arkadaşım olan var olmayan var sen bizleri çıldırtmakmı istemektesin neyyyyvalla hiç bi türk hatundan böyle güzel sexy resimler görmemiştim ne yalan söyliyim al sana kocaman biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir
gel cnm gel istersen kal.belkide haklısın arkadaşım.nisanda olmuş olsaydım ameliyatımı 50 derece olsa ne yazardı bakkkk çok haklısın ya
Arzumcum tam benlik giyiniyorsun hayatım senin yanında şu utangaçlıkhuyumuda aşarım heralde.İçimdeki gerçek kadını ortaya çıkarmak istiyorum da işte.Senin yanında olsam offf beni kabak çekirdeği gibi açardın dimi.Yani sapıkça bişey söylemedim.Bende seksi giyinmek istiyorum çok utangaçım ortalığı kasıp kavurmak istiyorum.Tabi koca engelide olunca kıskanç koca sendromu böyle masum bakire kızları:78::78: gibi dolaşıyorum ortalıkta.birde senin kocayı düşünemiyorum bile adamcağızın aklını başından alacan sonunda.
Merak ettim cnm senin burcun ne.
uhe uhe resimhemen bakmaya gidiyorum yine boyle olacagimdan eminim
Canım benimm.....Biz seninle takılalım birgün yahuBen senin içindekileri dışa dökmene yardım ederim Sapıkça birşey söylemedin tabiki,bunlar her kadının içinde olan dogal,normal duygular hayatım KOcalara bakma sen,bizimkide çok kıskanç.Ben ancak tatil yerlerinde böyle giyinebiliyorum,buralarda zor.Koca olmasada zor.Plajda olabilir ama Benimkinin aklı başında degil,uçtu gitti zaten.Bitkisel hayatta Biz kendimizi düşünelim boşver onları
Burcum...KOÇ canımAteşli,sexy Koç....
Evet hayatım ya takılalım senden birkaç tüyo almam lazım senden öğreneceğim çok şey var yani.Vaav demek koç hııı seksiliğini ön plana çıkarmayı iyi biliyorsun cnm ya bende yolundan gideyim o zaman.Dur kendimi aşayım ben memişler de tamam eee daha ne kaldı o zaman niye utanayımki dümdüz memeler saklayacak memeler yok nasılsa açayım şöyle göğsümü bağrımı bakiyim .Ben eve gideyimde bir an önce tozlanmış minilerimi çıkarayım bari.İyi gaza getirdin beni tatlım.
bende alısverıse cıkıyorum hayatım . iyi gaza geldik valla
Aynen tatlım böyle bakmakla olmaz bişeyler almak giymek lazım.Çık çık yeni ciciler al sevindir şu ikizleri dimi ama
kesınlıkle. bakalım neler bulcam
neyse hadı ben kacar gıdıp hazırlanım.anca hazırlanırım sole aksam serınlıgınde ohhhh gezim iyice
Kızlarr...Yeni fotolar görücüye çıkmıştırr.....Bilginizee...
ben de resimlere bakmak istiyorum( yeniyim diye mi göremiyorum acaba?
Üzülme canım,seneye inşallah bunların acısını çıkarırsın birtanemm...
tahmin edebiliyorum canim alanyada tatildeyken allahim o neydi resmen nefes almakta zorlaniyordumsende galiba o taraflardansin.gecirme zte niye gecireceksinki boyle guzellikler boyle muhtesem bir duygu yasamak varken hersey biz kadinlarin elinde bunu unutma canim yeterki kadin istesin
inşallah cnm
diefeeciğim....ben yaptırmadan önce tam 1 sene araştırdım...üzülme lütfen herşeyin zamanı var..acele de etme....anlıyorum çok istiyorsun ama araştır iyice....
diefeeciğim....ben yaptırmadan önce tam 1 sene araştırdım...üzülme lütfen herşeyin zamanı var..acele de etme....anlıyorum çok istiyorsun ama araştır iyice....
ben de 1 yılı aşkın süredir plan yapıyorum, kolay bir adım değil sonuçta ama bunu çok istiyorsak hedefe kilitlenmeliyiz, sağlam bir araştırma ve doğru planlama çok önemli, inşallah isteyen herkes sağlıkla kavuşsun yeni görüntüsüne.
ben de resimlere bakmak istiyorum( yeniyim diye mi göremiyorum acaba?
Arzumcuğum arkadaş listesine eklemiş olması gerekiyor :))))))
aynen cnm ya nefesi zor alıyoruz.antalyada yaşıyorum ben.inşallah diyorum yazın ortasıda olsa yaptırıcam bu ameliyatı hayırlısıyla bakalım beklemedeyim..
ee tatlim neler buldun anlat bakalimkesınlıkle. bakalım neler bulcam
neyse hadı ben kacar gıdıp hazırlanım.anca hazırlanırım sole aksam serınlıgınde ohhhh gezim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?