• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

çok sağolun,valla haklısınız ben de arzumu çok özledim,çok kibar sıcakkanlı biri neden olduysa artık.ama siz de yardımcı oldunuz.birşey daha sorucam siz yeni yaptırmışsınız,ameliyat sonrası bazı şişlikler oluyormuş,sizde oldu mu?olduysa ne zaman inmeye başladı?:ssz: şişmeler göğsün hepsinde oluyorsa indikten sonra biraz küçülecek demektir o yüzden ben 300 cc düşünüyordum ama 350 cc falan yaptırayım,sütyen olarak 75 c takmak için.

canım ameliyattan sonra şişlik oluyo dediğin ödem oluşuyo iki göğüstede oluşabilir tek göğüstede zamanla ödemler iniyo ama memenin küçülmesi gibi bi durum yok sadece ilk başta bomba gibi duran göğüslerin ödemler indikçe doğal kıwama geliyo okadar seninde gözün o şiş hallerine alıştığı için sonrasında küçülüyomuş gibi hissediosun olay tamamen bu :34:

çok sağolun,valla haklısınız ben de arzumu çok özledim,çok kibar sıcakkanlı biri neden olduysa artık.ama siz de yardımcı oldunuz.birşey daha sorucam siz yeni yaptırmışsınız,ameliyat sonrası bazı şişlikler oluyormuş,sizde oldu mu?olduysa ne zaman inmeye başladı?:ssz: şişmeler göğsün hepsinde oluyorsa indikten sonra biraz küçülecek demektir o yüzden ben 300 cc düşünüyordum ama 350 cc falan yaptırayım,sütyen olarak 75 c takmak için.

evet canım melita da söylemiş zaten.ameliyat sonrası şişlik gerginlik illaki oluyor benim her 2 göğsümde de oldu.hatta ben de ilk zamanlarda endişeleniyordum şişlikler inince nasıl olur küçülür mü acaba diye ama kesinlikle değil.sadece ilk andaki o duvar görüntüsü gergin damarlanma görüntüsü gidiyor ve göğs yumuşuyor daha güzel daha kıvamlı bir hal alıyor.benim şişliklerin inmesi1 hafta 10 günü buldu.şimdi tam 2 haftalık daha yumuşak ve daha güzeller.banada şu anda 80c olur sanırım henüz bilmiyorum.bakalım ameliyat sutyeni kullanıorum halen ama dün sporcu sutyeni takabileceğim söylendi.dahada alamadım.ayyıldızı iyi dedi arzu ama o da netten alınıyormuş.yola çıkıcam bugün.bakalım artık
sen nasıl istiyorsan hasan bey ona uygun cc takar zaten merak etme güven doktoruna o işinin ehli bir dr :16: :16:

bide arzumun bana verdiği bi site var,yaptıranlar yaptırmadan önce ve sonra fotoğrafları paylaşmışlar biliyo musunuz o siteyi?.orda şey yazıyor high profil,orta profil bunlar ne demek? dikkat ettim high olanı daha büyük ve dik,orta plus denilen daha doğal.:ssz:

papatya sen nasıl yaptırdın?kas altı kas üstü kaç cc,bide boyun kaç? şuan kullandığın sütyen ölçüsü falan ne?

canım benimki kas altıydı meme dokum yoktu çünkü.kas üstü olsaydı top gibi duracaktı.o yüzden hasan bey kas altını uygun gördü.önceden sönük olan göğüs üst tarafım şimdi süper bombeli duruyor :27:
kas altı bana 400 cc takıldı :27: boyum 1.72 kalçam da var.hasanbeye de dikkat çekici isitorum demiştim zaten o da tam istediğim gibi bişey yaptı.boyutundan son derece memnunum.önceden armut gibi duruyordu vücudum şimdi kum saati gibi oldum :9: :9:
önceki sutyen ölçm de 80a idi.ama onu bile dolduramıyordum ben.şimdiki sutyenim ameliyat sutyeni ama ya 80c olu şu anda 80 d :34:

