arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Off..İyiymiş 45 dereceeee..... Ay sonu gelsede tatile çıksammm...Yansam kavrulsamm...Stresimi atsam gelsem...( gelmesem,orada kalsamda iyi olur yani ) Canım sende kavuş şööylee güzel memişlerede bak nasıl tadını çıkaracaksın bu güzel yaz günlerinin.O zaman seni kim tutabilecek evde 45 derecede bile...

Kızlarr...Yeni fotolar görücüye çıkmıştırr..... Bilginizee...

Hangi fotoya yorum yazacagimi sasirdim buraya toptan yaziyorum,arzum bu sitede bir cok arkadasin protezi guzel ve cogunuda begeniyorum ama onlart bile daha guzel olabilirmiydi belki olabilirdi ama seninkiler daha iyisi olamazmis budur yani..ama bunda sadece doktorunun payi yok seninde cok buyuk payin var,cok iyi arastirip oldun bu ameliyati,yoksa sanada en fazla 300 takip ,fazlasi sigmadi diyebilirlerdi ama sigiyormus bunda seninde payin cok buyuk dogru doktorunu buldugun icin.
Herkese ornek olman acisindan soyluyorum ozellikle yeni yaptircak arkadaslar seni ornek alsin...
Bronzlasinca ayri bi bi guzel olmuslar canim,doya doya tadini cikar harikasin ne diyimki....:))))

Kızlarr...Yeni fotolar görücüye çıkmıştırr..... Bilginizee...

flaş flaş flaş . kadınlar kulübünün gözde memetör ü arzum çarpıcı pozlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. arzum dişiliği ve sexiliğiyle tüm kadınları kıskandırdı
bakalım arzum ilerleyen günlerde bize ne süprizler yapacak

hayatım YOK ARTIK diyorum başka da bişey demiyorum süpersin

Dimi ya insan foto koyarken bizide dusunur :) bu kadarda guzeli konulmazki ,arzum bir dahaki fotolari bogazina kadar apali gomlekle filan bekliyoruz yazik bize yaa...gerci oyle foto bile guzel durur sende :)

Sagol tatlımm... Bu kadar iltifat ve güzel sözden sonra ne yazacagımı şaşırdım dogrusu...Dedigin gibi çok araştırdım,beni anlayan doktoru buldum ve ameliyat oldum..Sonuç....Tamda istedigim gibi tabi Doktorumun ellerine saglık,ona binlerce milyonlarca kez teşekkür etsem az.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlara elimden geldigince bilgilerimi,tecrübelerimi aktarıyorum.İnşallah yardımcı olabiliyorumdur.Beni anlayabiliyorlardır.Ben sonuçta çok memnunum,inşallah herkes memnun olur
Daha tam istedigim gibi bronzlaşamadım,durun daha bu neki İnşallah önümüzdeki ay başından itibaren tadını dahada doya doya çıkarıcam...

Deli kız senii....Haber yapmış beni... Vayss..Güzel haber olmuş ama,Flaşş,flaşş..... İLerki günler bakalım nasıl pozlar getirecek,ilham gelmesi lazım tabi Ama İlhan Mansızda gelebilir yani
Sagol canım,hepimiz süperiz,yeterki içimizdeki dişiligi ortaya çıkaralım,çıkarabilelim ama dimi

ilhan mansız mı? asıl ilhan gelirse haber olursun canım
aynen hepimizin masallahı var

Dimi ya insan foto koyarken bizide dusunur :) bu kadarda guzeli konulmazki ,arzum bir dahaki fotolari bogazina kadar apali gomlekle filan bekliyoruz yazik bize yaa...gerci oyle foto bile guzel durur sende :)

Kız zaten sizleri düşündügümden böyle pozlar çekildimyaa... Bogaza kadar kapalı gömlek degilde yarıya kadar açık dügmeli gömlekde fena olur yani Öptüm canım Bize ne yakışmazki artık,gögüslerimiz vaaaarrrr....

arkadaşım olan var olmayan var sen bizleri çıldırtmakmı istemektesin neyyyyvalla hiç bi türk hatundan böyle güzel sexy resimler görmemiştim ne yalan söyliyim al sana kocaman biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

45 derecemi oda cok mus yarisini bu tarafa gonderininsallah tatlim umarim en kisa zamanda memislerine kavusman dilegiyle

ne diyosun pişiriyo valla bide nem üstüne düşün yani. al sıcak hava dalgası yolladım bile oraya yarın ısınır hava bakinşallah cnm amin diyorum kadınlığımın şu en güzel yıllarını böyle tahta geçirmek istemiyorum artık

gel cnm gel istersen kal.belkide haklısın arkadaşım.nisanda olmuş olsaydım ameliyatımı 50 derece olsa ne yazardı bakkkk çok haklısın ya

tahmin edebiliyorum canim alanyada tatildeyken allahim o neydi resmen nefes almakta zorlaniyordum sende galiba o taraflardansin.gecirme zte niye gecireceksinki boyle guzellikler boyle muhtesem bir duygu yasamak varkenhersey biz kadinlarin elinde bunu unutma canim yeterki kadin istesin

uhe uhe resimhemen bakmaya gidiyorum yine boyle olacagimdan eminim

Arzumcum tam benlik giyiniyorsun hayatım senin yanında şu utangaçlık huyumuda aşarım heralde.İçimdeki gerçek kadını ortaya çıkarmak istiyorum da işte.Senin yanında olsam offf beni kabak çekirdeği gibi açardın dimi.Yani sapıkça bişey söylemedim.Bende seksi giyinmek istiyorum çok utangaçımortalığı kasıp kavurmak istiyorum.Tabi koca engelide olunca kıskanç koca sendromu böyle masum bakire kızları:78::78: gibi dolaşıyorum ortalıkta.birde senin kocayı düşünemiyorum bile adamcağızın aklını başından alacan sonunda.

Merak ettim cnm senin burcun ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…