artk herey anlamsz geliyor

arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun rabbim hepimizin duasını kabul etsin kimsenin elini boş çevirmesin. salih saliha hayırlı evlatlar versin...

inş canım benim hayırlı cumalar yarabbim cuma vakti edilen dua yı kabul edermiş ellerimizi semaya kaldıralım yarabbim gören gözetendir

Bulut83
Yazını okuyunca inan içim parçalandı. Umut ederim rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürür.
Benim bir tane oğlum var. Şimdi ikinciyi istiyorum ama bir türlü olmuyor. 1 düşük ve bir tanede gelişimi durması sebebiyle 2 kez kürtaj oldum. Ben artık hamile bayan görmek istemiyorm. Çocuk sevemez oldu. Oğluma her baktığımda allahım sana şükürler oldun diyorum ama onu kaybetme duygusunu çok yoğun yaşıyorum. Benim çocuğum varken bunları yaşıyorsam senin yaşadıklarını düşüünmek bile korkuç heralde. Sabır diliyorum. Umudunu yitirme. Bu senin yaşama umudun olsun. Evinin çocuk sesleriyle şenlenmesini diliyorum.

sibelemreciğim çok teşekkürler duaların için ya sen evladın olduğu halde bunları yaşıyorsun bizler ne yapalım koklayacak hiç meyvemiz yok ama en kısa zamanda olacak inanıyorum rabbimin izni ile rabbim isteyen herkeslere nasip etsin kolay değil yaşamayanda bilemez rabbim okunan bu ezanların hürmetine bizlerede nasip etsin aminnnnnnnn

Rabbim cuma gününüm hrmetine;okunan ezanların hürmetine;bu mübarek ayların hürmetine bizlere de o güzel duygyları yaşat inş.Rabbim bazen aklımızdan geçen düşüncelerimizde dolayı sana sığınır gene yalnız senden yardım ve af dileriz..RABBım PEYGAMBER efendimizin yüzü suyu hürmetine ne olur bizlerinde kucaklarını doldur (AMıN)))

ahhh aaahhhh hepimizin derdi, sıkıntısı, özlemi aynı... hepinizin yazdıklarını ayrı ayrı okudum. daha çok olmadı normal yollarla hamile kalamayacağımı öğrendiğim altı üstü 4 ay ve sadece 1 kez tüp bebek denedik ama sanki yıllardır istiyormuşum olmuyormuş gibi üzülüyorum düşündükçe. Adtinin yazdığı meryem suresine başladım bende bugün 12. gün okuyorum allahın izniyle. dualarımız hürmetine gönderir inşallah rabbim yavrularımızı

bazen kafamdan atıyorum üzüntümü, endişemi işlere telaşeye dalıyorum ama nerede bir bebek görsem nerede hamile bir kadın DAAAANN diye vuruyor kafama birşey ya hiç evladım olmazsa diye geçiveriyor aklımdan...

bulutum canım benim güzel arkadaşım rüyanı da okudum beyaz gelinlikler giymişsin ne mutlu ne güzel rüya rabbim inşallah en kısa zamanda muradını versin canım benim. gelsin kollarına mis kokulu meleğin.
bende senin rüyanı okuyunca bilincimin çoook altına ittiğim hatırlamak istemediğim bir rüyamı hatırladım. daha doktor kontrollerine başlamamıştım 5-6 ay önceydi. bir gece bir rüya gördüm.. uyandım ve ne demek olduğunu araştırdım. hamileysen veya çocuğun varsa tabir güzel ama rüyayı gören kadının çocuğu yoksa HıÇ OLMAYACAĞINA yazıyordu. hadi canım dedim güldüm geçtim. sonra kontrollerde rahatsızlığımı ve tüplerin tıkalı olduğunu öğrendim. ilk deneme de negatif sonuçlandı. şimdi düşünmeye başlıyorum gerçekten HıÇ çocuğum olmayacak mı acaba diye.... bunu düşündükçe ağlamak geliyor içimden çünkü tüm bu üzüntüye hasrete dayanmamızın sebebi bir UMUT ile beklemek ve çabalamaya devam etmek. hiç başaramayacağını düşünmüyor insan bu yoldayken. ama gördüğüm rüyayı hatırlayınca az önce yine umutSUZ hissettim kendimi.
inşallah rabbim rüyayı gösterdiği gibi evladımı da gönderir. onun gücü herşeye yeter. yeterki istesin ve OL desin.
Rabbim sen hepimizinin evlatları için OL de tez zamanda.....

