o fotografcından banada yollasan vallahı cok üşenıyorum resım çekip eklemeye
kızlar , hasan fındığa meme küçültme ameliyatı yaptıran var mı acaba????
Teşekkür ederim tatlımProfesyonel fotoğrafçın harika çok şanslısında. Rabbim hep mutlu günlerini göstersin ins.
Tabiki hayatımo fotografcından banada yollasan vallahı cok üşenıyorum resım çekip eklemeye
gizemcim arzum foto konusunda uzmangelsin şip şak çeker hemen baskıyı yapar :)
kızlar , hasan fındığa meme küçültme ameliyatı yaptıran var mı acaba????
Canım ben hastanede bir bayanla tanışmıştım.Bana silikon koyuldugu gün o da meme küçültme protez ameliyatı olmuştu...Bazen telefondan konuşuruz,muayenehanedede denk geldigimiz olmuştur yani..Hasan bey küçültme işlemiyle beraber memeyide bir sene sonraki sarkmayı önlemek için küçük bir protez koymayı tercih ediyor genelde..Çünkü küçültme işleminden bir sene sonra meme yine sarkıyor ve kötü bir duruma geliyor.Bir arkadaşım gögüs küçültme ameliyatı olmuştu çünkü ilk sene gögüsleri harika duruyordu ama bir sene sonra ciddi degişme oldu..Aklında olsun bu durum yani
Forumda varmı bilemiyorum,hiç incelemedim ...Ben meme büyütme ve lipo oldum.Başka birçok arkadaşımız var memnunuz..Git görüş istersen
Merhabaaa. Ya diğer sayfalara yazacaktım ama kaynar gider diye ve bu bölüme her geldiğimde sizin bu konuyla ne kadar alakadar olduğunuzu gördüğüm için affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum.
Ben de uzun süredir silikon taktırmak isteyenlerdenim bazı şartlar olgunlaştıktan sonra ciddi ciddi düşünüyorum. Evlendikten sonra daha bi ciddileştim.
Benim sorum; yaklaşık 6 ay önce sağ göğsümden bir ur alındı. Kesik yerim tam olarak göğüs ile kolun birleştiği yerde, yani kolumu yukarı kaldırdığımda gerilen bir ameliyat yerim var. 6 ay geçmesine rağmen kolumu yukarı kaldırdığımda hala bi kasılma hissediyorum orda. Geçicek elbette ama silikon ameliyatı olduğumda da her iki göğüste de kesikler olacak. O kesiklerde kollarımı her hareket ettirdiğimde rahatsızlık verecek mi? Şimdi en azından tek göğüste kesik olduğu için sol koluma yükleniyorum genelde. Bu çok kafama takılıyor ve açıkçası beni korkutuyor..:18:
teşekkür ediyorum çok .. bi de prof.dr. fuat yüksel hakkında olumlu yazılar okudum , araştırma sürecine devam...olan dertli olmayan dertli anlamadım ben bu işi :)
memnun kaldınız mı acab estetikten peki eşiniz eskisi gibi dokunabiliyomu sınırlama var mı yoksa bide çıkarttırmak gerekiyo mu bide çocuk emzirmeye zararı var mı
ayy bende dedim mıncıklıyınca patlamasınnbi santçının olmuştu galibaa inşallah bende yaptırırım ya sizinde var mı resminizz
çook güzel oolmuş maaşallah diyorumm eskiden kaç beden sütyen takardınızz
bende 75 takıyorum ama içerisini hiç bi şekilde doldurmuyooo zaten çok büyük istemiyorumm şöyle çatalları belli olsun yeter banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?