gecmiş olsun canım benım dikkat et kendıne.
benimde keyfım yok canım ya geceden beri ayaktayım
niye keyfin yok hic uyumadinmi yoksa sendemi hastasin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmiş olsun canım benım dikkat et kendıne.
benimde keyfım yok canım ya geceden beri ayaktayım
niye keyfin yok hic uyumadinmi yoksa sendemi hastasin canim
yok hasta degılım canım içim kötü işte
bak canim herseyin basi saglik.kotu kotu seyler dusunup neden icini karartiyorsunki pozitif dusun hersey guzel de surekli kendine ve oylede olacaktir hadi gulumse kendine hayat herseye ragmen guzel
ya tabi öyle canım saglık dogru soyluyorsun ama insanın canını sıkan öyle seyler oluyor ki
^herşeye ragmen gülümse^ bu sözü cok seviyorum ...
hic birseyin canini sikmasina izin verme sen cok degerlisin ozelsin teksin anlastikmi tatlim hadi gercekten gulumse hersey gececek tamam mi seker
canım benim destegın ıcın saol iyi ki geldin valla
arzucum kusura bakma konunu bıraz işgal ettim istemeden de olsa
misil misil uyuyordur melek ne demek isgal etmek askolsun dedigini hissediyorum haha
bencede bırazdan cepten baglanır söyle bi göz atar sonra yın şekerleme yapar
hahaha oylemi dersinkulaklari cinlayacak simdi neyse birakalimda uyusun
Ohhh...Ne güzel kaynatmışsınız öyle Aşkolsun,sayfayı işgal etmekte ne demek,yazın tabiki Bu gün yogun geçti,alışveriş,sinema felan.Arada telden girip baktım,göz attım foruma...Asla bakmadan duramam Şimdi yorgun b r vaziyette kendimi yataga zor attım,telden yazıyorum tabi yine..Özelden mesaj yazan arkadaşlar yarın cevap verecegim hepinize,bilginiz olsun
evet kaynattık sekerim ama sen yoktun.
O sıralar tahmin ettiginiz gibi uyuyordum şekerim Kocacıgım işede gitmedi,yatak keyfi yaptık
Ya kızlar,hava karanlık,soguk.Kalkıp ne yapacagım..Çocuklar evde yok,beyim işte Ohhh..Kebap,şekerleme iyi oluyor saten nevresim çarşafların içinde kaya kaya... Ögleden sonrada omuzum için doktora gittim.O yüzden giremedim.
arzum nerelerdesin yineeee