• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Profesyonel fotoğrafçın harika çok şanslısında. Rabbim hep mutlu günlerini göstersin ins.
Teşekkür ederim tatlım :34: Amin cümlemize inşallah :16:
o fotografcından banada yollasan vallahı cok üşenıyorum resım çekip eklemeye :(
Tabiki hayatım :34: Sen iste yeterki..Hemen adresi yaz bana gönderiyorum kızı :29:
gizemcim arzum foto konusunda uzman :9: gelsin şip şak çeker hemen baskıyı yapar :)

Aynen..Hemen yaparım valla..Yardımcı oluruz kızlar foto konusunda,aklınızda olsun valla :54:

kızlar , hasan fındığa meme küçültme ameliyatı yaptıran var mı acaba????

Canım ben hastanede bir bayanla tanışmıştım.Bana silikon koyuldugu gün o da meme küçültme protez ameliyatı olmuştu...Bazen telefondan konuşuruz,muayenehanedede denk geldigimiz olmuştur yani..Hasan bey küçültme işlemiyle beraber memeyide bir sene sonraki sarkmayı önlemek için küçük bir protez koymayı tercih ediyor genelde..Çünkü küçültme işleminden bir sene sonra meme yine sarkıyor ve kötü bir duruma geliyor.Bir arkadaşım gögüs küçültme ameliyatı olmuştu çünkü ilk sene gögüsleri harika duruyordu ama bir sene sonra ciddi degişme oldu..Aklında olsun bu durum yani :34:

Forumda varmı bilemiyorum,hiç incelemedim ...Ben meme büyütme ve lipo oldum.Başka birçok arkadaşımız var memnunuz..Git görüş istersen :31:

Merhabaaa. Ya diğer sayfalara yazacaktım ama kaynar gider diye ve bu bölüme her geldiğimde sizin bu konuyla ne kadar alakadar olduğunuzu gördüğüm için affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum.

Ben de uzun süredir silikon taktırmak isteyenlerdenim bazı şartlar olgunlaştıktan sonra ciddi ciddi düşünüyorum. Evlendikten sonra daha bi ciddileştim.:16:

Benim sorum; yaklaşık 6 ay önce sağ göğsümden bir ur alındı. Kesik yerim tam olarak göğüs ile kolun birleştiği yerde, yani kolumu yukarı kaldırdığımda gerilen bir ameliyat yerim var. 6 ay geçmesine rağmen kolumu yukarı kaldırdığımda hala bi kasılma hissediyorum orda. Geçicek elbette ama silikon ameliyatı olduğumda da her iki göğüste de kesikler olacak. O kesiklerde kollarımı her hareket ettirdiğimde rahatsızlık verecek mi? Şimdi en azından tek göğüste kesik olduğu için sol koluma yükleniyorum genelde. Bu çok kafama takılıyor ve açıkçası beni korkutuyor..:18:

Canım ben hastanede bir bayanla tanışmıştım.Bana silikon koyuldugu gün o da meme küçültme protez ameliyatı olmuştu...Bazen telefondan konuşuruz,muayenehanedede denk geldigimiz olmuştur yani..Hasan bey küçültme işlemiyle beraber memeyide bir sene sonraki sarkmayı önlemek için küçük bir protez koymayı tercih ediyor genelde..Çünkü küçültme işleminden bir sene sonra meme yine sarkıyor ve kötü bir duruma geliyor.Bir arkadaşım gögüs küçültme ameliyatı olmuştu çünkü ilk sene gögüsleri harika duruyordu ama bir sene sonra ciddi degişme oldu..Aklında olsun bu durum yani :34:

Forumda varmı bilemiyorum,hiç incelemedim ...Ben meme büyütme ve lipo oldum.Başka birçok arkadaşımız var memnunuz..Git görüş istersen :31:

teşekkür ediyorum çok .. bi de prof.dr. fuat yüksel hakkında olumlu yazılar okudum , araştırma sürecine devam...olan dertli olmayan dertli anlamadım ben bu işi :)

memnun kaldınız mı acab estetikten peki eşiniz eskisi gibi dokunabiliyomu sınırlama var mı yoksa bide çıkarttırmak gerekiyo mu bide çocuk emzirmeye zararı var mı

Merhabaaa. Ya diğer sayfalara yazacaktım ama kaynar gider diye ve bu bölüme her geldiğimde sizin bu konuyla ne kadar alakadar olduğunuzu gördüğüm için affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum.

