• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım yazdıklarını okuduktan sonra hasan beyin sekreterini arayıp bilgi aldım. G öğüs büyütme ameliyatında göğüslerde sarkma yoksa diren kullanmıyolarmış bu biraz kafamı karıştırdı. Direnler içerde kalan sıvıyı çekmek için kullanılmıyo mu? Sende diren kullanılmış mıydı? Bi de sadece ameliyattan sonra 3.gün kontrole gelmeniz yeterli dediler.Ama bazıdoktorlar 3. gün 7.gün ve 3.hafta kontrole çağırıyolarmış. Senin kontrollerin ne sıklıkta olmuştu? Hala dr konusunda karar veremedim Deniz Küçükkaya da olabilir. Kararsızım :( Yardıma ihtiyacım var.

Canım,eksik bilgi almışsın sanırım.O yüzden kafan karışmış.Şimdi sana şöyle anlatayım ben.Ameliyatta bilindiği üzere birçok ince damarlar hatta gerekirse kas,dokular kesiliyor.Çok fazla kanama olmaması için damardan ilaçlar veriliyor tabi.Sızıntı görülen yerler farkedilince bunlar yakılıyor kanamayı durdurmak için.Ameliyat bittikten sonra ufak sızıntılar görülürse dikilip kapatılmadan dren takılıyorki kan dışarı aksın,içerde birikip hematom,enfeksiyon gibi problemler ortaya çıkmasın.. Dren takılması kas altı,kas üstü,kas zarı altı Yada dikleştirme olsun olmasın dren takılması hiçbirşeyi değiştirmez.Bana dren takıldı,dikleştirme yapılmadığı halde.Hasan bey genellikle dren kullaniyor.Bu senin ameliyat esnasında gelişen durumuna göre yapılacak bir müdahalesine yani :34:
Kontrol olayına gelince eğer şehir dışında yaşıyorsanız,ameliyattan sonra İstanbul Dan ayrılmanız gerekiyorsa dikişleriniz eriyen dikiş kullanılır ve ilk bir haftadan sonra ciddi bir sorununuz olmazsa tekrar muayene tarihiniz çok ileri bir tarihe alınabilir.Yurtdışından ameliyat olan çok hastası var Hasan beyin,hiç sorun yaşayan bir hastası ile karşılaşmadım.Ayrıca şehir dışındansa gelen ameliyat olan hastaları var.Foruma üyeler,kendilerindende bilgi alabilirsiniz...Ben istediğim zaman kontrole gidiyorum,ama arada başka ufak operasyonlar geçirdim.Kontrollerden hiçbir ücret alınmıyor.Ameliyat öncesi görüşmeler ücretsiz,bence gidin görüşün.Kafanızdaki soru işaretleri netleşsin.Deniz beyde Hasan beyin ekibindeydi,onuda çok iyi tanıyorum.Onunlada görüşün.Hangisi içinize sinerse ona karar verin.Telefonla olmaz bu iş ;)

evet evet, ben de ameliyat olduğum ilk günlerde 3 günde bir kontrole gidiyordum, 4 ayım bitti hala 15 günde bir kontrole gidiyorum, üstelik şimdiye kadar hiç para vermedim.

