arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

merhaba, mesajında fındık gibi diye tanımlamışsın durumunu, benim de yarım limon kadardı. bana 350 takıldı, 18 gün önce,
sana fikir olması açısından,
yine de son karar mutlaka doktorun,

Çooook teşekkürler Arzucum çok yardımcı oldun.Doktorun görüşü önemli olan tabi haklısın ama anladım ki beni 300cc den azı paklamaz şekerim.Tekrar teşekkür ederim

merhaba, mesajında fındık gibi diye tanımlamışsın durumunu, benim de yarım limon kadardı. bana 350 takıldı, 18 gün önce,
sana fikir olması açısından,
yine de son karar mutlaka doktorun,

Ayy evet benimde öyle işte.Tavsiyen için çok teşekkürler.Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun.

Bende hep, çok büyük olmasın deyip duruyordum. doktorum olabilecek en büyüğünü uyguladı bana, ilk zamanlar büyük geliyordu. fakat şimdi, gözlerim alıştı. keşke yerim olsaydı da daha büyüğünü alabilseydim diye içimden geçirmeye başladım.
çok mutluyum onlarla,
umarım sende bu isteğine düğününden önce ulaşırsın,

Ayy evet benimde öyle işte.Tavsiyen için çok teşekkürler.Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun.

Bende hep, çok büyük olmasın deyip duruyordum. doktorum olabilecek en büyüğünü uyguladı bana, ilk zamanlar büyük geliyordu. fakat şimdi, gözlerim alıştı. keşke yerim olsaydı da daha büyüğünü alabilseydim diye içimden geçirmeye başladım.
çok mutluyum onlarla,
umarım sende bu isteğine düğününden önce ulaşırsın,

İnşallah canım bende alabildiğim en büyüğünü isteyeyim bari.önce gözüm doysun o kdr para döküyoruz değsin yani.Ameliyatı mart ta düşünüyrm düğünüm temmuzda 4 ayda iyileşirmiyim ki sertliği gidermi o zamana kadar?

arzumcum,
ameliyat bölgemizi fazla sıcağa maruz bırakmayacağız, peki soğuktan da koruyacak mıyız,
ben üşüdüğümde kasların kasıldığını hissediyorum, normal bu herhalde,

Amin canım inşallah.peki nasıl yumuşamaya başladılarmı bari? hangi marka seninki?

evet cnm ilk güne göre çok fark etti. Henüz normal meme kadar olmsada parmakla dokununca içine batıyo:KK70: mentor marka benimki.. alt kısımlar sert kalmıştı..bugün oralarda başlamış yumuşamaya .. çook sevindimmm:nazar::nazar:

evet cnm ilk güne göre çok fark etti. Henüz normal meme kadar olmsada parmakla dokununca içine batıyo:KK70: mentor marka benimki.. alt kısımlar sert kalmıştı..bugün oralarda başlamış yumuşamaya .. çook sevindimmm:nazar::nazar:

Aman maşallah diyelim.darısı başıma.bilgilendirdiğin için teşekkürler canım :)

Canlarımmmm..... :KK16::KK16::KK16: Hatırlamışlarda bana yorumda yazmışlarrr..Evet bu gün benim harika gögüslere kavuşmamın birinci yıldönümü.Ameliyat olalı bir sene oldu Allahıma şükür.Büyük bir sorun yaşamadım,inşallah artık hiçbir şekildede yaşamam,hiçkimse yaşamasın..Öncelikle beni bu harika görünüme kavuşturan Sevgili Doktorum Hasan Fındık a,çok sevgili asistanları Gül hanım ve Sevgi hanıma...Bana bu ameliyatta ilk başta zorluk yaşatsada yinede bana destek olan izin veren eşime,bana ev işlerinde yatıp kalkarken yardımcı olan anneme,sevgili kızıma...Bu forumda yaşadıgım mutlulugu,üzüntüyü paylaşan sevgili KK nın güzel kalpli yardımsever melek üyelerinee... En Büyük KK Çookk çookkkkkk Teşekkür ediyorum...Yahu hayatım degişti benim bu ameliyattan sonra :KK52::KK52: Artık yolda yürürken daha bir dik yürüyorum.Başım dik,gözler bakışlar ilerde.Gögsümü gere gere maşallahh :nazar::nazar: Mayo bikini,iç çamaşırı deneyecegim zaman kabinin dışındaki görevli bayan bakiyim nasıl omuş dedigi zaman kapıyı sonuna kada açıp gösteriyorum.O bana baktıgı ilk bakışı görmek,vavv harika olmuşlar kelimesini,cümlesini duymakk..Paha biçilemez...En önemliside eşimle olan hayatımız degişti.Artık gecelerimiz daha bir renkli,rahatt.. :KK17::KK17: Yanında rahatça üzerimi giyinip çıkarıyorum,çekinmiyorumm..Denizde bikinimle salına salına yürüyorum,rahatımm..Allahım bu ameliyatı düşünen ve gögsünü görüntüsünü begenmeyen ameliyat olmayı isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu,bu duyguları inşallahh..Herşey gönlünüzce olsun..Bu gece benim gecemm..Bu gece sevgililerin gecesi.Herkese bol eglenceli,güzel bir gün diliyorum..Herşey gönlünüzce olsun..Mutlu kalın..:KK19::KK16::KK54:

cnm beniiiiiiiiim arzumcum nice mutlu sağlıklı yıllara memişlerinle hayatım.herşey gönlünce olsun bebeğiim,sevgililer gününü ve tüm kk nında sevgililer gününü kutluyorum..mutlu sağlıklı hep burda kal cnm darısı bizlerin başına...

