tekrar tesekkur sekerim o senin kendi guzelligin oyle gordugunden.. cevaplamam mi hic
sendende bisey kacmiyor ki. bi eksigin kas kaldi yap valla super olur.bak bakalim ekledim tatlim
Teşekkür ederim,Ben ne gördüysem onu yazdım vallaha Hemen cevaplara bakıyorum
kaşların güzel olmuş cnm.10 gün önce ablam yaptırdı sonuç felaket bide sarışın kapkara yaptı adam.üstelik işinin ehliydi güya ablam krizlerdesildirecek antalyaya gelip.bu arada gerçekten gözlerine maşşallah,,fıstık gibi hatunsun tüm kk kadınları gibi..
Yaz geldi,havalar ısındı... Kendimizi plajlara,havuzlara atıyoruz hayatım ondantatlim ortalarda gorunmuyon hayirdir
cevabini yazdim canim tekrar tesekkur of burda simarmamak mumkun degiliyiki varsiniz seviyorum hepinizi
işte bubizler burda birbirini anlayan tanımasada seven birbirine destek veren moral veren şımartan kk kadınlarıyız şımarmak hakkın hakkımız cnm ende hepinizi çok seviyorum
arzucum merhaba. gene ben kusura bakma. uzun zaman takip edemiyorum iş güç. geçenlerde barış beyden randevu aldığımı yazmıştım. ne yazık ki cenaesi olduğu için iptal edilmişti. daha sonra yeniden randevu aldık ama bu sefer de ben izin alıp gidemedimbir ay içerisinde işten ayrılmaya karar verdim yoksa barış beyi göremiycem:))) özel mesajım yok ne yazık ki senden ricam msn de görüşme imkanımız varsa mesaj atabilirsen eğer resimlerini görmek istiorum. maşşallah avatarın da çok hoş görünüyorsun. haberini bekliyorum. tşekkürler şimdiden. hoşçakal
Canım,msn adresimi gönderirim sorun yok ama yalnız biliyorsun ben Barış beye ameliyat olmadım.Bana yuvarlak protez kas zarı altına takıldı.Barış bey bütün hastalarına damak protez kullanıyor. Yani benim fotolar sana nasıl yardımcı olabilirki ???? Bence Barış beyin hastalarından foto görsen daha iyi olur
arzucum çok çok özür diliyorum. haklısın daha önce konuştuğum arkadaş barış beye gitmişti. uzun zamandır giremiyorum aklımda sen kalmışsınhep arzum diye aratınca açıkçası ilk sayfaya bakmadan mesaj atmıştım daha önceden bildiğim için. tekrar kusura bakma. öpüyorum seni.
işte bubizler burda birbirini anlayan tanımasada seven birbirine destek veren moral veren şımartan kk kadınlarıyız şımarmak hakkın hakkımız cnm ende hepinizi çok seviyorum
Yaz geldi,havalar ısındı... Kendimizi plajlara,havuzlara atıyoruz hayatım ondanEhehehhh... Sanki kendisi Hergün uğruyor,ama bu aralar katılımın iyi tebrik ediyorum,devamını bekliyorum
valla daha burda yazi goremedik sadece gecenlerde bir hafta gunesi gorduk acildik sacildik iki hafta gripten kendime gelemedim. suan hava kapali ve yine yagmur var.
