arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

bak canim herseyin basi saglik.kotu kotu seyler dusunup neden icini karartiyorsunki pozitif dusun hersey guzel de surekli kendine ve oylede olacaktir hadi gulumse kendine hayat herseye ragmen guzel

ya tabi öyle canım saglık dogru soyluyorsun ama insanın canını sıkan öyle seyler oluyor ki
^herşeye ragmen gülümse^ bu sözü cok seviyorum ...

ya tabi öyle canım saglık dogru soyluyorsun ama insanın canını sıkan öyle seyler oluyor ki
^herşeye ragmen gülümse^ bu sözü cok seviyorum ...

hic birseyin canini sikmasina izin verme sen cok degerlisin ozelsin teksin anlastikmi tatlim hadi gercekten gulumse hersey gececek tamam mi seker

Ohhh...Ne güzel kaynatmışsınız öyle Aşkolsun,sayfayı işgal etmekte ne demek,yazın tabiki Bu gün yogun geçti,alışveriş,sinema felan.Arada telden girip baktım,göz attım foruma...Asla bakmadan duramam Şimdi yorgun b r vaziyette kendimi yataga zor attım,telden yazıyorum tabi yine..Özelden mesaj yazan arkadaşlar yarın cevap verecegim hepinize,bilginiz olsun

evet kaynattık sekerim ama sen yoktun.

dogru valla kapalı havalarda bıde yagmurda uyku en guzelı doktor ne dedı omzuna canımcım? gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…