Canım,benden sana tekrar bir hayırlı olsun dileği gelsin.....28Haziran senin yeni bir hayata,yeni bir görüntüye kavuşma tarihin Herşey dilediğin gibi,gönlünce olsun BİRTANEM İnşallah tarih yaklaşınca hep beraber geri sayım yapacağız.Ne zaman kafana birşey takılır,sormak istersen bizler buradayız.Sana yardım için hazırız.Bizler Kadınlar Kulübünün MELEKLERİYİZ...
evet kızlar dün arzum ve 3 dilekle tanıştık cherry i göremedim ama olsun :) dün güzel bir gündü Hasan beyle görüştüm ve ameliyata karar verdim kızlar bir aksilik çıkmazsa 28 haziranda bende memeliler kervanına katılıyorum inşallah
Canım,bu konuya değilde başka bir konuya 19 Mayıs'ta buluşacağımızı yazmıştık ama denk gelmedin,okumadın demekki.Valla gelecegini bilseydim yazardımÜzüldüm şimdi bak...Neyse yaz geldi,buradan birçok arkadaşımla tanışmayı ve tekrar biraraya gelmeyi çok isterim.Güzel,büyük bir organizasyon yaparız artık :118::118:
Sagol canım benim.İyiyim şükür.Sende iyisin inşallah,öyle görünüyorsunYaz geliyor,bir heyecan mutluluk kaplıyor içimi valla Ahh.Ahh...ameliyat sonrası yaşanan mutluluklar işte.Deniz,kum,güneş
Aaaa yok canim yaa gercekten atlamisim demek bilmiyordum bulusacaginiziAlexus ile de tanismayi isterdim:) neyse dedigin gibi bigun daha buyuk bir organizasyon yapalim gelebilen gelsin ne hos olur:) Mesela kucultme topiginde bu anlamda sıkı bir dostluk var doktor ayirimi yapmadan herkes birbirine kosturuyor bulusmalar kahvaltilar falan biz de oyle birsey yapabiliriz.
Canımmmm...Bende seninle tanışmayı çok isterim inanki.Dünya küçük,dag daga kavuşmaz,insan insana kavuşurmuş.Birgün biryerlerde karşılaşıp tanışırız inşallahNeden olmasınki BİRTANEM
arzucum içimizdeki en araştırmacı ve en bilgili kişi olarak seni gördüğüm için buraya yazmayı uygun gördüm. umarım sakıncası yoktur. artık istanbula döndüm, evimdeyim. ama emzirmeye hala devam. emzirme süreci bitiminde 3 ila 6 ay arasında beklemek gerekiyormuş. bense çok sabırsızlanıyorum arık. sence ufaktan dr. görüşmelerine başlasam mı, yoksa emzirmenin bitmesini mi beklesem. birde hatırlarsan seninle yazışmıştık bütçem çok yüksek değil.devlette olmayı istiyordum ama ünlü dr. ların da fikirlerini almak istiyorum. bana bir yol göster nereden başlayayım ne yapayım
Arzumcum, nihayet tanıştığımıza çok sevindim. Kusura bakma, ben yol yorgunu, arkadaşım doktor derken fazla konuşamadık. Ve o akşam o deli yağmura yakalandık :) ve eve elimizde bavullara yürümek zorunda kaldık yağmurda, şaka gibiydi.
Bu arada KIZLARRRRRR, Arzumun memeleri hiç de büyük değilmiş :) bilmesem ne silikon olduğu aklımdan geçerdi, ne de büyük memeli bir kadın olduğunu düşünürdüm. Tam kararında olmuş, kendisine de çok yakışmış.
bu bölüme takılmayı bırakmıştım uzun zamandır ama tesadüf dolanırken gene denk geldim sanki hiç aklımda yokmuş gibidaha önceki nickm farklıydı önceki ve sonraki fotolarını görmüştüm konu sahibinin ve o an bu iş ya olucak ya olucak derim ama sorun şu ki benim canım bitanecik sevgilim! neymiş doğallıkdan yanaşmışmışta ya çocuğuna bişey olursaymışmışda diye sayıp duruyo bir ara ciddi ciddi kavga etmiştik o derece yani bazen yaptır çık karşısına diyorum ama o imkanım yok malesef evlenmeden de önce yaptırmak istiyorum eğer işini gücünü oturtursa seneye yaza ya da sonbahara evlenme niyetinde arkadaş yani çok da vaktim yok off arzumun avatarını görünce bastırılmış duygularım gene gün yüzüne çıktı içimi döküverdim kusura bakmaz umarım :) bide siz nasıl ikna ettiniz eşlerinizi Allah aşkına ya adam nuh diyo peygamber demiyo sonunda çıldırıcam o olucak onu dedim olmadı bunu dedim olmadı yok yahu yok onun ailesi duymasın istiyorum bunun içinde resmiyete dökülmeden hallollması lazım ooof
arzum, msj kutun dolu olabilir mi?
Olabilir valla... :44: Hemen bakayım canım
arzum beni hala arkadaş olarak eklemedin o yüzden fotolarına bakamıyorum.eklersen sevinirim arkadaşım
Arzum bayıldım fotolarına, oyle dogal durmuslar ki hiiiiç belli olmuyor bılmesem aklımdan bıle gecırmezdım, arkadasım saglıkla kullan Allah nazarlardan saklasın
Birşey sorabilirmiyim. Ameliyat olunca göğüs büyüyor haliyle arası kapanıyor ya yazın orası sorun çıkarmıyor mu? kızarıklık koku gibi felan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?