Arzumcum arkadaşlık onayın için teşekkur ederim.Nihayet fotolarını gördüm.Tek kelımeyle bayıldım.
Memeler süper
çamaşırlar harıka
pozlar profosyonel
Fotografçında süperolunca gözkamaştırıyorsun.
Asıl kalbin güzel arkadaşım.Burda herkesın imdadına koşmaya çalışıyorsun.Emegine yüregine saglık.
Birde güzel memelerine saglık
Hasan Fındık ama senın memeler greyfurt olmuş.Çokda yakışmış.Mutlu mesut saglıklı günlerde kullan.
arzummm nasılsın bebeğim fazla giremiyorum bu ara bi hatırını sorayım dedim şekerim
merhabalar arzum77
ben seni sessiz takip edenlerdenim.seninle özel bir konuşma yapmak istiyorum kendimle,estetiğimle ilgili. yalnız özel mesaj atamıyorum. senden akıl almayı çok istiyorum eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim. ama nasıl görüşebiliriz bana yardımcı olur musun ?
çoook teşekkür ederim canım. ben beklemedeyim.. :) görüşürüz inşallah
Sagol canım benim.İyiyim şükür.Sende iyisin inşallah,öyle görünüyorsunYaz geliyor,bir heyecan mutluluk kaplıyor içimi valla Ahh.Ahh...ameliyat sonrası yaşanan mutluluklar işte.Deniz,kum,güneş
merhaba arkadaşlar keşke bende ameliyat sonrası sizler kadar mutlu olsaydım 1 hafta önce ameliyat oldum ama doktorumla en az 250 cc diye anlasmıstık fakat ameliyattan sonra gözümü acar acmaz 200 cc lik silikon kutularını gordum tabi çok moralim bozuldu niye bukar küçük oldugunu sordugumdada göğüslerinin ucu asagıda durdu büyük koyamazdım dedi anlamadıgım benim gögüslerimde sarkıklık falan yoktu bunlar 1-2 aya kadar dahada küçülür dediğimde benim yaptıgım göğüsler küçülmez dedi ama şişlikler indikce küçülüyor işteçok üzülüyorum çünkü yaşadığım bu kadar sıkıntıya hiç değmedi.....
Desenize bu hafta bulusup tanismalar haftasi olmus:) ben de Tugrul Turan in orda Ozdy arkadasimizla bulustum tanistim. Arzum dan sonra ikinci arkadasim oldu Ozdy:) Ben decok mutlu oldum kendisini tanidigima. Ama arkadaslarla ben de tanismayi isterdim haberim olsaydi keske belki gelirdim be deBu arada bugün Hasan beyin muayesinde Melita,3 Dilek ve cherry arkadaşlarla toplandık,tanıştık..Çok sevindim,mutlu oldum şahsen.Cuma Günü'de Alexus arkadşımla bizzat buluşup tanıştım.Ayy çok mutlu oldum kızlar sizi tanıdığıma,tanıştığıma
Daha güzel,mutlu günlerde tekrar tanışıp beraber olmak dileğiyleMelita arkadaşımızında size bir haberi var,kendisi söylesin artık
Bu arada bugün Hasan beyin muayesinde Melita,3 Dilek ve cherry arkadaşlarla toplandık,tanıştık..Çok sevindim,mutlu oldum şahsen.Cuma Günü'de Alexus arkadşımla bizzat buluşup tanıştım.Ayy çok mutlu oldum kızlar sizi tanıdığıma,tanıştığıma
Daha güzel,mutlu günlerde tekrar tanışıp beraber olmak dileğiyleMelita arkadaşımızında size bir haberi var,kendisi söylesin artık
Bu arada bugün Hasan beyin muayesinde Melita,3 Dilek ve cherry arkadaşlarla toplandık,tanıştık..Çok sevindim,mutlu oldum şahsen.Cuma Günü'de Alexus arkadşımla bizzat buluşup tanıştım.Ayy çok mutlu oldum kızlar sizi tanıdığıma,tanıştığıma
Desenize bu hafta bulusup tanismalar haftasi olmus:) ben de Tugrul Turan in orda Ozdy arkadasimizla bulustum tanistim. Arzum dan sonra ikinci arkadasim oldu Ozdy:) Ben decok mutlu oldum kendisini tanidigima. Ama arkadaslarla ben de tanismayi isterdim haberim olsaydi keske belki gelirdim be de
Arzucum, akşam katıldığım bir düğün yemeğinde, sütyensiz elbise giydim, nasıl güzeldi anlatamam, hatta bilen arkadaşlarım sürekli elleyip duruyorlardı, göğüs dekoltesi vermedim,ama yine de oldukça çekiciydim, tek kolu açık bir elbiseydi, sonra resim paylaşırım,
çok mutluyum, öptüm seni,
nasılsın arkadaşım???keşke yakın olaydık birbirimize,bende tanışıp sohbet etmeyi dertleşmeyi o kadar isterdimki seninle neyse sağlık olsun..birgün biyerlerde buluşuruz kısmet olursa değilmi
selam kızlarrrr evet dün arzum ve 3 dilekle tanıştık cheryyi göremedim ama olsun :) dün güzel bir gündü Hasan beyle görüştüm ve ameliyat için gün aldım kızlar bi aksilik çıkmazsa bende 28 haziranda memeliler kervanına katılıyorum inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?