Ahhh şu erkekler yokmu şu erkeklerr...... Sevgilisinin,karısının gögüslerini yada başka yerlerini çok begendiklerini söylerler.Dogallıktan yana olurlar ama dışarda manken gibi hatunları,dolu dolu gögüslü hatunları görüncede agızlarının suyu akar
Canım eger kafaya koyduysan,bu ameliyatı olmak istiyorsan ikna edeceksin,her seferinde dile getireceksin ama kavgayla zorla,ama güzel anlarda güzel güzel konuşarak
Kadın dedigin aklına koydugunu yapar.Erkegin dedigi olmaz,kadının dedigi olur mantıgıyla gideceksin..Burnundan fitil fitil getireceksin valla.benim eşim önce izin vermedi.Taktik aynı taktik.Ben seni böyle seviyorum,dogallıktan yanayım falan fıstık...neyse ben olayı abarttım.Her seferinde dile getirdim.Magazaları dolaşırken iç çamaşırı magzalarında hani sexy çamaşırları falan görünce iç geçirdim...Leşke benimde gögüslerim olsaydı,bunları giyinebilseydim senin için Falan fıstık (damardan gireceksin yani ) Sonra tamam dedi neyse (dırdırdan bıktı adam ) Parasal olaya geldi sıra.Kredi çekeriz dedi ama kredi çekmeye hiiççç yanaşmadı bunun için.Sonra baktım birgün alinde bir anahtar gülerek geliyor.O çok istedigi arabayı almış....Hemde sıfır Aman allahım o anda bana birleyler oldu tabi...Yaa dedim bana gelince para yok ama sen arabaya bir servet ödedin...dedim.Küstüm tabi,konuşmuyorm falan Neyse ikan oldu tabi...
Bu süreç kişiden kişiye göre degişiklik gösterir..Bazen hemen ikna edebiliriz,bazen zaman alır.Sen yeterki o istegi hep dile getir.Unutmasın...Gerekirse burnundan fitil fitil getir.Yani kıssaca ne kadar ekmek,o kadar köfte hesabı... Sen iste yeterki,gerçekten iste..Yola getirirsin...
ya kaç kere dedim sen neden bahsediyosun annesi ben olucam çocuğun senden daha çok düşünürüm ben bi sakıncası yok diyorum hala istemem der. yada evlendikten sonra çocukdan sonra bakarız diyo o çamaşır muhabbetine tam olmasa da ben de girdim ama yok yok iş ayrılmaya kadar gitti içimde ne var yok söyleyemiyorum da utanıyorum bi yerden sonra ama illa döktürücek herşeyi patlıcam bigün anca o zaman susucaktır. arkadaşlarım çeyizlerine bakar alır çamaşır ben almak bile istemiyorum öfffffffff bak sinirlendim gene ona şu an