peki yaptırmadan önceki göğüs ölçünü hatırlıyor musun? ve yaptırdıktan sonraki göğüs ölçün? benim boyum senden kısa bana daha küçüğü takılır heralde değil mi.o zman fiyat değişecek mi peki,daha küçük cc de?
bencede iste gidiyosan hasan beyle gorusmelısın..gercekten basarılı bır cerrah..
arzum en guzel ornegı sımdı bı arkadas daha oldu hasan beye 400 cc kullandı o arkadastada..arkadasın ısmını hatırlamıyorum ama resımlerını cok merak edıyorum..
arzum kımdı en son amelıyat olan hatırlayamadım bır an..
kafama yattı.. bu iş.. hafta sonu kocaeliinde banka sınavı var ona girmek için gidiyorum gitmişken bayramda kalırım diyordum şimdi gitmişken bi görüşeyim diyorum 3 ü 1 arada olduu resmen
açıklayıcı olmuş da ben anlamadım.yani bu fotoya göre yorumlamam gerekirse ben benimkileri sağdaki göğüs gibi portakal yapıştırmışsın gibi durmasını istemem açıkcası.diğer sol göğüs ( bize göre sol ,kadının sağ göğsü) güzel olmuş doğal durmuş.peki bu neden kaynaklanmış? birine damla diğerine yuvarlak mı taktırmış? birde kas altı kas üstü olayı nedir?
inşallah güzel olur göğüslerim ama ben istanbulda yaptıramam çok uzak,yaşadığım şehire de güvenmiyorum açıkcası,şöyle izmirde falan yaptıracağım.ama önce maliyeti tam hazırlamam lazım sonra doktorlarla görüşmeye gideceğim,yaptırdıktan sonra gelirim yine.arzum seninkiler şu beyaz mayoyla süper görünüyor,daha fazla bakamadım şimdi benimkiler küçük ya biraz içim burkuldu.
inşallah güzel olur göğüslerim ama ben istanbulda yaptıramam çok uzak,yaşadığım şehire de güvenmiyorum açıkcası,şöyle izmirde falan yaptıracağım.ama önce maliyeti tam hazırlamam lazım sonra doktorlarla görüşmeye gideceğim,yaptırdıktan sonra gelirim yine.arzum seninkiler şu beyaz mayoyla süper görünüyor,daha fazla bakamadım şimdi benimkiler küçük ya biraz içim burkuldu.
hangi şehirdesin sen.. yakınmıyız acaba. ben denizlideyim
canım sen gıttınmı ıstanbula? son durumun ne? görüştünmü hasan beyle ?
denizlideyim bende.burayı daha araştırmadım belki güzel yapan (kas altından) doktorlar var mı bilmiyorum ama varsa bile hiç güvenmiyorum.ben cenk beye yaptıran kişilerle konuşcam 5000'e mi ne yaptırmışlarsa onlarda benim yaptırmam aylar sürecek.ama sonuca değeceğine inanıyorum.parayı tam hazırlamadan gidip konuşmak istemiyorum neden neden derseniz,şimdi gidip konuşurum adama sonra görüşürüz derim,((ve galiba cenk beye yaptıracağım kesinleşti)) bi iş karışır parayı toparlayamam,önemli bişey olur 6-7 ay gidemem falan randevu olayı değil de söz verince tutamıyorum ya.
arzum haa unutmadan ben gördüm ya mayoyla falan kas altı olayını da anladım,doktor ismi de aldım,istersen beni arkadaşlıktan çıkar da ben yaptırdıktan buraya gelirim sonra arkadaşlığa eklersin bide benimkilere bakarsınızçünkü uzun sürebilir yaptırmam diye dedim
bende cenk beyi dduydum burda yaptıran arkadaşlar var çok güzel sonuçları bnm de aklımda o var ama önce bi burdakileride araştırayım dedim. hakan güney var aklımda şu an bsk cerrahide. ist da da çalışıyor gidip geliyordu önceden.
Profesyonel fotoğrafçın harika çok şanslısında. Rabbim hep mutlu günlerini göstersin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?