simdi vaktim yok sonra bir ara bakarim bayiliyorum senin foto lara
sonunda pentiye de el attı haydi hayırlı olsunbak diyim satışlarda patlama yaşanacak
Sorma,sütyen begeni rekoru kırıyor.Pentinin genel müdürüyle konuşma yapmam lazım,bana ufak tefekte olsa bir miktar para ödemeleri gerek aslında.Gizli reklam yapıyorum gibi oldu sanki dimi
Oyşş... Yavrummm..Seninde olacak,az kaldı sabırAynı sütyenden al sende,valla çok rahat.Şu an kampanya var Pentide 3 al 2 öde
Canım memişler nasıl? Göremiyorum son fotoğraflarını? (
Canım memişler nasıl? Göremiyorum son fotoğraflarını? (
ameliyattan sonra artıkdün baktım mağazaya. pudra rengi de çok güzel. hafif bronz tende muhteşem olur pudra rengi. iç geçirmekle yetindim dün....
Arzuuum! Nerelerdesin fistikkk? Sensiz tadi yok buralarin. Sıkıldın mi yoksa memetörlükten:)
Canım zaten beden ölçün bellidir senin,cup olarakta büyük ihtimalle C cup olucaktır sanaBence bir tane alabilirsin.Madem pudra rengi çok hoşuna gitti
beklicem canım ameliyatı. sonra alırım. aylardır bekliyorum ameliyat için, biterse de bitsin yani. yeter ki göğüslerim olsun dolgun ve güzel....
sadece ona gitmedi ki içim. eskiden iç çamaşırı reyonuna yaklaşamazdım. uzaktan iç geçirirdim. artık dokunuyorum onlara. hayal kuruyorum, bu renk, şu biçim kesin alırım diyerek. zaten sütyen dışında atlet bady tarzında şık ciciler de alıcam. albüm oluşturunca bakarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?