• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzuuum neler duyuyorum ben :D foruma bi kaç gün bakamadım neler olmuş.. Hayırlı olsun dolgu yaptırıyormuşsun sen iyice araştrmışsındır bu yüzden şimdiden eminim iyi olacağına.. Büyüük gün de yarınmış :) adına çok sevindim. Öpüyorum çook çoook:1:

Arzuuum neler duyuyorum ben :D foruma bi kaç gün bakamadım neler olmuş.. Hayırlı olsun dolgu yaptırıyormuşsun sen iyice araştrmışsındır bu yüzden şimdiden eminim iyi olacağına.. Büyüük gün de yarınmış :) adına çok sevindim. Öpüyorum çook çoook:1:

Evet canım,çok sağol :16:Araştırdık,doktorumuzuda ikna ettik sonunda :34:Yarın inşallah yaptırıyoruz bakalım...Takipte kal,gelişmeleri paylaşalım.Hep birlikte olalım,birlikten kuvvet doğar :41:Bende çok çok öpüyorum tatlım.Seviyorum seni,hepinizi....Ay çok heyecanlııı...... :52:

Evet canım,çok sağol :16:Araştırdık,doktorumuzuda ikna ettik sonunda :34:Yarın inşallah yaptırıyoruz bakalım...Takipte kal,gelişmeleri paylaşalım.Hep birlikte olalım,birlikten kuvvet doğar :41:Bende çok çok öpüyorum tatlım.Seviyorum seni,hepinizi....Ay çok heyecanlııı...... :52:

Ben güzel olacağına o kadar eminm ki:34: fotoğraflarını bekliyoruuuz :)

Eveeetttt... :52: Benim günüm yarın,sizede çok az kaldı.Hadi hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah... :16:

hadi bakalım iyice güzelleş yakışır sana:29: selam söyle doktoruna iyi tanır beni:34: halletsin gir araya da(anladın sen onu) öptüm seni:54:

hu huuu :24: nerdesinnnn :52:
nasıl oldu acep :18: konuşmada problem oluyormu morarıyormu,fiyatı ne,acı var mı acı daha dur bunlar hiçbişi hemencik gelde neler oldu anlat bak seni bekleyen biri var :23: :21:

Aynen :34: Sütyensiz halleri daha güzel :23:
Kaşlara dövme gerçektende çok hoş oluyor :34: Yaptırdıktan sonra foto ekle lütfen..Gelişmeleri yazarım tatlım :29: Çok öpüyorum seni,ugra arada lütfen.Özlüyoruz seni... :54:

evet tatlim cok hos oldular biraz iyilessinler rengide tam otursun eklerim foto.ee nerde kaldin gelde anlat :52::54:

hu huuu :24: nerdesinnnn :52:
nasıl oldu acep :18: konuşmada problem oluyormu morarıyormu,fiyatı ne,acı var mı acı daha dur bunlar hiçbişi hemencik gelde neler oldu anlat bak seni bekleyen biri var :23: :21:

Evet eveeet bende öldüm meraktan bunların hepsini merakla bekliyoruum:) hadi gel artık özletme kendini:34:

kızlar bugün şimdiden sporcu sütyenimi aldım ama doğru mu bilmiyorum, göğüslerin hepsini sarması mı gerekiyor bu biraz yanlardan ve üstten açık sorun olurmu acaba, nasıl birşey almam lazım :( çok mu sıkı olması lazım bide yani büyük mü almalıyım , yardımcı olur musunuz :50:

Back