artk herey anlamsz geliyor

canım bu ımtıhan zor ve cetın ..........ama ınş meyvesı tatlı olacak..............sabrının mukafatı bıguın bulacak senı..........asla yıtırme umudunu................cevrenın anlamasınıda asla bekleme..........bu derdı cekmeyen anlamaz..............rabbım bu guzel mubarek gunler hurmetıne kısa zamanda versın bebışını...............o ol derse olur ınş canım bol dua.................

sağolasın canım arkadaşım . sizin gibi anne adaylarıda bizlerden dualarını eksik etmesinler.inşallah sizlerinde dualarıyla bizlerde annelik duygusunu tadarız...

bulutcum agzına yuregıne saglık aminnnn rabbim kabul etsin dualarimizi kimsenin kucagini yavrusuz birakmasin evimizden huzurumuzu mutlulugumuzu eksik etmesin.:Saruboceq:derdi veren rabbim dermanini da verecektir elbette.bende etrafimin hamilelik haberlerini duydukca kotu oluyorum sevinmedigimden degil ama engel olamiyorum kendime.rabbim hic bir kulunu bu yolla imtihan etmesin yasamayan bilemez ama herseyde vardir bir hayir belki normal yolla hamile kalsak bebeklerimiz sorunlu olacakti yada eslerimizle mutlu olamayacaktik ki cok yakin bi arkadasimdan sahidim buna kiz hamile esinin telinde baska kadinlardan gelen msjlari yakaladi allahim baska aci vermesin. tum isteyen arkadaslarima dua ediyorum allahim bi an once gonullerinin muradini ver evlat hasreti cekenlere diye sakin pes etme canim elbet birgun bize de nasip olacak annelik duygusunu tatmak:teselli:

yüce allahım sevdiği kullarına dert keder verirmiş herhalde biz sevdigi kullardanız inşallah birgün dermanınıda verecektir hepimize allahım sen kimseyi çocuksuzlukla ve hastalıkla sınama

Arkadaşlar ben de 2 saat önce negatif sonuç aldım.Yazdıklarınızı okuyunca sanki ben yazmışım dedim.Allahım bizi zor bir imtihandan geçiriyor. Lütfen sabretmeye , hayatı kendimize karartmaya hayattaki güzel şeyleri görmeye çalışalım. Dua etmekten vazgeçmeyelim.Bizim kötü sandığımız bir şey belki de bizm için daha hayırlı.Bunu biz bilemeyiz.Allahtan hayırlısını dileyelim. Bu benim 3 aşılamadan sonraki 3. tüp denememdi. Bu kez sonuç karşısında hemen yıkılmamak için de dua ettim Allah a..Ümitle duaya devam edelim, her negatif sonuçta ise sabretmeye çalışıp Allah tan mükafatını alacağımızı düşünelim.Allah her zorluğun arkasından bir kolaylık verirmiş.Belki de her deneme bizi yavrumuza biraz daha yaklaştırıyordur. Olmuyorsa da biz elimizden geleni yaptık, Allah sabredenleri mükafatlandıracaktır .

birde bu bebeği ençok eşimin ailesi yüzünden istiyorum.çünkü eşim beni kızımla kabul etti.ailesi tabiiki baştan karşı çıkmış.oğulları bekar dul ve çocuklu bir kadın.ama eşim kafasının dikine gittiği için kimseyi takmamış.şuan allaha şükür iyiler iyilerde bebek bekliyolar işte.kendimi bu yönde kötü hissediyorum tabi.çocuklu duldan çıktım şimdi çocuğu olmayan gelin oldum.gerçi eşimin de spermlerinde problemler var ama arkamdan nasıl konuştuklarını tahmin edebiliyorum.

arkadaşlar son günlerde ağlamaya çok müsait olan beni ağlattınız hüngür hüngür... 3. denememi yapmak için eşimin askerden gelmesini bekliyorum. hep bu sefer olacak diye kendimi inandırmaya çalışıyorum olumlu düşün ki olumlu olsun diyorum ama ne yazık ki ne olacağını sadece yüce allah biliyor. umarım burdaki umutlu bekleyişlerin hepsi mutlulukla sonuçlansın allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

beynimdeki herşeyi yazmak istiyorum ama yazamıyorum...herkesin hüznü,acısı farklı..kaç kere intiharın eşiğinden döndüm bilinmez...kaç kere çatlamışım bilemem...dur diyen bi ses vardı hep ensemde,sabır sabır sabır diye kemiren bi ses...anlatamam...ki...

sadece sabır diliyorum hayat çok kısa..yitip gidior hayat...

kızlar anladım ki sadece ben değilmişim bunları yaşayan ... öyle bir an geliyor ki hayattan nefret ediyorsunuz....rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. bizleri sabrımızın mükafatını alan kullardan eylesin...insan bazen içini dökmeeyince rahatlamıyor..bizlerde birbirimize anlatarak mücadelemizin mükafatını alacağız inşallah...
bizlerinde peşinde inşallah ANNEMMMMMMMM diye çağıran yavrularımız olacak

ahhhh ahhhh keşkemm canım yyaaa ... RABBıM ıNAŞŞALLAH TEZDE YAKINDA NASıP EDER....AMıNN CANIM..inşallaah anne olacagımız günlerde olacak...