Canım,eksik bilgi almışsın sanırım.O yüzden kafan karışmış.Şimdi sana şöyle anlatayım ben.Ameliyatta bilindiği üzere birçok ince damarlar hatta gerekirse kas,dokular kesiliyor.Çok fazla kanama olmaması için damardan ilaçlar veriliyor tabi.Sızıntı görülen yerler farkedilince bunlar yakılıyor kanamayı durdurmak için.Ameliyat bittikten sonra ufak sızıntılar görülürse dikilip kapatılmadan dren takılıyorki kan dışarı aksın,içerde birikip hematom,enfeksiyon gibi problemler ortaya çıkmasın.. Dren takılması kas altı,kas üstü,kas zarı altı Yada dikleştirme olsun olmasın dren takılması hiçbirşeyi değiştirmez.Bana dren takıldı,dikleştirme yapılmadığı halde.Hasan bey genellikle dren kullaniyor.Bu senin ameliyat esnasında gelişen durumuna göre yapılacak bir müdahalesine yani :34:
Kontrol olayına gelince eğer şehir dışında yaşıyorsanız,ameliyattan sonra İstanbul Dan ayrılmanız gerekiyorsa dikişleriniz eriyen dikiş kullanılır ve ilk bir haftadan sonra ciddi bir sorununuz olmazsa tekrar muayene tarihiniz çok ileri bir tarihe alınabilir.Yurtdışından ameliyat olan çok hastası var Hasan beyin,hiç sorun yaşayan bir hastası ile karşılaşmadım.Ayrıca şehir dışındansa gelen ameliyat olan hastaları var.Foruma üyeler,kendilerindende bilgi alabilirsiniz...Ben istediğim zaman kontrole gidiyorum,ama arada başka ufak operasyonlar geçirdim.Kontrollerden hiçbir ücret alınmıyor.Ameliyat öncesi görüşmeler ücretsiz,bence gidin görüşün.Kafanızdaki soru işaretleri netleşsin.Deniz beyde Hasan beyin ekibindeydi,onuda çok iyi tanıyorum.Onunlada görüşün.Hangisi içinize sinerse ona karar verin.Telefonla olmaz bu iş ;)

arzucum, dudak dolgusu yapacağını okumuştum, cevap yazamamıştım, demek en sonunda ikna ettin Hasan beyi, tebrikler, sen bu hızla burun konusunda da ikna edersin O' nu. gerçi gerek yok ama, sen çok istiyorsun.
ne zaman yaptıracaksın dudaklarını, gideceğin gün söylersen ben de geleyim, hatta çarşamba olursa çok süper olur, ben de kontrole gitmeyi düşünüyorum,
öpüldün, :16:

arzucum, dudak dolgusu yapacağını okumuştum, cevap yazamamıştım, demek en sonunda ikna ettin Hasan beyi, tebrikler, sen bu hızla burun konusunda da ikna edersin O' nu. gerçi gerek yok ama, sen çok istiyorsun.
ne zaman yaptıracaksın dudaklarını, gideceğin gün söylersen ben de geleyim, hatta çarşamba olursa çok süper olur, ben de kontrole gitmeyi düşünüyorum,
öpüldün, :16:

Sorma :31:Çok zor oldu ama ikna ettim sonunda :52:Burun konusunda bu kadar şanslı olabileceğimi sanmam,ikna edemem sanmam...:44:Yok yok,ikna olmaz...:1:
Çarşamba günü hayatım,az kaldı :52:

neee dudakmi valla bence cok yakisacaktir tatlima.cok iyi ya guzeldir yenilik severim degisikligi.hadi hayirli olsun tatlim.:16:

Sorma valla,göğüsleri şişirdik sıra dudaklarda :54: Çok abartı olmayacak zaten,gelişmeleri paylaşırım zaten :34:
Sen nasılsın bebek,göğüsler kıvama gelmiştir,güzelleşmiştir iyice Maşallah maşallah :nazar:Yeni fotolar bekliyoruz...:16:

Sorma valla,göğüsleri şişirdik sıra dudaklarda :54: Çok abartı olmayacak zaten,gelişmeleri paylaşırım zaten :34:
Sen nasılsın bebek,göğüsler kıvama gelmiştir,güzelleşmiştir iyice Maşallah maşallah :nazar:Yeni fotolar bekliyoruz...:16:

:9:canım sana hersey yakısır valla:34::34:

canım benim göğüs dokum neredeyse hiç yok.o yüzden kararsızım nasıl olur diye.doktor sana hiç yaptığı operasyonların fotosubu falan gösterdimi.bilemiyorun çok kararsız kaldım.eşim zaten biraz sıkıntılı davranıyo konuya.zor ikna ettim.sen ıspartadamı oturuyorsun.birde dikiş izlerinin durumu nasıl. onların fotosunu koyarmısın.sadece dikiş izi gözükecek şekilde.

