arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım ben ameliyat olmadan önce B cup sütyen takıyordum.Albümde ameliyat öncesinde çekilmiş bikinili bir fotom var,gördüysen eger Ameliyattan sonra iki beden büyüdü gögüslerim D cup oldum.Sırt ölçüm degilmedi zaten 75 beden sütyen kullanıyorum Boy,kilo,gögüs kafesi genişligin,meme genişligin,bel inceligi kalça genişligin,omuz genişligin Bunların hepsine bakılarak en uygun protez büyüklügü ne ise onu tercih ediyor doktorlar Fiyat büyük veya küçük proteze göre degişmez.O senin doktorla arandaki konuşmaya baglı bir durumdur..

kafama yattı.. bu iş.. hafta sonu kocaeliinde banka sınavı var ona girmek için gidiyorum gitmişken bayramda kalırım diyordum şimdi gitmişken bi görüşeyim diyorum 3 ü 1 arada olduu resmen

Papatya arkadaşımız Hasan beye ameliyat oldu ve 400cc tercih edildi Kendisine konuda açmış,sürecini paylaşmış zaten.Ben bayramdan sonra onunla muayenehanede görüşecegim inşallah.Gördüklerimi anlatırım size.Zaten fotografta ekleyecek kendisi.O zaman sizde görürsünüz

Bu fotodan bahsediyorsun sanırım..Şİmdi şöyle açıkliyim canım..Hiç meme dokusu olmayan birine eger kas üstüne protez takılırsa portakal gibi diger degimle top gibi bir görüntü oluşur.Fotograftaki kas üstü yazan taraftaki görüntü gibi..Ama kas altına protez takılırsa daha dogal bir görünüm verir.Bize göre sol taraftaki görüntü yani Merak etme,o kötü görüntü eskilerde kaldı.Artık doktorlarımız hastasının gögüs yapısına göre dogru olan teknigi ve protez tipini tercih edip bu ameliyatı yapıyorlar.Yapay bir görüntü çıkmıyor bu yüzden Önemli olan senin hastasına her yöntemi uygulayan bir cerrah tercih etmen olacaktır..İstedigini çok iyi ifade edersen hayallerindeki gögüslere kavuşursun :13:

inşallah güzel olur göğüslerim ama ben istanbulda yaptıramam çok uzak,yaşadığım şehire de güvenmiyorum açıkcası,şöyle izmirde falan yaptıracağım.ama önce maliyeti tam hazırlamam lazım sonra doktorlarla görüşmeye gideceğim,yaptırdıktan sonra gelirim yine.arzum seninkiler şu beyaz mayoyla süper görünüyor,daha fazla bakamadım şimdi benimkiler küçük ya biraz içim burkuldu.

Canım benim..İzmirdeysen eger sana kesinlikle..Şİddetle..Cenk Tokatı öneriyorum o zaman Keisnlikle hastasını anlayan ve harika dogal sonuçlar çıkarak çok başarılı bir cerrahtır kendisi.Valla Istanbulda karşıma Hasan bey gibi bir doktor çıkmasaydı bende İzmire gelip Cenk beye ameliyat olacaktım Madem İzmirdesin git,görüş,fikir al derim..Bak forumda Gizeml arkadaşımız var Cenk beye ameliyat olan en eski üyelerden.Beratti arkadaşımız var oda Cenk beye ameliyat oldu yeni sayılırda körpecik maşallah Sen görüşmeyi yap bence,o gazla maliyeti hazırlaman daha hızlı olur
İnşallah en kıssa zamanda sende çok mutlu olursun ve istedigin gögüslere sahip olursun canım

hangi şehirdesin sen.. yakınmıyız acaba. ben denizlideyim

Arkadaş listemde yeniden bir düzenleme yapıyorum arkadaşlar..Uzun süre foruma girmeyen.Sırf birkaç soru sorupta albüm görmek isteyipte bu konudan uzaklaşan arkadaşları listemden çıkarıyorum.Bilginiz olsun lütfen beni neden çıkardın gibi yorumlar yazmayın rica ediyorum...

hangi şehirdesin sen.. yakınmıyız acaba. ben denizlideyim

denizlideyim bende.burayı daha araştırmadım belki güzel yapan (kas altından) doktorlar var mı bilmiyorum ama varsa bile hiç güvenmiyorum.ben cenk beye yaptıran kişilerle konuşcam 5000'e mi ne yaptırmışlarsa onlarda benim yaptırmam aylar sürecek.ama sonuca değeceğine inanıyorum.parayı tam hazırlamadan gidip konuşmak istemiyorum neden neden derseniz,şimdi gidip konuşurum adama sonra görüşürüz derim,((ve galiba cenk beye yaptıracağım kesinleşti)) bi iş karışır parayı toparlayamam,önemli bişey olur 6-7 ay gidemem falan randevu olayı değil de söz verince tutamıyorum ya.
arzum haa unutmadan ben gördüm ya mayoyla falan kas altı olayını da anladım,doktor ismi de aldım,istersen beni arkadaşlıktan çıkar da ben yaptırdıktan buraya gelirim sonra arkadaşlığa eklersin bide benimkilere bakarsınız çünkü uzun sürebilir yaptırmam diye dedim

Son düzenleme:

Yavrum aşkolsun Listemdesin şu anda..Ama ilerisinde tekrar bir düzeltem yaparsam listemde,seni hatılayamazsam çıkarırsamda kusuruma bakma.Özelden mesaj yazarsın bana eklerim yine olurmu Ne zaman istersen yazabilirsin.Buralarda oldugum sürece yardıma hazırım ben.Cenk beye gözün kapalı güvenebilirsin canım.Hasan beyden sonra tavsiye edebilecegim bir cerrahtır kendisi.Sonuçlarını çok begeniyorum ...

bende cenk beyi dduydum burda yaptıran arkadaşlar var çok güzel sonuçları bnm de aklımda o var ama önce bi burdakileride araştırayım dedim. hakan güney var aklımda şu an bsk cerrahide. ist da da çalışıyor gidip geliyordu önceden.

fazlanazlicim): aklinda olan butun doktorlari arastir, kim icine siniyorsa, ona olursun ameliyatini insallah cok guzel sonuclar alir, mutlu olursun bunu hepimiz hakediyoruz cunku:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…