• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arkadaşım olan var olmayan var sen bizleri çıldırtmakmı istemektesin neyyyy:53:valla hiç bi türk hatundan böyle güzel sexy resimler görmemiştim ne yalan söyliyim al sana kocaman biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir:nazar:

Ben sizi gaza getirmek için böyle pozlar verdim,yanee amaç başka :9: İnşallah sizde harika gögüslere kavuşursunuz kızlar..İnanın çok istiyorum herkesin benim kadar mutlu olmasını :16: Ben Almanyada dogdum,belki bu sexylik oranın havasını,suyunu aldıgımdan olabilirmiki acabaa... Ama bizim Türk kızları kadar ateşli,sexy kızlar varmıki başka yahu... :52::34::nazar::nazar:

Arzumcum tam benlik giyiniyorsun hayatım senin yanında şu utangaçlık:17: huyumuda aşarım heralde.İçimdeki gerçek kadını:23::23: ortaya çıkarmak istiyorum da işte.Senin yanında olsam offf beni kabak çekirdeği gibi açardın dimi.Yani sapıkça bişey söylemedim.Bende seksi giyinmek istiyorum çok utangaçım:69::69:ortalığı kasıp kavurmak istiyorum.Tabi koca engelide olunca kıskanç koca sendromu böyle masum bakire kızları:78::78: gibi dolaşıyorum ortalıkta.birde senin kocayı düşünemiyorum bile adamcağızın:37::37: aklını başından alacan sonunda.

Merak ettim cnm senin burcun ne.:53:

Canım benimm.....Biz seninle takılalım birgün yahu :34: Ben senin içindekileri dışa dökmene yardım ederim :23: Sapıkça birşey söylemedin tabiki,bunlar her kadının içinde olan dogal,normal duygular hayatım :34: KOcalara bakma sen,bizimkide çok kıskanç.Ben ancak tatil yerlerinde böyle giyinebiliyorum,buralarda zor.Koca olmasada zor.Plajda olabilir ama :34: Benimkinin aklı başında degil,uçtu gitti zaten.Bitkisel hayatta :9::9: Biz kendimizi düşünelim boşver onları :27:
Burcum...KOÇ canım :34: Ateşli,sexy Koç.... :21:

Canım benimm.....Biz seninle takılalım birgün yahu :34: Ben senin içindekileri dışa dökmene yardım ederim :23: Sapıkça birşey söylemedin tabiki,bunlar her kadının içinde olan dogal,normal duygular hayatım :34: KOcalara bakma sen,bizimkide çok kıskanç.Ben ancak tatil yerlerinde böyle giyinebiliyorum,buralarda zor.Koca olmasada zor.Plajda olabilir ama :34: Benimkinin aklı başında degil,uçtu gitti zaten.Bitkisel hayatta :9::9: Biz kendimizi düşünelim boşver onları :27:
Burcum...KOÇ canım :34: Ateşli,sexy Koç.... :21:

Evet hayatım ya takılalım senden birkaç tüyo almam lazım senden öğreneceğim çok şey var yani.:12:Vaav demek koç hııı seksiliğini ön plana çıkarmayı iyi biliyorsun cnm ya bende yolundan gideyim o zaman.Dur kendimi aşayım ben memişler de tamam eee daha ne kaldı o zaman niye utanayımki dümdüz memeler saklayacak memeler yok nasılsa açayım şöyle göğsümü bağrımı bakiyim:52:.Ben eve gideyimde bir an önce tozlanmış minilerimi çıkarayım bari.İyi gaza getirdin beni tatlım.

Evet hayatım ya takılalım senden birkaç tüyo almam lazım senden öğreneceğim çok şey var yani.:12:Vaav demek koç hııı seksiliğini ön plana çıkarmayı iyi biliyorsun cnm ya bende yolundan gideyim o zaman.Dur kendimi aşayım ben memişler de tamam eee daha ne kaldı o zaman niye utanayımki dümdüz memeler saklayacak memeler yok nasılsa açayım şöyle göğsümü bağrımı bakiyim:52:.Ben eve gideyimde bir an önce tozlanmış minilerimi çıkarayım bari.İyi gaza getirdin beni tatlım.

bende alısverıse cıkıyorum hayatım . iyi gaza geldik valla :D

Aynen tatlım böyle bakmakla olmaz bişeyler almak giymek lazım.Çık çık yeni ciciler al sevindir şu ikizleri dimi ama

kesınlıkle. bakalım neler bulcam :23:
neyse hadı ben kacar gıdıp hazırlanım.anca hazırlanırım sole aksam serınlıgınde ohhhh gezim iyice:23:

tahmin edebiliyorum canim alanyada tatildeyken allahim o neydi resmen nefes almakta zorlaniyordum:53: sende galiba o taraflardansin.gecirme zte niye gecireceksinki boyle guzellikler boyle muhtesem bir duygu yasamak varken:32:hersey biz kadinlarin elinde bunu unutma canim yeterki kadin istesin:34:

aynen cnm ya nefesi zor alıyoruz.antalyada yaşıyorum ben.inşallah diyorum yazın ortasıda olsa yaptırıcam bu ameliyatı hayırlısıyla bakalım beklemedeyim..:ssz:

diefeeciğim....ben yaptırmadan önce tam 1 sene araştırdım...üzülme lütfen herşeyin zamanı var..acele de etme....anlıyorum çok istiyorsun ama araştır iyice....

ben de 1 yılı aşkın süredir plan yapıyorum, kolay bir adım değil sonuçta ama bunu çok istiyorsak hedefe kilitlenmeliyiz, sağlam bir araştırma ve doğru planlama çok önemli, inşallah isteyen herkes sağlıkla kavuşsun yeni görüntüsüne.

diefeeciğim....ben yaptırmadan önce tam 1 sene araştırdım...üzülme lütfen herşeyin zamanı var..acele de etme....anlıyorum çok istiyorsun ama araştır iyice....

ben de 1 yılı aşkın süredir plan yapıyorum, kolay bir adım değil sonuçta ama bunu çok istiyorsak hedefe kilitlenmeliyiz, sağlam bir araştırma ve doğru planlama çok önemli, inşallah isteyen herkes sağlıkla kavuşsun yeni görüntüsüne.

ameliyat sonucu güzel olan kişilerin fotolarına iki gözümüzü de kocamaaan açarak kilitlenince (ve gerçekten ihtiyacımız varsa) karar vermek o kadar da zor değil.yani eksik hissediyorsak... sen yeter ki ne istediğini, nasıl istediğini bil, doktorunu seç, geriye manevi ve maddi hazırlık kalıyor. ve heyecanla bekleyiş...

Son düzenleme:
aynen cnm ya nefesi zor alıyoruz.antalyada yaşıyorum ben.inşallah diyorum yazın ortasıda olsa yaptırıcam bu ameliyatı hayırlısıyla bakalım beklemedeyim..:ssz:

Yazın hele hele böyle sıcaklarda zor olur canım...Bence en uygun zaman Sonbahar ve Kış ayları :34: Sabret güzelim,ben inanıyorumki sende bu ameliyatı olacaksın.Herşeyin bir zamanı var.Hayırlısı olsun geç olsun,güç olmasın birtanemm...:16:

Back