arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ee tatlim neler buldun anlat bakalimeskiden utana sikila sutyen tarafina bakardim simdi gogsum kabara kabara giriyorum magazaya.sende yasiyormusun ayni duygulari

gunaydın canım neler bulmadım ki. herseyı alasım geldı valla.cok guzel seyler var yaa. ınsan kaybedıyor kendını içlerinde

dogru diyorsun canim bende sonbaharda olmustum da cok rahat gecmisti. ama beklemekte insani mahvediyor bi an once ne olacaksa olsun, bitsin bu bekleyis diyor.
hey gidi gunler hey sanki bir ruyadan bahsediyorum halbuki gecen sene bu zamanlar ne sikintili gunlerdi hatirladikca keyfim kaciyo.allah isteyen herkese dolu dolu gogusler nasip etsin aminnnnnnn

gunaydın canım neler bulmadım ki. herseyı alasım geldı valla.cok guzel seyler var yaa. ınsan kaybedıyor kendını içlerinde

Valla Allah bütçemize bereket versin Aldıkça alası geliyor insanın.Eee.. artık hakkımız ama,yıllardır vitrinlerde öööylleee kedinin cigere baktıgı gibi baktık durduk,şimdi acısını çıkartma zamanı tabi

Beklemek kötü tabi,maddi manevi imkan olunca beklemenin bir anlamı yok tabi.Şartların uygun olması lazım Hayırlısı olsunda yaz kış farketmez tabi
Sorma,o günler aklıma gelince duygulanıyorum biliyormusun..Allah herkese bu mutlulugu yaşatsın Rabbim...

p.tesi doktora gidiyorum kontrole.masaj yapmayı gösterecekmiş.acaba ne zaman başlıycaz masaja kıssslarrr?p.tesi 18.günüm olacak

ben bu ameliyattan bir seyi cok iyi anladim ve elimden geldigincede hayatim boyuncada uygulamaya calisacagim ne biliyormusun tatlim egerki bir seyi istiyor az bucuk aklimdan geciriyorsam hayal meyal de olsa ne yapip yapacam butun sinirlari zorlayip istegime kavusacagimdir. bunuda suna bagliyorum ozguven artik kendime guvenen bir insanim belki cok komik momik iki memecik ama eksiklik insani capadan dusuruyor iste..isteyen herkesin basina

ben şimdiden kaybediyorum kendimi iç çamaşırı ve sütyen bölümlerinde. şimdiye kadar onlara dokunamadığım, bakmam ayıpmış gibi hep uzaktan baktığım için.. :26: ameliyat kesinleşince çekinmedim hiç onlara bakmaya. :92: ne tuhaf bir duygu bu böyle. yakında ben de gireceğim o güzel mağazalara... kendimi düşünemiyorum cici bici sütyenlere, atletlere bakarken. yanımda beni frenleyecek biri olmalı.aaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum Bende bu ameliyattan sonra istediğim herşey yapabileceğimi,elde edebileceğimi anladım.Sınırları sonuna kadar zorluyorum.Bazen eşim senin poponmu kalktı ne Gibi terimler kullansada oda görüyorki benim dediğim herşey oluyor.İster şımarıklık ister özgüven patlaması diyelim. Ne dersek diyelim Kadının Fendi Erkeği Yendi politikası hoşuma gidiyor Ve çok mutlu oluyorummmmm...İki mememi beni bu hale getirdi :44:Vallahada evet billahada evet Eyy meme,nelere kadirmişsin sen yahu İçimdeki canavarı ortaya çıkardın

Canım,ilk başlarda bir alışveriş krizine gireceksin.Ama buda geçecek emin ol Bir bakacaksınki ne giysen yakışıyor,eski kıyafetlerin,atletler... Sütyensiz bile harika duruyor.Sonra sütyen kullanmak istemeyeceksin,belki göğüs uçlarını kapatan aparatlar sadece Mutluluk dört bir yanını saracak ve özgüven patlaması ile beraber mutluluk sarhoşu olacaksın

Herşey dilediğin gibi olsun... Saglıkla mutlulukla inşallah. Huzur,mutluluk,saglık olunca herşeyin tadı var. Gerisi boş

Cnm ne güzel anlatmışsınız ve ifade etmişsiniz katılıyorum size benim bişey söylememe gerek kalmamış içimdekileri anlatmışsınız.Bende kafama koyduğumu yaptım imkansız ve engeller olmasına rağmen şartlarımıda zorladım.Hep gözümün önüne getirdim hayallerimi çok arzuladım çok istedim olabileceğinede inandım.Vazgeçmeyecemde o kadar mutluyumki eşim bile yeni halime bayıldı hiç aklımdan çıkmıyo sana neler neler alacam demezmi.Birde kredi kartıyla ödediğim için ilk kızmıştı ama şimdi iyikide yaptırmışsın param feda olsun deyince nasıl sevindim anlatamam.Evet arzum iki meme nelere kadirmiş benimde içimdeki benliğim gerçek ruhum ortaya çıktı.

lioncum sen 3 ameliyat ldum yazmıştın bir yere ben totoşunu ve cicişleri yaptırdığını biliyorum diğeri ne kine merak ettim hee
olurda ihtiyacımız olan bişeyse bilgi verirsin bize

lioncum sen 3 ameliyat ldum yazmıştın bir yere ben totoşunu ve cicişleri yaptırdığını biliyorum diğeri ne kine merak ettim hee
olurda ihtiyacımız olan bişeyse bilgi verirsin bize

Cnm ilk ameliyatım vajina daraltma estetiği 2.sinüzit ameliyatı o da kötü durumdaydı doktorları uğaştırmışım bayağı 3. memeler işte.Totoşa bişey yapmadım ben sporla hallettim onu Brazil Butt Lift var brezilyalıların poposu gibi olması için burdaki egzersizleri yaptım.Kaldırdım daha toplu ve dik olmasını sağladı.Popo alt çizgisi tamamen yoktu bacaklara doğru yağ yığılması olmuştu bu egzersizle adama benzediler.Şimdi iyileşsemde spora başlasam diye can atıyorum.Sahi 1.ayımın dolmasına 1 haftam kaldı sonrasında başlasam spora nasıl olur.Ağır kaldırmadan zorlamadan sadece alt kısmı çalıştırıyorum zaten.

Brazil Butt Lift için beni de yönlendirir misin arkadaşım, cd falan mı alıyoruz nasıl bişey şimdi araştıracağım netten.

Brazil Butt Lift için beni de yönlendirir misin arkadaşım, cd falan mı alıyoruz nasıl bişey şimdi araştıracağım netten.
Cnm Brazil butt lifti ben internetten indirdim karın için kalça ve bacaklar için olanı cardio ağırlık vs gibi videoları da var.ben bir bakayım linkine bulabilirsem isteyene özelden gönderirim.

Cnm Brazil butt lifti ben internetten indirdim karın için kalça ve bacaklar için olanı cardio ağırlık vs gibi videoları da var.ben bir bakayım linkine bulabilirsem isteyene özelden gönderirim.

karın kalça ve bacakmı dedin bende istiyorum arkadaşım

sırasıyla heryerimizi şekle sokmanın zamanı gelmiş de geçiyorrr bu yaz öncelikle cicişlerin keyfini sürelim inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…