arkadaşlar ayyyyy yine sinirlerimi tepeme getirdiler. apartmanın girişindeyim varmı birşeyin niye doktora gitmiyorsun bıraktınmı yoksa doktoru doktor ne diyor olur diyormu ayyyyyyyy insanı bunalıma sokuyorlar geleceği varsa bebişimizin böyle dengesizlerin yüzünden olmuyorlar stres yapma nasıl yapmayacaksın çevrende böyle insanlar var olduktan sonra....

arkadaşlar hepimiz bir imtihan dünyasındayız
Ben 35 yaşımda evlendim hiç evleneyim demedim o yaşa kadar hani o kadar çevremde insanlar evlendi benden küçük büyük hiç aman ben niye evlenemiyorum demedim
ama bu bebek olayı bambaşka bir duygu annelik anneliği tatma isteği
Ben 7 aylık evli idim hamile kaldım tedavisiz 5 aylık düşük yaptım sonra da 3 yıldır uğraşıyorum
başta myom dediler ameliyat oldum birsene ye yakın hiç bir şey yok dendi denemeler oldu yok tüpler tıkanmış ileri derece de dediler tüpler kapatıldı (laparoskopi) şimdi tüp bebek 1. deneme negatif
oooffff her seferinde ayrı üzündü ama çare yarabbim verecek biz tıbbı olarak elimizden geleni yapıyoruz takdir yarabbimin inş olur bizim de

arkadaşlar bize komşu olan gebelik bölümünde bir başlık açmış arkadaşın bitanesi bebeğiniz erkek olması için ne yaptınız diye soruyor....
ALLAHIM daha varmı böyle cahil kalmış insanlar diyorum bi çevrene bak onca insan evlat sahibi olmak için varını yoğunu harcıyor maddi açıdan bırak manevi olrak yıpranmaları her negatif sonuç aldıklarında bir kez daha hayatları zindan oluyor. tekrar tekrar bir umut için çırpınanlar....
valla böyle düşünenlere diyecek söz bulamıyorum rabbim sana o mutluluğu tatırmış kız veya erkek hiç fark edermi ... zahmet vermeden kazanılan kıymeti bilinmeyen şeyler böyle demekki elindekine şükretmeyenler....
rabbim evlat özlemi çekenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin böyle düşünenlerede akıl fikir birde bizim yaşadıklarımızı yaşasa ne olur acaba her gün bebek özlemi çekerek yaşamak.......

hepinizin yazdıklarnızı ağlayarak okudum çünkü yazdıklarından bende yaşıyoumm
duygularımız ,hasretimiz aynı çok şey yazmak isterdim ama yazamıyorum
bu imtihan insana hem bol çene yaptırır
hemde bazen hiç konuşmadan uzun bir süre durup düşündürür
inş hepimiz hayallerimize kavuşuruz
mevlam nasipetsin inşşşşşşşş
bol bol sabır versin inşşşş

ahh ahhh bulutcugum ruhum darlandı inan bu umutsuzluguna bende senın yasadıgın gunleri geçırdim 5 buçuk sene benımde olmadı 2 kez tup bebek tedavısı yapdırdım gene olmadı çok zor gunlerdı devamlı aglıyordum psikolojım bozulmusdu çaresizdim ama suan 29 yasındayım ve 3 çocuguma hamıleyım 1 buçuk ayım kaldı dogumuma çocuklarım kuçukler daha bırı 5 dıgerı 1 buçuk bu gunlerın gelecegıne hıç ınanmıyordum ama nasıp oldu ınsallah tum çocugu olmayan ınsanlarada umut olurum gene bınalımda oldugum bır gun esım dedıkı arkadasımın annesi sana okuman için bır dua soyledi dedi inanin once okurum bır ara dedım ama tedavıden sonuc alamayınca okumaya basladım kuranı kerımde meryem suresi var 41 gun okunuyo bıtınce 3 gun oruc tutuluyo adet gorunce nıyetıne baskası okuyo sonra tekrar sen okuyon ınanın bu dua 4 yada 5 sayfa kadar buyuk bır sabırla hergu bu duayı okudum 41 gun bıtıncede 3 gun oruc tutdum ınanın oruçlu ıken as ermeye basladım tarıhı tarıhıne aynı o duayı tum olmayanlara ısrarla tavsıye ederım ve ınanın 3 arkadasınızda o dua ıle hamıle kaldı 11 ve 13 senelık evlı olan bayanlar bıle stresdende uzak durdum nasıl dıyceksınız o kadar uzuntunun arasında bılgısayar ve ehlıyet kursuna yazıldım o arada hamıle kaldıgımı ogrendım ıkıncı çocugumada ınanın yuzme kursuna yazıldıkdan sonra kendılıgınden hamıle kaldım ne olur uzulmeyın ve sıze o dua umıt olsun okumayı dusunursenız ayrıntılıda anlatırım ıyı geceler

slm adti.bu duayı adetliyken başkası kaç kere okuyo?daha ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim cnm.

canlarım herkese günaydınlar ....adticiğim inşallah bizlerde senin gibi o mutlulukları yaşayacağız tez zamanda. bende duymuştum o duayı benim 2i tüp bebek tedavim iptal olmuştu o ay yani geçen ay 2 aya yakın adet görmedim ilk defa oldu ilaçlardanmış. ilaç kullandım oldum bittikten 3 gün sonra tekrar şimdi lekelenmeler başladı yani duaya başlayamadım acaba şimdi ben diğer adetimide sayarsam 10 günü geçince adetin özürlü sayılıyormuşsun acaba bu şekilde okumaya başlayabilirmiyim kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…