artk herey anlamsz geliyor

ÇOK doğru söylüyorsun canım.hepsinin yeri ayrı,hangi evladın sevgisini diğer evlatla kıyaslaya bilirsinki.benim ikizlerim çok sağlıklıydı hiç bir sıkıntımız yoktu.doğumda çok başarılıydı,kilolarıda çok iyiydi,ikiz olmalarına rağmen.ama hastane mikrobundansebepsizce aldılar evlatlarımı benden.rabbimden gelen olunca boynumuz kıldan ince:1no2:çok acılar çektim,sabahlara kadar ağladım ve ağlıyorum.artık inan çevremdekilerin seninde çocuğun varmı,ah canım gibi teselli sözlerinden daralıyorum.insanlarımız çok düşüncesiz malesef.daha evlatlarımın mezarına bile gidemedim,inşallah tekrar anne olmak nasip etsinde rabbim o zaman gidebilirim yanlarınasenağlama

kızlar hepinize merhabalar.....
artvinli canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın...bu acılarını birazda olsa atlatırsın...işte rabbim değişik değişik sınavlar veriyor bizlere ...mükafatını alırız inşallah...

a.s.a.s.:1no2:
merhaba canım. Nasıl hissediyorsun kendini.toparalan artık değilmi.üzüntülü sıkıntılı günlere son,artık üzülmek yok:1no2:sadece dua edelim.buarada iyi dileklerin için çok saol canıma.s.hepimiz alacağız sabrımızın mükafatını inşallah:Saruboceq:

iyiyim canım rabbime şükürler olsun... bu aralar yoğunum biraz ondan kafamdakiler dağılıyor... 2 gündür misafirlerim var onlarla ilgileniyorum vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum...insan bir süre sonra tekrar alışıyor işte...ne yapalım...rabbime sığındık ondan şifa bekliyoruz...rabbim tez zamanda versin şifamızı ...

herkeslere günaydınlar... rabbim bereketini üzerinize yağdırsın hayırlı şekilde..gönlümüzden geçen arzularımızıda bizlere nasip etsin...kızlar KADıR GECESı YAKLAŞIYOR birbirmize çok dua edelim....

merhabalar canım.nasılsın.evet canım kadir gecesi yaklaşıyor.ben hepimiz için her gece sahurda dualar ediyorum.kadir gecesinde edeceğim tabiki.rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Merhaba Artvinli bende herkes için hayırlı bebekler diliyorum Senin bebeklerinede inan ki çok üzüldüm Ben kaybetmiş gibi oldum ınşallah yeniden ve sağlıklı bir şekilde tekrar olurlar Bende de bir düşük, bir ilaçlarla yumurta takibi, bir aşılama ve bir tüp bebek geçmişi var bir yıl içinde oldu hepsi ve sonuç hep olumsuz.2. tüp bebek için ekimi düşünüyoruz Bakalım hayırlısı Hepimiz için Kadir Gecesinde bol bol dua edelim Bu arada ben de Artvinliyim

merhaba eylul 08.saol canım benimle üzüntümü paylaştığın için.inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz en kısa sürede.hakkında hayırlısı olsun inşallah.ikimizinde tedavimiz pozitif sonuç laırız.bende bayramdan sonra tedaviye başlayacağız.ben her gece buradaki arkadaşlar için dua ediyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin.canım sendemi artvinlisin benim eşim artvinli canım.

evet artvinliğim artvinde yaşıyorum ama tedavi için trabzona gidiyoruz burda imkan yok çünkü hem çalışıp hem gitmek zor oluyor ilçedeyim üstelik her seferinde 5-6 saatlik yol gidiyoruz zor oluyor ama inşallah 2.denemede olması için dua ediyorum hepimize Allah kolaylık versin seninde bayramdan sonraki tedavin inşallah olumlu olur burdan hayırlı haberlerini alırız hoşçakal canım

eylül canım sende aramıza hoş geldin...inşallah en tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize....
kızlar bende karadenizliyim ama ne fark eder hepimiz kardeşiz aynı memleketliyiz...hayırlı geceler hepinize....

:1hug:
canım allah kolaylık versin inşallah.biliyorsun zahmet olmadan rahmet olmazmış.bizde zahmet çekelimki mükafatını alalım.inşallah seninde tedavin çok güzel ve sorunsuz geçer.sonunda evladını kucağına sağlıkla alırsın.:1hug:

Teşekkür ederim Bulut 83 ve Aartvinli türkiyenin neresinde olursak farketmez çünkü hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz aynı özlemler içindeyiz ve aynı şeyler için dua ediyoruz sadece küçük yerlerde yaşayınca şartlar zor oluyor büyük yerlerde imkanlar daha iyi ama şükür Allaha ki maddi bizimde diğer imkanlarımız iyi de kaldırabiliyoruz yoksa daha zor olurdu artık hepimiz için inşallah olur diyorum

ARKADAŞLAR NASILSINIZ.. öncelikle bayramınızı kutlar rabbim nice bayramlara erişmeyi nasip eder inşallah..

hayırlı akşamlar herkese...ramazan bayramınız mübarek olsun....inşallah önümüzdeki bayrama hepimiz hamişler olarak gireriz....
BAYRAM
hani vardır türkünün birinde
ne güzel söylerler,
bayram gelmiş neyime
anam anam garibem
kan damlar yüreğime
anam anam garibem..
işte benim minik meleğim ,
bende öyleyim sensiz bayramlarım bir tarafı noksan tatsız
buruk ve hüzünlü
seni bana soracaklar diye ,
titredi bu bayram günü yüreğim
hele o minik yavruların gülüşü
hepten yaktı içimi
sanmaki istemiyorum onları
senin hasretinden bu tavrım
onlar birer melekler....

benim içimde yeşerttiğim minik meleğim üzme beni babanı ne olur artık gel her gece rabbimden seni istiyorum...sadece kendime değil tüm evlat hasreti çekenlere....

rabbim sen gör bizleri dindir hasretimizi tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımızı bizlere ver.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…