Son düzenleme:
canım hani diyoruz ya karamsallığa kapılma düşünme olmuyor senin dediğin gibi karşına çıkıyor bebek veya hamile biri o zaman için acıyor . içinden diyorsun rabbim banada nasip et beninde yavrularım olsun bi tarafında ister istemez olumsuz düşünüyor.ne yapalım demekki bizlerde bunları yaşayacakmışız. evlenmeden önce hiç gelirmiydi aklına bunlar . evlenince hemen çoçuk olacak sanıyoruz hayatın süprizlerini bilmiyoruz.
ben bu yaşıma kadar istediklerimi kolayca elde etmedim. eşimle bile uzun uğraşlarla evlendik. annem aksiydi karşıydı . bazen diyoruz eşimle biz hiç birşeyi kolay kazanamıyoruz hep sabrımızın ve isteğimizin mükafatını alıyoruz inşallah yavrularımız için verdiğimiz çabanında sonucunu alacağız. isteyen herkes...
canım ben başlayamadım o duaya bir süre adet için uğraştım olayım diye şimdide önce 6 gün sürdü 2 gün olmadım şimdi tekrar lekelenmeler var . anlayacağın düzen bozuldu inşallah sonucu güzel olur. şimdi iyi olmayı bekliyorum bende başlayacağım o duaya rabbimin izni ile kavuşacağız yavrularımıza...

canım arkadaşım bulutcuğum biliyorsun canım ben sonucumu alalı pek olmadı 2 hafta önce falandı ondan bir kaç gün önce bende kendimi gelinlik içinde gördüm bembeyazdı saçlarımsa simsiyah uzundu rüyamda ve bir kaç gün sonra benden kanama geldi herşey bitti dedim ama kanda pozitif çıktı bak gör canım en yakın zamnda inşallah sende bebişine kavuşucan rabbim biz anne olmak için uğraşan anneleri bi nevi sınıyo ben birde ücretli falan öğretmenlik yapıyorum şu an atanamadım hala ama inan okuldaki çocukları gördükçe hergün gözlerim doluyordu rabbimden her gün dua ettim o duyguyu banada yaşatması için çok şükürler olsun şu an bebişim içimde en umutsuz olduğum anda insanların üzerime en çok geldiği zamanda bana daha önce çevremdeki insanlar hep akıl verirdi yok şu doktora git yok şu nu yap hep sahte vahh vahhlarla geçti çocuk olmadığı dönem şimdi ise millet sonucum açıklanana kadar hep bana moral verceklerine biliyorsun ilk denemede hamile kalan çok az kendini hazırla sonra çok üzülürsün diye moral bozucu nasihatlar verdi rabbime sığındım ve o pozitifi aldığım gün eltim bile bana hadi ya pozitifmi dedi üzülmüşcesine halbuki onun iki tane var yani insanlar çok şeyler sorar ve söyler önmeli olan sen ve eşinsin rabbim sana ve diğer negatif sonuç alan arkadaşlarıma nasip eğler inşallah tez zamanda bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine canım benimopuyorumnanaktan

canim senin yasadigin duygulari uzun yillar yasamis biri olarak cok iyi anliyorum..bende artik asla bebegim olmaz diye dusunurken bir taraftan caresizce hastane kapilarinda cirpiniyordum bir umut diye.....cok sukur gozyaslarim dindi yuzum guldu sonunda....insallah rabbim seninde yuzunu guldursun....en icten dileklerimle istiyorum bunu senin icin...:Saruboceq::Saruboceq:

cnm benim aynı şeyleri hepimiz yaşadık ben ergenlikte öğrendim pko olduğumu adet göremiyordum arkadaşlarım bile dalga geçerdi çocuğum zor olacak biliyordum ilaçlarla falan evlenene kadar idare ettik eşime evlenmeden önce söyledim durum böyle dedim karar senin saolsun bian bile düşünmedi

sonra o mutlu gün geldi ve evlendik derken yine adet olamıyordum karnım şişiyordu herkes hamilemisin soruları cabası bide ailem yok yanmda önce haplar iğne falan bırak bebeği yumurta bile büyümüyordu doktorum daha o günlerde en iyisi tüp bebek diyordu

düşünsene eskiden tüp bebek diyince millete o kadar üzülürdüm bigün benimde başıma gelecek deseler gülerdim zaman geçti 2 aşılama ikiside daha günü gelmeden hüsran sonra başladık tüp bebeğe

hiç kimsenin haberi yok okuldan rapor aldım herşey çok güzel derken bi haber embriyolar kalitesiz ama mecburen 3 transfer yapılacak dünya başıma yıkıldı sanki

10 gün nasıl geçti sürekli ağla üzül bidahakini bile düşünüyordum nerde olsa falan filan derken o ggüzel haber sonunda geldi hamileyim...

