çok sağolun,valla haklısınız ben de arzumu çok özledim,çok kibar sıcakkanlı biri neden olduysa artık.ama siz de yardımcı oldunuz.birşey daha sorucam siz yeni yaptırmışsınız,ameliyat sonrası bazı şişlikler oluyormuş,sizde oldu mu?olduysa ne zaman inmeye başladı?şişmeler göğsün hepsinde oluyorsa indikten sonra biraz küçülecek demektir o yüzden ben 300 cc düşünüyordum ama 350 cc falan yaptırayım,sütyen olarak 75 c takmak için.
ya en rahat hangisi peki meme ucumu yoksa diğerleri mi
çok sağolun,valla haklısınız ben de arzumu çok özledim,çok kibar sıcakkanlı biri neden olduysa artık.ama siz de yardımcı oldunuz.birşey daha sorucam siz yeni yaptırmışsınız,ameliyat sonrası bazı şişlikler oluyormuş,sizde oldu mu?olduysa ne zaman inmeye başladı?şişmeler göğsün hepsinde oluyorsa indikten sonra biraz küçülecek demektir o yüzden ben 300 cc düşünüyordum ama 350 cc falan yaptırayım,sütyen olarak 75 c takmak için.
papatya sen nasıl yaptırdın?kas altı kas üstü kaç cc,bide boyun kaç? şuan kullandığın sütyen ölçüsü falan ne?
evet canım melita da söylemiş zaten.ameliyat sonrası şişlik gerginlik illaki oluyor benim her 2 göğsümde de oldu.hatta ben de ilk zamanlarda endişeleniyordum şişlikler inince nasıl olur küçülür mü acaba diye ama kesinlikle değil.sadece ilk andaki o duvar görüntüsü gergin damarlanma görüntüsü gidiyor ve göğs yumuşuyor daha güzel daha kıvamlı bir hal alıyor.benim şişliklerin inmesi1 hafta 10 günü buldu.şimdi tam 2 haftalık daha yumuşak ve daha güzeller.banada şu anda 80c olur sanırım henüz bilmiyorum.bakalım ameliyat sutyeni kullanıorum halen ama dün sporcu sutyeni takabileceğim söylendi.dahada alamadım.ayyıldızı iyi dedi arzu ama o da netten alınıyormuş.yola çıkıcam bugün.bakalım artık
sen nasıl istiyorsan hasan bey ona uygun cc takar zaten merak etme güven doktoruna o işinin ehli bir dr
bide arzumun bana verdiği bi site var,yaptıranlar yaptırmadan önce ve sonra fotoğrafları paylaşmışlar biliyo musunuz o siteyi?.orda şey yazıyor high profil,orta profil bunlar ne demek? dikkat ettim high olanı daha büyük ve dik,orta plus denilen daha doğal.
ben hasan beye değil de izmirdeki cenk beyi düşünüyordum.hasan bey istanbulda bana uzak,arzumdan öğrendim cenk bey de aynı hasan bey gibi hastasını anlayan,güzel yapan,özenen bir doktormuş,izmir il olarak da bana yakın o yüzden onu seçtim.bu arada melita sana teşekkür ederim cevaplamışsın.ayy ne yardımsever bi topik burası.
arzumla ikinizin boyu uzun ben 1.63 üm.bana 400 takılmaz herhalde çok büyük durur küçücük boyumda ama neyse ona doktor karar verir artık.
canım benimki kas altıydı meme dokum yoktu çünkü.kas üstü olsaydı top gibi duracaktı.o yüzden hasan bey kas altını uygun gördü.önceden sönük olan göğüs üst tarafım şimdi süper bombeli duruyor
kas altı bana 400 cc takıldıboyum 1.72 kalçam da var.hasanbeye de dikkat çekici isitorum demiştim zaten o da tam istediğim gibi bişey yaptı.boyutundan son derece memnunum.önceden armut gibi duruyordu vücudum şimdi kum saati gibi oldum
önceki sutyen ölçm de 80a idi.ama onu bile dolduramıyordum ben.şimdiki sutyenim ameliyat sutyeni ama ya 80c olu şu anda 80 d
evet canım arzu da söylemişti bana cenk bey de hasan beyin izmir versiyonu oluyormuş
orası sana daha yakınsa tabii ki onu düşün bence de
arzumla ikinizin boyu uzun ben 1.63 üm.bana 400 takılmaz herhalde çok büyük durur küçücük boyumda ama neyse ona doktor karar verir artık.
canim en cok vucut olculerine bakilir omuz genis ligi kalca onemli pek bi boyla alakasi yok. mesela benim 1.59 bana takilan 390.
Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorumPolemiksiz,sataşmasız,terbiyesizce yorumlardan uzak,saygı sevgi çerçevesinde bildiginiz konuları paylaşarak dostça arkadaşca yaklaşımlarınızla bir paylaşım diliyorum Hepinizi canı gönülden öpüyorum. Buraya yazdıgınız mesajlar silinmiş ama ben hepsini okudum merak etmeyin Beklenilmek,özlenilmek çok güzel bir duygu..Yoksa belkide buraya gelmezdim yani Sagolun arkadaşlar...Seviyorum sizleri
Hadi güzel paylaşımlara diyorum tekrar..Görüşmek dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?