arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Oyşş... Yavrummm..Seninde olacak,az kaldı sabır Aynı sütyenden al sende,valla çok rahat.Şu an kampanya var Pentide 3 al 2 öde

ameliyattan sonra artık dün baktım mağazaya. pudra rengi de çok güzel. hafif bronz tende muhteşem olur pudra rengi. iç geçirmekle yetindim dün....

Arzucuğum Maşallah her tatil fırsatını değerlendiriyorsun.. Çok şanslısın bu yönden canım.. Cumartesi de eğlendin galiba.. Hadi gelde anlat biraz bizde nemalanalım senin mutluluğundan.. Sensiz ıssız ve öksüz kalıyor buralar.. :) Sevgiler canım öptüm.. :))

Canım memişler nasıl? Göremiyorum son fotoğraflarını? (

sen uğruyor muydun buralara. bilelim yaniii. fıstık gibi göğüslerinin sütyenle duruşunu merak ediyorum. özellikle sporcu sütyeni ile. zahmet olmazsa sen de foto yüklesen bir ara?

Son düzenleme:
Ben de bu konuda baya kararsızım biraz da korkularım var ama araştırıyorum bakalım, şimdilik sadece araştırma aşamasındayım .

nasılllsınızzz kızlarrrr özledimm siziii arzucumm bebişim nasılsın.

ameliyattan sonra artık dün baktım mağazaya. pudra rengi de çok güzel. hafif bronz tende muhteşem olur pudra rengi. iç geçirmekle yetindim dün....

Canım zaten beden ölçün bellidir senin,cup olarakta büyük ihtimalle C cup olucaktır sana Bence bir tane alabilirsin.Madem pudra rengi çok hoşuna gitti

Canım zaten beden ölçün bellidir senin,cup olarakta büyük ihtimalle C cup olucaktır sana Bence bir tane alabilirsin.Madem pudra rengi çok hoşuna gitti

beklicem canım ameliyatı. sonra alırım. aylardır bekliyorum ameliyat için, biterse de bitsin yani. yeter ki göğüslerim olsun dolgun ve güzel....
sadece ona gitmedi ki içim. eskiden iç çamaşırı reyonuna yaklaşamazdım. uzaktan iç geçirirdim. artık dokunuyorum onlara. hayal kuruyorum, bu renk, şu biçim kesin alırım diyerek. zaten sütyen dışında atlet bady tarzında şık ciciler de alıcam. albüm oluşturunca bakarsınız.

Öyle tabii Sen hayırlısıyla ameliyatını olda neler nelerr alırsın artık .. İnşallah zamanı gelince albümüne yorum yaparız Önemli oloan sütyen alabilmek degilki,gögüsler olduktan sonra ne giysen yakışıyor yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…