arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum.önce karın germe ile başladım işe 9 ay bitti çok rahatım mutluyum dümdüz karnım var artık şimdi sıra ğöğüste yaza planlıyorum ameliyatımı çocuklarımın okul işi bitince ama çok tırsıyorum bu göğüs olayından.....beni cesaretlandirin lütfen.....

mrh canım memetörlüğün hayırlı olsun.kendini iyi hissettiğine sevindim,bence içindekinin güzelliğiden paspallıgın bile görünmüyordur ki enerjin, havan yeter

cnm benimde meme dokusu yoktu kasaltı oldu. Ama ilk ameliyattan çıkış dışında ağrım olmadı çünkü hemen ağrı kesici yapıyorlar. bi gece hastanede kaldım . kusmam falan hiç olmadı. gerginlik oluyor birkaçgün. bu ayın 25inde iki ay bitecek inşallah. on günden sonra yavaş yavaş yumuşamaya başlıyor.. imkanın varsa düşünmekle vakit kaybetme.. gerçekten çok güzel bir duygu:) benimde mentor marka yuvarlak yüksek profil

kız aman sakın burda patlama haa

canım tabı agrı olacak suan cok normal sen yıne de dıkkat et bak. sen hele bı duzel de kutlama yaparız

Patlamam,patlamam merak etme Canımcıgım bugün yogun geçti biraz,önce alışveriş sonra doktorcuguma gittim.Hayalcihücreler arkadaşımda oradaydı,buluştuk muayenemizi olduk,güzel sohbet ettik yani... Nete giremedim,yarın konuşuruz inşallah fıstıgım...Seninle kutlama yapacagımız günü sabırsızlıkla bekliyorum

Ooohooo..Karın germe ameliyatı olduysan meme ameliyatını kolaylıkla olursun tatlım Korkulacak hiçbirşey yok,emin ol..Bak biz burada yaşadıgımız bütün süreçleri yazıyor,paylaşıyoruz..Hiçte korkulacak bir ameliyat olmadıgını okumuşsundur zaten.Bu ameliyatta önemli olan dogru doktoru bulmak,gerisini doktora bırak..Hadi cesaret tatlım...

mrh canım memetörlüğün hayırlı olsun.kendini iyi hissettiğine sevindim,bence içindekinin güzelliğiden paspallıgın bile görünmüyordur ki enerjin, havan yeter

Sagol tatlım..Beni sizler memetör yaptınız Bugün doktorcuguma gittim,kırmızı topuklu ayakkabılarımı giyindim.Doktorum beni görünce kolun askıda ama bu halinle bile çok şıksın dedi Sagolsun bana moral verdi..Tabi sizlerin bana verdigi moralde çok fazla...Çok teşekkürler...Seviyorum sizi uleynnn...

Sweetcigim...15 gün sonra hayalcihücreler arkadaşımızla beraber kontrolümüz var..Sende gelsene

ohh ne guzel neler kaynattınız bakım :)
valla bende beklıyorum dört gözle

ooo bayanlar gunaydın gunaydın..erkencısınız, bende kahvaltımı yaptım -hap aksam acardım sıteyı- bıde sabah bakayım dedım..

arzumcum nasıl oldu kolun tamamen ıyılestın mı canımm

ooo bayanlar gunaydın gunaydın..erkencısınız, bende kahvaltımı yaptım -hap aksam acardım sıteyı- bıde sabah bakayım dedım..

arzumcum nasıl oldu kolun tamamen ıyılestın mı canımm

gunaydın canım. evet erkencıyız ama arzucum için aynı seylerı soyleyemıcem suan sekerleme yapıyor

Çok teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten moral oldu bana inşallah benimde senin gibi ağrısız geçer ameliyat sonrası süreç tabii biraz ağrı olacak ama katlanmak lazım:) çünkü gerçekten yıllarca hep bi eksiklik gibi psikolojim bozuldu. Ama inşallah herşey çok güzel olacak fazla düşünmemek en iyisi bide canım benim kollarını filan ne zaman rahat kullanmaya başladın benim işimde dosyalar filan oluyo ağır kaldırmak zorunda kalıyoruz. Tekrar teşekkür ederim canım moral oldu bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…