evet canım melita da söylemiş zaten.ameliyat sonrası şişlik gerginlik illaki oluyor benim her 2 göğsümde de oldu.hatta ben de ilk zamanlarda endişeleniyordum şişlikler inince nasıl olur küçülür mü acaba diye ama kesinlikle değil.sadece ilk andaki o duvar görüntüsü gergin damarlanma görüntüsü gidiyor ve göğs yumuşuyor daha güzel daha kıvamlı bir hal alıyor.benim şişliklerin inmesi1 hafta 10 günü buldu.şimdi tam 2 haftalık daha yumuşak ve daha güzeller.banada şu anda 80c olur sanırım henüz bilmiyorum.bakalım ameliyat sutyeni kullanıorum halen ama dün sporcu sutyeni takabileceğim söylendi.dahada alamadım.ayyıldızı iyi dedi arzu ama o da netten alınıyormuş.yola çıkıcam bugün.bakalım artık
sen nasıl istiyorsan hasan bey ona uygun cc takar zaten merak etme güven doktoruna o işinin ehli bir dr :16: :16:

ben hasan beye değil de izmirdeki cenk beyi düşünüyordum.hasan bey istanbulda bana uzak,arzumdan öğrendim cenk bey de aynı hasan bey gibi hastasını anlayan,güzel yapan,özenen bir doktormuş,izmir il olarak da bana yakın o yüzden onu seçtim.bu arada melita sana teşekkür ederim cevaplamışsın.ayy ne yardımsever bi topik burası.

bide arzumun bana verdiği bi site var,yaptıranlar yaptırmadan önce ve sonra fotoğrafları paylaşmışlar biliyo musunuz o siteyi?.orda şey yazıyor high profil,orta profil bunlar ne demek? dikkat ettim high olanı daha büyük ve dik,orta plus denilen daha doğal.:ssz:

evet canım doğru benimki high profildi benimkiler felaketti tatlım ya ancak 400cc high profil kuratarabildi benimkileri :37:
orta profil daha doğal göğüs isteyenler için ve daha küçük olyor onda.hihg profil daha dik daha dolgun oluyor.meme dokuna göre hasan bey karar verir ona.ben ilk gittiğimde mesela hiç bilmiyordum high profil nedir orta profil nedir falann :26: sonra hasan bey dedi sana high takıcaz.araştırdım bana uygun olan da oymuş zaten

arzumla ikinizin boyu uzun ben 1.63 üm.bana 400 takılmaz herhalde çok büyük durur küçücük boyumda ama neyse ona doktor karar verir artık.

ben hasan beye değil de izmirdeki cenk beyi düşünüyordum.hasan bey istanbulda bana uzak,arzumdan öğrendim cenk bey de aynı hasan bey gibi hastasını anlayan,güzel yapan,özenen bir doktormuş,izmir il olarak da bana yakın o yüzden onu seçtim.bu arada melita sana teşekkür ederim cevaplamışsın.ayy ne yardımsever bi topik burası.

evet canım arzu da söylemişti bana cenk bey de hasan beyin izmir versiyonu oluyormuş :9: :9:
orası sana daha yakınsa tabii ki onu düşün bence de

canım benimki kas altıydı meme dokum yoktu çünkü.kas üstü olsaydı top gibi duracaktı.o yüzden hasan bey kas altını uygun gördü.önceden sönük olan göğüs üst tarafım şimdi süper bombeli duruyor :27:
kas altı bana 400 cc takıldı :27: boyum 1.72 kalçam da var.hasanbeye de dikkat çekici isitorum demiştim zaten o da tam istediğim gibi bişey yaptı.boyutundan son derece memnunum.önceden armut gibi duruyordu vücudum şimdi kum saati gibi oldum :9: :9:
önceki sutyen ölçm de 80a idi.ama onu bile dolduramıyordum ben.şimdiki sutyenim ameliyat sutyeni ama ya 80c olu şu anda 80 d :34:

ne güüüüüzeeeeeeeeeel :) bnim de boyum 1 .74 eskiden 75a takıyordum 325cc koydular anca b cup oldum anasını sattim ya :41:

evet canım arzu da söylemişti bana cenk bey de hasan beyin izmir versiyonu oluyormuş :9: :9:
orası sana daha yakınsa tabii ki onu düşün bence de

evet spinard ve papatyanın dedıgı gıbı doktorum hastasına saygılı, onun dusuncelerıne onem veren , titiz ve işini ciddiye alan bırı..

