arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

çok teşekkür ederim arzumum hasan beye karar vermemde senin katkın büyük zaten kadınlar kulubünün yardımsever meleği inşallah güzel olur herşey :)

Kararin hayirli ugurlu olsun Melita cim:) insallah hersey gonlunce olur...

Aaaa yok canim yaa gercekten atlamisim demek bilmiyordum bulusacaginizi Alexus ile de tanismayi isterdim:) neyse dedigin gibi bigun daha buyuk bir organizasyon yapalim gelebilen gelsin ne hos olur:) Mesela kucultme topiginde bu anlamda sıkı bir dostluk var doktor ayirimi yapmadan herkes birbirine kosturuyor bulusmalar kahvaltilar falan biz de oyle birsey yapabiliriz.

Sagol canım benim.İyiyim şükür.Sende iyisin inşallah,öyle görünüyorsun Yaz geliyor,bir heyecan mutluluk kaplıyor içimi valla Ahh.Ahh...ameliyat sonrası yaşanan mutluluklar işte.Deniz,kum,güneş

bende iyim canım ne olsun aynen dediğin gibi yaz geldi gezmeler başladı..bende cok giremiyorum öyle bakıp cıkıyorum ..ameliyat olanlar şimdi mutludur tabi deniz,kum,güneş misss :)

Canım,buluşma organizasyonlarını paylaşabileceğimiz,birbirimize haber verip geyik yapabileceğimiz yepyeni bir konumuz var artık Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...
Buradan herşeyi paylaşabiliriz,haber verebiliriz buluşmaları.Müsait olanlar gelirler

arzucum içimizdeki en araştırmacı ve en bilgili kişi olarak seni gördüğüm için buraya yazmayı uygun gördüm. umarım sakıncası yoktur. artık istanbula döndüm, evimdeyim. ama emzirmeye hala devam. emzirme süreci bitiminde 3 ila 6 ay arasında beklemek gerekiyormuş. bense çok sabırsızlanıyorum arık. sence ufaktan dr. görüşmelerine başlasam mı, yoksa emzirmenin bitmesini mi beklesem. birde hatırlarsan seninle yazışmıştık bütçem çok yüksek değil.devlette olmayı istiyordum ama ünlü dr. ların da fikirlerini almak istiyorum. bana bir yol göster nereden başlayayım ne yapayım

Canım,öncelikle şunu belirtiyimki TABİKİ buraya yazabilirsin,neden sakıncası olsun fıstık
Hoşgeldin güzel şehrimize,İstanbulumuza
Öncelikle belirtmek isterimki emziren bayanların emzirme görevi bittikten sonra dediğin gibi bir süre geçmesi gerekiyor.Ameliyatta bazı damarlar ve süt bezlerinin kesilme durumu oluyor.Süt bezleri açık olduğu zaman kesilme olursa enfeksiyon kapma riski çok yüksektir ve tehlikelidir.Bu yüzden beklemek süt kanallarının kapalı olması gerekiyor.Ameliyatını devlet hastanesinde bile olsan diğer özel çalışan doktorlarla görüşüp fikir almanı tabiki öneririm.Her doktorun sana uygun göreceği yöntem,protez şekli ve büyüklügü farklı olacaktır.Ama aynı ve yaklaşık olan şeylerde olabilir.Örnegin yöntem yad sana uygun görülen protez büyüklügü.Bu şekilde kafanda bazı şeyler netleşmeye başlar Bu sana iyi gelecektir.Büyük bir ihtimalle emzirme dönemi bittikten sonra 3-4 ay beklemen gerekecek.Bence araştırmaya başlayabilirsin,bunun sana zararı olmaz.Bilgi sahibi olursun...

Arzumcum, nihayet tanıştığımıza çok sevindim. Kusura bakma, ben yol yorgunu, arkadaşım doktor derken fazla konuşamadık. Ve o akşam o deli yağmura yakalandık :) ve eve elimizde bavullara yürümek zorunda kaldık yağmurda, şaka gibiydi.

Bu arada KIZLARRRRRR, Arzumun memeleri hiç de büyük değilmiş :) bilmesem ne silikon olduğu aklımdan geçerdi, ne de büyük memeli bir kadın olduğunu düşünürdüm. Tam kararında olmuş, kendisine de çok yakışmış.

