Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
Memetörünüz iyi,her geçen gün kendini daha iyi hissediyor.Şu askıdan biran önce kurtulmayı ve dogumgünü için hazırlıklara,alışverişe çıkmayı bekliyor..Beni sizler Memetör yaptınız,editörlerimizde onayladı yakıştırdı sagolsunlar... Kızzz..... sütyensiz sütyensiz dolaşıyormuşun.... Yazık adama eriyip gidecek.. Ben ortalıkta sexy sexy dolaşamıyorum yavvvv...Çok üzgünüm,kendimi çok paspal,bırakmış gibi hissediyorum.. O sexy iç çamaşırlarımı,jartiyer takımlarımı,sütyensiz giyindigim blüzlerimi özledimm....
Meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benide kabul edin olurmu:). Arzu canım geçmiş olsun öncelikle bir an önce iyileşirsin inşallah sayfanı forumdan takip ettim gerçektenden herkese bilgi veriyorsun çok teşekkür ederiz ben daha ameliyat olmadım ankarada oturduğum için ankaradaki doktorlarla görüştüm benim meme dokum hiç yok o yüzden kas altı yöntem uygun dediler ama çok korkuyorum ameliyattan ya sürekli düşünüp duruyorum birde çalışıyorum işten bi hafta izin alcam acaba toparlarmıyım kas altı olursa baya ağrılı oluyomuş çünkü bide yumuşamaya ne zaman başlar acaba mentor marka düşünüyorum ben inşallah yumuşama çok geç olmaz. Arzu canım tekrardan geçmiş olsun gerçekten çok pozitif enerjin var canım o nedenle senin sayfana yazmak istedim:))
kız aman sakın burda patlama haa
canım tabı agrı olacak suan cok normal sen yıne de dıkkat et bak. sen hele bı duzel de kutlama yaparız
aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum.önce karın germe ile başladım işe 9 ay bitti çok rahatım mutluyum dümdüz karnım var artık şimdi sıra ğöğüste yaza planlıyorum ameliyatımı çocuklarımın okul işi bitince ama çok tırsıyorum bu göğüs olayından.....beni cesaretlandirin lütfen.....
mrh canım memetörlüğün hayırlı olsun.kendini iyi hissettiğine sevindim,bence içindekinin güzelliğiden paspallıgın bile görünmüyordur ki enerjin, havan yeter
cnm benimde meme dokusu yoktu kasaltı oldu. Ama ilk ameliyattan çıkış dışında ağrım olmadı çünkü hemen ağrı kesici yapıyorlar. bi gece hastanede kaldım . kusmam falan hiç olmadı. gerginlik oluyor birkaçgün. bu ayın 25inde iki ay bitecek inşallah.on günden sonra yavaş yavaş yumuşamaya başlıyor.. imkanın varsa düşünmekle vakit kaybetme.. gerçekten çok güzel bir duygu:) benimde mentor marka yuvarlak yüksek profil
Patlamam,patlamam merak etme Canımcıgım bugün yogun geçti biraz,önce alışveriş sonra doktorcuguma gittim.Hayalcihücreler arkadaşımda oradaydı,buluştuk muayenemizi olduk,güzel sohbet ettik yani... Nete giremedim,yarın konuşuruz inşallah fıstıgım...Seninle kutlama yapacagımız günü sabırsızlıkla bekliyorum
ohh ne guzel neler kaynattınız bakım :)
valla bende beklıyorum dört gözle
Fıstık,günaydın...Nasılsın bakalım
günaydın ...
bomba gibiyim bomba duş aldım geçtim pcnın basınasen nasılsın tatlım
Heee heee...Ne yapiyim fıstık,çocugu okula yolladım bizimkinide işe...Bende yatakta keyif yapıyorum şimdi
kız kalk öglen oldugel kahvaltı yapalım sekerım
Yok lan,şekerleme yapıcam daha...Bu keyfi kaçıramam ..Sen çayın altını kapatma ben gelirim bekle beni
tamam şekerim sen yap şekerlemenivalla cay acımadan gel ona gore
Ulann... Yakın oturacaktıkki sen görecektin gününüdeNeyse artık,önümüze bakıcaz,bekleyecegiz
ooo bayanlar gunaydın gunaydın..erkencısınız, bende kahvaltımı yaptım -hap aksam acardım sıteyı- bıde sabah bakayım dedım..
arzumcum nasıl oldu kolun tamamen ıyılestın mı canımm
gunaydın canım. evet erkencıyız ama arzucum için aynı seylerı soyleyemıcem suan sekerleme yapıyor
hosgeldin canimmelegimiz sana ayrintilariyla yazacaktir cok dogru yerdesin. kasalti bayagi agrili oluyormus demissin.kasalti ameliyati olmus biri olarak cevap vermek istedim. insanin agri esigine baglidir evet kasustu kasaltiya nazaran daha agrisiz gecer derler ama ben oyle hicte agrili gecirmedim cok rahat gecirdim sureci, oyuzden hic korkma ilk hafta azcik agrin olur zate onuda ilacla geciriyorsun.
fazla dusunme yoksa icinden cikamazssin kararini ver iyi bir doktor bul git ol ameliyatini.insallah canim hersey diledigin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?