pazar tatili galiba..bişiy sorucaktım siz ameliyat olmadınız di mi, sonra düşünüyorsunuz ?
canım nasıl oldun..omzun ne durumda? umarım ıyısındır..
dogru valla kapalı havalarda bıde yagmurda uyku en guzelıdoktor ne dedı omzuna canımcım? gecmıs olsun
Sagolun kızlar..Omuzum daha iyi şükür.Arada çıkarıyorum askıyı,çok bunaldım valla Cuma günü doktoruma gidecegim,kontrolüm var inşallah kurtulacagım bundan
Sagolun kızlar..Omuzum daha iyi şükür.Arada çıkarıyorum askıyı,çok bunaldım valla Cuma günü doktoruma gidecegim,kontrolüm var inşallah kurtulacagım bundan
dıger tarafta da sordum kolunu..gecmıs olsun canım askın mı vardı, bılmıyodum..agrın sızın yoktur ınsallah..dıkkat et kendıne, sevıyorum senıKİB
ah canim benim anliyorum seni cok zordur allah tekrar yasatmasin insallah kurtulursun cumaya
bu mesajda biran kendimi gördüm arzum.. bende saten ve tül geceliklerin içine sütyen takmak zorunda kalıyorum ve mümkünse sütyenimi hiç çıkarmak istemiyorumCanım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
bu mesajda biran kendimi gördüm arzum.. bende saten ve tül geceliklerin içine sütyen takmak zorunda kalıyorum ve mümkünse sütyenimi hiç çıkarmak istemiyorummaalesef aynı duyguları yaşamışız ve ben hala yaşıyorum benimde bir çocuğum var ve artık istediğimi yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum ALLAH nasip ederse nisan ayında bu iş bitecek...
bu mesajda biran kendimi gördüm arzum.. bende saten ve tül geceliklerin içine sütyen takmak zorunda kalıyorum ve mümkünse sütyenimi hiç çıkarmak istemiyorummaalesef aynı duyguları yaşamışız ve ben hala yaşıyorum benimde bir çocuğum var ve artık istediğimi yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum ALLAH nasip ederse nisan ayında bu iş bitecek...
Sagol canımAgrım var tabi ama oda geçecek inşallah.Kolumu yavaş yavaş hareket ettiriyorum artık.Cuma günü kontrolüm var,umarım bir sorun çıkmaz ve dogru hareket ediyorumdur.. Bende seni seviyorum canım benim
herşey gönlüne göre olsun.. bir an önce kavuşuursun inş. yeni cicilerine
gecmıs olsun tekrar, cuma haberlesırız yıne
on kere yazmışım
İnşallah canım,hakkında hayırlısı olsun...
Arkadaşlar ben yeniyim bu formda, hepinizi sevgilerimle selamlıyorum. Göğüslerime gelince 75 gibi.. Çok mu küçük sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?