gunaydın canım. evet erkencıyız ama arzucum için aynı seylerı soyleyemıcem suan sekerleme yapıyor
canım hepimize yetişiyo, sorularımıza bıkmadan cevap veriyo çok yoruluyo sağolsun arzum... bırakalım biraz dinlensin :)))
:))) olsun sabah kalmıs yınede..bende sabah hıc bakmıyordum kk ya artık sabahta bakacagım..bıde sadece estetık konuları konusulmuyo, cok hosuma gıttı cok samımı bı hava var, arkadas oluyor herkes zamanla :) sızde amelıyat oldunuz mu?
hosgeldin canimmelegimiz sana ayrintilariyla yazacaktir cok dogru yerdesin. kasalti bayagi agrili oluyormus demissin.kasalti ameliyati olmus biri olarak cevap vermek istedim. insanin agri esigine baglidir evet kasustu kasaltiya nazaran daha agrisiz gecer derler ama ben oyle hicte agrili gecirmedim cok rahat gecirdim sureci, oyuzden hic korkma ilk hafta azcik agrin olur zate onuda ilacla geciriyorsun.
fazla dusunme yoksa icinden cikamazssin kararini ver iyi bir doktor bul git ol ameliyatini.insallah canim hersey diledigin gibi olur
Hoşgeldin aramıza tatlımm...Tabiki alırız senide aramıza... İnşallah canım,biran önce iyileşirim zira patlamaya hazır bir bombayım Ankarada ameliyat olan arkadaşlarımız sana doktor konusunda yardımcı olacaktır tabi.Zühtü Demir var,burada ank32 arkadaşımız ameliyat oldu kendisine,sonuçtan çok memnun.Görüşmediysen Zühtü beyle onunlada görüşmeni tavsiye ederim Kas altı yöntemi uygunsa hiç tereddüt etme canım.Önemli olan ameliyattan sonra senin yaşayacagın agrı degil.Ameliyattan sonra senin istedigin görünümde gögüslere kavuşman buda sana uygun yöntem tercih edilirse mutlu olursun canım Kas altından ameliyat olan her kişi aynı derecede agrıları yaşamaz.Herkesin agrı düzeyi farklıdır.Bakınız HAYALİMSİN arkadaşımız var.O da kas altı yöntemiyle ameliyat oldu ama dedigi gibi hiçte öyle çok çok ,aman aman bir agrısı olmadı.Korkma sende Bu agrılar agrı kesicilerle kontrol altına alınabiliyor Bir hafta izin :44: Yani yaptıgın işede baglı bir durum bu.Kollarını çok kullanmıyorsan,zorlamıyorsan olabilir tabi ama bence iki hafta daha iyi olur..Bunuda yine çalışan ve ameliyat olan arkadaşlarımız daha net bilgi verebilir.Ben ev hanımıyım,iki,üç hafta yatak istirahati yaptım ben.Tabi sürekli yatarak degil,evin içinde yürüyerek,kollarımı zorlamadan birşeyler yapmaya çalıştım.Aslında ev istirahatide denilebilir buna Bizim protezlerimide Mentor marka,yumuşamasından,kıvamından çok çok memnunuz canım emin olki harika bir kıvama gelecekler tatlım.Sayfama hoşgeldin,sefalar getirdin Yine beklerim,herzaman...
Hoşgeldin aramıza tatlımm...Tabiki alırız senide aramıza... İnşallah canım,biran önce iyileşirim zira patlamaya hazır bir bombayım Ankarada ameliyat olan arkadaşlarımız sana doktor konusunda yardımcı olacaktır tabi.Zühtü Demir var,burada ank32 arkadaşımız ameliyat oldu kendisine,sonuçtan çok memnun.Görüşmediysen Zühtü beyle onunlada görüşmeni tavsiye ederim Kas altı yöntemi uygunsa hiç tereddüt etme canım.Önemli olan ameliyattan sonra senin yaşayacagın agrı degil.Ameliyattan sonra senin istedigin görünümde gögüslere kavuşman buda sana uygun yöntem tercih edilirse mutlu olursun canım Kas altından ameliyat olan her kişi aynı derecede agrıları yaşamaz.Herkesin agrı düzeyi farklıdır.Bakınız HAYALİMSİN arkadaşımız var.O da kas altı yöntemiyle ameliyat oldu ama dedigi gibi hiçte öyle çok çok ,aman aman bir agrısı olmadı.Korkma sende Bu agrılar agrı kesicilerle kontrol altına alınabiliyor Bir hafta izin :44: Yani yaptıgın işede baglı bir durum bu.Kollarını çok kullanmıyorsan,zorlamıyorsan olabilir tabi ama bence iki hafta daha iyi olur..Bunuda yine çalışan ve ameliyat olan arkadaşlarımız daha net bilgi verebilir.Ben ev hanımıyım,iki,üç hafta yatak istirahati yaptım ben.Tabi sürekli yatarak degil,evin içinde yürüyerek,kollarımı zorlamadan birşeyler yapmaya çalıştım.Aslında ev istirahatide denilebilir buna Bizim protezlerimide Mentor marka,yumuşamasından,kıvamından çok çok memnunuz canım emin olki harika bir kıvama gelecekler tatlım.Sayfama hoşgeldin,sefalar getirdin Yine beklerim,herzaman...
