• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

bak canim herseyin basi saglik.kotu kotu seyler dusunup neden icini karartiyorsunki pozitif dusun hersey guzel de surekli kendine ve oylede olacaktir hadi gulumse kendine hayat herseye ragmen guzel

ya tabi öyle canım saglık dogru soyluyorsun ama insanın canını sıkan öyle seyler oluyor ki
^herşeye ragmen gülümse^ bu sözü cok seviyorum ...

Ohhh...Ne güzel kaynatmışsınız öyle ;) Aşkolsun,sayfayı işgal etmekte ne demek,yazın tabiki:16: Bu gün yogun geçti,alışveriş,sinema felan.Arada telden girip baktım,göz attım foruma...Asla bakmadan duramam:9: Şimdi yorgun b r vaziyette kendimi yataga zor attım,telden yazıyorum tabi yine..Özelden mesaj yazan arkadaşlar yarın cevap verecegim hepinize,bilginiz olsun ;)

Ohhh...Ne güzel kaynatmışsınız öyle ;) Aşkolsun,sayfayı işgal etmekte ne demek,yazın tabiki:16: Bu gün yogun geçti,alışveriş,sinema felan.Arada telden girip baktım,göz attım foruma...Asla bakmadan duramam:9: Şimdi yorgun b r vaziyette kendimi yataga zor attım,telden yazıyorum tabi yine..Özelden mesaj yazan arkadaşlar yarın cevap verecegim hepinize,bilginiz olsun ;)

evet kaynattık sekerim ama sen yoktun.

Ya kızlar,hava karanlık,soguk.Kalkıp ne yapacagım..Çocuklar evde yok,beyim işte :9: Ohhh..Kebap,şekerleme iyi oluyor saten nevresim çarşafların içinde kaya kaya...:23::9: Ögleden sonrada omuzum için doktora gittim.O yüzden giremedim. :34:

dogru valla kapalı havalarda bıde yagmurda uyku en guzelı :D doktor ne dedı omzuna canımcım? gecmıs olsun

Back