amin canım sağolasın
Arkadaşlar ben yeniyim bu formda, hepinizi sevgilerimle selamlıyorum. Göğüslerime gelince 75 gibi.. Çok mu küçük sizce.
sen onlarla mutluysan sorun yok :)) ama mutsuzsan sorun orda başlıyo.. bende 75 takıyorum ama mutlu değilim
Arkadaşlar ben yeniyim bu formda, hepinizi sevgilerimle selamlıyorum. Göğüslerime gelince 75 gibi.. Çok mu küçük sizce.
hoşgeldin irem, 75 dediğin göğüs altı ölçündür, göğüs büyüklüğünü cup gösterir. benim de 75, ama ameliyattan önce 75c idi, şimdi 75d. cupını bilmeden büyük yada küçük diyemeyiz, ayrıca herkesin vücut yapısı ve zevki farklıdır. bence bu konuda ancak sen karar verebilirsin...
Sen sagol canım benim.Ben ameliyatımı oldum,sonuçtanda çok çok memnunum.Ameliyat öncesi yaşadıgım o günleri kelimelere sıgdırmak istedim.Bu yazımda birçok kişi kendi yaşadıgı o kötü psikolojiyi gördü malesef.İnşallah sende benim kadar başarılı,harika bir sonuçla ameliyatını olursun tatlım.Dogru doktoru bulduktan sonra çok kolay gerisi.En az benim kadar mutlu olman dilegiyle..
Sen sagol canım benim.Ben ameliyatımı oldum,sonuçtanda çok çok memnunum.Ameliyat öncesi yaşadıgım o günleri kelimelere sıgdırmak istedim.Bu yazımda birçok kişi kendi yaşadıgı o kötü psikolojiyi gördü malesef.İnşallah sende benim kadar başarılı,harika bir sonuçla ameliyatını olursun tatlım.Dogru doktoru bulduktan sonra çok kolay gerisi.En az benim kadar mutlu olman dilegiyle..
sen nerede ve kime yaptırmıştın..
arzum ben izmirde yaşıyorum canım yaa ama neyse buradada aklıma yatan bi doktordan randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah artık mutlu olucam :))Canım ben Istanbulda Dr.Hasan Fındık a ameliyat oldum.Geçen sene 14 Şubatta ameliyat oldum,5000 ytl ödedim.Şu anda Hasan bey bu ameliyatı 6000 ytl ye yapıyor diye biliyorumAmeliyat öncesi görüşmeler ücretsiz,eger yakınsan görüşmeni öneririm tabiki
arzum ben izmirde yaşıyorum canım yaa ama neyse buradada aklıma yatan bi doktordan randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah artık mutlu olucam :))
Biliyorum canımCenk beyde gayet başarılı bir cerrah.Eger Istanbulda Hasan beyle karşılaşmasaydım bende izmire Cenk beye ameliyat olacaktım.İnan bana dogru bir seçim,inşallah anlaşırsın ve Cenk beye ameliyatını olursun canım...İstersen msn adresin yaz,ekliyim seni foto gösterebilirim sana.Ama kameradan teyit ettikten sonra tabi
cenk bey içime sindi.. bide perşembe günü konuşayım iyice kafam netleşsin :)) msn i burayamı yaziim ben uluorta yazmiyim sen özel mesaj atabilirsen çok ii olur :))
Tamam canım,10 dakika sonra özel mesaj ile atıyorum msn adresimi
bekliyorum seni bende kamerayı takmakla uğraşayım bari :) malum kendimizi teyid ettircez:)))))
bekliyorum seni bende kamerayı takmakla uğraşayım bari :) malum kendimizi teyid ettircez:)))))
Canım ben Istanbulda Dr.Hasan Fındık a ameliyat oldum.Geçen sene 14 Şubatta ameliyat oldum,5000 ytl ödedim.Şu anda Hasan bey bu ameliyatı 6000 ytl ye yapıyor diye biliyorumAmeliyat öncesi görüşmeler ücretsiz,eger yakınsan görüşmeni öneririm tabiki
Görev tamamlandı... :13:
Görev tamamlandı... :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?