arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzucum merhaba. gene ben kusura bakma. uzun zaman takip edemiyorum iş güç. geçenlerde barış beyden randevu aldığımı yazmıştım. ne yazık ki cenaesi olduğu için iptal edilmişti. daha sonra yeniden randevu aldık ama bu sefer de ben izin alıp gidemedim bir ay içerisinde işten ayrılmaya karar verdim yoksa barış beyi göremiycem:))) özel mesajım yok ne yazık ki senden ricam msn de görüşme imkanımız varsa mesaj atabilirsen eğer resimlerini görmek istiorum. maşşallah avatarın da çok hoş görünüyorsun. haberini bekliyorum. tşekkürler şimdiden. hoşçakal

tekrar tesekkur sekerim o senin kendi guzelligin oyle gordugunden.. cevaplamam mi hic

kaşların güzel olmuş cnm.10 gün önce ablam yaptırdı sonuç felaket bide sarışın kapkara yaptı adam.üstelik işinin ehliydi güya ablam krizlerdesildirecek antalyaya gelip.bu arada gerçekten gözlerine maşşallah,,fıstık gibi hatunsun tüm kk kadınları gibi..

cevabini yazdim canim tekrar tesekkur of burda simarmamak mumkun degil iyiki varsiniz seviyorum hepinizi

cevabini yazdim canim tekrar tesekkur of burda simarmamak mumkun degil iyiki varsiniz seviyorum hepinizi

işte bu bizler burda birbirini anlayan tanımasada seven birbirine destek veren moral veren şımartan kk kadınlarıyız şımarmak hakkın hakkımız cnm ende hepinizi çok seviyorum

işte bu bizler burda birbirini anlayan tanımasada seven birbirine destek veren moral veren şımartan kk kadınlarıyız şımarmak hakkın hakkımız cnm ende hepinizi çok seviyorum

Kızlar bende sizleri çok seviyorum...Canlarım benim.Burada birbirimizi anlamak,yardımcı olmak helede bunları yaparken birbirimizi tanımadan hiçbir çıkar beklemeden yapmak müthiş bir duygu.... Kimseyi kırmadan,kusurlarını yüzüne tokat gibi çarpmadan yapabilmekte büyük bir yetenek.. Ben ne okumuş,bir yerlere gelmiş,kendini üst tabakadan gören insanların hatalarını,saygısızca konuşmalarını gördüm. Önemli olan okuyup bir yerlere gelmek degil,karşındaki arkadaşın nasılsa öyle görmek,onun gibi olmak,küçük görmemek,dalga geçmemek... Kendini üstte görmemek lazım.. Burayı seviyorum.... Kendin gibi arkadaşları buluyorsun,paylaşıyorsun... Bazen üzülüyorsunda tabi ama o kadar iyi niyetli arkadaşlar varki,onlarla yine mutlu oluyorsun..... Seviyorum sizi,iyiki varsınız dostlarım....

Canım,msn adresimi gönderirim sorun yok ama yalnız biliyorsun ben Barış beye ameliyat olmadım.Bana yuvarlak protez kas zarı altına takıldı.Barış bey bütün hastalarına damak protez kullanıyor. Yani benim fotolar sana nasıl yardımcı olabilirki ???? Bence Barış beyin hastalarından foto görsen daha iyi olur

arzucum çok çok özür diliyorum. haklısın daha önce konuştuğum arkadaş barış beye gitmişti. uzun zamandır giremiyorum aklımda sen kalmışsın hep arzum diye aratınca açıkçası ilk sayfaya bakmadan mesaj atmıştım daha önceden bildiğim için. tekrar kusura bakma. öpüyorum seni.

Önemli degil canım,olabilir böyle karışıklıklar

Yaz geldi,havalar ısındı... Kendimizi plajlara,havuzlara atıyoruz hayatım ondan Ehehehhh... Sanki kendisi Hergün uğruyor,ama bu aralar katılımın iyi tebrik ediyorum,devamını bekliyorum

valla daha burda yazi goremedik sadece gecenlerde bir hafta gunesi gorduk acildik sacildik iki hafta gripten kendime gelemedim. suan hava kapali ve yine yagmur var.
aa bir dakika burda bi duralim guzel hatun. ben sabahin kørunde burdayim bunu dobbelt saymanizi rica ediyorum yani acilisi ben yapiyorum kapanisida sizler

valla tatlim haklisin pek aktiv oldugum soylenemez is okul ev oynatmaya az kaldi ama ve lakin boyle goguslerime baktimmi butun stresi gidiyor boyle melun melun ortalikta pismis kelle gibi siritiyorum

