ben tuniğe bayıldım bu arada bende çok yaparım aklıma geleni değerlendirme huyum vardır verdiğin fikirleri değerlendireceğim şu an hafızam ileri geri gidiyor tuniğe göre gömlek düşünüyorum.
Süpersin...
ellerine saglik canim,bende hic dikis bilmedigim halde,kendime badi falan dikiyorum,grevize yakali bluz falan,kendi bluzlerimden bakip kalibini cikartiyorum ve yapiyorum.insan istesin yeterki,azmin elinden hicbirsey kurtulmuyor.bu arada derya baykal görmesin seni hemen kapar................
canim cok yaratici ve guzelsinnbende heveslendimmm seni goruncehihoyyyt
yok canim derya baykal simdi biraz daha iyi,oda böyle gömlegi falan kesip birseyler yapiyor.bazen evet garip seylerde yapiyor.insan kendi kendine,birseyler üretince tabii mutlu oluyor.birde el becerisi....eger elinden geliyorsa bu tür seyler,insan seve seve yapiyor..........:roflol::roflol:ayy cnm cok güldüm valla saolasın derya baykalıda ızlemıom (uyuyom o satte) bı ara garıp seyler yapıodu.hoş deıldı şimdi nası bılmıom.ne gusel cnm sende yapıosan insan kendı yapınca ayrı sevınıo bırılerı begenınce daha ayrı sevınıokaydirigubbakcemile3
saol cnm bnm a.s.a.s.