Tamam şekerimSen uğrada yeterki sabah akşam farketmez valla Bende bu aralar plajlarda göğüslerimin tadını doya doya çıkarıyorum valla O ne özgüven ooooo.... Misali Ohhhh.... Göğüslü olmak varmış...
neeeyyyyyyyyybizde burda 45 derecede pişiyoruz annemm.insan klimadan çıkıp dışarı,denize bile gitmek istemiyo ya öyle bi sıcak oof bende memişlerime kavuşsamda keşke varsın sıcaktan patlasam oooooof offf hala beklemedeyim
oh oh tadini cikar tatlim hakkindir
Kızlarr...Yeni fotolar görücüye çıkmıştırr.....Bilginizee...
flaş flaş flaş. kadınlar kulübünün gözde memetör ü arzum çarpıcı pozlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. arzum dişiliği ve sexiliğiyle tüm kadınları kıskandırdı
bakalım arzum ilerleyen günlerde bize ne süprizler yapacak
hayatım YOK ARTIK diyorum başka da bişey demiyorumsüpersin
Hangi fotoya yorum yazacagimi sasirdim buraya toptan yaziyorum,arzum bu sitede bir cok arkadasin protezi guzel ve cogunuda begeniyorum ama onlart bile daha guzel olabilirmiydi belki olabilirdi ama seninkiler daha iyisi olamazmis budur yani..ama bunda sadece doktorunun payi yok seninde cok buyuk payin var,cok iyi arastirip oldun bu ameliyati,yoksa sanada en fazla 300 takip ,fazlasi sigmadi diyebilirlerdiama sigiyormus bunda seninde payin cok buyuk dogru doktorunu buldugun icin.
Herkese ornek olman acisindan soyluyorum ozellikle yeni yaptircak arkadaslar seni ornek alsin...
Bronzlasinca ayri bi bi guzel olmuslar canim,doya doya tadini cikar harikasin ne diyimki....:))))
flaş flaş flaş. kadınlar kulübünün gözde memetör ü arzum çarpıcı pozlarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. arzum dişiliği ve sexiliğiyle tüm kadınları kıskandırdı
bakalım arzum ilerleyen günlerde bize ne süprizler yapacak
hayatım YOK ARTIK diyorum başka da bişey demiyorumsüpersin
Deli kız senii....Haber yapmış beni... Vayss..Güzel haber olmuş ama,Flaşş,flaşş..... İLerki günler bakalım nasıl pozlar getirecek,ilham gelmesi lazım tabi Ama İlhan Mansızda gelebilir yani
Sagol canım,hepimiz süperiz,yeterki içimizdeki dişiligi ortaya çıkaralım,çıkarabilelim ama dimi
Dimi ya insan foto koyarken bizide dusunur :) bu kadarda guzeli konulmazki ,arzum bir dahaki fotolari bogazina kadar apali gomlekle filan bekliyoruz yazik bize yaa...gerci oyle foto bile guzel durur sende :)
45 derecemioda cok mus yarisini bu tarafa gonderin insallah tatlim umarim en kisa zamanda memislerine kavusman dilegiyle
Off..İyiymiş 45 dereceeee.....Ay sonu gelsede tatile çıksammm...Yansam kavrulsamm...Stresimi atsam gelsem...( gelmesem,orada kalsamda iyi olur yani ) Canım sende kavuş şööylee güzel memişlerede bak nasıl tadını çıkaracaksın bu güzel yaz günlerinin.O zaman seni kim tutabilecek evde 45 derecede bile...
ne diyosun pişiriyo valla bide nem üstüne düşün yani.al sıcak hava dalgası yolladım bile oraya yarın ısınır hava bak inşallah cnm amin diyorum kadınlığımın şu en güzel yıllarını böyle tahta geçirmek istemiyorum artık
Sagol tatlımm...Bu kadar iltifat ve güzel sözden sonra ne yazacagımı şaşırdım dogrusu...Dedigin gibi çok araştırdım,beni anlayan doktoru buldum ve ameliyat oldum..Sonuç....Tamda istedigim gibi tabi Doktorumun ellerine saglık,ona binlerce milyonlarca kez teşekkür etsem az.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlara elimden geldigince bilgilerimi,tecrübelerimi aktarıyorum.İnşallah yardımcı olabiliyorumdur.Beni anlayabiliyorlardır.Ben sonuçta çok memnunum,inşallah herkes memnun olur
Daha tam istedigim gibi bronzlaşamadım,durun daha bu nekiİnşallah önümüzdeki ay başından itibaren tadını dahada doya doya çıkarıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?