aryıldız mı karacamı olmalı?

istahsiztospaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.066
28
113
İstanbul
merhaba kızlar, acayip stres yaptım kendime 3 ay sonra düğünüm var ama öyle kararsızım ki henüz yemek takımı-çkb-tencere setine karar veremedim. etrafımdaki birkaç kişiyle konuyu paylaştım ve karacadan uzak durmamı söylediler. aryıldızı yeni duyuyorum biliyorum bu benim cahilliğim ama hiçbir fikrim yok hakkında. ama karaca ekranlarda bir sürü reklam yapınca insan ister istemez kanıyor. bugün biraz gezdim dolaştım modellere baktım. aryıldızın da model seçeneği bayağı geniş tencereler çkb takımları göze hitap ediyor aynı karaca gibi. ama benim önemsediğim uzun ömürlü bir seçim yapmak. karaca için çin malı diyorlar ne derece doğru bilmiyorum. siz ne dersiniz kızlar hangisini alsam daha iyi bir tercih yapmış olurum? fiyat konusunda çeyiz setlerine baktım aynı. hatta karaca daha çok şey veriyor setin içinde, bu birazcık aryıldıza göz kırpmamı sağladı açıkçası. siz ne dersiniz?

canım benım butun ceyızlerım Karacaydı..ve ben cok memnunumm.. hıcbır sıkıntı yasamadım..ne desenler soldu yada gıttıı ne de kasıklara falan bırsey olmadı ...caydanlık cezve yemek takımı tencereler hatta duduklu tencerem..hepsını ayrıayrı aldım ben set degıldı..ama yanı ozetle cok memnunum:)

teşekkür ederim canım, çok kararsız kaldım o yüzden ne kadar çok fikir benim için o kadar iyi olacak seçim yapmak konusunda

Canım ben 2008 yılında evlendim. Çeyiz setimi karaca'dan aldım. Çeyiz seti diye geçiyodu o zaman 990 tl'ye almıştım. İçinde 12 kişilik porselen yemek takımı, 12 kişilik çatal bıçak takımı, 6 kişilik porselen kahvaltı takımı ve 4 adet çelik tencere vardı boy boy. 5 senedir onları kullanıyorum ve hiçbir çizilme, deseninin solması olmadı bende. Çok kaliteli çıktılar. Benim tavsiyem kesinlikle karaca al pişman olmazsın.

Canım bence aryıldız al yılların markası ve çok sağlam ben karaca aldım çok pişman oldum bida jumbodan aldım ama aryıldız da iyidir ben baya araştırmıştım sağlamlık ve kalite olarak sırasıyla hisar aryıldız va jumbo bu 3 markadan şaşma he bide bunlarda da çin üretimi var buna dikkat et türk üretimini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…