1) buyuk proteze karsı cıkmıyo ve hasta uygunsa yapıyo
2) yuvarlak protez sevıyorum ben hasan beyde yuvarlagı çok fazla kulllanan bırı kıdamla yapatıgı hastasını görmedim..
3) yöntem olarak her yöntemi uygulayan cerrahtır benım secımım

ve hasan beyde bu dedıgım özellıklere sahip..
cenk beyle tanısmasaydım ve izmirde benı anlayan bır cerrah bulmasaydım,, bende istanbula giderdim artık..
nolurdu suan akrabalarım faln bılmıyo kımse o zaman yanlarında kalcagım ıcın haberlerı olurdu..

Son düzenleme:
canim en cok vucut olculerine bakilir omuz genis ligi kalca onemli pek bi boyla alakasi yok. mesela benim 1.59 bana takilan 390.

senin takılmadan önceki göğüs ölçünü biliyor musun peki?şimdiki göğüs ölçün nedir? ben 93-94 olsun istiyorum 75 c cup takmak için,benim göğüslerim biraz olsun var,ama işte ben 90 üstü olsun istiyorum.ben bi fotoğraf paylaşsam burda olur mu? arzumun verdiği siteden bi kızın göğüsleri aynı benimki gibi,büyüttükten sonra çok güzel olmuş,ona 325 veya 300 takılmış.haa paylaşayım mı?:ssz::ssz:

Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorum :16: Polemiksiz,sataşmasız,terbiyesizce yorumlardan uzak,saygı sevgi çerçevesinde bildiginiz konuları paylaşarak dostça arkadaşca yaklaşımlarınızla bir paylaşım diliyorum :34: Hepinizi canı gönülden öpüyorum. :54: Buraya yazdıgınız mesajlar silinmiş ama ben hepsini okudum merak etmeyin :34: Beklenilmek,özlenilmek çok güzel bir duygu..Yoksa belkide buraya gelmezdim yani :29: Sagolun arkadaşlar...Seviyorum sizleri :16:
Hadi güzel paylaşımlara diyorum tekrar..Görüşmek dilegiyle :42:

slm arzucum seninde bayramın mübarek olsun allah acı keder vermesin en kötü günümüzde bayram kadar mutlu ve huzurlu gecer dilegimle herkesin bayramınıda senin aracılıgınla kutlamak isterim

Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorum :16: Polemiksiz,sataşmasız,terbiyesizce yorumlardan uzak,saygı sevgi çerçevesinde bildiginiz konuları paylaşarak dostça arkadaşca yaklaşımlarınızla bir paylaşım diliyorum :34: Hepinizi canı gönülden öpüyorum. :54: Buraya yazdıgınız mesajlar silinmiş ama ben hepsini okudum merak etmeyin :34: Beklenilmek,özlenilmek çok güzel bir duygu..Yoksa belkide buraya gelmezdim yani :29: Sagolun arkadaşlar...Seviyorum sizleri :16:
Hadi güzel paylaşımlara diyorum tekrar..Görüşmek dilegiyle :42:

hoşgeldin canım... sana da iyi bayramlar bayram dolayısııyla çok giremedim.. ama dönmene çok sevindinmm

Tekrar gelmene sevindim canım, sakın kimseyi takma kafana. Bence herkese yardımcı olmaya çalışan ender kızlardan birisin. İyi bayramlar.

Back