arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canım nasıl oldun..omzun ne durumda? umarım ıyısındır..

dogru valla kapalı havalarda bıde yagmurda uyku en guzelı doktor ne dedı omzuna canımcım? gecmıs olsun

Sagolun kızlar.. Omuzum daha iyi şükür.Arada çıkarıyorum askıyı,çok bunaldım valla Cuma günü doktoruma gidecegim,kontrolüm var inşallah kurtulacagım bundan

Sagolun kızlar.. Omuzum daha iyi şükür.Arada çıkarıyorum askıyı,çok bunaldım valla Cuma günü doktoruma gidecegim,kontrolüm var inşallah kurtulacagım bundan

dıger tarafta da sordum kolunu..gecmıs olsun canım askın mı vardı, bılmıyodum..agrın sızın yoktur ınsallah..dıkkat et kendıne, sevıyorum senı KİB

dıger tarafta da sordum kolunu..gecmıs olsun canım askın mı vardı, bılmıyodum..agrın sızın yoktur ınsallah..dıkkat et kendıne, sevıyorum senı KİB

Sagol canım Agrım var tabi ama oda geçecek inşallah.Kolumu yavaş yavaş hareket ettiriyorum artık.Cuma günü kontrolüm var,umarım bir sorun çıkmaz ve dogru hareket ediyorumdur.. Bende seni seviyorum canım benim

ah canim benim anliyorum seni cok zordur allah tekrar yasatmasin insallah kurtulursun cumaya

Amin canım...İnşallah kurtulurum yani,çok sıkıldım arada kaçamak yapıp çıkarıyorum askıyı valla,inşallah yanlış birşey yapmıyorumdur Bakalım artık görecegiz,az kaldı.Öpüyorum çok tatlım.Seni seviyorum..

bu mesajda biran kendimi gördüm arzum.. bende saten ve tül geceliklerin içine sütyen takmak zorunda kalıyorum ve mümkünse sütyenimi hiç çıkarmak istemiyorum maalesef aynı duyguları yaşamışız ve ben hala yaşıyorum benimde bir çocuğum var ve artık istediğimi yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum ALLAH nasip ederse nisan ayında bu iş bitecek...

herşey gönlüne göre olsun.. bir an önce kavuşuursun inş. yeni cicilerine

herşey gönülüne göre olsun. biran önce kavuşursun inş. yeni cicilerine

gecmıs olsun tekrar, cuma haberlesırız yıne

İnşallah canım,hakkında hayırlısı olsun...

Arkadaşlar ben yeniyim bu formda, hepinizi sevgilerimle selamlıyorum. Göğüslerime gelince 75 gibi.. Çok mu küçük sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…