selam kızlar.ben de 8 haziran da yeni cicişlerime kavuştum.ve bunda sizlerin inanılmaz etkisi oldu.özellikle arzum77 ye çok tşk.yoksa asla cesaret edemezdim.bugün 8.günüm.epey rahatladım.kaç cc olduğunu sormayı unuttum.oysa en çok merak ettiğim şey.ama acıdan aklıma gelmemiş.pazartesi kontrolüm var.kartta yazacak demişti zaten doktorum.şimdilik bana çok büyük ve dik görünüyorlar.taş gibi.çok sert.gerçi geçen haftaya göre çok az yumuşama var.bakalım ne kadar değişecek.biraz küçülseler iyi olacak valla.ağrılarım çok azaldı.ama hareketlerim kısıtlı.bi de sporcu sütyenini siz kendiniz almışsınız.ben ameliyattan çıktıktan sonra üzerimde hiçbir şey yoktu.sargı,sütyen vs.4gün de öyle dolaştım hastanede.sonra doktorum sporcu sütyeni dediği medikal bi marka sütyeni giydirdi.aman allahım tam kabus.çok sıkı,baskı yapıyor,hatta gögsümün ortası ve alt kısmında sararmalar oldu.bence sıkılıktan.iki gün sonra bir beden büyüğünü taktım.bir sütyenin bana küçük geleceği hiç aklıma gelmezdi :)) doktorum büyüğünü taktığımı bilmiyor.bakalım p.tesi konuşacağım.çok sıkı bu sütyenler yaaa.küçüğü öyle bir toparlıyor ki ağzımdan fırlayacaklar sanki.şimdi ise ağrılarımda geçince büyüğü (L) gevşek gibi geldi.tekrar diğerine mi dönsem bilemedim.doktorum çok garantici.ne olur ne olmaz diye bana M sütyen giydirtti.ama bir büyüğü ve bir küçüğünü de verdi.takılıyorum ben de işte ondan ona ondan ona.şekilleri biraz güzelleşse ya.dimdikler yerçekimine karşı koyuyorlar.siz de şişme bebek gibi hissettiniz mi ilk başta?bana biraz garip geliyorlar.

Tamam şekerim Sen uğrada yeterki sabah akşam farketmez valla Bende bu aralar plajlarda göğüslerimin tadını doya doya çıkarıyorum valla O ne özgüven ooooo.... Misali Ohhhh.... Göğüslü olmak varmış...

cok gecmis olsun canim gule gule kullan.sutyen konusuna gelince kontrolden once doktorunu arayip sorman gerekiyor diye dusunuyorum.bana da hastanede doktorum giydirdi sporcu sutyenini bende oyle istemistim zaten cunku doktorun uygun gordugu beden kullanilmali.beni de cokkk sikmisti ve ustelik sargilarim acayip sikiyordu.bir hafta sonra sargilarim acilinca nefes aldim.hala bu sicakta likrali lastikli gibi olan bu sutyeni kullaniyorum mecburen 9 gunum kaldi kutuluyorum ben aklima ne takilsa ilk gunden beri doktorumu arayip soruyorum canim sende oyle yap bence cunku bu sutyen olayi cok onemli. bu da nazarligin

Geçmiş olsun canım Sana cesaret verdiysem ve mutluysan,iyiki yaptırmışız diyebiliyorsan ne mutlu bana
Gelelim yazdığın yorumları değerlendirmeye..... Bakalım bakalımmm... Protez büyüklüğünü bilmiyormuşsun.. Ameliyattan sonra sana kullanılan protezlerin kutusunu ve kartını vermiş olmaları lazımdı.Eger vermemişlerse kontrole gittiğinde mutlaka iste.Protez kartında sana kullanılan protezlerin bilgileri mevcut.Bu kartı mutlaka cüzdanında bulundur.Allah korusun acil bir durum oldugunda,bir kaza gibi göğsünde protez olduğunu bilsin müdahale edecek doktor Bu çok önemli bir detay... Doktorunun sana taktığı sütyen sporcu sütyeni degil,ameliyattan sonra protezlerin doğru yere yerleşmesi,ödeminin fazla olmaması için takılan korse şeklinde ameliyat sonrası sütyendir. Bu sütyen evet çok rahatsız eder hatta vücutta morarma sararama yapabilir ama mecburuz katlanacağız. Senin bir beden büyük sütyen takman helede doktorundan habersiz bunu yapman yanlış Çünkü özelliği kalmıyor. Bir iki hafta sonra sporcu sütyeninde geçiş yapacaksın ve bu sütyen digeri gibi rahatsız edici olmayacak.. Az dişini sık güzelim,herşey daha güzel,komplikasyonsuz bir süreç geçirmen ve daha Dogal füzel göğüslere kavuşman için tamammı Göğüslerin zamanla aşşagıya doğru inecek,endişe etme. Öyle füze gibi bir görüntüden eser kalmayacak. Gerçek şekli 6. aydan sonra belli olacak.1. Senede tamamen dogal göğüslerin olacak . Öyle birkaç haftada belli olmaz,ödemler çabucak inmez...Hadi bakalım,herşey gönlünce gelişsin,çok mutlu ol inşallah

neeeyyyyyyyyybizde burda 45 derecede pişiyoruz annemm.insan klimadan çıkıp dışarı,denize bile gitmek istemiyo ya öyle bi sıcakoof bende memişlerime kavuşsamda keşke varsın sıcaktan patlasam oooooof offf hala beklemedeyim

45 derecemi oda cok mus yarisini bu tarafa gonderininsallah tatlim umarim en kisa zamanda memislerine kavusman dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…