Arzu mrb canim.Biliyorsun ben hala mutlu olamadim bugun 21. gunum.Goguslerim istedigim kadar buyuk olmadi ayri dertt dikis izlerim buyuk ve cok belli o baska dert simdi de sag gogsum soldan buyuk buna takmis durumdayim.Normaldede sag soldan buyuktu ama doktor esitliycem demisti.Saga 300cc sola 325cc takti ama hala bariz fark var yaaaaa gidip bunlari cikart yeterince buyut ve esitle desem mi? Kolay soyluyorum icimden gelen bu ama yaptirmaya cesaretim yok yoksa abartiyormuyum ne bileyim ya depresyona girdim inan gogusleri yaptirdim ama hic bakmiyorum ilgilenmiyorum yok sayiyorum bugun baktim ilk defa iyce aslinda cok dogal duruyorlar kimse silikon demez sadece cok guzel ve diri der hatta zaten goguslerim boyleymis gibi geliyor banada biraz gevsediler esimin gelmesine daha 1 ay var iyiki burda degil cunku bu haliyle dokunmasi mumkun degil cok hassaslar.Su an en cok canimi sikan buyuklugunu gectim birinin digerinden buyuk olmasi Not: Hangi vucuda kac cc protez uygunsa hesaplanan siteyi banada yollarmisin?

arzumcum bebeğim 1. yılını kutlar cicişlerinin ve sevgililer gününüde kutluyorum seni cok öpüyorum melek:)

Canım arkadaşım 1. yılın dolmuş ne güzellL tebrik ederim:KK54: memişlerinle birlikte nice mutlu yıllaraaaaa:KK16: bu arada sevgililer gününde kutlu olsun canımcığım:KK34:

Arzumcugum guzel arkadasim:)Memislerinin 1. Yasi kutlu olsun canim nice guzel ve saglikli yillara insallah...

arzumcum memişlerinle beraber nice sağlıklı seneler geçirmen dileğiyle.güle güle kullan canım benım :KK66:))
.:nazar::nazar:

eveeeet, şimdi Arzumun 1. yılını nasıl kutladığını anlatmasını sabırsızlıkla bekliyoruz,
1. yılımızda neler yapmamız gerekir, nelere dikkat etmeliyiz vs. .)))))
Hadiiii arzuuu, çok bekletme bizi,

cnm beniiiiiiiiim arzumcum nice mutlu sağlıklı yıllara memişlerinle hayatım.herşey gönlünce olsun bebeğiim,sevgililer gününü ve tüm kk nında sevgililer gününü kutluyorum..mutlu sağlıklı hep burda kal cnm darısı bizlerin başına...
Teşekkür ediyorum canım..İnşallah sende en kıssa zamanda ameliyatını olur ve ameliyattan sonra yıldönümlerini kutlarsın bebegim..Sizler burada oldukça bende buralardayım benim canım arkadaşlarımm..:KK16:
arzumcum bebeğim 1. yılını kutlar cicişlerinin ve sevgililer gününüde kutluyorum seni cok öpüyorum melek:)
Teşekkür ediyorum Ank cıgım...Nice saglıklı mutlu seneler inşallah...:KK16:
canım nice mutlu memeli yıllara :KK52:
Alexus,canım teşekkür ederim..En güzel memeli yıllar bizim olsun,saglıkla huzurla inşallah...:KK16:
Canım arkadaşım 1. yılın dolmuş ne güzellL tebrik ederim:KK54: memişlerinle birlikte nice mutlu yıllaraaaaa:KK16: bu arada sevgililer gününde kutlu olsun canımcığım:KK34:
Dritaa.. Bebegimm...Teşekkür ederim canım benimm..En güzel günler,yıllar bizim olsun..Sizinde Sevgililer gününüz kutlu olsunn..:KK16:
sağlıklı nice yıllara arzum :nazar::nazar:
Amin Yaprakcıgımm..Saglıkla,mutlulukla,huzurla inşallah...:KK16:
Arzumcugum guzel arkadasim:)Memislerinin 1. Yasi kutlu olsun canim nice guzel ve saglikli yillara insallah...
Gülezell..Bebegimm..Teşekkür ederim tatlım..Darısı en kıssa zamanda seninde başına inşallahh..Saglıkla,mutlulukla..:KK16:
arzumcum memişlerinle beraber nice sağlıklı seneler geçirmen dileğiyle.güle güle kullan canım benım :KK66:))
.:nazar::nazar:
Gizeml... Canım arkadaşım,dostumm...Hep beraber nice senelere inşallah..İnşallah yine burada,bu forumda bu mutluluk ve güzellikle daha nice senelerimizi kutlayacagız inşallah...Allahım saglık sıhhat versin,gerisi kolay :KK34:..

En güzel günler,seneler bizim olsun arkadaşlarr..Hepinize çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için...Sizleri çok seviyorum.Sizler benim ablam,kardeşim oldunuz..İnşallah daha bu forumda nice senelerimizi kutuyor olacagız...Hepinizi kocamannn öpüyorumm...

:KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK16::KK19::13:

X