cnm doktorum izin veren hastaları gösteriyor ama resimlerini göremediklerimi ben inceleme fırsatı buldum ben araştırırken kontrole gelen hastaları :17: sağolsunlar esirgemediler güzeliklerini :9: bende ameliyat sonrası onlara katıldım :34: hatta birisi 3 ay sonra evlenecekmiş memişleri yaptırmak için araştırıyormuş ama nasıl titriyor daha doktorla görüşücek sıra bekliyor baktım beni kesiyor :9: eşime dedim bak şimdi bana soracak diye :1: ve sordu :23: önce o anlattı durumunu sorular sordu 3 ay sonra düğünüm var falan doktorun yanına girdiğinde titremesi geçmiş ve randevuyu almıştı bile sonra gidemedim ben ama doktorumdan çok memnun olduğunu öğrendim darısı senin başına inşallah :16: dikiş izlerinide eklerim iyi hatırlattın ben onlara bakmayı unuttuydum ne zamandır :9: altta kaldıklarından memeişlerde büyük olduklarından aynada göremiyorum haliyle senin için eklerim :34:

hadi hayırlısı inşallah istediğin cicişlere sahip olmuş bir şekilde mutlu mesut dönersin aramıza bizde resimlerinle mutluluğuna ortak oluruz :34:[/QUOTE]

çok sağol kimseye anlatamıyorum, kimseyle paylaşamıyorum iyiki varsınız:43:

tesekkur ederim tatlim ozledim seni.oy oy gogusler super allah nazarlardan korusun hepimizi.:nazar::nazar:valla tatlim yeni cicsler alinca eklerim suanda alisverise gidecek vaktim yok yaz tatlinden sonra gerci hic alasimda yok ciplak halleri okadar guzelki:27:
iyi olur tatlim abarti olmadigi surece cok hos oluyor dudak dolgusu. ssst bende yarin kaslara dovme(kalici makyaj) yapacam daha oncede yaptim bayagi 3 yil oldu tazeletmem gerekiyor34.hergun degisiklik yapasim var:52:bakalim sirada ne var:51:
gelismeleri yaz resim ekle bakariz. opuyorum tatlim

Cnm nasıl heyecan dorukta değilmi.:32:Sabah uyanıyorum ben napıyorum ya diyorum gerçekmi herşey rüya gibi geliyo bana.Seninde bişey kalmadı çarşambaya.Bugünde geçti hadi hayırlısı olsun senin için.İnşallah istediğin gibi olur.:34:

tesekkur ederim tatlim ozledim seni.oy oy gogusler super allah nazarlardan korusun hepimizi.:nazar::nazar:valla tatlim yeni cicsler alinca eklerim suanda alisverise gidecek vaktim yok yaz tatlinden sonra gerci hic alasimda yok ciplak halleri okadar guzelki:27:
iyi olur tatlim abarti olmadigi surece cok hos oluyor dudak dolgusu. ssst bende yarin kaslara dovme(kalici makyaj) yapacam daha oncede yaptim bayagi 3 yil oldu tazeletmem gerekiyor34.hergun degisiklik yapasim var:52:bakalim sirada ne var:51:
gelismeleri yaz resim ekle bakariz. opuyorum tatlim

Aynen :34: Sütyensiz halleri daha güzel :23:
Kaşlara dövme gerçektende çok hoş oluyor :34: Yaptırdıktan sonra foto ekle lütfen..Gelişmeleri yazarım tatlım :29: Çok öpüyorum seni,ugra arada lütfen.Özlüyoruz seni... :54:

Cnm nasıl heyecan dorukta değilmi.:32:Sabah uyanıyorum ben napıyorum ya diyorum gerçekmi herşey rüya gibi geliyo bana.Seninde bişey kalmadı çarşambaya.Bugünde geçti hadi hayırlısı olsun senin için.İnşallah istediğin gibi olur.:34:

Eveeetttt... :52: Benim günüm yarın,sizede çok az kaldı.Hadi hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah... :16:

Back