gunaydın canım. evet erkencıyız ama arzucum için aynı seylerı soyleyemıcem suan sekerleme yapıyor
canım hepimize yetişiyo, sorularımıza bıkmadan cevap veriyo çok yoruluyo sağolsun arzum... bırakalım biraz dinlensin :)))
Canım benimm,bende yatakta cepten giriyorum k.k ya.Yataktan çıkarsam uykum kaçar,uyuyamam:))) olsun sabah kalmıs yınede..bende sabah hıc bakmıyordum kk ya artık sabahta bakacagım..bıde sadece estetık konuları konusulmuyo, cok hosuma gıttı cok samımı bı hava var, arkadas oluyor herkes zamanla :) sızde amelıyat oldunuz mu?
evet arzum herkese cvp verıyo, cok ılgılenıyor ve yoruluyor, ama ıyıkı ılgılenıyor benı cok aydınlattı mesela
İnşallah bir an önce iyileşirsin dualarımız seninle. Ayrıca çok teşekkür ederim gerçekten de arkadaşların da dediği gibi bizim meleğimizden Tecrübelrini anlatıyosun moral veriyosun çok teşekkür ederiz Benim bi arkadaşım Ankarada Nebil Bozdoğan a ameliyat olmuştu çok memnundu ben onunla görüştüm gerçekten çok ilgilendi ama Zühtü Demirin adını da çok duydum Onunlada görüşcem inşallah benim işimde dosyalar çok ağır kaldırıyoruz o yüzden dinlenmem gerecek sanırım bende kapsül olmasından da çok korkuyorum geçenlerde forumda okudum 2 sene sonra bile olmuş o yüzden biraz korktuminşallah bir an önce atlatırım bu süreçleri bide Arzum canım tam olarak ne zaman yumuşama başladı bu konuda da bilgi verirsen çok sevinirim çok teşekkür ederim:)
Sweetcigim...15 gün sonra hayalcihücreler arkadaşımızla beraber kontrolümüz var..Sende gelsene
ben yeni kontrol oldum:) bir ay sonra bir dahaki yakın olsa geliedim de biliyorsunuz izmitteyim ben
Yahu bugün forum ne kadar sessiz....:44: Kızlar nerdesiniz? :26:
ciddi yahu okuyacak bişi bulamadım nerdesiniz :44:
olmuyor yani alıştım hergün sayfalarca okumaya bak beni yazmak zorunda bırakıyorsunuz yoruyorsunuz olmuyor yani
nasılsın cnm iyleştin değilmi en azından ben öyle düşünmek istiyorum
Oleyyy...hoşgeldin karamelimmm..Biraz daha iyiyim canım,bir haftam kaldı askımım çıkmasına inşallah bir aksilik çıkmazda normal yaşantıma yavaş yavaş dönerim Üff..ben uyuyim en iyisi..iyi geceler arkadaşlar,muhabbete doyum olmuyor yani
Yahu bugün forum ne kadar sessiz....:44: Kızlar nerdesiniz? :26:
Canım 23 Martta açılacak askı.Bakalım arada çıkarıyorum kolumu,bakıyorum nasıl diye amaŞu anda eskisi gibi hareket ettiremiyorum tabi,kısıtlı yani.Uzun bir süre bu agrıyı ve kısıtlı hareketlerle hareket edecegiz sanırım.Neyse benim için dogumgünüm önemli şu anda,biraz rahat olsunda,sonrasında yaza kadar iyileşir herhalde
Memetörlük..İyidir iyi
Enerji patlaması yaşıyorum..Hiç sorma..
Ohh ohh..Maşallah.Tabi arada sütyensiz hoplatmak iyi oluyorAma dedigin gibi arada.Her zaman sütyensiz olursa daha erken sarkacaktır.Bunu sevgili doktorumda diyor ve uyarıyor
günaydın sekerım . ee çünkü ben yokum ondan sessiz buralar
ayy bu arada begen butonumuz geri gelmiş sevindirik oldum
hayalimsın gunaydın canım nasılsın??
bu aralar tadim tuzum yok seker sifayi kapmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?