Ben de uzun süredir silikon taktırmak isteyenlerdenim bazı şartlar olgunlaştıktan sonra ciddi ciddi düşünüyorum. Evlendikten sonra daha bi ciddileştim.:16:

Benim sorum; yaklaşık 6 ay önce sağ göğsümden bir ur alındı. Kesik yerim tam olarak göğüs ile kolun birleştiği yerde, yani kolumu yukarı kaldırdığımda gerilen bir ameliyat yerim var. 6 ay geçmesine rağmen kolumu yukarı kaldırdığımda hala bi kasılma hissediyorum orda. Geçicek elbette ama silikon ameliyatı olduğumda da her iki göğüste de kesikler olacak. O kesiklerde kollarımı her hareket ettirdiğimde rahatsızlık verecek mi? Şimdi en azından tek göğüste kesik olduğu için sol koluma yükleniyorum genelde. Bu çok kafama takılıyor ve açıkçası beni korkutuyor..:18:

Geçmiş olsun canım..Benimde fibrokistlerim vardı ama bu ameliyatı olmama engel olmadı.Meme cerrahımla ve plastik cerrahımla bu konuyu uzun uzun konuştum ve öyle ameliyat oldum..Zaten alınacak kistlerim yoktu.Ameliyattan sonrada sorun yaşamadım şükür ...

Canım meme büyütme ameliyatında yapılan kesiler bir gerilme falan yapmaz sanırım.Bende olmadı gerçi ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Çok rahat geçti,dikiş yerlerimde hiçbir sorun yaşamadım.Meme altı kesisi ile ameliyat olan arkadaşlarımızda bir sorun yaşamadılar sanırım..Bu konuda bir arkadaşımızda cevap verir :34: Senin durumun biraz farklı,içeriden meme dokunda alındıgı için belki böyle olmuştur.. Seçecegin,görüşecegin plastik cerrahta seni bu konuda aydınlatacaktır.Korkma canım,korkulacak hiçbirşey yok inan :54:

teşekkür ediyorum çok .. bi de prof.dr. fuat yüksel hakkında olumlu yazılar okudum , araştırma sürecine devam...olan dertli olmayan dertli anlamadım ben bu işi :)

Tugrul Turan ilede görüşmeni tavsiye ederim canım :34: Araştır tabi,en güzel sonuçlar olsun inşallah :54: Eee... dünyaaa.... Olan bir pişman,olmayan bin pişman :9:

memnun kaldınız mı acab estetikten peki eşiniz eskisi gibi dokunabiliyomu sınırlama var mı yoksa bide çıkarttırmak gerekiyo mu bide çocuk emzirmeye zararı var mı

Memnun kaldım evet,bir sorun yaşamadım şükür.. Eşimde bende çok rahatlıkla kullanıyoruz canım :9: Dokunmak,ellemek,mıncırmak serbest :34: Sınırlama yok,sınırsız :52: Çıkartmak gerekmiyor hayır..Bir sorun yaşarsan zaten doktorlar gereken neyse onu yapıyorlar.Sanatçı dünyasında hamilelikten önce çıkartıyorlar.Neden bilemiyorum,doktora sormak gerek.Benim iki çocugum var,daha çocuk düşünmüyorum Allah onlara uzun ömürler versin..Emzirmeyede bir zararı olmadıgını söylemişti doktorum.Üstelikte meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Şu an hamile kalsan rahatlıkla emzirebilirsin diyor ve bunun garantisinide veriyor :54:

ayy bende dedim mıncıklıyınca patlamasınn:9: bi santçının olmuştu galibaa inşallah bende yaptırırım ya sizinde var mı resminizz

ayy bende dedim mıncıklıyınca patlamasınn:9: bi santçının olmuştu galibaa inşallah bende yaptırırım ya sizinde var mı resminizz

Canım o patlayan silikonlar içi serum fizyolojikle şişirilen silikonlar :34: Artık tercih edilmiyor o silikonlar.İçi koheziv jel olan protezler kullanılıyor.Patlama riski sıfır,kesilse bile dagılmıyor akmıyor.Ancak gögsünüzden kesici bir cisimle yaralanmanız lazım Allah korusun ... Albümüm var evet,ekliyorum arkadaş olarak bakabilirsiniz :34:

bende 75 takıyorum ama içerisini hiç bi şekilde doldurmuyooo zaten çok büyük istemiyorumm şöyle çatalları belli olsun yeter banaa

bende 75 takıyorum ama içerisini hiç bi şekilde doldurmuyooo zaten çok büyük istemiyorumm şöyle çatalları belli olsun yeter banaa

Canım çatalının belli olması için yüksek yani hıgh profil bir protezin kullanılması daha iyi olur.Tabi en iyisini doktor seni muayene edince belirleyecek ama çatal olması içinde biraz büyük bir protez olmasıda gerekiyor.Bu belirttigim çatal olayı sütyensiz verilen çatal için geçerli karıştırmayalım.Sütyenle çatal vermek önemli degil önemli olan sütyensiz o çatalı oluşturabilmek :34:
Ne kadar çatal kelimesi kullandım yahu :9: Gelsin çatal bıçak :56: :9:

Back