseniz albümlerinizi incelemek isterim. Hepimiz bu yollardan geçtik ya da yeni geçiyoruz beni anlayacağınızı umit ediyorum. Arkadas olarak kabul ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden hepinize teşekkürler saglicakla kalın...

Hayırlı olsun canım..Aklındaki tüm doktorlarla görüş...Hangi doktorun seni anladıgını düşünürsen ona karar verirsin..Buradaki yormları okursan eger herkesin kendi doktorunu tavsiye ettigini görürsün..Bu seninde memnun kalacagın,anlaşacagın anlamına gelmez..Ancak kendi yapacagın görüşmede hangi doktorun sana uygun oldugunu anlayabilirsin..Bizler burada kendi süreçlerimizi,kendi yaşadıgımız şeyleri paylaşıp sizlere bilgi verebiliriz..Ben bu foruma uzun süredir üye olan biriyim..Ameliyattan önce birçok arkadaşım gerek doktor seçiminde gerekse büyüklük,protez şekli gibi bilgilerde bana çok yardımcı oldular sagolsular..Artık bayragı devraldık,şimdi yardım etme sırası bize geldi Sayfamda ve diger birçok sayfada elimden geldigince bu zamana kadar ögrendigim birçok bilgiyi paylaştım..Yinede paylaşmaya,yardımcı omaya gayret ediyorum..Hepsi sizin bu ameliyata daha biliçli girmeniz için.İnşallah faydam dokunuyordur

Şu anda albümüm yok,müsait bir zamanda birkaç foto eklerim sizler için Başka bir konu,soracagınız soru olursa buradayız Allahın izniyle canım..SEVGİLER,SEVGİYLE KALIN...

Arzum...çok geçmiş olsun...daha yeni gördüm...dikkat et...her zaman yanındayız ...
Teşekkür ederim tatlım...Telefonum yok,ilk fırsatta arayacagım seni
tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın yavrum yaa yarın arıcam senii
Teşekkür ederim canım,bekliyorum
Arzum çok gecmis olsun. Önemli birsey yoktur umarım. Kendine çok dikkat et ..
Teşekkür ederim canım..Bilegimdeki kesik çok derin,zorluyor beni..Vücudum çok agrıyor ama iyi olacagım inşallah
Geçmiş olsuuun. Nazara geldin vallahi. Allah daha beterinden korusun inşallah
Sagol canım benim...Evet nazara geldik Amin canım,verilmiş sadakamız varmış..Allahım çoluk çocugumzu,sevdiklerimizle beraber içinde bizi korusun rabbim...
cnm arzum geçmiş olsun nazaramı geldin sen du ben sana boncuklu bikini yapcam olmaz böle şaka bir yana kendine dikkat et kuzum allah beterinden korusun
Sorma karamelam benim... En kıssa zamanda nazar boncuklu bikinimi istiyorum Allahım tekrarını yaşatmasın canım..Hepimizi kazalardan belalardan korusun inşallah...
Arzum geçmiş olsun,umarım ciddi bir şey yoktur.
Sagol canım..Zamanla daha iyi olacagız inşallah...
Çook geçmiş olsun canım, allah beterinden saklasın.
Amin canım..Çok sagol
Arzucum, cok gecmis olsun umarim iyisinizdir ailece. Allah beterinden korusun.
Sagol canım..Çocklar yoktu kazada..Yaralı olan benim... Amin Allahım beterinden korusun hepimizi...
arzumcuummmm geçmiş olsun canım yaa noldu iyisinizdir inşallah hepiniz allah daha beterinden korusun canım dikkat et kendine
Teşekkür ederim canım,ben Gazi oldum :) Zamanla iyi olucaz inşallah..Amin canım...
geçmiş olsunn verilmiş sadakanız varmıss ......allah beterinden korusun ... :/

Sagol canımcıgım...Cümlemizi korusun rabbim...

tuh tuh gecmis olsun canim cok uzuldum simdi. Allah beterinden saklasin ucuz atlatmissin.cokmu agrin var oy canim benim ya kiyamam.hep nazardan valla bi sadaka cikar evden.kaza kelimesini duyunca bi tuhaf oluyorum yasayan bilir(ben).kendine iyi bak tatlim opuyorum tekrar gecmis olsun

Teşekkür ederim canım,çok sagol...Agrılarım var evet,bazı bölgelerde çok fazla..Yatıp kalkarken zorluk veriyor..Bu benim ikinci trafik kazam Umarım tekrar yaşamam canım..Allahım hepimizi kazalardan,belalardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…