Canım benimmm..Kusura bakarmıyım ben hiiççç... Sorma bende sizden ayrıldıktan sonra kızımla metroya bindik.Metro cıty nin içine girdikki yagmur deli gibi yagmaya başladı.Valla çıkamadık...Eşimi aradım gel bizi al diye..Neyseki geldi kurtardı bizi o kaostan
Oyyy..Oyyy..Biratnemmm...Evet gördün memişlerimi....Ne kadar dogal ve vücudumla uyumlu durduguna şahit oldun sende Bu arada haftaya çarşamba dudak dolgusuna gidiyorum.Üst dudaga dolgu yaptıracagım BENDE... Nihayet ikna ettim Hasan beyi Diger olay vardıya,onuda konuştum Özelden konuşalım bir ara.Msn aç...

bu bölüme takılmayı bırakmıştım uzun zamandır ama tesadüf dolanırken gene denk geldim sanki hiç aklımda yokmuş gibi daha önceki nickm farklıydı önceki ve sonraki fotolarını görmüştüm konu sahibinin ve o an bu iş ya olucak ya olucak derim ama sorun şu ki benim canım bitanecik sevgilim! neymiş doğallıkdan yanaşmışmışta ya çocuğuna bişey olursaymışmışda diye sayıp duruyo bir ara ciddi ciddi kavga etmiştik o derece yani bazen yaptır çık karşısına diyorum ama o imkanım yok malesef evlenmeden de önce yaptırmak istiyorum eğer işini gücünü oturtursa seneye yaza ya da sonbahara evlenme niyetinde arkadaş yani çok da vaktim yok off arzumun avatarını görünce bastırılmış duygularım gene gün yüzüne çıktı içimi döküverdim kusura bakmaz umarım :) bide siz nasıl ikna ettiniz eşlerinizi Allah aşkına ya adam nuh diyo peygamber demiyo sonunda çıldırıcam o olucak onu dedim olmadı bunu dedim olmadı yok yahu yok onun ailesi duymasın istiyorum bunun içinde resmiyete dökülmeden hallollması lazım ooof

Ahhh şu erkekler yokmu şu erkeklerr...... Sevgilisinin,karısının gögüslerini yada başka yerlerini çok begendiklerini söylerler.Dogallıktan yana olurlar ama dışarda manken gibi hatunları,dolu dolu gögüslü hatunları görüncede agızlarının suyu akar
Canım eger kafaya koyduysan,bu ameliyatı olmak istiyorsan ikna edeceksin,her seferinde dile getireceksin ama kavgayla zorla,ama güzel anlarda güzel güzel konuşarak
Kadın dedigin aklına koydugunu yapar.Erkegin dedigi olmaz,kadının dedigi olur mantıgıyla gideceksin..Burnundan fitil fitil getireceksin valla.benim eşim önce izin vermedi.Taktik aynı taktik.Ben seni böyle seviyorum,dogallıktan yanayım falan fıstık...neyse ben olayı abarttım.Her seferinde dile getirdim.Magazaları dolaşırken iç çamaşırı magzalarında hani sexy çamaşırları falan görünce iç geçirdim...Leşke benimde gögüslerim olsaydı,bunları giyinebilseydim senin için Falan fıstık (damardan gireceksin yani ) Sonra tamam dedi neyse (dırdırdan bıktı adam ) Parasal olaya geldi sıra.Kredi çekeriz dedi ama kredi çekmeye hiiççç yanaşmadı bunun için.Sonra baktım birgün alinde bir anahtar gülerek geliyor.O çok istedigi arabayı almış....Hemde sıfır Aman allahım o anda bana birleyler oldu tabi...Yaa dedim bana gelince para yok ama sen arabaya bir servet ödedin...dedim.Küstüm tabi,konuşmuyorm falan Neyse ikan oldu tabi...
Bu süreç kişiden kişiye göre degişiklik gösterir..Bazen hemen ikna edebiliriz,bazen zaman alır.Sen yeterki o istegi hep dile getir.Unutmasın...Gerekirse burnundan fitil fitil getir.Yani kıssaca ne kadar ekmek,o kadar köfte hesabı... Sen iste yeterki,gerçekten iste..Yola getirirsin...

Arzum bayıldım fotolarına, oyle dogal durmuslar ki hiiiiç belli olmuyor bılmesem aklımdan bıle gecırmezdım, arkadasım saglıkla kullan Allah nazarlardan saklasın

Arzum bayıldım fotolarına, oyle dogal durmuslar ki hiiiiç belli olmuyor bılmesem aklımdan bıle gecırmezdım, arkadasım saglıkla kullan Allah nazarlardan saklasın

Dimi canım... Geröektende çok dogallar..Ve de güzeller valla Seninkilerde öyle ama,gerçektende.Çok begendim Hepimiz mutlulukla saglıkla kullanalım arkadaşım :13:

Birşey sorabilirmiyim. Ameliyat olunca göğüs büyüyor haliyle arası kapanıyor ya yazın orası sorun çıkarmıyor mu? kızarıklık koku gibi felan?

Birşey sorabilirmiyim. Ameliyat olunca göğüs büyüyor haliyle arası kapanıyor ya yazın orası sorun çıkarmıyor mu? kızarıklık koku gibi felan?

Canım,bu ameliyatla herkesin gögüsleri birleşmiyorki.Gögüs yapısıyla alakalı bir durum.Ayrıca bahsettiginiz koku yada kızarıklık gibi bir durumu asla ama asla yaşamadım ben..Zaten o kadar büyük ve birleşik degillerki koku yada pişik olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…