aa bir dakika burda bi duralim guzel hatun.ben sabahin kørunde burdayim bunu dobbelt saymanizi rica ediyorum yani acilisi ben yapiyorum kapanisida sizler
valla tatlim haklisin pek aktiv oldugum soylenemez is okul ev oynatmaya az kaldi ama ve lakin boyle goguslerime baktimmi butun stresi gidiyor boyle melun melun ortalikta pismis kelle gibi siritiyorum
selam kızlar.ben de 8 haziran da yeni cicişlerime kavuştum.ve bunda sizlerin inanılmaz etkisi oldu.özellikle arzum77 ye çok tşk.yoksa asla cesaret edemezdim.bugün 8.günüm.epey rahatladım.kaç cc olduğunu sormayı unuttum.oysa en çok merak ettiğim şey.ama acıdan aklıma gelmemiş.pazartesi kontrolüm var.kartta yazacak demişti zaten doktorum.şimdilik bana çok büyük ve dik görünüyorlar.taş gibi.çok sert.gerçi geçen haftaya göre çok az yumuşama var.bakalım ne kadar değişecek.biraz küçülseler iyi olacak valla.ağrılarım çok azaldı.ama hareketlerim kısıtlı.bi de sporcu sütyenini siz kendiniz almışsınız.ben ameliyattan çıktıktan sonra üzerimde hiçbir şey yoktu.sargı,sütyen vs.4gün de öyle dolaştım hastanede.sonra doktorum sporcu sütyeni dediği medikal bi marka sütyeni giydirdi.aman allahım tam kabus.çok sıkı,baskı yapıyor,hatta gögsümün ortası ve alt kısmında sararmalar oldu.bence sıkılıktan.iki gün sonra bir beden büyüğünü taktım.bir sütyenin bana küçük geleceği hiç aklıma gelmezdi :)) doktorum büyüğünü taktığımı bilmiyor.bakalım p.tesi konuşacağım.çok sıkı bu sütyenler yaaa.küçüğü öyle bir toparlıyor ki ağzımdan fırlayacaklar sanki.şimdi ise ağrılarımda geçince büyüğü (L) gevşek gibi geldi.tekrar diğerine mi dönsem bilemedim.doktorum çok garantici.ne olur ne olmaz diye bana M sütyen giydirtti.ama bir büyüğü ve bir küçüğünü de verdi.takılıyorum ben de işte ondan ona ondan ona.şekilleri biraz güzelleşse ya.dimdikler yerçekimine karşı koyuyorlar.siz de şişme bebek gibi hissettiniz mi ilk başta?bana biraz garip geliyorlar.
Geçmiş olsun canımselam kızlar.ben de 8 haziran da yeni cicişlerime kavuştum.ve bunda sizlerin inanılmaz etkisi oldu.özellikle arzum77 ye çok tşk.yoksa asla cesaret edemezdim.bugün 8.günüm.epey rahatladım.kaç cc olduğunu sormayı unuttum.oysa en çok merak ettiğim şey.ama acıdan aklıma gelmemiş.pazartesi kontrolüm var.kartta yazacak demişti zaten doktorum.şimdilik bana çok büyük ve dik görünüyorlar.taş gibi.çok sert.gerçi geçen haftaya göre çok az yumuşama var.bakalım ne kadar değişecek.biraz küçülseler iyi olacak valla.ağrılarım çok azaldı.ama hareketlerim kısıtlı.bi de sporcu sütyenini siz kendiniz almışsınız.ben ameliyattan çıktıktan sonra üzerimde hiçbir şey yoktu.sargı,sütyen vs.4gün de öyle dolaştım hastanede.sonra doktorum sporcu sütyeni dediği medikal bi marka sütyeni giydirdi.aman allahım tam kabus.çok sıkı,baskı yapıyor,hatta gögsümün ortası ve alt kısmında sararmalar oldu.bence sıkılıktan.iki gün sonra bir beden büyüğünü taktım.bir sütyenin bana küçük geleceği hiç aklıma gelmezdi :)) doktorum büyüğünü taktığımı bilmiyor.bakalım p.tesi konuşacağım.çok sıkı bu sütyenler yaaa.küçüğü öyle bir toparlıyor ki ağzımdan fırlayacaklar sanki.şimdi ise ağrılarımda geçince büyüğü (L) gevşek gibi geldi.tekrar diğerine mi dönsem bilemedim.doktorum çok garantici.ne olur ne olmaz diye bana M sütyen giydirtti.ama bir büyüğü ve bir küçüğünü de verdi.takılıyorum ben de işte ondan ona ondan ona.şekilleri biraz güzelleşse ya.dimdikler yerçekimine karşı koyuyorlar.siz de şişme bebek gibi hissettiniz mi ilk başta?bana biraz garip geliyorlar.
valla daha burda yazi goremedik sadece gecenlerde bir hafta gunesi gorduk acildik sacildik iki hafta gripten kendime gelemedim. suan hava kapali ve yine yagmur var.
aa bir dakika burda bi duralim guzel hatun.ben sabahin kørunde burdayim bunu dobbelt saymanizi rica ediyorum yani acilisi ben yapiyorum kapanisida sizler
valla tatlim haklisin pek aktiv oldugum soylenemez is okul ev oynatmaya az kaldi ama ve lakin boyle goguslerime baktimmi butun stresi gidiyor boyle melun melun ortalikta pismis kelle gibi siritiyorum
neeeyyyyyyyyybizde burda 45 derecede pişiyoruz annemm.insan klimadan çıkıp dışarı,denize bile gitmek istemiyo ya öyle bi sıcak oof bende memişlerime kavuşsamda keşke varsın sıcaktan patlasam oooooof offf hala beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?