çok güzel değilmi ama imtihan bunla bitmedi boş gebelik dediler kürtaj düşünebiliyormusun ve gittim doktora sabaha kadar dua ettim ve noldu...
ertesi gün müjde bebeğin kalbi başladı atmaya aaa oda ne ikiz birde ...

demek istediğim bu bir imtihan dünyası Rabbimden asla umudu kesmemeliyiz cnm sevgiler...

sağolasın canım duaların için rabbim inşallah dualarımızı kabul eyler bizlerde bebişlerimize kavuşuruz. sen yaşamış biri olarak mehaycığım biliyorsun ne kadar zor olduğunu.onun için bizi bizden başkası anlamıyor. RABBıM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN EVLAT ÖZLEMı ÇEKENLERı YAVRULARINA AMıNNNNNNNN

HıRAMCIĞIM rabbimin en güzel mucizelerinden birini yaşamışsın inşallah bizlerde o mucizeleri yaşarız. dediğin gibi tüp bebek dedinmi insanlar bir tuhaf bakıyorlar sanki başka yollarla çoçuk sahibi oluyormuşşsun gibi yadırgıyorlar . kimseler başına gelmeden bilemiyor.derdinin çaresi nerdeyse sen orda oluyorsun.. hele birde cahillere anlatmak dahada zor.....

RABBıM okunan bu ezanların hürmetine içinde bulunduğumuz mübarek günlerin hürmetine bizlerede yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin...

inanmazsın canım başlıktada dediğim gibi hiçbirşeyden tat alamıyorum sürekli yavrumun eksikliğini hissediyorum her yaşadığım şeyde onun yokluğu geliyor aklıma...

tabiki rabbim önce eşime ve bana sağlık sıhat , huzur ve mutluluk versin .ama işte onlarsızda olmuyor sanki yuvam ıssız gibi geliyor. allahım inşallah en kısa zamanda bizlerin yuvalarınıda o sesizlikten kurtarır yavrularımızın sesleriyle şenlenir yuvalarımız AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar hepinize hayırlı geceler.hani sizlere diyordum ya artık herşey anlamsız az önce bir haber duydum biran dedim allahım hamd olsun sağlığıız yerinde bir arkadaşımız vardı daha 31 32 yaşlarındadır 1 tanede oğlu vardı tatile gitmişti orda rahatsızlanmış hastaneye gitmiş araştırmalar sonucunda beyninde tümör olduğu ortaya çıkmamış ve eşi halen istanbulda yanına gitmemiş eşi ameliyat olacakmış rabbim yardımcısı olsun...

işte insanız bazen elimizde olmadan sorguluyoruz başımıza gelenleri bilmiyoruz daha kötü şeylerde var. insan başına gelmeden anlamıyor. gerçi bizim yaşadıklarımızıda başkaları anlamıyor...
RABBıM KıMSEYE DERMANSIZ DERT VERMESıN.HERKESE DERDıNıN ŞıFASINI ÇARESıNı BULMAYI KISMET ETSıN..DERDı ÇEKMEYEN ANLAYAMAZ BAŞKASININ DERDıNDEN....

bizlerde hep rabbimize sığınıp acil şifalar isteyelim . bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en tez zamanda...aminnnnnnnnnn

rabbim en kısa zamnda şifasını verir inşallah ben herzaman dua ederken herşeyin hayırlısı olsun derim yani her şerde bir hayır her hayırda bir şer olabilirmiş rabbim bize hayırlısı nasip eğlesin inşallah

bulutcum gerçekten dediğin gibi en önemli sağlık.bizimde bir tanıdık daha 39 yaşında.13 yaşındada bir kızı varmış.sonradan bir daha çocuk istemişler Rabbim vermiş İki hafta önce doğum gerçekleşmiş ama bebek beş günlükken emzirdikten hemen sonra kadıncağız kalp krizi geçirmiş.iki çocukta ortalarda kalmış.kadın bebeği son defa emzirdiğinde bebek öyle bir emmişki annesinin gideceğini hissetmişçesine....yani herşeyin hayırlısı sağlığımız yerimizde bakın biz bebeğe hasret o bebekte annesine hasret.o asla annesini göremicek ama bizim herzaman bir ümidimiz olucak.onun için üzmeyelim canımızı sağlığımız yerinde olsun yeter....

Allah razı olsun arkadaşım.okuyan herkese bana olduğun gibi umut oldun bence..:1hug:a.s.

ahhhhhh ezineciğim hiç sorma şuanki durumumu dişim çok ağrıyor ve ben birşey yapamıyorum niyetli olduğum için rabbimden sabır diliyorum. akşamda eşimin arkadaşı davet etmiş inanki şu durumda hiç bir yere gitmek istemiyorum ama çağıralan yere gitmek zorundasın.... inşallah geçerde bende bu ağrıdan kurtulurum...
sende durumlar nasıl sen neler yapıyorsun .....
RABBıM BU MÜBAREK GÜNLERıN HÜRMETıNE TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASıP ETSıN BıZLERE .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…