kızlar günaydınlar rabbim içinde bulunduğumuz durumu doğan sabah güneşi gibi aydınlık etsin....
arkadaşlar beni yanlız bırakmayıp dertlerime ortak olduğunuz için hepinize teşekürler...
canlarım bu gece bu başlığı yazıp dertlerimi döktükten sonra uyudum ve rabbim hayırlara yazsın rüyamda gelinlik giydim . tertemiz bembeyazdı .acaba rabbimin bana bir hayırımıydı anlam veremedim...
merhaba arkadaşlar burada hepimizin hikayesi aynı hepimiz aynı şey için mücadele ediyoruz kimilerimiz sonunda mutlu oluyor kimileri mutsuz.
her seferinde aynı heyecanlarla umutlarla başlayıp tekrar tekrar yıkılmak varya onu yaşamayan hiç kimse bilemez rabbim kimselerede yaşatmasın.
gönlünde yüreğinde yeni bir çiçek yeşertiyorsun bakıyorsun birzaman sonra o çiçeğin solmuş seni terk etmiş bizlerde öyleyiz bir türlü o çiçeklerimizi yeşertemiyoruz inşallah gün gelir devran döner bizlerde çiçeklerimizi koklayıp büyüteceğiz...
arkadaşlar nedendir bilemiyorum artık herşey anlamsız tatsız tussuz geliyor hiç birşeyden mutlu olamıyorum tamam unuttum diyorum kafamdan attım diyorum olmuyor heleki birde çevremdekilerin gebelik haberini duyunca birde demezlermi insanın yüzüne bakarak istemeden oldu yaa.bizlerse gece gündüz çalışıyoruz korunmuyoruz yinede yok ...
rabbime karşı hiç bir zaman isyan etmedim dedim vardır bunda da bir hayır vardır bir bildiği dedim..işte insanız bazen acizleşiyoruz istemeden kendimizi sorguluyoruz....
RABBİM RABBİM RABBİM SEN BİZLERİN YUVALARINI EVLATSIZ KOMA BİZLEREDE SALİH SALİHA EVLATLAR VER BİZLER ACİZ KULLARINIZ YANLIŞ YAPARIZ BİZLERİ YANLIŞLARDAN KORU DOĞRULARI NASİP ET.
SEN GÖRÜYORSUN NASIL EVLAT ÖZLEMİ ÇEKTİĞİMİZİ SEN BİZLEREDE TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER ....
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SİZLERİ SIKTIYSAM NE YAPAYIM BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMIYOR BİRBİRİMİZE DUALAR EDELİM KULUN KULA DUASI KABUL OLURMUŞ HELEDE BU YOLDAN GEÇMİŞ YAVRUSUNA KAVUŞMUŞ ANNELER SİZLERDE ÇOK ÇOK DUA EDİN
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim en kısa zamnda şifasını verir inşallah ben herzaman dua ederken herşeyin hayırlısı olsun derim yani her şerde bir hayır her hayırda bir şer olabilirmiş rabbim bize hayırlısı nasip eğlesin inşallahkızlar hepinize hayırlı geceler.hani sizlere diyordum ya artık herşey anlamsız az önce bir haber duydum biran dedim allahım hamd olsun sağlığıız yerinde bir arkadaşımız vardı daha 31 32 yaşlarındadır 1 tanede oğlu vardı tatile gitmişti orda rahatsızlanmış hastaneye gitmiş araştırmalar sonucunda beyninde tümör olduğu ortaya çıkmamış ve eşi halen istanbulda yanına gitmemiş eşi ameliyat olacakmış rabbim yardımcısı olsun...
işte insanız bazen elimizde olmadan sorguluyoruz başımıza gelenleri bilmiyoruz daha kötü şeylerde var. insan başına gelmeden anlamıyor. gerçi bizim yaşadıklarımızıda başkaları anlamıyor...
RABBİM KİMSEYE DERMANSIZ DERT VERMESİN.HERKESE DERDİNİN ŞİFASINI ÇARESİNİ BULMAYI KISMET ETSİN..DERDİ ÇEKMEYEN ANLAYAMAZ BAŞKASININ DERDİNDEN....
bizlerde hep rabbimize sığınıp acil şifalar isteyelim . bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en tez zamanda...aminnnnnnnnnn
ahh ahhh bulutcugum ruhum darlandı inan bu umutsuzluguna bende senın yasadıgın gunleri geçırdim 5 buçuk sene benımde olmadı 2 kez tup bebek tedavısı yapdırdım gene olmadı çok zor gunlerdı devamlı aglıyordum psikolojım bozulmusdu çaresizdim ama suan 29 yasındayım ve 3 çocuguma hamıleyım 1 buçuk ayım kaldı dogumuma çocuklarım kuçukler daha bırı 5 dıgerı 1 buçuk bu gunlerın gelecegıne hıç ınanmıyordum ama nasıp oldu ınsallah tum çocugu olmayan ınsanlarada umut olurum gene bınalımda oldugum bır gun esım dedıkı arkadasımın annesi sana okuman için bır dua soyledi dedi inanin once okurum bır ara dedım ama tedavıden sonuc alamayınca okumaya basladım kuranı kerımde meryem suresi var 41 gun okunuyo bıtınce 3 gun oruc tutuluyo adet gorunce nıyetıne baskası okuyo sonra tekrar sen okuyon ınanın bu dua 4 yada 5 sayfa kadar buyuk bır sabırla hergu bu duayı okudum 41 gun bıtıncede 3 gun oruc tutdum ınanın oruçlu ıken as ermeye basladım tarıhı tarıhıne aynı o duayı tum olmayanlara ısrarla tavsıye ederım ve ınanın 3 arkadasınızda o dua ıle hamıle kaldı 11 ve 13 senelık evlı olan bayanlar bıle stresdende uzak durdum nasıl dıyceksınız o kadar uzuntunun arasında bılgısayar ve ehlıyet kursuna yazıldım o arada hamıle kaldıgımı ogrendım ıkıncı çocugumada ınanın yuzme kursuna yazıldıkdan sonra kendılıgınden hamıle kaldım ne olur uzulmeyın ve sıze o dua umıt olsun okumayı dusunursenız ayrıntılıda anlatırım ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?