Tşk ederim canım inş öyle olur. Şu anda çok büyük bi olasılıkla Tuğrul Bey diyorum ama bakalım artık. Arzumcum bi de forumda göğüs ameliyatı olanların rumuzları, hangi dra oldukları kaç cc protez takıldığına dair bi liste vardı ama şimdi bulamıyorum. Senin bilgin var mı hangi konuydu o?
Forumda Gülezel arkadaşımız Tugrul beye meme büyütme ameliyatı olmuştu.Ondan bilgi alabilirsinBahsettigin konunun linkide bu http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html Tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum canım.İnşallah sende bizler kadar mutlu olursun..Sevgiler..
Çok tşk ederim canım.İnşallah çok iyi olur herşey.
göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlar. Deniz Küçükkayaya ameliyat olanlar var mı?
Arzumcum nerdesin?Yardımına ve tecrübene ihtiyacım var.Özelden de yazamıyorum ama kafam iyice karıştı
Melita sen kime ameliyat olmuştun?
Merhaba arzum,
Forumda henüz 100 mesajı dolduramadığım için özel mesaj gönderemiyorum,o yüzden burdan sormak istedim.
Başka birinin konusunda "Ben sana özelden bir lik gönderiyim,orada ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.Begendigin fotonun üzerini tıkla,hastaya kaç cc takıldıgı bilgisi çıkacak zaten.Böylece senin nasıl bir gögüs istedigin ve kaç cc takılırsa seni tatmin eder yaklaşık olarak kafanda bir cc boyutu oluşacak zaten ben böyle sitelerden çok yararlanmıştım..." demişsin,bana linki gönderebilir misin bir bakayım ben de?
Teşekkürler.
Bu linki daha önce görseymişim keşke.bu link yardımcı olur umarım. fotonun üstüne gelince sonraki halleri gözüküyor.
Before and After Procedures Photo Gallery from Marchant Plastic Surgery in Bucks County & Philadelphia Area
Merhaba arzum,
Forumda henüz 100 mesajı dolduramadığım için özel mesaj gönderemiyorum,o yüzden burdan sormak istedim.
Başka birinin konusunda "Ben sana özelden bir lik gönderiyim,orada ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.Begendigin fotonun üzerini tıkla,hastaya kaç cc takıldıgı bilgisi çıkacak zaten.Böylece senin nasıl bir gögüs istedigin ve kaç cc takılırsa seni tatmin eder yaklaşık olarak kafanda bir cc boyutu oluşacak zaten ben böyle sitelerden çok yararlanmıştım..." demişsin,bana linki gönderebilir misin bir bakayım ben de?
Teşekkürler.
bu link yardımcı olur umarım. fotonun üstüne gelince sonraki halleri gözüküyor.
Before and After Procedures Photo Gallery from Marchant Plastic Surgery in Bucks County & Philadelphia Area
bu link yardımcı olur umarım. fotonun üstüne gelince sonraki halleri gözüküyor.
Özel mesajla link paylaşımını yaptım,kontrol et..Sevgiler...
Bu linki daha önce görseymişim keşke.
Yavrucum hep destek tam destek :))
Seni çizginin karşısında evli, çok daha mutlu, çocuklu görmek istiyorum :) :13:
Pek mubarek bir tarihte ameliyat oluyorsun seni hiç unutmayacağım canım :)
canım arzum77 avatar fotona bayıldım.yine fena bebişim
Arzum öncelikle sana olmak üzere tüm arkadaslara merhaba
Uzun bir süredir konu ile ilgili sayfaları takip ediyorum
Ancak yazmak bugüne kısmetmis
Açıkcası çok heyecanlandim yanlış biryerlere yazmiyorumdur umarım
Ben hepinizi arkadasım yaptım yaptım zaten coktan
Umarım siz de beni öyle kabul edersiniz
Artık sorulariyla seni delirtecek bir kisi daha var
Tekrar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?