arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

gunaydın canım. evet erkencıyız ama arzucum için aynı seylerı soyleyemıcem suan sekerleme yapıyor

:))) olsun sabah kalmıs yınede..bende sabah hıc bakmıyordum kk ya artık sabahta bakacagım..bıde sadece estetık konuları konusulmuyo, cok hosuma gıttı cok samımı bı hava var, arkadas oluyor herkes zamanla :) sızde amelıyat oldunuz mu?

beklerız canım senı de sabah sohbetlerıne :))
yok ben daha olmadım canım bebek dusunuyoruz ınsallah ondan sonra olacam.

İnşallah bir an önce iyileşirsin dualarımız seninle. Ayrıca çok teşekkür ederim gerçekten de arkadaşların da dediği gibi bizim meleğimizden Tecrübelrini anlatıyosun moral veriyosun çok teşekkür ederiz Benim bi arkadaşım Ankarada Nebil Bozdoğan a ameliyat olmuştu çok memnundu ben onunla görüştüm gerçekten çok ilgilendi ama Zühtü Demirin adını da çok duydum Onunlada görüşcem inşallah benim işimde dosyalar çok ağır kaldırıyoruz o yüzden dinlenmem gerecek sanırım bende kapsül olmasından da çok korkuyorum geçenlerde forumda okudum 2 sene sonra bile olmuş o yüzden biraz korktum inşallah bir an önce atlatırım bu süreçleri bide Arzum canım tam olarak ne zaman yumuşama başladı bu konuda da bilgi verirsen çok sevinirim çok teşekkür ederim:)

İnşallah bir an önce iyileşirsin dualarımız seninle. Ayrıca çok teşekkür ederim gerçekten de arkadaşların da dediği gibi bizim meleğimizden Tecrübelrini anlatıyosun moral veriyosun çok teşekkür ederiz Benim bi arkadaşım Ankarada Nebil Bozdoğan a ameliyat olmuştu çok memnundu ben onunla görüştüm gerçekten çok ilgilendi ama Zühtü Demirin adını da çok duydum Onunlada görüşcem inşallah benim işimde dosyalar çok ağır kaldırıyoruz o yüzden dinlenmem gerecek sanırım bende kapsül olmasından da çok korkuyorum geçenlerde forumda okudum 2 sene sonra bile olmuş o yüzden biraz korktum inşallah bir an önce atlatırım bu süreçleri bide Arzum canım tam olarak ne zaman yumuşama başladı bu konuda da bilgi verirsen çok sevinirim çok teşekkür ederim:)

gunaydın canım. evet erkencıyız ama arzucum için aynı seylerı soyleyemıcem suan sekerleme yapıyor

canım hepimize yetişiyo, sorularımıza bıkmadan cevap veriyo çok yoruluyo sağolsun arzum... bırakalım biraz dinlensin :)))

Ya kızlar,hava karanlık,soguk.Kalkıp ne yapacagım..Çocuklar evde yok,beyim işte Ohhh..Kebap,şekerleme iyi oluyor saten nevresim çarşafların içinde kaya kaya... Ögleden sonrada omuzum için doktora gittim.O yüzden giremedim.

Canım benimm,bende yatakta cepten giriyorum k.k ya.Yataktan çıkarsam uykum kaçar,uyuyamam Bakıyorum,kontrol ediyorum ne var,ne yok diye Tabiki sadece estetik konuşulmuyor burada,hoş sohbetler espiriler uçuşuyor.Forumda çok güzel,eglenceli sayfalarda var,anketler var güzel sohbet sayfalarıda var tabi.tavsiye ederim...
evet arzum herkese cvp verıyo, cok ılgılenıyor ve yoruluyor, ama ıyıkı ılgılenıyor benı cok aydınlattı mesela

Sagol canım,ben ameliyat olan ve olacak bayanlara yardımcı olmayı seviyorum.Ayrıca bahsettigin gibi sadece estetik degil paylaşımlarımız,ben buraya girdigimde çok mutlu oluyorum.Sizlere yardımcı olabiliyorsam,aydınlatabiliyorsam ne mutlu bana Memetör olmak kolay degil... Görevimi başarıyla yapabiliyorum demekki,ne güzel...

Amin canım,inşallah... Ben edindigim ögrendigim bilgileri,tecrübeleri paylaşıyorum sizinle Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Görüş tabi,ismini duydugun bütün doktorlarla görüş tatlım.Kapsül belası malesefki bizleri,bu ameliyat olanları bekleyen bir tehlike.İnşallah olmaz,Allahım hepimizi korusun.Ama bu dünyanın sonu degil.Yani çözümü var sonuçta.Kapsül temizlenir,gerekirse protezin yenilenir.Ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde doktoruna kapsül oluşursa ne yaparsınız,yani tekrar ameliyat olma durumumda ben ücret ödermiyim?? Bu soruyu mutlaka sor canım,herşeyi garantiye al.Sadece amelyat olmak degil doktorun görevi,ilerde çıkabilecek komplikasyonlarda senin arkanda olması ve ilgilenmesi lazım Yumuşama süresine gelince bu yönteme göre degişen bir durum.İlk bir ay oldukça sert olur.Masajlara başandıgında yumuşamaya başlar.6. Aya kadar oldukça yumuşar.1. senende dogal bir gögüs kıvamına gelimiş olur Yani şöyle söyliyim her geçen ay gögüslerin degişecek herşey zamanla yerine oturacak canım benim Hadi araştırmaya devam,inşallah sende sana göre en dogru doktoru bulursun canım..

Yahu bugün forum ne kadar sessiz....:44: Kızlar nerdesiniz? :26:

ciddi yahu okuyacak bişi bulamadım nerdesiniz :44:
olmuyor yani alıştım hergün sayfalarca okumaya bak beni yazmak zorunda bırakıyorsunuz yoruyorsunuz olmuyor yani

nasılsın cnm iyleştin değilmi en azından ben öyle düşünmek istiyorum

Oleyyy...hoşgeldin karamelimmm..Biraz daha iyiyim canım,bir haftam kaldı askımım çıkmasına inşallah bir aksilik çıkmazda normal yaşantıma yavaş yavaş dönerim Üff..ben uyuyim en iyisi..iyi geceler arkadaşlar,muhabbete doyum olmuyor yani

tamam cnm sen uyu bende gidiciyim zaten
eminim sen askınlada seksi omayı beceriyorsundur
senin muhabbetede doyamadım neyse uykumuzun olmadığı bir gün devam ederim ummahhhhh

tatlim her gecen gun biraz duzelme var degilmi.rahat ol canim daha dogun gunune cok var iyilesirsin alisverisinide yaparsin sen yeterki dinlen iyice opuyorum seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…